Krydstogt fra Italien til Sydafrika - MSC Musica - 1101

Tag med MSC Musica på et anderledes cruise gennem Middelhavet og Suez-kanalen med kurs mod Seychellerne, Mauritius og Reunion.

Start ud fra romantikkens by, Venedig, inden turen fortsætter til Brindisi på spidsen af Italien. Besøg den gamle bydel, der byder på en hyggelig og næsten orientalsk stemning, eller tag en slentretur langs Via Colonne på vejen op mod den utrolige bygning Brindisi's Duomo, der har overlevet syv jordskælv!

Oplev også Port Louis på Mauritius, hvor du kan se spor af koloniseringen, besøge det lokale marked og byparken Jardins de la Compagnie eller de storslåede haver ved Jardins de la Compagnie.

På MSC Musica er der altid noget at lave. Gør brug af de mange faciliteter, som pools, teater, barer, biograf, diskotek, butikker og spa. Deltag også i nogle af de sjove aktiviteter, som MSC arrangerer undervejs, og nyd livemusik eller et teaterstykke om aftenen.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Venedig, Italien   17.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Venedig, der er sammensat af 117 øer i den venezianske lagune og holdt sammen af en række kanaler, er som ingen anden by i verden. Denne pragtfulde by, der blev etableret for mere end 1000 år siden af søfarende og romerske flygtninge, vil forsat være hjertet i italiensk kultur, lige så vel som det er et mekka for håbløse romantikere.

Dag 2 Brindisi, Italien 13.00 19.00

Brindisi, som oprindeligt var en græsk kolonisation inden det romerske imperium, er i dag en by, som er rig på historiske skatte og der er en overvældende udsigt fra kajen. Blandt de populære attraktioner kan nævnes Castello Grande, det aragonske slot, gotisk-romanske kirker og klassiske italienske pizzaer.

Dag 3 Til havs    

Sæt dig godt til rette i de bløde teaterstole og oplev en af de mange flotte forestillinger om bord på MSC Musica.

Dag 4 Heraklion, Grækenland 08.00 18.00

Heraklion er Kretas største by og har en betydningsfuld havn. Man eksporterer bl.a. vin og rosiner. Der er et arkæologisk museum med bemærkelsesværdige samlinger, først og fremmest ægæisk kunst. Et af højdepunkterne ved et besøg i Heraklion er turen til ruinerne af det minoiske palads i Knossos, hvor man mener, at den originale Minotaurus-labyrint ligger.

Dag 5-6 Suez-kanalen (transit), Egypten 23.00 15.30

Suezkanalen åbnede i 1869 og var den første saltvandspassage mellem Middelhavet og Det Røde Hav. Kanalen er ca. 160 km lang, mellem 300 og 365 meter bred, årligt sejler der ca. 25.000 skibe igennem og det tager mellem 11 og 16 timer at passere. Byggeriet af kanalen tog 10 år og 1,5 millioner mennesker var beskæftiget med byggeriet. Når der sejles igennem kanalen er der en skøn udsigt over den omgivende ørken.

Dag 7 Eilat, Israel 08.00 23.55

Eilat er Israels sydligste by og en travl havneby. Den nordlige placering ved Rødehavet gør Eilat til en populær ferieby, både for israelere og for europæiske sol-søgende feriegæster. Det er specielt koralrevene, strandene og det varme klima, der trækker folk til. Besøg fx. King's City - en bibelsk temapark, eller Underwater Observatory, hvor der er god mulighed for at opleve det maritime liv ved Rødehavet.

Dag 8 Aqaba, Jordan 07.00 19.00

Aqaba er et populær kystferiested med et vidunderligt klima. Strandene har været beboede i over 6.000 år. Det varme og indbydende vand egner sig til alle slags vandaktiviteter. Aqaba er især kendt for sine dykkermuligheder, og man kan finde unikke koralrev og opleve et interessant maritimt liv på havet uden for kyststrækningen.

Dag 9-15 Til havs    

Er du til fest og farver er der god mulighed for det på MSC Musicas natklub. Her er der også god mulighed for at møde en masse nye mennesker.

Dag 16 Port Victoria, Seychellerne 06.00 18.00

Hovedstaden på Seychellerne, Port Victoria, der ligger op mod en fantastisk baggrund af grønne bakker, der reflekteres i det utroligt turkise vand, er uden tvivl et besøg værd. Tag en slentretur og oplev byens farverige koloniale bygninger og markedet.

Dag 17-18 Til havs    

Lad dig selv synke ned i en af de bløde stole på MSC Musica og nyd den fantastiske udsigt over hav og skib, mens tjenerne varter godt op.

Dag 19-20 Port Louis, Mauritius 08.00 17.00

Port Louis er hovedstaden og den største by på øen Maritius, der ligger øst for Madagascars kyst. Byens afslappede stemning og palmefyldte gader er med til at gøre byen til en af Stillehavets dejligste.

Dag 21 Pointe des Galets, Réunion 07.00 17.00

Réunion er en fransk ø 200 kilometer sydvest fra Mauritius i det Indiske Ocean. Øen har en lang og spændende historie, smukke bjerge og vulkaner, fantastiske sandstrande, azurblåt hav, koralreve, sjældne dyr og en unik blandet kultur.

Dag 22-24 Til havs    

Brug dagen på at fordøje alle indtrykkene fra dit krydstogt eller gør brug af nogle af alle de aktiviteter der findes ombord på MSC Musica.

Dag 25 Durban, Sydafrika 07.00  

Check ud og afrejse. Durban er Sydafrikas tredjestørste by, og er landets travleste havneby. Byens mange strande og varme klima gør den til et eftertragtet turistmål. I byen kan man blandt andet se et af verdens største akvarier, Umgeniflodens fuglepark og "The Golden Mile", en lang strand med gyldent sand og en tilhørende strandpromenade.

Info
Rederiet

MSC Cruises har en stor flåde af krydstogtskibe som er behagelige og elegante. MSC Cruises er et italiensk ejet rederi og giver gæsterne en autentisk italiensk oplevelse. Besætningen har alle erfaring fra forskellige områder af turistfaget. Hovedsproget om bord er engelsk, og besætningen er internationalt sammensat.

MSC Cruises gør alt, hvad de kan, for at du skal trives om bord. MSC Cruises er absolut at anbefale, både til familier og folk der rejser uden børn.

Klik her og læs meget mere om MSC Cruises

Skibet

Et krydstogt med MSC Musica er indbegrebet af italiensk stil og elegance. MSC Musica er et mellemstort skib med plads til ca. 2500 passagerer. MSC Musica er det første af MSC Cruises' skibe i Musica-klassen. Hun blev ballets dronning i Venedig den 29. juni 2006, hvor indvielsen blev fejret med et hav af lys og farver.

MSC Musica tilbyder mange aktiviteter. Besøg teatret, spaafdelingen eller nyd en flot cocktail i en af de mange barer.

Klik her og læs meget mere om MSC Musica

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- kaffe og the
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- drikkevarer - All inklusive kan tilkøbes til kr. 190,- pr. dag pr. voksen / kr. 90,- pr. dag pr. barn (2-18 år). På cruises i Caribien er prisen kr. 280,- pr. dag pr. voksen / kr. 140,- pr. dag pr. barn (2-21 år)
- obligatorisk servicecharge - voksne 10 euro pr. nat / børn (2 til 12 år) 5 euro pr. nat ( børn (under 2 år) gratis
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1101
Varighed
25  dage
Underprodukt
1497337695_1101

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

 

Attraktive krydstogttilbud

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel og helpension

CARIBIEN, MEXICO, CUBA FRA 3.383,-8 dage | MSC Armonia | Inkl. 2 udflugter og helpension

OPLEV 12 PARADISØER I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept