Krydstogt fra Tampa - Norwegian Pearl - 13090

Gør klar til en forunderlig rejse, når Norwegian Pearl stævner ud fra Tampa i Florida og sætter kurs mod de skønneste destinationer som Cartagena, Puerto Limon og Harvest Caye!

Se frem til den tidligere fiskeby, Ocho Rios! Oplev den afslappede stemning i byen, der har præg af ægte jamaicansk kultur og gæstfrihed. I Ocho Rios kan du svømme med delfiner, nyde lokale lækkerier eller besøge den famøse dal, Fern Gully!

Glæd dig til den smukke by, Cartagena, beliggende på den nordlige kyst af Colombia! Byen var den første spanske koloni i det sydamerikanske kontinent og stråler naturligvis af autentisk, spansk charme. Cartagena har et hav af festlige natklubber, majestætiske katedraler og enestående kirker, som du sent vil glemme.

Du har rig mulighed for at udforske alle de skibsfaciliteter, Norwegian Pearl har at tilbyde på rejsens fire dage til havs! Livligt diskotek, afslappende wellness og luksuriøse restauranter er bare få af de ting, du kan nå at opleve med et ophold på krydstogtskibet.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Tampa, Florida   16.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Tampa var engang beboet af forskellige oprindelige kulturer, men så blev området opdaget af spanske opdagelsesrejsende i 1600-tallet. Det var dog først omkring 1824, da den amerikanske hær oprettede en grænsepost kaldet Fort Brooke, at en lille gruppe af pionerer begyndte at søge tilflugt ved fæstninger - og derved startede byen Tampa. Oplev hvordan byen både afspejler sin oprindelsestid, men også hvordan den afspejler en nutidig storby.

Dag 2 Til havs    

Brug dagen på at gå en tur på dækket og nyde vinden i håret og bølgernes skvulpen, eller gør brug af nogle af alle de aktiviteter der findes ombord på Norwegian Pearl.

Dag 3 Georgetown, Grand Cayman 08.00 17.00

Georgetown, Grand Cayman, er juvelen på ethvert krydstogt i Caribien. Seven Mile Beach er kendt som en af verdens bedste strande, og her kan I prøve alt indenfor vandsport, bl.a. jetski og windsurfing. Den mest populære aktivitet på Grand Cayman er en snorkletur til Stingray City, hvor fløjlsbløde rokker med et vingefang på op til to meter samles for at få mad og selskab.

Dag 4 Ocho Rios, Jamaica 08.00 17.00

Ocho Rios ligger på Jamaica og er et stop som er favorit hos mange gæster. Der er kun få steder i verden hvor et vandfald kan følges på vej ned. Ocho Rios er hjem for ”Dunn´s River Falls” hvor man kan følge vandfaldene hele vejen ned ved at gå på kalkstens trin. Ind i mellem kan man gøre stop og tage en forfriskende svømmetur i de naturlige pools terrænet giver.

Dag 5 Til havs    

Norwegian Pearl sejler videre mod næste dags oplevelser. På et krydstogt er der mange muligheder for bevægelse, så du kan tilbringe tid i fitness afdelingen eller tage en travetur på soldækket. Du kan også nyde roen i en liggestol i det indendørs poolområde.

Dag 6 Santa Marta, Colombia 08.00 17.00

Santa Marta er Colombia's charmerende “ædelsten”. Øen har selvfølgelig det varme caribiske hav og de hvide sandstrande, men øen er også elsket og kendt for den fantastisk Sierra Nevada bjergkæde som tårner sig over den.

Dag 7 Cartagena, Colombia 07.00 14.00

Cartagena er en by der ligger ved Atlanterhavskysten i det nordlige Colombia. Cartagena beskyttes af en bjergkæde og bugten Bahía de Cartagena, som ligger i læ af de øer, der afgrænser bugten mod havet. Cartagena går for at være den bedst bevarede by i hele Colombia.

Dag 8 Panamakanalen (Gatúnsøren) 05.00 15.00

Panamakanalen strækker sig 80 km fra Colón ved det Caribiske Hav til Panama City ved Stillehavet. Byggeriet omkring kanalen er et af de største ingeniørmæssige projekter nogensinde. Kanalen gør meget for skibsfarten mellem de 2 oceaner. Faktisk sparer man omkring 12.500 km rejse syd om Kap Horn.

Dag 9 Colon, Panama 05.00 20.00

Cristobal Pier ligger i byen Colon i Panama og er det mest kendte stop ved Panama Kanalen. Dette sted er et af de få steder hvor det er muligt at svømme både i det Caribiske Hav og i Stillehavet på samme dag. I dag er Colon et populært shopping område.

Dag 10 Puerto Limon, Costa Rica 09.00 18.00

Puerto Limón ligger i Costa Rica. Byen har i overflod af naturlige vidundere – høje bjerge man engang troede indeholdt guld og sølv, fantastiske regnskove hvor man finder mere en 2000 forskellige orkide arter, og selvfølgelig de lange sandstrande der er badet i solen.

Dag 11 Til havs    

Nyd den sene eftermiddag i en af de mange barer ombord på Norwegian Pearl med vennerne inden aftensmaden, eller varm op her inden du går videre til diskoteket.

Dag 12 Santo Tomás de Castilla, Guatemala 12.00 19.00

Santo Tomas de Castilla er din indgang til fascinerende Maya-ruiner i Guatemala og Honduras, det mægtige akropolis ved Quirigua National Park og Copan, der er den gamle maya-verdens svar på Paris. Her er det tid til at lære om gamle traditioner og en anderledes kultur.

Dag 13 Harvest Caye, Belize 09.00 17.00

Harvest Caye er Norwegian Cruise Lines' private ø i Belize. Her kan du opleve jungle, regnskov, sump, koralrev og andre smukke og spændende naturområder. Med et fantastisk plante- og dyreliv er Harvest Caye et ideelt stop til at nyde naturen.

Dag 14 Costa Maya, Mexico 09.00 17.00

Costa Maya er den mere rolige side af Mexico. Her langs det uspolerede kystparadis kan arkæologientusiaster gå på opdagelser i mayaruinerne, der er indhyllet i magi og mystik. Stedet er også oplagt til dykkere, der har lyst til at udforske det fantastiske koralrev.

Dag 15 Til havs    

Tag en travetur på soldækket og nyd udsigten til havet, mens Norwegian Pearl stille sejler mod næste havn.

Dag 16 Tampa, Florida 08.00  

Check ud og afrejse. Tampa er så meget mere end blot hjemland for Busch Gardens (en af de mest populære forlystelsesparker i Florida). Ybor City-distriktet er virkelig levende med historie, shopping og steder, hvor man kan spise fint. Tampa "Museum of Art" og "Museum of Science and Industry" er også noget, man bør tage sig tid til at se.

Info
Rederiet

Freestyle Cruising - friheden til at vælge selv. Det er Norwegian Cruise Line.

Som et af de første rederier droppede Norwegian Cruise Line den faste spisetid, og lader nu gæsterne spise når de selv vil. Dresscoden er der også slækket på.

Krydstogtskibene er ualmindeligt hyggelige og velegnede til familier med børn i alle aldre.

Freestyle konceptet tiltaler rigtig mange af vores gæster.

Læs mere om Norwegian Cruise Line. Klik her.

Skibet

Norwegian Pearl er som et kæmpe, flydende luksus resort med Swimmingpools, boblebade, et kursted, casino plus masser af andre ting du kan vælge imellem på din ferie.

Norwegian Pearl har 2 hovedrestauranter, men tjek alligevel de mange andre forskellige spisemuligheder, 24-timers roomservice eller en af de 13 barer og lounger. Norwegian Pearl har plads til ca. 2400 passagerer.

Alle Norwegian Cruise Line skibe har en afslappet dress-code og freestyle dining. Det vil sige, at der er frit valg med hensyn til spisetid.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- all inklusive drikkevarer
- servicecharge / drikkepenge
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
13090
Varighed
16  dage
Underprodukt
1496583151_13090

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept