8 dages krydstogt fra Miami med Symphony of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line - 120087

KAMPAGNE Discount OBC icon

Spar 70% på 2. person, spar 30% på 3. og 4. person

Bestil senest d. 3. december 2019

Book et krydstogt med afrejse efter d. 01. december 2019, med Royal Caribbean og spar 70% på 2. person og 30% på 3. og 4. person i samme kahyt.

Venne- og Familierabat - Spar op til kr. 20.000,- pr. booking ved min. 10 personer på sejlinger i Europa eller Caribien. (10 personer = kr. 10.000,-  15 personer = kr. 15.000,-  20 person = kr. 20.000,-)

Betingelser: Kampagnen gælder kun nybookinger t.o.m. 03.12.19. Gælder udvalgte krydstogter med afrejse efter d. 1. decmber 2019. Rabatten kan kombineres med Familie- og vennerabat, Flash sale og Børn sejler gratis, når de enkelte kampagner er tilgængelige. Rabatten er fratrukket de viste priser på hjemmesiden. Tilbuddet er pladsbegrænset og kan til enhver tid trækkes tilbage.

Spar op til kr. 1.300,- pr. kahyt

Book et krydstogt med Royal Caribbean og spar op til kr. 1.300,- pr. kahyt.

Betingelser: Kampagnen gælder nybookinger fra 15.11.19 til 19.11.19. Rabatten er pr. kahyt. Kampagnen kan kombineres med spar 70%-rabatten, Crown and Anchor og Venne- og Familierabatten. Rabatten er fratrukket de viste priser på hjemmesiden. Tilbuddet er pladsbegrænset og kan til enhver tid trækkes tilbage.

SejlplanAnkomstAfgang
Dag 1Miami, Florida, USA 16.30

Ankomst og indkvartering på skibet. Miami er efterhånden ved at være en stor by, der rummer flere millioner mennesker. Miami Vice har gjort meget til, at Miami - og det sydlige Florida er blevet populært blandt verdens turister. Specielt Miami Beach er populær. Området er kendt for de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, der i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Området er præget af luksushoteller, restauranter, natklubber og barer side om side med Atlanterhavet som nabo.

Dag 2Til havs
Dag 3Til havs
Dag 4Phillipsburg, St. Maarten08.0018.00

Philipsburg ligger på den unikke caribiske ø St. Maarten. Øen er delt i to stater. Skillet mellem det hollandske og det franske styre har eksisteret siden 1648. Selv om de to halvdele af øen er forskellige, har forholdet mellem dem altid været harmonisk.

Dag 5San Juan, Puerto Rico07.0017.00

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

Dag 6Til havs
Dag 7Cococay, Bahamas09.3018.00

Cococay ligger på den fantastiske ø Bahamas. Her kan I vandre rundt på natur stierne, tage den på vandscooter langs kysten eller bare slappe af på en af de mange hvide sandstrande.

Dag 8Miami, Florida, USA06.00

Check ud og afrejse. Besøg Miami Beach, hvor du kan opleve de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, som i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Gå på opdagelse i en spændende by med hvide sandstrande, turkisblåt vand og lækre restauranter. Byen har et pulserende natteliv og mange spændende restauranter og cafeer. Du kan finde shoppingcentre i alle størrelser og varianter.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Velkommen om bord på Symphony of the Seas, der er blandt verdens største krydstogtskibe! Her er ikke blot tale om et skib, men en flydende luksusby, der imponerer med et hav af aktiviteter såsom surfsimulator, svævebane, klatrevægge, skøjtebane og vilde vandrutsjebaner.

I centrum af skibet kan du tage en skøn slentretur gennem Central Park: et grønt udendørsmiljø med udeservering, butikker, underholdning og meget mere. Oplev det moderne cruise, når Bionic Bar byder forfriskende drinks mixet af, ja, robotter og restauranterne inviterer indenfor med menukort inspireret af hele verden!

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
120087
Varighed
8  dage
Underprodukt
8 dages krydstogt fra Miami med Symphony of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line - 120087

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

KRYDSTOGT LANGS NORGES KYSTCosta Fascinosa | 8 dage inkl. helpension

GÖTAKANALEN 20204 eller 6 dage inkl. helpension og udflugter

MIAMI TIL KØBENHAVNMSC Meraviglia | 22 dage inkl. helpension. Afrejse d. 12. april 2020.

DE BALTISKE LANDEJewel of the Seas | 12 dage fra København inkl. helpension

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København til New York inkl. helpension

GRØNLAND, ISLAND & ORKNEYØERNE22 dage med MSC Poesia fra København

KØBENHAVN TIL NORDKAP 202012 dage med Jewel of the Seas med dansk rejseleder

WORLD CRUISE 2021119 dage med MSC Poesia inkl. fly, mad, drikke og udflugter

Tilbud & Kampagner

FÅ OP TIL $500 I OBC PR. KAHYTBook et krydstogt med Norwegian Cruise Line ➝ Book senest d. 18.11.19

SPAR 30% PÅ VINTEREN 2019På udvalgte krydstogter med MSC Cruises ➝ Book senest d. 30.11.19

SPAR KR. 4.000,- PR. KAHYTPå udvalgte krydstogter i Middelhavet med MSC Cruises ➝ Book senest d. 13.12.19

SPAR KR. 4.000,- PR. KAHYTPå udvalgte krydstogter i Nordeuropa med MSC Cruises ➝ Book senest d. 13.12.19

SPAR KR. 3.000,- PR. KAHYTPå udvalgte krydstogter i Caribien med MSC Cruises ➝ Book senest d. 13.12.19

GRUPPERABAT I CARIBIEN OG MIDDELHAVETSpar kr. 8.000,- på krydstogt med MSC Cruises

SPAR OP TIL KR. 20.000,-I familie- og vennerabat med Celebrity Cruises

FAMILIE- & VENNERABATSpar op til kr. 20.000,- med Royal Caribbean

FREE AT SEATilkøb 2 fordelspakker ved køb af et krydstogt med Norwegian Cruise Line

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-