15 dages krydstogt fra Fort Lauderdale med Sky Princess - Princess Cruises - 15109

KAMPAGNE Discount drikkepakke

Køb en tilkøbspakke fordelagtig pris

Bestil senest d. 29. februar 2020

Book et krydstogt med Princess Cruises og køb en tilkøbspakke fra kr. 280,- pr. person pr. nat.

Tilkøbspakken indeholder (Normalpris kr. 665,- pr. person pr. nat):
Premium drikkepakke
Ubegrænset WiFi
Forudbetalt servicecharge

Betingelser: Kampagnen gælder kun nybookinger t.o.m. den 29.02.20. Gælder udvalgte krydstogter på 3 nætter eller længere med afrejse fra april 2020 til sommeren 2021. Gælder 1.-4. person i kahytten. Personer under 21 pr får tildelt en premium sodavandspakke i stedet for en premium drikkepakke. Tilbuddet er pladsbegrænset og kan til enhver tid trækkes tilbage.

SejlplanAnkomstAfgang
Dag 1Fort Lauderdale, Florida, USA 16.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Der er masser af ting at se og foretage sig i Fort Lauderdale: Besøg det nyligt omdesignede Fort Lauderdale Beach og caféer, tag en slentretur ned af den historiske Riverwalk, tag på shoppetur i de luksuriøse butikker på Las Olas Boulevard eller tag til Everglades for at prøve en spændende udflugt med luftbåd.

Dag 2Til havs
Dag 3Til havs
Dag 4Til havs
Dag 5Til havs
Dag 6Til havs
Dag 7Til havs
Dag 8Ponta Delgada, Säo Miguel, Azorerne, Portugal07.0016.00

Ponta Delgada er hovedstaden på São Miguel i øgruppen Azoerne. Delgada betyder smal på portugisisk, og byen ligger på øens smalleste sted. Det er en vulkanø, der ligger midt i Atlanterhavet mellem Europa og Amerika. Øen er grøn hele året rundt og man dyrker bl.a. ananas i væksthuse og mange grøntsager på friland. Køerne går ude hele året. Kirkerne i Ponta Delgada er med portugisisk påvirkning.

Dag 9Til havs
Dag 10Til havs
Dag 11Brest, Frankrig08.0016.00

Brest er beliggende i den vestlige del af Bretagne og ligger ved en naturlig havn. Brest er base for den franske flåde og har en rig maritim historie og havnen summer altid af travlhed.

Dag 12Le Havre, Frankrig09.0022.00

Le Havre ligger ved Seine flodens munding i det nordlige Frankrig. Byen er den største i Normandiet. Byen er absolut et besøg værd, men der er også mulighed for at tage på udflugt til fx kysten ved Normandiet eller til Paris.

Det er muligt at købe en billet, så du får fri offentlig transport i hele byen til ca. 5 euro pr. person. Vi anbefaler, at man besøger den gamle Notre Dame kirke, den flotte strandpromenade eller det nyopførte shoppingcenter ved havnen, Docks Vauban, som også tilbyder mange forskellige spisemuligheder.

Dag 13Til havs
Dag 14Skagen, Danmark10.0020.00

Skagen er en hyggelig lille by med huse i den velbevarede gamle stil: gule mure og hvid kant på taget. Det er her oplagt at opleve det hyggelige havnemiljø, samt give dig god tid til attraktionerne. Her er både "den tilsandede kirke", Grenen,  de kendte P.S. Krøyer billeder og mange spændende museer, men ikke mindst er det et badeparadis for vandhunde, som med rette går under betegnelsen "Lysets Land."

Dag 15København, Danmark05.00

Check ud og afrejse. Gå på opdagelse på fascinerende slotte, i smukke haver, gennem gamle gader eller oplev den moderne storby med eksklusive hoteller og shopping på Strøget. Besøg Amalienborg, vink til Dronningen og nyd en gåtur langs Nyhavn eller besøg Kongens Have.

Info
Rederiet

Vores veludstyrede krydstogtskibe er fyldt med alle de faciliteter, som du kender fra en ferie på land – herunder et utal af restauranter og et omfattende underholdningstilbud.

Om bord på et Princess krydstogtskib kan hver dag blive til et nyt eventyr. Kombinationen af luksus og service skaber det perfekte feriested for dig.

Uanset om du øver dine slag på putting greenen, forsøger lykken i casino’et eller vil svømme et par baner i poolen, så venter særlige oplevelser på dig overalt. Læs mere om Princess Cruises. Klik her.

Skibet

Sky Princess har siden oktober 2019 sejlet som en del af Princess Cruises' flåde. Om bord på dette moderne skib kan du eksempelvis nyde godt af de nyudviklede Princess Luxury Beds, der sikrer optimal komfort, så du er klar til dage fyldt med eventyr.

På skibet kan du også nyde en Princess klassiker: Anytime dining, hvor du frit kan vælge hvor og hvornår du spiser. Hvis den lille sult melder sig, kan du fx besøge Alfredos Pizzaria eller Gelato til den søde tand. Sky Princess byder også på teaterforestillinger, Princess Live! og Movies Under the Stars.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv

- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the døgnet rundt
- skatter og afgifter
- roomservice
- brug af fitnesscenter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- drikkevarer
- obligatorisk servicecharge - 14,50 USD pr. person pr. dag / Minisuiter 15,50 USD og Suiter 16,50 USD pr. person pr. dag
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
15109
Varighed
15  dage
Underprodukt
15 dages krydstogt fra Fort Lauderdale med Sky Princess - Princess Cruises - 15109

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

PAKKEREJSER TIL ALASKA OG CANADAinkl. fly, hotel, udflugter og togtur

KØBENHAVN TIL NORDKAP 202012 dage med Jewel of the Seas med dansk rejseleder

WORLD CRUISE 2022MSC Poesia | 117 dage inkl. fly, mad, drikkevarer og udflugter

KRYDSTOGT LANGS NORGES KYSTCosta Fascinosa | 8 dage inkl. helpension

GÖTAKANALEN 20204 eller 6 dage inkl. helpension og udflugter

GRØNLAND, ISLAND & ORKNEYØERNE22 dage med MSC Poesia fra København

WORLD CRUISE 2021119 dage med MSC Poesia inkl. fly, mad, drikke og udflugter

Tilbud & Kampagner

FÅ EN EASY DRIKKEPAKKEPå udvalgte krydstogter med MSC Cruises ➝ Book senest d. 28.02.20

SPAR 25% PR. PERS.På udvalgte krydstogter med Costa Cruises ➝ Book senest d. 29.02.20

SPAR OP TIL 40%På udvalgte krydstogter med Azamara ➝ Book senest d. 29.02.20

SPAR 35%På krydstogter med Royal Caribbean ➝ Book senest d. 03.03.20

STOR RABAT + DRIKKEPAKKE OG WIFIPå udvalgte krydstogter med Celebrity Cruises ➝ Book senest d. 04.03.20

SPAR 50% PÅ 1. OG 2. PERS.Tag 3. og 4. person med gratis ➝ Book senest d. 03.03.20

GRUPPERABAT I CARIBIEN OG MIDDELHAVETSpar kr. 8.000,- på krydstogt med MSC Cruises

FREE AT SEATilkøb 2 fordelspakker ved køb af et krydstogt med Norwegian Cruise Line

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-