Krydstogt fra NYC til San Francisco - Norwegian Gem - 1314

Tag med på en spændende krydstogtrejse hele vejen fra New York City til San Francisco. På vejen kan du eksempelvis opleve den hyggelige havneby, Willemstad, der leder tankerne tilbage til det gamle Amsterdam med farverig hollandsk arkitektur og perfekte shoppingmuligheder. Slut dagen af med en skøn drink lavet med den kendte Curacao liqueur.

Fortsæt til de betagende bugter og strande ved Santa Marta i Colombia. Her i området kan du blive klogere på Taironas-kulturen eller lægge vejen forbi den fine katedral. Fortsæt gennem Panamakanalen på vejen til Mexico og LA.

Om bord på krydstogtskibet er der altid noget at lave. Hvad enten du vil nyde solen på dækket, køles af i poolen, slappe af i spaområdet, holde formen ved lige i fitnesscenteret eller tage en kold drink i barerne har Norwegian Gem noget for dig.

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 New York City, New York   17.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Kom til byen, hvor du finder en af de mest kendte statuer: Frihedsgudinden. Det er også her, du kan besøge Ellis Island Museum, som præsenterer tiden fra 1892-1954, hvor mere end 12 millioner immigranter kom til USA. Glæd dig også til besøg på Times Square, hvor du bl.a. kan få en af de sandwiches, som stedet er kendt for.

Dag 2-4 Til havs    

Lad dig selv synke ned i en af de bløde stole på Norwegian Gem og nyd den fantastiske udsigt over hav og skib, mens tjenerne varter godt op.

Dag 5 Willemstad, Curacao 11.00 20.00

Amsterdam-lignende kanaler, bygninger fra kolonitiden med hollandske gavle, et eksotisk flydende marked - jo, denne travle toldfrie havn har det hele. Det er også her du  finder det verdensberømte Curaçao Liqueur Distillery, samt et spændende koralrev, der vrimler med papegøjefisk og dronningekejserfisk.

Dag 6 Oranjestad, Aruba 09.00 18.00

Oranjestad ligger på øen Aruba. Oranjestad, som er tidligere hollandsk koloni, har traditionelle, høje, mangefarvede huse kombineret med trædøre og typiske hollandsk tegl med åbne baggårde. Charmen fra byen komplimenterer skønheden fra øen. Den hollandske og den oprindelige kultur giver tilsammen Aruba en unik atmosfære.

Dag 7 Santa Marta, Colombia 09.00 17.00

Santa Marta er Colombia's charmerende “ædelsten”. Øen har selvfølgelig det varme caribiske hav og de hvide sandstrande, men øen er også elsket og kendt for den fantastisk Sierra Nevada bjergkæde som tårner sig over den.

Dag 8 Cartagena, Colombia 07.00 14.00

Cartagena er en by der ligger ved Atlanterhavskysten i det nordlige Colombia. Cartagena beskyttes af en bjergkæde og bugten Bahía de Cartagena, som ligger i læ af de øer, der afgrænser bugten mod havet. Cartagena går for at være den bedst bevarede by i hele Colombia.

Dag 9-10 Panama-Kanalen & til havs    

Panamakanalen strækker sig 80 km fra Colón ved det Caribiske Hav til Panama City ved Stillehavet. Byggeriet omkring kanalen er et af de største ingeniørmæssige projekter nogensinde. Kanalen gør meget for skibsfarten mellem de 2 oceaner. Faktisk sparer man omkring 12.500 km rejse syd om Kap Horn.

Dag 11 Puntarenas, Costa Rica 08.00 17.00

Puntarenas ligger i Costa Rica ved Stillehavets kyst. Byen har en af de største havne i landet og har gennem tiderne været centrum for handel med kaffe.

Dag 12 Corinto, Nicaragua 09.00 18.00

Puerto Corinto er en smuk kystby i et område med mange uberørte strande, frodige mangroveskove og fantastiske vulkaner. I Corinto bør du lade dig selv tage en slentretur langs Costa Azul for at få en smuk udsigt over bugten og øerne. I den nærliggende by Chinandega kan du udforske mayanske artefakter på det arkæologiske museum. Lidt længere væk er det muligt at udforske ruinerne af León Viejo, som er blevet udgravet fra århundreders vulkansk affald.

Dag 13 Puerto Quetzal, Guatemala 08.00 16.00

Puerto Quetzal er Guatemalas største havn i Stillehavet og en vej til fascinerende sightseeing i landet. Tag nord på gennem plantagerne af kaffe og sukkerrør og over bjergryggen til den smukke sø Atitlan. Eller tag en heldagstur fra kysten til den tidligere hovedstad Antigua, hvor brostensbelagte gader og arkitekturen viser, at byen engang var spansk.

Dag 14 Til havs    

Brug dagen på at fordøje alle indtrykkene fra dit krydstogt eller gør brug af nogle af alle de aktiviteter der findes ombord på Norwegian Gem.

Dag 15 Zihautanejo/ Ixtapa, Guerrero Mexico 07.00 14.00

Ixtapa og Zihuatanejo har i det meste af sin historie været en søvnig fisker landsby. Den føderale regerings beslutning om at udvikle det nærliggende vejområde har haft store konsekvenser for byen. Området er nu den tredje mest besøgte område i Mexico og meget populært for lystfiskere. Ixtapa og Zihuatanejo er kendt for de smukke og lange sandstrande.

Dag 16 Puerto Vallarta, Mexico 09.00 15.00

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

Dag 17 Cabo San Lucas, Mexico 07.00 14.00

På spidsen af Baja-halvøen, hvor det blå Stillehav flyder sammen med Cortezhavet, kan du nyde en fantastisk udsigt. Cabo San Lucas er i sandhed en af Mexicos perler, med dens smukke beliggenhed.

Dag 18 Til havs    

Sæt dig godt til rette i de bløde teaterstole og oplev en af de mange flotte forestillinger ombord på Norwegian Gem.

Dag 19 Los Angeles, Californien 07.00 17.00

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

Dag 20 Santa Barbara, Californien 07.00 14.00

Santa Barbara ligger i det sydlige Californien, mellem de stejle Santa Ynez-bjerge og Stillehavet. Byen har en længere historie med spanske kolonier, mexicanske ranch-områder, guldfeber og olieboringer. I dag er byen en afslappet og kulturrig by med masser af turistattraktioner og gode surfing-muligheder. I området omkring Santa Barbara er der mange vingårde og gode muligheder for vandreture og andre naturoplevelser.

Dag 21 San Francisco, Californien 07.00  

Check ud og afrejse. San Francisco er en af verdens mest spændende og udsøgte byer og tilbyder de besøgende en verden af muligheder. Man bør besøge ”Golden Gate Bridge” og ”Fisherman´s Wharf” som er et område med souvenirboder, turistshops, restauranter og meget mere. Tag fx også med på en sejltur til øen Alcatraz.

Info
Rederiet

Freestyle Cruising - friheden til at vælge selv. Det er Norwegian Cruise Line.

Som et af de første rederier droppede Norwegian Cruise Line den faste spisetid, og lader nu gæsterne spise når de selv vil. Dresscoden er der også slækket på.

Krydstogtskibene er ualmindeligt hyggelige og velegnede til familier med børn i alle aldre.

Freestyle konceptet tiltaler rigtig mange af vores gæster.

Læs mere om Norwegian Cruise Line. Klik her.

Skibet

Norwegian Gem tilbyder de eksklusive Garden og Courtyard Villas - de største, mest luksuriøse suiter på det åbne hav. Gem, der er med i Jewel-klassen, tilbyder suiter med plads op til 6 personer i 3 seperate soveværelser.

Norwegian Gem er som et kæmpe, flydende luksus resort med swimmingpools, boblebade, et kursted, casino, plus et væld af andre ting. Skibet har 2 hovedrestauranter, men gør også brug af de andre spisemuligheder, 24-timers roomservice eller en af de 13 barer og lounges.

Norwegian Gem har plads til ca. 2400 passagerer. NCL skibe har en afslappet dress-code og freestyle dining, dvs. frit valg ang. spisetid.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- all inklusive drikkevarer
- servicecharge / drikkepenge
- underholdning
- aktiviteter om bord
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1314
Varighed
21  dage
Underprodukt
1536868257_new-wil-ora-san-car-pun-cor-pue-zih-pue-

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

JOMFRUREJSE10 dage med Costa Smeralda fra Hamborg til Barcelona

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, transfer og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept