Krydstogt til Caribien - Anthem of the Seas - 1225

Lad Anthem of the Seas tage dig med på eventyr til det østlige Caribien!

Cruiset begynder i metropolen New York og derfra videre til det Caribiske øhav, hvor skibet ligger til i San Juan, Basseterre, St. Johns, Philipsburg og Charlotte Amalie, der er hovedstad på den tidligere Dansk Vestindiske ø St. Thomas.

Her bliver masser af muligheder for at gå i land og nyde den unikke og eksotiske natur samt gå på opdagelse i de mange smukke byer, der er rige på kultur og historie.

Med 5 dage til havs er der god tid til afslapning. Forkæl dig selv i spaafdelingen eller slap af med en god bog på pooldækket.

Anthem of the Seas er det andet skib i Royal Caribbeans nye klasse: Quantum klassen. Med plads til hele 4100 har Anthem of the Seas sikret sig en plads som et af verdens største krydstogtskibe. Glæd dig til at opleve den uovertrufne komfort og service, der kendetegner Royal Caribbean.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Cape Liberty, New Jersey, USA   15.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Kom til byen, hvor du finder en af de mest kendte statuer: Frihedsgudinden. Det er også her, du kan besøge Ellis Island Museum, som præsenterer tiden fra 1892-1954, hvor mere end 12 millioner immigranter kom til USA. Glæd dig også til besøg på Times Square, hvor du bl.a. kan få en af de sandwiches, som stedet er kendt for.

Dag 2-3 Til havs    

Nyd en herlig aften på Anthem of the Seas i en af de mange barer, hvor du kan synke helt ned i de bløde stole og nyde den hyggelige musik og den gode stemning. Her er der plads til ægte livsnyder stil, mens tonerne triller og der bliver serveret drinks.

Dag 4 San Juan, Puerto Rico 15.00 23.00

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

Dag 5 Charlotte Amalie, St. Thomas 08.00 17.00

Charlotte Amalie ligger på St. Thomas og er den største by i ø-gruppen U.S. Virgin Islands - de forhenværende Dansk-Vestindiske Øer. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, der var gift med kong Christian d. 5. Der er stadig spor efter det danske. Bl.a. hedder en gade "Dronningens Gade".

Dag 6 Basseterre, St. Kitts 08.00 17.00

Basseterre ligger på sydkysten af øen St. Kitts. På havnefronten finder man den hvælvede bygning fra kolonial tiden da høsten af sukkerrør havde meget stor betydning. Man kan stadig se spor fra den franske kolonitid, men det er den britiske fortid der er mest synlig.

Dag 7 St. Johns, Antigua 08.00 17.00

St. John’s er hovedstaden i Antigua. Byen er en fascinerende labyrint af trange gader og stræder og strækker sig fra det travle havneområde med spændende barer og cafeer op til de sølvglitrende spir på St. John’s katedral.

Dag 8 Philipsburg, St. Maarten 08.00 17.00

Philipsburg ligger på den unikke caribiske ø St. Maarten. Øen er delt i to stater. Skillet mellem det hollandske og det franske styre har eksisteret siden 1648. Selv om de to halvdele af øen er forskellige, har forholdet mellem dem altid været harmonisk.

Dag 9-11 Til havs    

Nyd det udendørs miljø på Anthem of the Seas. Måske tør du tage udfordringen op og dyste mod en anden i en af de udendørs aktiviteter?

Dag 12 Cape Liberty, New Jersey, USA 06.00  

Check ud og afrejse. New York, Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og lysene på Broadway - New York er en af verdens mest spændende byer, med et hav af oplevelser for alle og enhver. Afslut jeres krydstogt i byen, der aldrig sover!

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Anthem of the Seas er et af Royal Caribbeans største og mest aktivitetsfyldte krydstogtsskib. Skibet tilhører Quantum-klassen og har plads til 4100 passagerer.

Det imponerende krydstogtskib frister med 15 dæk fyldt af aktiviteter, faciliteter, underholdningstilbud og kahytter. Anthem of the Seas tilbyder bl.a. butikker, cafeer og restauranter, en indendørs rulleskøjtebane, faldskærmssimulator, udendørs klatrevæg og et stort spa- og fitnesscenter.

Klik her og læs mere om Anthem of the Seas

 

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1225
Varighed
12  dage
Underprodukt
1503137402_1225

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept