8 dages krydstogt fra Barcelona med Azamara Pursuit - Azamara Club Cruises - 16196

KAMPAGNE Discount Wifi

Spar 50% på 2. pers. + gratis wifi

Bestil senest d. 28. februar 2019

Book et krydstogt med Azamara og spar 50% på 2. pers. og få wifi inkluderet.

Betingelser: Kampagnen gælder kun nybookinger fra d. 08.12.18 – 28.02.19. Gælder på udvalgte krydstogter med Azamara Club Cruises med afrejse fra d. 06.04.19 – 30.04.20. Wifipakken inkluderes kun ved booking af udvendig kahyt eller bedre (ubegrænset wifi for 1 enhed pr. kahyt). Rabatten gives kun til 2. pers. i kahytten og gælder udelukkende krydstogtprisen – der betales fuld pris for skatter og afgifter. Tilbuddet er pladsbegrænset og kan til enhver tid trækkes tilbage.

SejlplanAnkomstAfgang
Dag 1Barcelona, Spanien18.00

Ankomst og indkvartering på skibet. Barcelona ligger i den nordøstlige del af landet, ca. 145 km syd for den franske grænse. Folk fra hele verden nyder at besøge denne by, grundet dens individualitet, kulturelle interesse og fysiske skønhed. Da H.C. Andersen i 1862 besøgte byen, måtte han sande, at Barcelona var Spaniens svar på Paris. Byen er et vigtigt kulturelt centrum med en fascinerende historie. Overalt er der arkiver, biblioteker, museer og spændende bygninger - plus fremragende eksempler på modernistisk- og Art Nouveau indretning og arkitektur.

Dag 2Port-Vendres, Frankrig08.0020.00

Port-Vendres i Frankrig byder dig velkommen med charmerende røde hustage og stenbygninger, der giver en lille idé om hvordan livet engang var i denne kommercielle havneby. Hvis du virkelig ønsker at fortabe dig i de fantastiske kvaliteter ved dette område, så bør du tage en hurtig fornøjelsestur til de nærliggende byer såsom Carcassonne, hvor et middelalderligt slot med ikke mindre end 52 tårne og lange stenmure har stået i mere end 2500 år. Du kan også tage til Cadaqués, der er en charmerende by lige ved den spanske grænse, som har huset nogle af de mest kendte og indflydelsesrige kunstnere i den moderne æra.

Dag 3Marseille, Frankrig08.00

Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Den kraftige mistralvind holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere er blevet tiltrukket af miljøet og atmosfæren: Césanne, Braque, Derain, Dufy og Marquet. Til trods for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

Dag 4Marseille, Frankrig08.00

Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Den kraftige mistralvind holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere er blevet tiltrukket af miljøet og atmosfæren: Césanne, Braque, Derain, Dufy og Marquet. Til trods for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

Dag 4Sanary sur Mer, Frankrig13.0022.00

Tag en slentretur og mærk ånden og charmen i denne hyggelige by, som egentlig startede som en fiskerilandsby. Snyd ikke dig selv for at se Chapelle Notre-Dame-de-Pitié. Herfra har du en fantastisk udsigt over Sanarys bugt. Du kan også overveje en tur ind for at se Église Saint Nazaire - en kirke fra det sene 19. århundrede, designet af Michel Pacha.

Dag 5St. Tropez, Frankrig08.0022.00

St. Tropez er for mange indbegrebet af uendelige strande, solbrune kroppe og kendte der nyder en Martini på dækket af deres luksus yacht. St. Tropez er alt det og meget mere. Det er en glitrende legeplads for de rige, og et meget populært tidsfordriv er at sidde på en gade cafe og kigge på at skuespillet udfolder sig. Den gamle bydel har i overflod af cafeer, restauranter, trendy butikker og gallerier.

Landgang foregår med tenderbåd. Vil du til stranden må du påregne at tage en taxa da de gode badestrande ligger "uden for" byen.

Dag 6Calvi, Korsika, Frankrig08.0022.00

Calvis citadel er værd at aflægge besøg. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt. Specielt smukt er det, når solen går ned. Du kan også besøge den lyserøde kirke, som ikke er til at gå fejl af: L'Eglise Santa Maria. Føler du mere for at være i vandet, er det muligt at melde sig til at komme ud og dykke blandt Calvis koraler. En klassiker her i Calvi, som er at finde i alle forretninger, er tørret kød - du dufter det før du ser det! Rundt omkring i byen finder du også alt fra honning, olivenolie og krydderier til hatte, ure og t-shirts.

Dag 7Cannes, Frankrig08.0016.00

Cannes ligger på den franske Riviera og var tidligere et lille fiskerleje som var ejet af munkene. Cannes er nu hjemsted for al den glamour som Den Internationale Filmfestival bringer med sig.

Dag 7Monte Carlo, Frankrig19.00

Monte Carlo ligger i Monaco ved den franske Riviera. På den franske kyst er det forbudt at bygge højhuse, men der er højhuse i overflod i Monaco, hvor det ikke er muligt at bygge på andre måder end i højden. Monte Carlo byder dig på mange overraskelser og er et høj kulturelt sted med mange museer.

Dag 8Monte Carlo, Frankrig

Check ud og afrejse. Monte Carlo ligger i Monaco ved den franske Riviera. Monte Carlo praler med nogle af klodens dyreste ejendomme, og verdens mest prestigefyldte casino. Byen vender ud mod havet, og er på de øvrige 3 sider opslugt af Frankrig. 

Info
Rederiet

Azamara Club Cruises er en del af Royal Carribean familien, og absolut det mest eksklusive henvendt til det kræsne publikum. Rederiet råder kun over 3 krydstogtskibe - Quest, Journey & Pursuit. Alle 3 krydstogtskibe er med plads til kun ca. 700 passagerer, og stemningen ombord er meget afslappet.

Azamara Club Cruises er et gennemført luksus rederi, og de kan prale af, at have en meget stor andel af gengangere blandt deres gæster. En gang Azamara Club Cruises - altid Azamara Club Cruises.

Læs mere om Azamara Club Cruises. Klik her.

Skibet

Specialdesignet til at være smallere og mere glat end de fleste cruise skibe. Azamara Pursuit har plads til knap 700 passagerer. Skibet er meget luksuriøst indrettet, og er ikke beregnet til børnefamilier.

Skibet har 2 specialrestauranter, mange bekvemmeligheder, spa og wellness center, piano bar, vin bar, underholdning og meget mere.

Få tilfredsstillet din appetit for luksus og eventyr ombord på Azamara Pursuit.

Inklusiv

Krydstogt prisen er inklusiv
- helpension, drikkevarer og udvalg af vin øl og spiritus
- kaffe, the, vand og sodavand
- obligatorisk servicecharge / drikkepenge
- underholdning og aktiviteter om bord
- Azamara Evening-et unikt aftenarrangement i land
- frugtkurv ved ankomst
- skopudsning
- roomservice hele døgnet
- butlerservice i suiterne
- selvbetjeningsvaskeri
- shuttlebus service  hvor muligt
- skatter og afgifter

Eksklusiv

Krydstogt prisen er eksklusiv
- udflugter
- rejsen til og fra skibet

Rejseinformation

Krydstogtnummer
16196
Varighed
8  dage
Underprodukt
8 dages krydstogt fra Barcelona med Azamara Pursuit - Azamara Club Cruises - 16196

Vejledning

Vælg afrejsedato i feltet ovenfor, og se de vejledende priser for den pågældende afgang.

Herefter kan du klikke på knappen "Bestil tilbud" og få et uforpligtende tilbud på den specifikke dato.

Hvis der ikke er angivet en pris ud for en kahytskategori er det fordi kategorien pt. er udsolgt.

Du er også velkommen til at ringe på 6914 7355 eller sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for nærmere information eller booking.

Sejlruten vist ovenfor, og beskrevet nedenfor, er vejledende. Rederiet og kaptajnen kan til enhver tid ændre i ruten, hvis det fx. skønnes at passagerernes sikkerhed ikke kan garanteres eller hvis fx. vejret umuliggør et anløb.

SPECIALREJSER

FRANSK POLYNESIEN31 dage med Norwegian Jewel fra Honolulu inkl. drikkepakke og servicecharge

PAKKEREJSER TIL ALASKA & CANADAInkl. fly, tog og drikkepakke

DEN SMUKKE GÖTAKANAL4 eller 6 dage inkl. mad og udflugter

KØBENHAVN TIL NEW YORK17 dage med MSC Meraviglia fra København (UDSOLGT)

GRØNLAND, ISLAND & SKOTLAND22 dage med MSC Orchestra fra Hamborg

NORGE, ISLAND & SKOTLAND15 dage med Norwegian Getaway fra København inkl. dansk rejseleder m.m.

WORLD CRUISE 2020117 dage med MSC Magnifica. Inkl. fly, mad, drikke og udflugter

KØBENHAVN TIL NORDKAP 201912 dage med Serenade of the Seas med dansk rejseleder

Attraktive krydstogttilbud

ALL INCLUSIVE – CARIBIENGratis drikkepakke i Caribien 2019 | MSC Cruises | Book senest d. 28.02.19

ALL INCLUSIVE – MIDDELHAVETGratis drikkepakke i Middelhavet 2019 | MSC Cruises | Book senest d. 28.02.19

ALL INCLUSIVE – NORDEUROPAGratis drikkepakke i Nordeuropa 2019 | MSC Cruises | Book senest d. 28.02.19

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | MSC Preziosa | Inkl. fly, transfer og helpension

FORTRYLLENDE ASIEN10 dage | MSC Splendida | Inkl. helpension

CARIBIEN – FLY & CRUISE16 dage | Costa Magica | Inkl. fly og helpension

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept