Krydstogt fra Cape Liberty - Celebrity Summit - 14125

Glæd dig til en uforglemmelig rejse, når det luksuriøse og moderne krydstogtskib, Celebrity Summit, sejler dig hen mod de skønneste destinationer! Oplev blandt andet King's Wharf, Boston, Bar Harbor og Portland på dette cruise.

Krydstogtskibet vil lægge til i Kings Wharf på Bermuda og ligge i havn i to nætter. Her vil du kunne opleve rester fra de mange krige, som øen har været en del af. Mange af de gamle bygninger er bygget om til museer, restauranter og butikker.

På dagene til havs vil du ombord på Celebrity Summit have et hav af muligheder for at udforske alle skibsfaciliteter! Krydstogtsskibet har meget at byde på: deltag i livlige koncerter, find din indre dansemus frem på pulserende natklubber eller underhold dig selv med et Broadwayshow! Celebrity Summit tilbyder en masse specialrestauranter, hyggelige caféer samt vin- og martinibarer, hvor du har mulighed for at teste smagsløgene og måske opdage din nye yndlingsret. Der er også pool og bassindæk, hvor du tage en frisk dykkert eller slikke noget sol. Slut dagen af i spa og wellness, hvor du får tid til at koble fra efter en spændende og begivenhedrigs dag fyldt med en masse nye indtryk.

 

 

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Cape Liberty, New Jersey   16.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Kom til byen, hvor du finder en af de mest kendte statuer: Frihedsgudinden. Det er også her, du kan besøge Ellis Island Museum, som præsenterer tiden fra 1892-1954, hvor mere end 12 millioner immigranter kom til USA. Glæd dig også til besøg på Times Square, hvor du bl.a. kan få en af de sandwiches, som stedet er kendt for.

Dag 2-3 Til havs    

Der er god mulighed for at være aktiv ombord på Celebrity Summit. Der findes masser af tilbud om sundhed og velvære.

Dag 4-6 King's Wharf, Bermuda 08.00 15.00

Kings Wharf, Bermuda, har noget for enhver smag. Prøv det lækre mad som øen er kendt for eller du kan slentre gennem butikker og museer i øens gader. Royal Naval Dockyard, en imponerende militær fæstning bygget i 1815. Find maleriske perler på Bermuda Arts Center og Craft Market, eller føl nærkontakten med delfiner på Dolphin Quest, hvor du kan svømme, danse og kysse disse fantastiske havdyr.

Dag 7 Til havs    

På krydstogtet er der mange ting at lave. Tag fx en tur på en af Celebrity Summits specialrestauranter, eller deltag i de mange underholdende ting, der sker ombord.

Dag 8 Boston, Massachusetts 08.00 18.00

Boston, der er hovedstad i delstaten Massachusetts, er specielt kendt for at være stedet, hvor mange store begivenheder i forbindelse med den amerikanske frihedskrig fandt sted. Tag en dejlig slentretur langs "Freedom Trail" og få en fornemmelse for datidens revolutionære kamp. Du kan også besøge det historiske Lexington Green eller Old State House.

Dag 9 Bar Harbor, Maine 07.00 17.00

Bar Harbor ligger i delstaten Maine på Mount Desert Island. Bar Harbor blev grundlagt på Mount Desert Islands østlige strand og har tidligere været et indiansk jagtområde. Nybyggerne kom til i 1763. De tidlige industrier omfattede fiskeri, skovbrug og skibsbyggeri.

Dag 10 Portland, Maine 07.00 18.00

Portland er en typisk engelsk landsby og er rig på smuk natur og århundred gammel historie. Byen har et strejf af historisk arkitektur og er kendt for at være både livlig og venlig. Besøg nogle af de gamle steder i området. Du kan fx beundre Sherbourne slottet eller tage på udflugt til Stonehedge.

Dag 11 Til havs    

Tag et spil minigolf eller prøv en af de andre udendørs aktiviteter med dine venner ombord på Celebrity Summit.

Dag 12 Cape Liberty, New Jersey 08.00  

Check ud og afrejse. New York, Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og lysene på Broadway - New York er en af verdens mest spændende byer, med et hav af oplevelser for alle og enhver. Afslut jeres krydstogt i byen, der aldrig sover!

Info
Rederiet

Klasse, stil og luksus fra ende til anden. Det er hvad et krydstogt med Celebrity Cruises indebærer. Rederiet er en del af Royal Carribean familien, og tiltrækker rigtig mange gæster der sætter pris på en atmosfære af sofistikeret ro og elegance.

Krydstogtskibene er bygget og indrettet med stor sans for design og æstetik. Uanset om du ser krydstogtskibet udefra eller er ombord, er du ikke i tvivl om at der kælet og kræset for mange detaljer. Læs mere om Celebrity Cruises. Klik her.

Skibet

Celebrity Summit - et skib der vil efterlade dig med følelsen af at have opnået det absolutte højdepunkt.

Skibet har plads til 2034 passagerer, og føles alligevel elegant med en intim atmosfære.

En forsvunden æra vækkes til live igen i den smukke restaurant. Minderne om gamle dage vender tilbage når man oplever en top-klasse betjening og en udsøgt vinkælder.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension
- obligatorisk serviceafgift / drikkepenge
- underholdning
- aktiviteter om bord
- kaffe, the og vand er tilgængelig ombord døgnet rundt
- roomservice fra kl. 05.00 - 24.00
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- øvrige drikkevarer
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
14125
Varighed
12  dage
Underprodukt
1517407849_14125

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dages krydstogt fra Honolulu til Sydney

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND20 dage med Norwegian Jewel. Inkl. fly, dansk rejseleder, drikkepakke og servicecharge

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CUBA, MEXICO, JAMAICA8 dage | MSC Armonia | Inkl. drikkepakke, WiFi, udflugter og helpension

FLY & CRUISE I CARIBIEN16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

FLY & CRUISE I MIDDELHAVET8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. fly, drikkepakke, WiFi og helpension

DUBAI OG EMIRATERNE13 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

SOLRIGE CARIBIEN16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

DUBAI OG INDIEN16 dage | MSC Lirica | Inkl. fly, hotel, drikkepakke, WiFi og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept