Krydstogt i Caribien - Symphony of the Seas - 1266

Tag på et skønt cruise i Caribien med kurs mod St. Maarten, Puerto Rico og Bahamas. Krydstogtet er den oplagte ferieform for alle aldre, hvor der både er børneklubber og masser af underholdning for børnene, sjove og alderssvarende aktiviteter for teenagere og ikke mindst god mulighed for afslapning og kulinariske oplevelser for voksne.

Et cruise i Caribien byder på masser af sol, lange sandstrande, turkisblåt hav, kølige drinks og masser af inspirerende udflugter både til lands og vands.

På St. Maarten kan du opleve de to sameksisterende kulturer, den hollandske og franske, der hersker på øen. Nyd den pragtfulde kyststrækning, frodige tropiske landskaber, spændende restauranter og gode shoppingmuligheder.

Brug dagene til havs på at udforske krydstogtskibets mange sjove og afslappende faciliteter. Nyd en drink i barerne, slap af ved poolen, få en massage i spaområdet, fest i diskoteket, se et teaterstykke og meget mere om bord på Symphony of the Seas.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Miami, Florida   16.30

Ankomst og indkvartering på skibet. Miami er efterhånden ved at være en stor by, der rummer flere millioner mennesker. Miami Vice har gjort meget til, at Miami - og det sydlige Florida er blevet populært blandt verdens turister. Specielt Miami Beach er populær. Området er kendt for de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, der i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Området er præget af luksushoteller, restauranter, natklubber og barer side om side med Atlanterhavet som nabo.

Dag 2-3 Til havs    

På Symphony of the Seas er der fuld fart over feltet. Prøv den populære "FlowRider", der er en surfsimulator. Du kan også prøve kræfter med klatrevæggen, svæve over skibets midte med en svævebane, udfordre dine medrejsende i basketball, træne dine piruetter på skøjtebanen eller suse af sted i en af havets højeste vandrutsjebaner, The Ultimate Abyss.

Dag 4 Philipsburg, St. Maarten 08.00 17.00

Philipsburg ligger på den unikke caribiske ø St. Maarten. Øen er delt i to stater. Skillet mellem det hollandske og det franske styre har eksisteret siden 1648. Selv om de to halvdele af øen er forskellige, har forholdet mellem dem altid været harmonisk.

Dag 5 San Juan, Puerto Rico 07.00 16.00

Kom og oplev en blanding af den spanske kolonitid og den indianske stemning, når du besøger denne fantastiske by, San Juan. Byen er en moderne havneby, men den bærer tydeligt præg af den spanske kolonitid. Indtag de mange sandstrande, hvor du kan nyde det tropiske klima. Om aftenen kan du også tage en tur på casino eller opleve et af de fyrige flamingoshows, som byen kan byde på.

Dag 6 Til havs    

Vitality Spa byder på et væld af lækre behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, body wraps og scrubs, akupunktur, massage, hårklipning, pedi- og manicure. Du kan også holde kroppen i balance i skibets topmoderne fitness center, hvor der desuden udbydes forskellige hold i fx tai chi. Har du brug for at trække dig lidt tilbage, så kan du besøge Solarium, der er et område kun for voksne.

Dag 7 Cococay, Bahamas 08.30 17.30

Cococay ligger på den fantastiske ø Bahamas. Her kan I vandre rundt på natur stierne, tage den på vandscooter langs kysten eller bare slappe af på en af de mange hvide sandstrande.

Dag 8 Miami, Florida 06.00  

Check ud og afrejse. Besøg Miami Beach, hvor du kan opleve de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, som i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Gå på opdagelse i en spændende by med hvide sandstrande, turkisblåt vand og lækre restauranter. Byen har et pulserende natteliv og mange spændende restauranter og cafeer. Du kan finde shoppingcentre i alle størrelser og varianter.

Info
Rederiet

Royal Caribbean appellerer hovedsageligt til familier, par og enkeltpersoner i alderen 30-50 år. Maden er i særklasse og valgmulighederne i restauranterne er overdådige. Besøg b.la. den prisvindene restaurant "150 Central Park" som tilbyder små gastronomiske retter.

Både ombord på alle krydstogtskibene og på rejsemålene, som du besøger undervejs, er alt særligt veltilrettelagt for familier med børn. Er du til aktiv ferie med fuld fart over feltet og god underholding er Royal Carribean et sikkert valg.

Klik her og læs meget mere om Royal Caribbean

Skibet

Velkommen om bord på Symphony of the Seas, der er blandt verdens største krydstogtskibe! Her er ikke blot tale om et skib, men en flydende luksusby, der imponerer med et hav af aktiviteter såsom surfsimulator, svævebane, klatrevægge, skøjtebane og vilde vandrutsjebaner.

I centrum af skibet kan du tage en skøn slentretur gennem Central Park: et grønt udendørsmiljø med udeservering, butikker, underholdning og meget mere. Oplev det moderne cruise, når Bionic Bar byder forfriskende drinks mixet af, ja, robotter og restauranterne inviterer indenfor med menukort inspireret af hele verden!

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the
- skatter og afgifter
- brug af fitnesscenter
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge

Eksklusiv

 Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

 

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1266
Varighed
8  dage
Underprodukt
1519207947_mia-phi-san-coc-mia

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

JOMFRUREJSE10 dage med Costa Smeralda fra Hamborg til Barcelona

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept