Krydstogt i Caribien - Harmony of the Seas - 12035

Tag på cruise med en af verdens største krydstogtskibe i Caribien!

Lyder lange sandstrande, utallige solrige timer, kølige drinks, azurblåt vand og spændende udflugter som noget for dig? Så gå ikke glip af dette skønne cruise med Harmony of the Seas fra Fort Lauderdale med kurs mod Bahamas, St. Thomas og St. Kitts.

Glæd dig til Nassau på Bahamas, hvor du finder det store vandland, Atlantis, og et af de største delfinreservater i verden. Du kan også tage med på en snorkletur, nyde stranden, tage på udforskning af det unikke undervandsliv og meget mere.

Charlotte Amalie på St. Thomas var engang en del af de Dansk-Vestindiske Øer og du kan derfor gå på opdagelse i gaderne og opleve de danske levn fra fortiden. Prøv også en tur med Skyline Drive op til en fuldstændig fantastisk udsigt over St. Thomas Habor.

De tre af krydstogtets dage, som foregår til havs, kan du bruge på at udforske Harmony of the Seas' mange luksuriøse faciliteter! Er du til udfordring og adventure byder skibet eksempelvis på surfsimulator, zipline, skøjtebane, klatrevæg og meget mere!

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Fort Lauderdale, Florida, USA   16.30

Ankomst og indkvartering på skibet. Der er masser af ting at se og foretage sig i Fort Lauderdale: Besøg det nyligt omdesignede Fort Lauderdale Beach og caféer, tag en slentretur ned af den historiske Riverwalk, tag på shoppetur i de luksuriøse butikker på Las Olas Boulevard eller tag til Everglades for at prøve en spændende udflugt med luftbåd.

Dag 2 Nassau, Bahamas 07.00 14.00

Nassau ligger på Bahamas og byder på historiske monumenter, butikker, flotte strande og et stort udvalg af aktiviteter til lands og til vands. Øen er i dag selvstændig, men overalt er der mange minder om den britiske arv.

Dag 3 Til havs    

På Harmony of the Seas er der fuld fart over feltet. Prøv den populære "FlowRider", der er en surfsimulator. Du kan også prøve kræfter med klatrevæggen, svæve over skibets midte med en svævebane, udfordre dine medrejsende i basketball, træne dine piruetter på skøjtebanen eller suse af sted i den tre dæk høje vandrutsjebane.

Dag 4 Charlotte Amalie, St. Thomas 10.00 18.00

Charlotte Amalie ligger på St. Thomas og er den største by i ø-gruppen U.S. Virgin Islands - de forhenværende Dansk-Vestindiske Øer. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, der var gift med kong Christian d. 5. Der er stadig spor efter det danske. Bl.a. hedder en gade "Dronningens Gade".

Dag 5 Basseterre, St. Kitts 07.00 16.00

Basseterre ligger på sydkysten af øen St. Kitts. På havnefronten finder man den hvælvede bygning fra kolonial tiden da høsten af sukkerrør havde meget stor betydning. Man kan stadig se spor fra den franske kolonitid, men det er den britiske fortid der er mest synlig.

Dag 6 Til havs    

Aftenerne på Harmony of the Seas er aldrig kedelige. Sammen med dine medrejsende kan du nyde flotte shows i Aquatheater, skøjteshows og andre slags live underholdning. Fortsæt aftenen i en af skibets mange barer, lounges eller natklubber, der blandt andet tæller en hyggelig jazz club, en karoke bar, en comedy club og ikke mindst Bionic Bar, hvor bartenderne er blevet erstattet af robotter, der mikser og serverer farverige og spændende drinks.

Dag 7 Til havs    

Om bord på Harmony of the Seas er der et væld af spisemuligheder med inspiration fra hele verden. Prøv japanesiske grill-specialiteter og en dejlig teppanyaki menu ved "Izumi Hibachi & Sushi". Du kan også besøge skibets mexikanske restaurant, der byder på en nyfortolkning af klassiske mexikanske retter. Royal Caribbean har desuden som det eneste rederi en aftale med Starbucks, og du kan derfor nyde din yndlingskaffe om bord.

Dag 8 Fort Lauderdale, Florida, USA 06.15  

Check ud og afrejse. Fort Lauderdale ligger i Florida ved Atlanterhavet. I byen findes en overdådighed af kanaler, vandområder og øer. Den er et førende turiststed med fiskeri og sejlsport. I omegnen findes store frugtplantager. Fort Lauderdale er populær blandt turister, der ofte vender tilbage hertil.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Harmony of the Seas er det tredje skib i den imponerende Oasis-klasse. Dette skib vil ligesom de andre skibe have de kendte 7 nabolag, der hver byder på et væld af aktiviteter og et overdådigt udvalg af butikker.

Børnene vil helt sikkert elske "Youth Zone" og den tre dæk høje vandrutsjebane, FlowRider surf simulator og vandparken. Harmony of the Seas byder desuden på komfortable kahytter til enhver rejsekonstellation - uanset I rejser som par eller familie.

Klik her og læs mere om Harmony of the Seas

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
12035
Varighed
8  dage
Underprodukt
Krydstogt i Caribien - Harmony of the Seas - 12035

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

SVERIGE - DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

 

Attraktive krydstogttilbud

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel og helpension

CARIBIEN, MEXICO, CUBA FRA 3.383,-8 dage | MSC Armonia | Inkl. 2 udflugter og helpension

OPLEV 12 PARADISØER I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept