12 dages krydstogt fra København med Voyager of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line - 122107

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 København, Danmark   16.30

Ankomst og indkvartering på skibet. København, hovedstaden i Danmark, er en elegant by, der er rig på historie og traditioner. Slotte og kronjuveler, gallerier og museer, katedraler og kanaler - sightseeing i denne by er fascinerende. En af byens mest berømte seværdigheder er Tivoli: en unik kombination af billedskønne haver, søer og mere end 100.000 farvede lys.

Dag 2 Til havs    
 
Dag 3 Helsinki, Finland 11.00 19.00

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger i landets sydlige del ved Østersøen og har en livlig skibstrafik med Sverige og Estland. Helsinki har mange smukke bygninger som ligger som en ramme rundt om byen. Man kan ikke undgå at blive betaget af den smukke hovedstad og det store skærgårdsområde ved indsejling til byen.

Dag 4 Tallinn, Estland 09.00 18.00

Tallinn er Estlands hovedstad og ligger ved den vestlige Østersøkyst. En stor del af det gamle Tallinn er bevaret og torve og stenbelagte gader, smalle stræder og stenhuse i flere etager præger bybilledet. På højen oven for citydelen ligger den gamle kirke hvorfra der er en flot udsigt over byen og havnen.

Dag 5 Skt. Petersborg, Rusland 08.00  

Skt. Petersborg er rig på kulturarv og er et mesterværk i arkitekturen, der udtrykker Ruslands sjæl. I 1703 byggede Peter den Store en fæstning på bredden af Neva-floden og omkring 1712 var en ny by opstået. Elegante facader og strålende katedraler blev bygget langs byen kanaler. Byggeriet blomsterede under Katharina den Store og byen fik ny pragt med omfattende paladser, smukke parker og prægtige pladser designet af franske og italienske arkitekter.

Dag 6 Skt. Petersborg, Rusland   18.00

Skt. Petersborg er rig på kulturarv og er et mesterværk i arkitekturen, der udtrykker Ruslands sjæl. I 1703 byggede Peter den Store en fæstning på bredden af Neva-floden og omkring 1712 var en ny by opstået. Elegante facader og strålende katedraler blev bygget langs byen kanaler. Byggeriet blomsterede under Katharina den Store og byen fik ny pragt med omfattende paladser, smukke parker og prægtige pladser designet af franske og italienske arkitekter.

Dag 7 Til havs    
 
Dag 8 Riga, Letland 07.00 16.00

Riga er hovedstaden i Letland. Nær havnen ligger den gamle bydel med flere store kirker, smalle stræder og torve og i dag med mange små butikker, hvor man sælger kunsthåndværk og andre gennemarbejdede produkter. Her er også en stor torvehal med kød, fisk, frugt, grøntsager, ost, krydderier, honning mm.

Dag 9 Stockholm, Sverige 08.00 18.00

Egentligt startede Stockholm som en fæstning, der blev grundlagt i det 13. århundrede. Fæstningen voksede sig til en by og nu har byen spredt sig ud på 14 af de omkringliggende øer. Oplev en hovedstad der er så smuk, at du ikke må snyde dig selv for en gåtur rundt omkring i byen og langs vandet.

Dag 10 Visby, Sverige 08.00 17.00

Visby er hovedbyen på Gotland og er i dag en interessant ferieby. Den er kendt for sine roser og ruiner, et levende relikvie fra middelalderens æra. En gang var Visby en af de mægtige Hansestæder og blev betragtet som stor og betydningsfuld i Europa. Nu er den byen med de trange stræder, de brostensbelagte gader og kirkeruinerne inden for bymuren, der omgiver byen. Det gamle kloster, St. Nicolai kloster, er delvist bevaret.

Dag 11 Til havs    
 
Dag 12 København, Danmark 05.00  

Check ud og afrejse. Gå på opdagelse på fascinerende slotte, i smukke haver, gennem gamle gader eller oplev den moderne storby med eksklusive hoteller og shopping på Strøget. Besøg Amalienborg, vink til Dronningen og nyd en gåtur langs Nyhavn eller besøg Kongens Have.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Ombord på Voyager of the Seas finder du alt fra klatrevæg, fitnesscenter til skøjtebane. På Royal Promenade kan du få noget at spise og drikke 24 timer i døgnet, ligesom du finder mange shoppingmuligheder og forskellige former for underholdning, herunder en Sports Bar og en engelsk pub. 

Med plads til 3114 passagerer og mange forskellige kahytskategorier giver Voyager of the Seas dig frihed til at opdage verden og opleve din ferie lige efter dine ønsker.

Klik her og læs mere om Voyager of the Seas

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
122107
Varighed
12  dage
Underprodukt
12 dages krydstogt fra København med Voyager of the Seas - Royal Caribbean Cruise Line - 122107

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

GRØNLAND & ISLAND22 dage til Grønland & Island inkl. dansk rejseleder med MSC Poesia, 9. juli 2022

DE BRITISKE ØER13 dage til De Britiske Øer inkl. dansk rejseleder med Jewel of the Seas, 08.06.22

NORGES FJORDE TIL NORDKAP13 dage til Nordkap inkl. dansk rejseleder med Jewel of the Seas, 20.06.22

KRYDSTOGTER TIL SPECIALPRISERVores bedste tilbud på krydstogter i 2022

GÖTAKANALENinkl. helpension og udflugter

WORLD CRUISE 2022117 dage med MSC Poesia inkl. fly, mad, drikkevarer og udflugter

Tilbud & Kampagner

SPAR 30% PÅ ALTSpar 30% på alle krydstogter med Norwegian Cruise Line  Book senest 21.05.21

SPAR 60% PÅ 2. PERSONSpar 60% på 2. person med Royal Caribbean  Book senest 01.06.21

KICKER SALESpar op til 150$ pr. kahyt med Royal Caribbean  Book senest 01.06.21

FLY MED RABAT – CARIBIENTilkøb billige fly til dit krydstogt i Caribien med Celebrity Cruises  Book senest 30.06.21

FLY MED RABAT – MIDDELHAVETTilkøb billige fly til dit krydstogt i Middelhavet med Celebrity Cruises  Book senest 30.06.21

RABAT PÅ DRIKKEPAKKETilkøb en drikkepakke til nedsat pris i Caribien med MSC Cruises  Book senest 31.08.21

FREE AT SEAOpgrader dit krydstogt med 2 valgfri fordele med Norwegian Cruise Line

ALWAYS INCLUDEDFå Classic drikkepakke, wifi og drikkepenge inkluderet med Celebrity Cruises

BILLIG OPGRADERINGKøb en billig tilkøbspakke med Princess Cruises 

GRATIS LOMMEPENGEBook to sammenhængende krydstogter med Azamara og få gratis lommepenge

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.