Krydstogt i Caribien - Norwegian Joy - 13113

Oplev det hollandske Caribiens underspillede skønhed på et 12-dages krydstogt til ABC-øerne. Dit eventyr begynder i solbadede Curacao, hvor du kan udforske hvide sandstrande, gemte huler og koralrev.

Oplev den diverse fauna i Kralendijk ved den frodige Washington-Slagbaai National Park eller køb dig et stykke caribisk kunst hos en af Kralendijks mange gallerier. Næste stop byder dig velkommen ved Cartagenas frodige beboelsesområde, hvor du kan beundre luksusvillaer i vintagestil, før det er tid til at liste videre mod Puerto Limon med tid til at hvile og slappe af.

Om bord på skibet kan du nyde godt af et væld af aktiviteter. Prøv racerbanen, den virtuelle verden hos Galaxy Pavillion, lasertag eller måske bare en rolig stund i spa-afdelingen. Om aftenen kan du forkæle dig selv med et bredt udvalg af lækre verdens-inspirerede retter og spændende vine hos The Cellars Wine Bar.

 

SejlplanAnkomstAfgang
Dag 1Miami, Florida 16.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Miami er efterhånden ved at være en stor by, der rummer flere millioner mennesker. Miami Vice har gjort meget til, at Miami - og det sydlige Florida er blevet populært blandt verdens turister. Specielt Miami Beach er populær. Området er kendt for de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, der i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Området er præget af luksushoteller, restauranter, natklubber og barer side om side med Atlanterhavet som nabo.

Dag 2-3Til havs  

Selvom du er midt på havet, er det ingen hindring for at blive tilbudt et bredt udvalg af muligheder for mad med inspiration fra hele verden. Besøg en af de tre skønne hovedrestauranter The Manhattan Room, Savour og Taste eller indtag en fantastisk 180 graders udsigt fra The Observation Lounge. Du kan også lægge vejen forbi en af de spændende specialrestauranter, hvor du kan forkæle dine smagsløg med alt fra sydende steaks til toscanske lækkerier og mexikanske klassikere med et twist.

Dag 4Willemstad, Curacao08.0017.00

Amsterdam-lignende kanaler, bygninger fra kolonitiden med hollandske gavle, et eksotisk flydende marked - jo, denne travle toldfrie havn har det hele. Det er også her du  finder det verdensberømte Curaçao Liqueur Distillery, samt et spændende koralrev, der vrimler med papegøjefisk og dronningekejserfisk.

Dag 5Kralendijk, Bonaire08.0017.00

Kralendijk er en stille hovedstad på Bonaire, som er en ø i de hollandske Antiller. Langs med Bonaire’s mest attraktive strande finder man Kralendijk hvor man vil se de pudsede huse i pastel farver, lyserød, orange og limegrøn. Stedet er kendt for dykning, men på Bonaire kan man også opleve flamingoer og lyserøde strande. 

Dag 6Oranjestad, Aruba08.0017.00

Oranjestad ligger på øen Aruba. Oranjestad, som er tidligere hollandsk koloni, har traditionelle, høje, mangefarvede huse kombineret med trædøre og typiske hollandsk tegl med åbne baggårde. Charmen fra byen komplimenterer skønheden fra øen. Den hollandske og den oprindelige kultur giver tilsammen Aruba en unik atmosfære.

Dag 7Santa Marta, Colombia08.0018.00

Santa Marta er Colombia's charmerende “ædelsten”. Øen har selvfølgelig det varme caribiske hav og de hvide sandstrande, men øen er også elsket og kendt for den fantastisk Sierra Nevada bjergkæde som tårner sig over den.

Dag 8Cartagena, Colombia07.0014.00

Cartagena er en by der ligger ved Atlanterhavskysten i det nordlige Colombia. Cartagena beskyttes af en bjergkæde og bugten Bahía de Cartagena, som ligger i læ af de øer, der afgrænser bugten mod havet. Cartagena går for at være den bedst bevarede by i hele Colombia.

Dag 9Panama Kanalen/ Gatun Lake, Panama05.0014.00

Panamakanalen strækker sig 80 km fra Colón ved det Caribiske Hav til Panama City ved Stillehavet. Byggeriet omkring kanalen er et af de største ingeniørmæssige projekter nogensinde. Kanalen gør meget for skibsfarten mellem de 2 oceaner. Faktisk sparer man omkring 12.500 km rejse syd om Kap Horn.

Dag 9Colon, Panama17.0020.00

Cristobal Pier ligger i byen Colon i Panama og er det mest kendte stop ved Panama Kanalen. Dette sted er et af de få steder hvor det er muligt at svømme både i det Caribiske Hav og i Stillehavet på samme dag. I dag er Colon et populært shopping område.

Dag 10Puerto Limon, Costa Rica08.0017.00

Puerto Limón ligger i Costa Rica. Byen har i overflod af naturlige vidundere – høje bjerge man engang troede indeholdt guld og sølv, fantastiske regnskove hvor man finder mere en 2000 forskellige orkide arter, og selvfølgelig de lange sandstrande der er badet i solen.

Dag 11-12Til havs  

Er du til en underholdende dag om bord, har Norwegian Joy masser at byde på. Glæd dig til mange timers virtuel sjov med Galaxy Pavilion. Prøv Star Wars Battle Pods, gribende simulerende ture og interaktive video-vægge. Fortsæt til Race Track, hvor du ræse rundt i hårnålesving i en tæt kamp mod dine medrejsende. Hvis I ikke har fået nok efter det, kan I fortsætte til Laser Tag. Må den bedste vinde!

Dag 13Miami, Florida07.00 

Check ud og afrejse. Besøg Miami Beach, hvor du kan opleve de verdensberømte art-deco bygninger langs Ocean Drive, som i 1990'erne blev tilført de karakteristiske pastelfarver. Gå på opdagelse i en spændende by med hvide sandstrande, turkisblåt vand og lækre restauranter. Byen har et pulserende natteliv og mange spændende restauranter og cafeer. Du kan finde shoppingcentre i alle størrelser og varianter.

Info
Rederiet

Freestyle Cruising - friheden til at vælge selv. Det er Norwegian Cruise Line.

Som et af de første rederier droppede Norwegian Cruise Line den faste spisetid, og lader nu gæsterne spise når de selv vil. Dresscoden er der også slækket på.

Krydstogtskibene er ualmindeligt hyggelige og velegnede til familier med børn i alle aldre.

Freestyle konceptet tiltaler rigtig mange af vores gæster.

Læs mere om Norwegian Cruise Line. Klik her.

Skibet

Den knap 168.000 tons tunge Norwegian Joy fra 2017 kan byde op til 3883 rejselystne gæster om bord på spændende krydstogtrejser.

På skibet er der god mulighed for at komme i forbindelse med havet ved The Waterfront; en skøn promenade, hvor du kan indtage en fantastisk udsigt akkompagneret af lækker mad fra restauranten eller en eksotisk drink fra baren.

Træd ind i en virtuel verden fuld af sjov med Galaxy Pavilion, hvor timerne kan flyve væk med virtual reality, gribende simulerede ture og interactive videovægge. Er du mere til afslapning og forkælelse, står personalet i det luksuriøse Mandara Spa klar.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- all inklusive drikkevarer
- servicecharge / drikkepenge
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
13113
Varighed
13  dage
Underprodukt
1534834545_mia-wil-kra-ora-san-car-pan-col-pue-mia

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

JOMFRUREJSE10 dage med Costa Smeralda fra Hamborg til Barcelona

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, transfer og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept