Krydstogt i det østlige Caribien - Freedom of the Seas - 1234

Glæd dig til at besøge det varme Caribien, når Freedom of the Seas sejler dig rundt i det skønne Caribiske hav.

Med afgang fra Fort Lauderdale går krydstogtet mod Basseterre, Philipsburg, San Juan og Labadee. Dette bliver uden tvivl et eventyrligt krydstogt fyldt med, sol, varme og gode oplevelser.

Du kan se frem til at opleve den livlige by Basseterre, hovedstad på øen St. Kitts. Gå en tur igennem midtbyen og kig på souvenirs eller nyd en kold øl på en af de mange udendørs barer.

Med to dage på skibet er der god tid til at gå på oplevelse. Du kan tage et spil basket med vennerne, dykke ned i poolen, eller tage et smut hen til wellness afdelingen og nyde en god omgang massage.

Ombord på krydstogtskibet kan du desuden tage ungerne med hen for at møde deres ynglingsvenner fra Madagaskar, Shrek, og mange andre film. Krydstogtet har nemlig Dreamworks Experience, hvilket giver dig og børnene mulighed for at se filmene, møde figurerne, eller hvis du er heldig, spise frokost med dem.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Fort Lauderdale, Florida, USA   05.30

Ankomst og indkvartering på skibet. Der er masser af ting at se og foretage sig i Fort Lauderdale: Besøg det nyligt omdesignede Fort Lauderdale Beach og caféer, tag en slentretur ned af den historiske Riverwalk, tag på shoppetur i de luksuriøse butikker på Las Olas Boulevard eller tag til Everglades for at prøve en spændende udflugt med luftbåd.

Dag 2-3 Til havs    

Tag et spil minigolf eller prøv en af de andre udendørs aktiviteter med dine venner ombord på Freedom of the Seas.

Dag 4 Basseterre, St. Kitts 09.00 18.00

Basseterre ligger på sydkysten af øen St. Kitts. På havnefronten finder man den hvælvede bygning fra kolonial tiden da høsten af sukkerrør havde meget stor betydning. Man kan stadig se spor fra den franske kolonitid, men det er den britiske fortid der er mest synlig.

Dag 5 Philipsburg, St. Maarten 07.00 17.00

Philipsburg ligger på den unikke caribiske ø St. Maarten. Øen er delt i to stater. Skillet mellem det hollandske og det franske styre har eksisteret siden 1648. Selv om de to halvdele af øen er forskellige, har forholdet mellem dem altid været harmonisk.

Dag 6 San Juan, Puerto Rico 07.00 14.00

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

Dag 7 Labadee, Haiti 09.00 17.00

Labadee ligger på Haiti og er et idyllisk sted at nyde den caribiske sol. Her kan I gå på shopping på kunsthåndværker markedet, opleve fem forskellige strande eller tilbringe dagen på vandet med kajak-roning, parasailing, svømning eller på vandscooter.

Dag 8 Til havs    

Tag en dag i spa-afdelingen på Freedom of the Seas, hvor du kan nyde foryngende massager, eksotiske behandlinger og beroligende tangomslag. Luk øjnene og drøm dig bort!

Dag 9 Fort Lauderdale, Florida, USA 05.30  

Check ud og afrejse. Fort Lauderdale ligger i Florida ved Atlanterhavet. I byen findes en overdådighed af kanaler, vandområder og øer. Den er et førende turiststed med fiskeri og sejlsport. I omegnen findes store frugtplantager. Fort Lauderdale er populær blandt turister, der ofte vender tilbage hertil.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Freedom of the Seas har plads til ca. 3600 passagerer og frister med 15 dæk fyldt af aktiviteter, faciliteter, underholdningstilbud og kahytter.

Freedom of the Seas tilbyder bl.a. stor promenade-gade med butikker, cafeer og restauranter. Indendørs skøjtebane, golfsimulator, udendørs klatrevæg og stort spa- og fitnesscenter. Kahytterne og balkonerne er blandt de største af alle krydstogtskibe, og på din balkon kan du nyde din morgenmad.

Læs mere om Freedom of the Seas her

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- fuldpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1234
Varighed
9  dage
Underprodukt
1509627357_1234

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

WORLD CRUISE 2020Sejl jorden rundt i 117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter.

KRYDSTOGT TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas langs Norges kyst med dansk rejseleder.

FLODKRYDSTOGT MED ANDRÈ RIEU KONCERT8 dage inkl. fly, drikkepakke, dansk rejseleder og Andrè Rieu koncert

FLODKRYDSTOGT MED VINSMAGNING8 dage inkl. fly, drikkepakke, dansk rejseleder og vinsmagning med Per Pallesen

FLODKRYDSTOGT PÅ DONAU8 dage inkl. fly og drikkepakke

KRYDSTOGT TIL NORDKAP OG SVALBARD15 dage fra Hamborg med MSC Meraviglia.

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke.

NORGE - ISLAND - DE BRITISKE ØERinkl. bus fra Danmark t/r og danske rejseledere mm.

KRYDSTOGT FRA HAMBORG TIL NORDKAPinkl. bus fra Danmark t/r og danske rejseledere mm.

SVERIGE - DEN SMUKKE GÖTAKANAL2, 4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter.

Attraktive krydstogttilbud

Her finder du de nyeste tilbudskampagner udsendt direkte fra krydstogtrederierne.

PUERTO RICO, ST. THOMAS, ST. MAARTEN, BAHAMAS8 dage med MSC Seaside inkl. drikkepakke og WiFi.

JAMAICA, GRAND CAYMAN, MEXICO, BAHAMAS8 dage med MSC Seaside inkl. drikkepakke og WiFi.

ST. MARRTEN, PUERTO RICO, BAHAMAS8 dage med MSC Seaside inkl. drikkepakke og WiFi.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET MED MSC SEAVIEW8 dage inkl. drikkepakke og WiFi.

KRYDSTOGT FRA HAMBORG TIL ISLAND12 dage med MSC Meraviglia inkl. drikkepakke.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET8 dage inkl. drikkepakke og WiFi.

KRYDSTOGT I DET ØSTLIGE MIDDELHAV8 dage inkl. drikkepakke og WiFi.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept