Krydstogt fra København til Skt. Petersborg - Azamara Journey - 1611

København er en smuk og cykel-venlig by, så tag tidligere af sted og gå på opdagelse i vores egen hovedstad. Herefter går krydstogtet videre mod den tyske havneby Warnemünde. Gå en tur langs Alter Strom promenade og gå til toppen af fyrtårnet, eller tag toget ind til Berlin og se Brandenburger Tor, der blev lavet til Kejser Wilhelm den 2. En lang dag i land betyder, at du også har tid til at se Prater Garten, der er den ældste biergarten i byen.

Brug natten i Gdansk og se Grand Hotel i Sopot, hvor filmstjerner som Omar Sharif og Marlene Dietrich har overnattet. Skt. Petersborg er fyldt med oplevelser af alle slags, og to overnatninger betyder, at du kan nå en hel del! Udforske Eremitagen, se en klassisk ballet og læg vejen forbi Vinterpaladset.

På turen vil det i samarbejde med PerryGolf være muligt at spille på Tysklands Winston Golf Club, Hirsala Golf Club i Helsinki, The Estonian Golf & Country Club i Tallinn, Gorki Golf Club i Rusland og Bro Hoff Slott Stadium Course i Sverige. Her er altså en helt speciel oplevelse for dig, der er glad for at spille golf!

 

Sejlplan Ankomst Afgang
Dag 1 København, Danmark   18.00

Ankomst og indkvartering på skibet. København, hovedstaden i Danmark, er en elegant by, der er rig på historie og traditioner. Slotte og kronjuveler, gallerier og museer, katedraler og kanaler - sightseeing i denne by er fascinerende. En af byens mest berømte seværdigheder er Tivoli: en unik kombination af billedskønne haver, søer og mere end 100.000 farvede lys.

Dag 2 Warnemünde (Berlin), Tyskland 07.00 23.00

Warnemünde er en charmerende gammel fiskerby som ligger ved mundingen af floden Warnow. Herfra er det muligt med udflugter til metropolen Berlin. Berlin er i dag en storby hvor kulturer mødes og hvor man stadig kan ane blandingen fra øst og vest.

Dag 3-4 Gdansk, Polen 19.00 22.00

Gdansk er en vigtig havneby i Polen ved Østersøkysten. Gdansk er en forholdsvis moderne by, og man finder ikke mange historiske bygninger. Den ældste bygning i Gdansk er Ærkeenglen Sankt Mikaels kirke. I havnen er der to museumsskibe. Gdansk er også kendt for sine mange eksempler på tidlig 1900-talsarkitektur. Det siges, at Gdansk har en af de længste sandstrande i Europa. Her nyder man hav og strand, slentrer på de flotte promenadestrøg langs vandet eller shopper prisbilligt.

Dag 5 Til havs    

Nyd dagen i selskab med en god bog eller tag et spil kort med dine rejsefæller. Tag en drink inden middagen og lad dig underholde med lidt musik bagefter.

Dag 6 Tallinn, Estland 07.00 18.00

Tallinn er Estlands hovedstad og ligger ved den vestlige Østersøkyst. En stor del af det gamle Tallinn er bevaret og torve og stenbelagte gader, smalle stræder og stenhuse i flere etager præger bybilledet. På højen oven for citydelen ligger den gamle kirke hvorfra der er en flot udsigt over byen og havnen.

Dag 7-9 Skt. Petersborg, Rusland 08.00 18.00

Skt. Petersborg er rig på kulturarv og er et mesterværk i arkitekturen, der udtrykker Ruslands sjæl. I 1703 byggede Peter den Store en fæstning på bredden af Neva-floden og omkring 1712 var en ny by opstået. Elegante facader og strålende katedraler blev bygget langs byen kanaler. Byggeriet blomsterede under Katharina den Store og byen fik ny pragt med omfattende paladser, smukke parker og prægtige pladser designet af franske og italienske arkitekter.

Dag 10 Helsinki, Finland 08.00 17.00

Helsinki er hovedstaden i Finland og ligger i landets sydlige del ved Østersøen og har en livlig skibstrafik med Sverige og Estland. Helsinki har mange smukke bygninger som ligger som en ramme rundt om byen. Man kan ikke undgå at blive betaget af den smukke hovedstad og det store skærgårdsområde ved indsejling til byen.

Dag 11-12 Stockholm, Sverige 09.30  

Check ud og afrejse. Stockholm ligger i det sydlige Sverige på Østersøkysten og er bygget på 14 øer. Vandområdet er levende af bådtrafik og det er muligt at sejle både til søen Mälaren eller ud i Østersøen. Stockholm er bedårende smuk, og man må ikke snyde sig selv for en travetur langs vandet.

Info
Rederiet

Azamara Club Cruises er en del af Royal Carribean familien, og absolut det mest eksklusive henvendt til det kræsne publikum. Rederiet råder kun over 2 krydstogtskibe (Quest og Journey). Begge krydstogtskibe er med plads til kun ca. 700 passagerer, og stemningen ombord er meget afslappet.

Azamara Club Cruises er et gennemført luksus rederi, og de kan prale af, at have en meget stor andel af gengangere blandt deres gæster. En gang Azamara Club Cruises - altid Azamara Club Cruises. Læs mere om Azamara Club Cruises. Klik her.

Skibet

Specialdesignet til at være smallere og mere glat end de fleste cruise skibe. Azamara Journey har plads til knap 700 passagerer. Skibet er meget luksuriøst indrettet, og er ikke beregnet til børnefamilier.

Skibet har 2 specialrestauranter, mange bekvemmeligheder, spa og wellness center, piano bar, vin bar, underholdning og meget mere.

Få tilfredsstillet din appetit for luksus og eventyr ombord på Azamara Journey.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- fuldpension, drikkevarer og udvalg af vin øl og spiritus
- kaffe, the, vand og sodavand
- obligatorisk servicecharge
- underholdning og aktiviteter om bord
- Azamara Evening-et unikt aftenarrangement i land
- frugtkurv ved ankomst
- skopudsning
- roomservice hele døgnet
- butlerservice i suiterne
- selvbetjeningsvaskeri
- shuttlebus service  hvor muligt
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
1611
Varighed
12  dage
Underprodukt
1502196518_1611

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FLODKRYDSTOGT MED M/S LEONORA8 dages flodkrydstogt med dansk rejseleder og Andrè Rieu koncert

KRYDSTOGT TIL NORDKAP OG SVALBARD15 dage fra Hamborg med MSC Meraviglia.

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAinkl. fly, tog og drikkepakke.

NORGE - ISLAND - DE BRITISKE ØERinkl. bus fra Danmark t/r og danske rejseledere mm.

KRYDSTOGT FRA HAMBORG TIL NORDKAPinkl. bus fra Danmark t/r og danske rejseledere mm.

KRYDSTOGT TIL NORDKAP12 dage med Serenade of the Seas langs Norges kyst med dansk rejseleder.

SVERIGE - DEN SMUKKE GÖTAKANAL2, 4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter. Book rejsen før d. 15. marts 2018 og spar 10 %.

CARIBIEN15-dage med Costa Magica i Det Caribiske Hav inkl. fly og transfer.

Attraktive krydstogttilbud

Her finder du de nyeste tilbudskampagner udsendt direkte fra krydstogtrederierne.

FLY&CRUISE MED MSC SINFONIA8 dage i Middelhavet inkl. fly, drikkepakke og WiFi.

FLY&CRUISE MED MSC POESIA8 dage i Middelhavet inkl. fly, drikkepakke og WiFi. 

FLY&CRUISE MED MSC FANTASIA8 dage i Middelhavet inkl. fly, drikkepakke og WiFi.

KØBENHAVN TIL RUSLAND T/R8 dage med MSC Preziosa inkl. drikkepakke.

KRYDSTOGT FRA KØBENHAVN TIL NORGE8 dages krydstogt med MSC Preziosa inkl. drikkepakke.

KRYDSTOG FRA KØBENHAVN8 dages krydstogt i Nordeuropa inkl. drikkepakke.

8 DAGES KRYDSTOGT TIL NORGEKrydstogt med MSC Orchestra fra København inkl. drikkepakke.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET8 dage inkl. drikkepakke og WiFi.

KRYDSTOGT I DET ØSTLIGE MIDDELHAV8 dage inkl. drikkepakke og WiFi.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET8 dages krydstogt med MSC Meraviglia inkl. drikkepakke.

FLY&CRUISE - DUBAI - QATAR - BAHRAIN8 dage med MSC Splendida inkl. fly og drikkepakke.

FLY&CRUISE - DUBAI - OMAN8 dage med MSC Splendida inkl. fly og drikkepakke.

VESTLIGE MIDDELHAV FRA BARCELONA8 dage med det helt nye skib, MSC Meraviglia.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept