FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Antarktis

Krydstogt til "Verdens Ende" – en oplevelse for livet

Krydstogt til Antarktis

100% uspoleret natur venter på dig,

ligesom tusindvis af pingviner hilser dig velkommen til det fantastiske paradis af isbjerge, krystalklart vand og barsk natur.².

Antarktis har 90% af verdens is og adskiller sig fra alt andet du nogensinde vil opleve. Et kontinent omgivet af en kold vandstrøm, som strømmer rundt om en landmasse, der er så stor, at Frankrigs, Tysklands og Spaniens samlede areal kunne være der – 10 gange.

Der bor ingen mennesker permanent på Antarktis, men der er millioner af pingviner, og det er madsted for tusinder af hvaler i den australske sommer. Det er et kontinent helliget forskning og stilhed. Alligevel kan ord ganske enkelt ikke beskrive følelsen af at være på det store hvide kontinent. Halvanden dags sejlads over Drakepassagen er, hvad der skal til for at forberede sig til Antarktis. Du får den nødvendige tid til at vride hjernen over nogle af dine forventninger.

Nyd synet af de store affladede isbjerge, der er brækket af kanten af Antarktis hovedland, stimerne af pingviner der svømmer ud på havet for at jage kril, de torpedolignende leopardsæler, der patruljerer kysten og holder skarpt øje med alle bevægelser og pukkelhvalens åndedræt, der kan høres i det fjerne.

Hvad enten du vælger den episke rejse, der fører dig i en stor bue til de isolerede Falklandsøer – eller en af vores andre rejser i Antarktis – får du den samme varme modtagelse hos os.

 

krydstogt til antarctic sound sydpolen

Antartic Sound - Sydpolen   Læs mere

Antarctic Sound, eller det Antarktiske Sund, er et omkring 50 kilometer langt og 15 kilometer bredt vandområde, som adskiller Joinville-øerne fra den Antarktiske Halvø. Området er meget smukt, og her kan du opleve isbjerge, smukke landskaber og måske endda pingviner.

 

krydstogt til antarktis sydpolen

Antarktis - Sydpolen   Læs mere

Når skibet roligt flyder gennem en verden af noget lysende hvidt med et blåligt skær, så føles øjeblikket måske surrealistisk. Dette frosne kontinent ved jordens ende kan ikke huse faste beboere, men det spiller en stor rolle for jordens vejr og vandstand, og derfor opretholder 28 nationer forskningsstationer her. Halvøen svejer op mod Sydamerikas spids og er den eneste del, der strækker sig uden for den Antarktiske Cirkel. Det skaber mange gode leve- og rugesteder for pingviner, og disse karakteristiske fugle vender tilbage hvert år klar til fest, iført deres bedste smoking. Flere forskellige sælarter samt de enorme søelefanter opholder sig også her.

 

krydstogt til danco island antarktis

Danco Island - Antarktis   Læs mere

Danco Coast ligger på den Antarktiske Halvøs vestkyst. Området er opkaldt efter den belgiske løjtnant Emile Danco, som døde under en ekspedition i 1898, og her kan du opleve de forrevne kyster og majestætiske landskaber på Antarktis.

 

krydstogt til elephant island antarktis

Elephant Island - Antarktis   Læs mere

Elephant Island er en lille ø som spiller en rolle i søfarernes legendariske udforskning. Besætningen ombord på ”Edurance” blev fanget af ismasserne i 1914 under en polar ekspedition, og besætningen søgte tilflugt på Elephant Island til hjælpen kom frem.

 

krydstogt til gerlache straedet antarktis

Gerlache Strædet - Antarktis   Læs mere

Et utal af geografiske uregelmæssigheder omkring denne kanal betyder, at vandet her indeholder meget plankton. Her kan du i morgendisen se isbjergene -  og med stor sandsynlighed, vil du også se flokke af hvaler som søger føde i det planktonrige vand. 

 

krydstogt til palmer archipelago antarktis

Palmer Archipelago - Antarktis   Læs mere

Palmer Archipelago, også kendt som den Antarktiske Arkipel, er en øgruppe, der ligger ud for den Antarktiske Halvøs nordøstkyst. Øgruppen indeholder 34 øer, den ene smukkere end den anden. Sejl med på en rundtur mellem øerne, og oplev de enestående landskaber.

 

krydstogt til paradisbugten antarktis

Paradisbugten - Antarktis   Læs mere

Som navnet antyder, så finder du en åndeløs skønhed her. Bjergene spejler sig i det klare vand, og i disse farvande er det muligt at se hvaler. Pingvinerne ser til fra de stenede bredder.      

 

krydstogt til schollarkanalen antarktis

Schollartkanalen - Antarktis   Læs mere

Få forunderlige minder og billeder, mens du sejler igennem Schollartkanalen tæt ved Antarktis. Oplev de betagende syn af massive isblokke, pukkelhvaler, vræltende pingviner og leopardsæler i deres naturlige omgivelser.

 

>> Se alle vores krydstogter til Antarktis

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept