Transatlantisk krydstogt fra Middelhavet til Caribien - Costa Magica - 1085

Cruise på tværs af Atlanten med Costa Magica! På dette cruise kan du nyde livet, slappe helt af og samtidig krydre det med spændende oplevelser og luksus. Stævn ud fra Savona om bord på Costa Magica med en udstukket kurs tværs over Atlanten.

Inden da kan du opleve hyggelig shopping i Marseille, en spansk-krydret dag i den Andalusiske by, Malaga og ikke mindst feriedestinationen, Tenerife, hvor du kan opleve smukke landskaber og dejlige strande.

På den anden side af Atlanterhavet er det tid til at gå på opdagelse på Martinique. Øens franskhed kan virkelig mærkes i hovedbyen Fort de France. Byen ligger i en smuk bugt og har flere fine haver og parker.

Guadeloupe ligger i Caribien spredt ud som en sommerfugl med Basseterre som den ene vinge og Grande Terre som den anden. Her kan du nyde smukke, uspolerede strande og grønne landskaber. Grande Terre er den livligste del med Pointe à Pitre-markedet og veje, der forbinder maleriske landsbyer og sukkerrørsplantager.

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Savona, Italien   20.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Savona har gennem tiden været en vigtig havneby mellem Genova og den franske grænse på den italienske riviera. Byen husede engang den kendte opdagelsesrejsende, Christopher Columbus, som flyttede til byen med sin familie i en alder af 10. Oplev hvordan Savonas historie altid har været kædet sammen med Genova, når du besøger den smukke havneby.

Dag 2 Marseille, Frankrig 09.00 17.00

Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Den kraftige mistralvind holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere er blevet tiltrukket af miljøet og atmosfæren: Césanne, Braque, Derain, Dufy og Marquet. Til trods for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

Dag 3 Til havs    

Tag en travetur på soldækket eller brug nogle timer i fitness afdelingen. Du kan også nyde livet i en liggestol ved poolen ombord på Costa Magica.

Dag 4 Malaga, Spanien 08.00 18.00

Hovedbyen i Costa del Sol, Malaga, kan prale af lange smukke strande, et blåt hav og solskin. Kom til denne dejlige by, som også er Pablo Picassos fødeby og oplev de mange interessante historiske mindesmærker. Du kan desuden også nyde det smukke landskab og de omkringliggende småbyer.

Dag 5 Til havs    

Costa Magica har masser af barer, som hver i sær har sit eget tema eller særpræg. Sæt dig her og nyd en dejlig drink lavet af det dygtige personale.

Dag 6 St. Cruz de Tenerife 14.00 20.00

Tenerife er den største ø i øgruppen De Kanariske Øer og ligger lige uden for Afrikas nordvestkyst. Det højeste bjerg på øen er en vulkan, Teide, hvor der ligger sne hele året. Det varme vejr og de udsøgte strande gør sammen med kunstgallerier og museer Tenerife til et interessant rejsemål. Santa Cruz, som er hovedstad, kan prale med farverige markeder, frodige haver og udendørs caféer.

Dag 7-12 Til havs    

Nøglen til en sund livsstil er at vedligeholde den - også når man rejser. Spa afdelingen på Costa Magica kan hjælpe med at vedligeholde din livsstil og at give dig nye ideer til at forøge dit velvære.

Dag 13 Fort de France, Martinique 08.00 21.00

Martinique er en smuk ø med et betydeligt fransk islæt. Her finder du palmeskygge, lækre sandstrande og afslappet tropeidyl. Hovedstaden Fort-de-France byder på gode muligheder for indkøb, besøg på museer eller besøg på de lækre sandstrande.

Dag 14 Pointe-á-Pitre, Guadeloupe 08.00  

Check ud og afrejse. Pointe-á-Pitre er den største by på Gaudeloupe, og ligger der hvor de to hovedøer Basse-Terre og Grande-Terre mødes. Byen byder blandt andet på museer, monumenter, en katedral og et fort fra attenhundredetallet. Hovedattraktionen i byen er dog shopping, og her kan man du blandt andet købe franske luksusvarer som parfume, ure, porcelæn og meget mere.

Info
Rederiet

Costa Cruises er italiensk når det er bedst. Europas største krydstogtrederi tilbyder krydstogter for alle - uanset alder. Rejser du med Costa Cruises får du en ægte italiensk oplevelse, såvel kulturelt som gastronomisk. Stilen og stemningen ombord er helt afslappet og der er ingen formelle krav til dresscode, udover almindelig pænt tøj.

Costa Cruises gør alt, hvad de kan, for at du skal trives om bord. Costa Cruises er absolut at anbefale, både til familier og folk der rejser uden børn.

Skibet

Ombord på krydstogtskibet Costa Magica kan man finde alle underværkerne ved nogle af de smukkeste steder i Italien. Costa Magica er dedikeret til Italiens magi, en vidunderlig rejse gennem landets mest kendte og fortryllende byer med kunstværker fra det prestigefyldte Brera Akademi.

Costa Magica er bygget i 2004 og medtager op til 3400 krydstogt gæster.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv

BASIC
- helpension
- servicecharge / drikkepenge
- kaffe og the
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter
-
-


OPGRADER TIL COMFORT CLASSIC OG FÅ
- Pranzo Y Cena drikkevarepakke, øl og vin til måltiderne
- 250 MB wifi pr. person
- valg af kahyts nr. - hvis ledigt


OPGRADER TIL COMFORT PREMIUM OG FÅ
- Piu Gusto all inklusive drikkevarepakke
- 250 MB wifi pr. person
- valg af kahyts nr. - hvis ledigt
- valg af seating i hovedrestauranten
- roomservice

 

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv

BASIC
- drikkevarer - all inclusive kan tilkøbes for kr. 220,- pr. dag pr voksen /kr. 130,- pr. dag pr. barn
- valg af kahyts nr.
- roomservice
- valg af spisetid
- udflugter
- rejsen til og fra skibet


COMFORT CLASSIC
- roomservice
- valg af spisetid
- udflugter
- rejsen til og fra skibet


COMFORT PREMIUM
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1085
Varighed
14  dage
Underprodukt
1511205084_1085

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept