FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Alaska

Uberørte og unikke landskaber der tager vejret fra dig

Alaska

Alaska er arealmæssigt den største stat i USA.

Den blev i sin tid tilføjet som USA’s 49. stat. Her hersker uberørte naturskønne landskaber, snedækkede bjergtoppe og brusende vandfald. Du kan komme helt tæt på den vilde natur, det rige dyreliv og de betagende gletsjere.

Besøg bl.a. en af de mange nationalparker, hvor der er en betagende udsigt over et stykke natur, du aldrig har set mage til. Udsigten her kan næsten ikke beskrives - den skal opleves.

Besøg også Alaskas mange gletsjere. Tracy Arm Fjord er et populært sted for mange krydstogtgæster. Se snedækkede bjergtoppe, store, brusende vandfald og majestætiske granitvægge, der hæver sig flere meter op i luften.

Alaska, der støder op til Bering Strædet, har også et rigt dyreliv som både kan opleves til vands, til lands og i luften.

Besøg også Mount McKinley, som både er det højeste bjerg i Alaska, men også i Nordamerika.

På et krydstogt til Alaska oplever du nogle af de smukkeste steder i verden, der uden tvivl vil tage dig med storm.

 

krydstogt til anchorage alaska

Anchorage - Alaska   Læs mere

Anchorage er så tæt på en stor by som man kommer i Alaska. Anchorage højhuse falmer ved siden af naturens høje bjerge der omkranser byen. Shopping, kunst, museer og centeret for Indianere er med til at gore Anchorage et sted der er værd at besøge.

 

krydstogt til denali alaska

Denali - Alaska   Læs mere

Denali har nogle smukke naturområder med bjørne, elge og rensdyr. Du finder også Nordamerikas højeste bjergtinde Mt. McKinley. Denali er en populær destination for de eventyrlysne og opdagelsesrejsende der vil flytte grænserne for menneskelig udholdenhed.

 

krydstogt til dutch harbor alaska

Dutch Habor - Alaska   Læs mere

Dutch Harbor ligger på øen Unalaska lige mellem Stillehavet og Beringhavet. Her kan du blandt andet gå på opdagelse og se hvordan 2. Verdenskrig har sat sine spor på området. Området er også oplagt til udendørs aktiviteter såsom vandreture, fiskning, at sejle i kajak og udforske dyrelivet.

 

krydstogt til fairbanks alaska

Fairbanks - Alaska   Læs mere

Fairbanks er hovedsageligt en gammel guldmineby. Faktisk har Fairbanks stadig arbejdende minefolk og er samtidig hjemsted for den berømte El Dorado Gold Mine. Du kan købe guldklumper i byen, som også er kendt for lokalt håndværk.

 

krydstogt til glacier bay alaska

Glacier Bay - Alaska   Læs mere

Glacier Bay har mange grene, fjorde, laguner, øer, og kanaler og hele området kaldes Glacier Bay National Park og byder på en enestående chance for at opleve naturen på nær hold. Der er mulighed for at se pukkelhvaler, ørne og brune bjørne eller opleve områdets fiskeri som er gået i arv fra generation til generation.

 

krydstogt til haines alaska

Haines - Alaska   Læs mere

Haines er kendt som Alaskas opleveleshovedstad med sit brede udvalg af aktiviteter. Byens fascinerende historie, utrolige landskaber og aktivitetsudbud gør det til den perfekte destination for de fleste. Tag på vandreture og se nordamerikanske havørne i Chikat River Valley eller tag en jetbåd eller kajak på tværs af den betagende vildmark.

 

krydstogt til homer alaska

Homer - Alaska   Læs mere

Hvad enten det var ved en gletsjer eller ved sandbanker aflejret af havets dønninger, at The Spit blev skabt, kan man kun opstille teorier om. Mere sikkert er det, at The Spit i dag er en af de mest iøjnefaldende geografiske træk i byen Homer. Det er også et godt sted at gå på stranden eller nyde udsigten. Homer er en travl havn, der ligger i den sydlige ende af Kenai-halvøen i skyggen af Kenai Mountains. Byen giver gode muligheder for at komme ud i kajak, at spotte bjørne eller at gå på oplevelse i de lokale gallerier.

 

krydstogt til hubbard glacier alaska

Hubbard Glacier - Alaska   Læs mere

Hubbard Glacier er den største gletsjer på det Nord Amerikanske kontinent. Gletsjeren brækker konstant nye massive isblokke af og sender dem i havet.

 

krydstogt til icy strait point alaska

Icy Strait Point - Alaska   Læs mere

Icy Strait Point ligger tæt ved Glacier Bay National Park og byder på en enestående chance for at opleve naturen på nær hold. Der er mulighed for at se pukkelhvaler, ørne og brune bjørne eller opleve områdets fiskeri som er gået i arv fra generation til generation.

 

krydstogt til juneau alaska

Juneau - Alaska   Læs mere

Juneau er hovedstaden i Alaska og blev grundlagt i 1880. I dag byder den tidligere mineby på et af de mest spektakulære landskaber i Alaska. Byen ligger for foden af Mount Juneau og med Mendelhall Glacier på nordsiden.

 

krydstogt til ketchikan alaska

Ketchikan - Alaska   Læs mere

Ketchikan var tidligere en indiansk fiskerby og man kan stadig se byens farverige fortid. I skovområderne omkring byen findes hundredvis af ørnereder og der er mulighed for at se mange farverigt udhuggede totempæle og høre om de fascinerende historier der omgiver dem.

 

krydstogt til kodiak alaska

Kodiak - Alaska   Læs mere

Selvom Kodiak har været hjemsted for Aluiiq-folket gennem mere end 7500 år, så er den mest kendte indbygger med sikkerhed den enorme underart af grizzly-bjørnen, bedre kendt som Kodiaks brune bjørn. Nogle af disse giganter vejer omkring 680 kg og kan blive 10 meter høj. I Kodiak kan du også opleve legendarisk fiskeri, patinaen af russisk kultur og ubesmittede grønne fjorde.

 

krydstogt til alyeska alaska

Alyesaka - Alaska   Læs mere

Alyeska var engang en travl mineby. Nu er byen blevet et favorit sted for vandrere og naturelskere.

 

krydstogt til sawyer glacier alaska

Sawyer Glacier - Alaska   Læs mere

Sawyer Glacier er placeret for enden af Tracy Arm Fjord. Der er mange vilde dyr i området. Man kan bl.a. se sorte og brune bjørne, hjorte, ulve, sæler og en række sjældne fugle. De bjerggeder, der normalt findes i de højere områder, er blevet set nær bunden af Sawyer Glacier.

 

krydstogt til seward alaska

Seward - Alaska   Læs mere

Seward er en af de ældste og smukkeste byer i Alaska og byder på en interessant historisk bydel. Oplev et fantastisk dyreliv omkring byen - hold øje med ørne, lyt til lyden af tusindvis af havfugle, søløver, spættede sæler, Dall's marsvin, havoddere og hvaler. Her er så smukt, at det nærmest er åndedragsfrarøvende.  

 

krydstogt til sitka alaska

Sitka - Alaska   Læs mere

Sitka er i dag en stille fiskerby som engang var en del af det vidtrækkende russiske imperium. Lad blikket vandre over Crescent Bay og se den løgformede russiske katedral ved Castel Hill. Besøg Sitkas national historiske park, hvor de indfødte indianere og russiske nybyggere kæmpede til den bitre ende.

 

krydstogt til skagway alaska

Skagway - Alaska   Læs mere

Skagway er en gammel guldgraverby der blev grundlagt af lykkejægere, eventyrer og andet godtfolk. I dag er det kun de besøgende i byen der prøver at finde en guldklump eller to.

 

krydstogt til tracy arm fjord alaska

Tracy Arm Fjord - Alaska   Læs mere

Tracy Arm Fjord finder man mellem høje granitvægge. Denne indsnævring og snoede del af havet kalder man for Tracy Arm Fjord, og den løber gennem ”Tongass National Forest”. Kystlinjen er fyldt med vandfald og træer vokser ud fra klippevæggene i sjove vinkler. Det smukke sceneri gennem Tracy Arm Fjord er et naturmæssigt højdepunkt på dette krydstogt.

 

>> Se alle vores krydstogter i Alaska

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept