FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

AIDA Cruises

AIDA Cruises er et tysk rederi og hovedsproget ombord er derfor tysk. En stor del af gæsterne ombord er tyske, men mange blandt besætningen taler både tysk og engelsk. Du behøver derfor ikke at være en haj til tysk for at sejle med AIDA Cruises. Dog skal du være opmærksom på at underholdning og diverse shows alt sammen foregår på tysk.

AIDA Cruises krydstogt 1
AIDA Cruises krydstogt 2
AIDA Cruises krydstogt 4

AIDA Cruises har ca. 15 år på bagen og flåden omfatter i dag 10 skibe (med flere på vej). Alle har kendetegnet af den påmalede kysmund på skibenes front. Rederiet har været med til at forandre den traditionelle krydstogtsstil med hensyn til faste spisetider, dresscodes etc.

AIDA Cruises er ofte førstevalg for unge mennesker og børnefamilier, men det modne publikum sætter også stor pris på krydstogter med AIDA Cruises.

Livet ombord

Livet ombord på AIDAs skibe byder både på god mad og drikke, varieret underholdning, musik, shopping, sport og velvære. Ofte finder du temakrydstogter med f.eks. golf, cykling, fitness, dykning, gastronomi eller dans på programmet.

AIDA tilbyder aktivtieter for børn i alle aldre, med professionelle instruktører til aktiviteter såsom fodbold, basket og street dance. Samtidig kan børnene også deltage i forskellige camps. Her sørger professionelle instruktører for spændende og udbytterig træning under hele rejsen.

Lad børnene more sig med børn fra andre lande. Trods sprog og kulturforskelle kommer børnene hurtigt på bølgelængde og venskaber knyttes på kryds og tværs.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.