Krydstogt til Mexico - Ruby Princess - 1557

Forkæl dig selv med et cruise langs Mexicos riviera, når Ruby Princess stævner ud fra Los Angeles på en afslappende ferie. Nyd en skøn dag i Puerto Vallarta - et feriested, der hvert år tiltrækker mange grundet sit klima, gode shoppingmuligheder og aktiviteter.

Glæd dig ligeledes til en dag i dit eget tempo i Mazatlan, hvor du kan besøge det lokale marked, solbade, se ballet og smage på områdets bedste øl.

Se også frem til at tilbringe tid ombord på Ruby Princess. Skibet byder på et væld af faciliteter og aktiviteter. Oplev hvordan der bliver skabt rum til blot at nyde. Besøg udsøgte restauranter og flotte butikker, nyd en god snak over en drink i en af de bløde lænestole eller indtag den smukke udsigt fra de øverste dæk.

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 Los Angeles, Californien   16.00

Det er her du kan opleve Hollywood-skiltet, som er oppe i bjergene. Det er skiltet, der indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Tag en slentretur langs Rodeo Drive i Beverly Hills, kør en tur til Malibu eller nyd udsigten til en levende by fra en af de hyggelige caféer.

Dag 2 Til havs    

Nyd det udendørs miljø på Ruby Princess. Måske tør du tage udfordringen op og dyste mod en anden i en af de udendørs aktiviteter?

Dag 3 Cabo San Lucas, Mexico 11.00 20.00

På spidsen af Baja-halvøen, hvor det blå Stillehav flyder sammen med Cortezhavet, kan du nyde en fantastisk udsigt. Cabo San Lucas er i sandhed en af Mexicos perler, med dens smukke beliggenhed.

Dag 4 Mazatlan, Mexico 08.00 18.00

Mazatlan er et spændende mix af det nye og det gamle Mexico. Mazatlan er blevet velsignet med en havn med en naturlig skønhed, og med bjergene som nabo, der rejser sig majæstetisk over byen, er det et utroligt smukt sted. Mazatlan var Mexicos første store ressort og ejer stadig en stor popularitet med uspolerede strande og venlige mennesker.

Dag 5 Puerto Vallarta, Mexico 07.00 18.00

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

Dag 6-7 Til havs    

Tag en travetur på soldækket mens Ruby Princess stille sejler mod næste havn. På et krydstogt er der mange muligheder for bevægelse. Du kan også nyde roen i en liggestol i det indendørs poolområde.

Dag 8 Los Angeles, Californien 06.15  

Los Angeles er en spændende by med palmetræer og store biler. Du kan shoppe på Rodeo Drive eller blot sole dig i Hollywoods skær – uanset hvad du laver i LA vil dit besøg være uforglemmeligt.

Info
Rederiet

Vores veludstyrede krydstogtskibe er fyldt med alle de faciliteter, som du kender fra en ferie på land – herunder et utal af restauranter og et omfattende underholdningstilbud.

Om bord på et Princess krydstogtskib kan hver dag blive til et nyt eventyr. Kombinationen af luksus og service skaber det perfekte feriested for dig.

Uanset om du øver dine slag på putting greenen, forsøger lykken i casino’et eller vil svømme et par baner i poolen, så venter særlige oplevelser på dig overalt. Læs mere om Princess Cruises. Klik her.

Skibet

På Ruby Princess finder du et atrium i italiensk Piazza-stil med mange muligheder for at indtage små snacks eller at kigge på gadekunstnere. Der er masser af af spisemuligheder, inklusive det højt værdsatte Sabatini's, et italiensk trattoria, og Crown Grill Steak- og seafood-restaurant. Sanctuary er en oase af ro kun for voksne.

Ruby Princess tilbyder desuden sine gæster mange former for underholdning, som f.eks. det berømte teater "Movies under the stars", og restauranter med traditionel spisetid eller Anytime Dining.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv

- helpension
- underholdning
- aktiviteter om bord
- vand, kaffe og the døgnet rundt
- skatter og afgifter
- roomservice
- brug af fitnesscenter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- drikkevarer
- obligatorisk servicecharge - 13,50 USD pr. person pr. dag / Minisuiter 14,50 USD og Suiter 15,50 USD pr. person pr. dag
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1557
Varighed
8  dage
Underprodukt
1486816609_1557

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

JOMFRUREJSE10 dage med Costa Smeralda fra Hamborg til Barcelona

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København (UDSOLGT)

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, transfer og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Meraviglia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL NORGE8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

KØBENHAVN TIL BALTIKUM8 dage | MSC Poesia | Inkl. drikkepakke, WiFi og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept