Krydstogt i det vestlige caribien - Brilliance of the Seas - 1241

Oplev en anderledes rejse i Caribien på cruise fra Tampa!

Glæd dig til 6 dages fortryllende eventyr i Caribien på dette cruise! Med afgang fra Tampa stævner Brilliance of the Seas ud på en spændende rejse med stop i Florida, Mexico og på Caymanøerne.

Krydstogtet både ender og begynder i den skønne by, Tampa i den amerikanske stat Florida! Oplev den berømte Riverwalk, hvor du finder nogle af byens bedste museer, vidunderlige legepladser og udendørs områder, samt prisvindende barer og restauranter, alt sammen med udsigt til den smukke flod! Book eventuelt et par ekstra dage før eller efter dit krydstogt, og lad dig rive med af den pulserende stemning, når byen om natten lyser op i mørket!

Se også frem til besøget i Cozumel i Mexico, hvor du kan dykke i koralrev eller opleve masser af ruiner og spændende historier fra mayaernes tid.

Om bord på krydstogtskibet er der mange sjove og spændende faciliteter. Nyd en massage i spaområdet, køl af i poolen, slap af med en drink i barerne, se en forestilling i teateret, fest i diskoteket og meget mere.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Tampa, Florida   16.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Tampa var engang beboet af forskellige oprindelige kulturer, men så blev området opdaget af spanske opdagelsesrejsende i 1600-tallet. Det var dog først omkring 1824, da den amerikanske hær oprettede en grænsepost kaldet Fort Brooke, at en lille gruppe af pionerer begyndte at søge tilflugt ved fæstninger - og derved startede byen Tampa. Oplev hvordan byen både afspejler sin oprindelsestid, men også hvordan den afspejler en nutidig storby.

Dag 2 Til havs    

Der er god mulighed for at være aktiv ombord på Brilliance of the Seas. Der findes masser af tilbud om sundhed og velvære.

Dag 3 Georgetown, Grand Cayman, Caymanøerne 07.00 15.30

Georgetown, Grand Cayman, er juvelen på ethvert krydstogt i Caribien. Seven Mile Beach er kendt som en af verdens bedste strande, og her kan I prøve alt indenfor vandsport, bl.a. jetski og windsurfing. Den mest populære aktivitet på Grand Cayman er en snorkletur til Stingray City, hvor fløjlsbløde rokker med et vingefang på op til to meter samles for at få mad og selskab.

Dag 4 Cozumel, Mexico 10.00 19.30

Det var her i Cozumel, at mayaernes kvinder engang gav deres hyldest til Ixchel, mayaernes frugtbarhedsgudinde. I dag er Cozumel specielt kendt for at være blandt verdens bedste steder til dykning. Ruinerne i Tulum fra maya-tiden er at finde på  klipperne, der ligger ned til havet. Hertil kan du tage en færge og gå på opdagelse.

Dag 5 Til havs    

På krydstogtet er der mange ting at lave. Tag fx en tur på en af Brilliance of the Seas' specialrestauranter, eller deltag i de mange underholdende ting, der sker ombord.

Dag 6 Tampa, Florida 07.00  

Check ud og afrejse. Tampa er så meget mere end blot hjemland for Busch Gardens (en af de mest populære forlystelsesparker i Florida). Ybor City-distriktet er virkelig levende med historie, shopping og steder, hvor man kan spise fint. Tampa "Museum of Art" og "Museum of Science and Industry" er også noget, man bør tage sig tid til at se.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Brilliance of the Seas har plads til ca. 2500 passagerer, har rummelige kahytter og suiter, som tilfredsstiller alle behov. Her er komfort kombineret med mere plads i kahytterne.

Ombord finder du alt fra klatrevæg, fitnesscenter, børneklub, butikker, til barer og restauranter. Skibene i Radiance-klassen har en sofistikeret europæisk atmosfære og stil; lige fra den velduftende italienske kaffebar til det indbydende interiør på Chops Grille.

Klik her og læs mere om Brilliance of the Seas

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1241
Varighed
6  dage
Underprodukt
1504949610_1241

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept