Krydstogt til Caribien - Harmony of the Seas - 12141

Oplev det vestlige Caribien på cruise med Royal Caribbean!

Tag med Harmony of the Seas på et uforglemmeligt krydstogt. På vejen besøges Labadee på Haiti, Falmouth på Jamaica og Cozumel i Mexico - alle steder, der sikrer dig en skøn oplevelse med milelange strande, kølige drinks, vandsportsaktiviteter og masser af sol. Gå på opdagelse i de hyggelige byer, der alle har forskellige seværdigheder, kulturer og lokale specialiteter at byde på.

Skibets dygtige personale står klar til at betjene dig og sikre dig det bedst mulige krydstogt. Nyd en solrig dag ved poolen med en eksotisk drink, bliv forkælet i spa- og wellness centeret, gå i teateret eller prøv lykken i Casino Royale. Kun fantasien sætter grænser på Royal Caribbeans imponerende skib.

Krydstogtet er for alle aldre - og i særdeleshed også for børnene! Der er både klubber for børn i forskellige aldre med aktiviteter, der passer til deres aldersgruppe. Ligeledes er der en vandpark, familievenlige aktiviteter samt 3-D film og et teen-disco.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Port Canaveral, Florida, USA   16.30

Ankomst og indkvartering på skibet. Port Canaveral bliver af mange vurderet som Atlantens surfinghovedstad. Området er meget populært blandt surfingentusiaster. Vandet har også meget andet at byde på. Her kan man fx opleve delfiner, søkøer eller skildpadder. Faktisk er Port Canaveral et af de største yngleområder for havskildpadder. Gå ikke glip af Orlandos Walt Disney World eller Seaworld. Her vil børn og barnlige sjæle få en herlig dag.

Dag 2 Til havs    

Om bord på Harmony of the Seas er der et væld af spisemuligheder med inspiration fra hele verden. Prøv japanesiske grill-specialiteter og en dejlig teppanyaki menu ved "Izumi Hibachi & Sushi". Du kan også besøge skibets mexikanske restaurant, der byder på en nyfortolkning af klassiske mexikanske retter. Royal Caribbean har desuden som det eneste rederi en aftale med Starbucks, og du kan derfor nyde din yndlingskaffe om bord.

Dag 3 Labadee, Haiti 07.00 16.00

Labadee ligger på Haiti og er et idyllisk sted at nyde den caribiske sol. Her kan I gå på shopping på kunsthåndværker markedet, opleve fem forskellige strande eller tilbringe dagen på vandet med kajak-roning, parasailing, svømning eller på vandscooter.

Dag 4 Falmouth, Jamaica 09.30 18.00

Gå fra borde og træd tilbage i tiden. Det virker måske ikke sådan ved første øjekast, men det gamle Falmouth var et økonomisk kraftcenter for de dramatiske sociale forandringer under den engelske kolonisering. Falmouth blev indskibningscentrum for sukkerplantagerne, der dækkede bakkerne på Jamaica's nordlige kyst. Fra Falmouth's kaj blev der sendt sukker, sirup, rom og kaffe til England. I nutidens Falmouth nyder besøgende stadig arkitekturen fra det 19. århundrede, riverrafting på bambus, kunst- og håndværksshopping samt smagfulde lokale retter.

Dag 5 Til havs    

Vitality Spa byder på et væld af lækre behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunktur, massage, hårklipning, pedi- og manicure. Du kan også holde kroppen i balance i skibets topmoderne fitness center, hvor der desuden udbydes forskellige hold i fx tai chi. Har du brug for at trække dig lidt tilbage, så kan du besøge Solarium, der er et område kun for voksne.

Dag 6 Cozumel, Mexico 07.00 17.00

Det var her i Cozumel, at mayaernes kvinder engang gav deres hyldest til Ixchel, mayaernes frugtbarhedsgudinde. I dag er Cozumel specielt kendt for at være blandt verdens bedste steder til dykning. Ruinerne i Tulum fra maya-tiden er at finde på  klipperne, der ligger ned til havet. Hertil kan du tage en færge og gå på opdagelse.

Dag 7 Til havs    

På Harmony of the Seas er der fuld fart over feltet. Prøv den populære "FlowRider", der er en surfsimulator. Du kan også prøve kræfter med klatrevæggen, svæve over skibets midte med en svævebane, udfordre dine medrejsende i basketball, træne dine piruetter på skøjtebanen eller suse af sted i den tre dæk høje vandrutsjebane.

Dag 8 Port Canaveral, Florida, USA 06.00  

Check ud og afrejse. Orlando, som ikke ligger langt fra Port Canaveral, er stedet hvor flere raketopsendelser har fundet sted. Derfor er det også kun naturligt at Kennedy Space Center ligger i nærheden. Her kan du møde rigtige astronauter. Ikke langt derfra ligger Astronaut Hall of Fame - en hyldest til kendte astronauter.  I Orlando finder du også 3 parker - bl.a. Jetty Park, hvor det bugner med camping- og fiskemuligheder. Besøg også Cove i Port Canaveral, hvor du finder et stort udvalg af restauranter og butikker.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Harmony of the Seas er det tredje skib i den imponerende Oasis-klasse. Dette skib vil ligesom de andre skibe have de kendte 7 nabolag, der hver byder på et væld af aktiviteter og et overdådigt udvalg af butikker.

Børnene vil helt sikkert elske "Youth Zone" og den tre dæk høje vandrutsjebane, FlowRider surf simulator og vandparken. Harmony of the Seas byder desuden på komfortable kahytter til enhver rejsekonstellation - uanset I rejser som par eller familie.

Klik her og læs mere om Harmony of the Seas

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
12141
Varighed
8  dage
Underprodukt
1523020526_por-lab-fal-coz-por

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

JOMFRUREJSE10 dage med Costa Smeralda fra Hamborg til Barcelona

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept