FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Asien

Østens mangfoldige mystik

Krydstogt til Asien

Asien byder dig velkommen til en fantastisk blanding af nyt og gammelt,

antikt og moderne. Her er alt fra pulserende storbyer til eksotiske paradiser. Oplev bl.a. gyldne templer, smukke strande, hektiske gademarkeder, moderne storbyer og et venligt og imødekommende folkefærd.².

Gå på oplevelse i de antikke templer, hvor du kan se de smukke helligdomme og dykke ned i gamle historier og traditioner. Besøg Terra Cotta krigerne eller gå på den Kinesiske Mur.

Snyd heller ikke dig selv for Sydøstasiens strande – Phuket, Bali og Nha Trang, som er nogle af de mest idylliske og uspolerede i verden.

Du kan også prutte om prisen på et af de travle gademarkeder, hvor der er mere end man kan forestille sig. Samtidig står de moderne storbyer Hong Kong, Tokyo, Bangkok, Ho Chi Minh City og Singapore i stærk konstrast til det gamle og antikke.

Sug til dig af Østens mystik på et krydstogt til Asien.

 

cruise til aomori japan

Aomori - Japan   Læs mere

Glæd dig til Aomori City, den nordligst præfektur-hovedstad på Japans hovedø, Honshu. Byen er scene for Nebuta Matsuri, en stor festival der hvert år finder sted i August. Festivalen byder på store mængder lanterner, musikere og dansere! I midtbyen funder du et stort fiskemarked, der lader de besøgende blande deres helt egen skål med sæsonens friskeste fisk!

 

cruise til bali indonesien

Bali - Indonesien   Læs mere

Glæd dig til den dejlige feriø Bali! Øen tilhører Indonesien og er et populært turistmål. Gå tur langs de dejlige strande eller besøg hovedstaden Denpasar. Bali er særlig berømt for sin kunst, herunder malerier og skulpturer. Se også de lokale optræde med de berømte balinesiske danse!

 

cruise til bandar seri begawan brunei

Bandar Seri Begawan - Brunei   Læs mere

Bandar Seri Begawan er hovedstad og største by i Brunei. Byen ligger på Brunei-flodens nordlige bred, og er fuld af seværdigheder som Sultan Omar Ali Saifuddin Moskeen, Det Kongelige Mausoleum, Brunei Museum, sultanens palads og mange flere.

 

cruise til bangkok thailand

Bangkok - Thailand   Læs mere

Bangkok er en by med modsætninger: højhuse og populære klubber findes i overflod, men det gør gyldne templer og livlige gademesser også. Et besøg på Nationalmuseet er fantastisk til historiefans, mens shoppere vil elske de gode tilbud i Banglamphu-distriktet. Klong Toey i det centrale Bangkok har et meget billigt marked, der tilbyder friske ål, tørrede fisk og de livlige dufte, seværdigheder og lyde i dette moleområde.

 

cruise til batumi georgien

Batumi - Georgien   Læs mere

Batumi, som er beliggende på sortehavskysten, er omgivet af en fantastisk naturlig skønhed af Georgien. En spadseretur gennem byens centrum afslører det 19. århundredes arkitektur, imponerende kirker, smukke parker og brede boulevarder. Besøg Gonio Fortress, som kan dateres tilbage til det 7. århundrede f.Kr., og lær dets forbindelse til legenden om the Argonauts.

 

cruise til beijing kina

Beijing - Kina   Læs mere

Beijing er ældgammel - næsten ældre end forestillingen selv! De første beboelser kan dateres mange årtusinder tilbage. 24 kejsere har kaldt dette sted for deres hjem. I dag er det centrum for kultur, uddannelse og politik i Kina. Det er en førende by i verden og det har et utal af steder på UNESCOs Verdensarvsliste. Der er steder i og omkring byen, der er så potente, at de er blevet kontaktpunkter for vores globale psyke: Tiananmen Square, den Forbudte By, den Kinesiske Mur, og siden de Olympiske Lege i 2008 også det Nationale Stadium.

 

cruise til benoa bali

Benoa - Bali   Læs mere

Benoa er endnu en pragtfuld oase i Bali på den sydlige halvø. Benoa er en farverig og afslappet feriedestination. Hvad enten du foretrækker at slænge dig på de gyldne sandstrande eller opleve den spændende kultur, vil du elske at være i Benoa. Denne charmerende lille fiskerlandsby kan prale af traditionelle stråtækte hustage, en venlig lokalbefolkning og betagende naturlig skønhed.

 

cruise til boracay filippinerne

Boracay - Filippinerne   Læs mere

Boracay er en lille ø i Filippinerne, som er kendt for sine fantastiske sandstrande. Her er der mulighed for windsurfing, dykning, snorkling og selvfølgelig afslapning på stranden. På øen er der også en 18-hullers golfbane og masser af barer, restauranter og natklubber.

 

cruise til busan sydkorea

Busan - Sydkorea   Læs mere

Det er Pusans førende handelshavn, som støder op til det koreanske stræde og Japen, som gør den til en international storby, men det er dens smukke havudsigt, som gør den til et henrivende sted at slappe af. Oplev Beomeo-sa templets sindsro, bestig Busan-tårnet i Yongdusan Park og prøv det foryngende Hushimchung spa.

 

cruise til celukan bawang bali

Celukan Bawang - Bali   Læs mere

Celukan Bawang ligger på Nordbali, og er en af de største havne på øen. Fra byen kan du blandt andet nå Lovina-stranden, som har sort sand, Singaraja, som er Balis andenstørste by og Pura Ulun Danu Bratan-templerne, som er fantastisk smukke, og ligger unikt placeret i naturen.

 

cruise til chennai indien

Chennai - Indien  Læs mere

Chennai er en af de største storbyer i verden - og den 4. største by i Indien. Chennai var det britiske folks første store kolonisation i Indien. I byen kan du ikke undgå at se de dominerende britiske påvirkninger i form af gamle katedraler, bygninger i indo-saracensk stil og brede alléer med træer langs siden. Chennai har dog stadig formået at bevare en charme, som er karakteristisk for den sydindiske arv.

 

cruise til cochin kochi indien

Cochin (Kochi) - Indien   Læs mere

Navnet "Dronningen af Det Arabiske Hav," siger ikke så lidt om Cochin (også kendt som Kochi), som er en af de fineste naturlige havne i verden. Tag en spadseretur på Fort Kochi stranden ved solnedgang, omgivet af kinesiske fiskenet, besøg St. Francis Kirke, hvor Vasco da Gama blev begravet, og tag til en Kathakali danseforestilling. Disse ting vil efterlade dig fuldkommen tryllebundet.

 

cruise til cruise til belawan indonesien

Belawan - Indonesien   Læs mere

Belawan er en travl havneby på den smukke ø Sumatra. Herfra kan du få adgang til hele Sumatra, som er en ø rig på både plante- og dyreliv. Se her den truede sumatraorangutang og, hvis du er heldig, få et glimt af den lige så truede sumatratiger. Oplev desuden øens mange unikke planter, blandt andet verdens største blomst.

 

cruise til colombo sri lanka

Colombo - Sri Lanka   Læs mere

Colombo er Sri Lankas økonomiske og kulturelle hovedstad. Her kan du udforske de travle gader med både nye skyskrabere og bygninger fra kolonitiden. Besøg blandt andet nationalmuseet, hvor du kan se kongen af Kandys kronjuveler og trone, Laviniastranden, Viharamahadeviparken eller Galle Face Green promenaden.

 

cruise til cruise til goa indien

Goa - Indien   Læs mere

Dette uimodståelige sted har et lokalt motto: "Sossegade", som kan oversættes til "tag det roligt". Luksuriøse restauranter og shopping præger det drømmende strandliv og Goas magelige gader giver et behageligt og udbytterigt førstehåndsindtryk. Goas historiske atmosfære, som er formet af det fascinerende mix af portugisiske og indiske påvirkninger, er unik.

 

cruise til cruise til halong bay vietnam

Halong Bay - Vietnam   Læs mere

Ankomsten til Cai Lan giver dig god mulighed for at udforske det nordlige Vietnam, herunder det nærliggende Halong Bay. Stedet er blevet udkåret som en af UNESCOs Verdensarvssteder og består af omkring 3000 dramatiske kalkstensøer, holme og klippeformationer. Det er også muligt at tage fra Cai Lan langs Red River til Hanoi, hvor du kan se storartet kolonial arkitektur, gamle templer, fine parker og utallige søer.

 

cruise til cruise til hue danang vietnam

Hue (Danang) - Vietnam   Læs mere

Nguyen dynastiet grundlagde den tidligere hovedstad i det 17. århundrede på bredden af Parfume-floden. I dag tjener det som et massivt open-air museum af templer, pagodaer, paladser og grave. Udforsk Imperial Citadel, og tag derefter en flodsejlads for at opleve de flotte kejsergrave og Thien Mu Pagodaen.

 

cruise til cruise til ishigaki japan

Ishigaki - Japan   Læs mere

Ishigaki er en japansk ø 300 kilometer nordøst for Taiwan. Øen har lange sandstrande, krystalklart vand og frodige bjerge. Nyd solen, vandet og den fantastiske natur, når krydstogtskibet lægger til.

 

cruise til cruise til kagoshima japan

Kagoshima - Japan   Læs mere

Oplev den naturlige skønhed ved Kagoshimas kystline, med en by omgivet af smukke bjerge som baggrund og snesevis af lokale varme kilder. Mens næsten alle besøgende baner sig vej op for at se de vulkanske højder af Mt. Sakurajima, tilbyder attraktioner såsom den historiske landsby Chiran og Kagoshima Botaniske Have tilsvarende uimodståelige steder at stoppe op og tage en dyb indånding.

 

cruise til cruise til kaohsiung taiwain

Kaohsiung - Taiwan   Læs mere

Kaohsiung er lige noget for dig der elsker moderne storbyer! Gå tur igennem de tårnhøje bygninger og nyd den pulserende stemning. Oplev også den enorme og smukke havn, der i høj grad har bidraget til byens velstand.

 

cruise til cruise til krakatoa indonesien

Krakatoa - Indonesien   Læs mere

Mellem d. 26. og 27. august 1883 blev toppen af Krakatoa blæst af under et af de mest voldsomme vulkanske udbrud, der nogensinde er målt. Produktet af dette er Anak Krakatoa, der er kommet til syne over havets overflade i 1930 og er fortsat med at vokse. Vulkanen er stadig aktiv og kan derfor periodevist afgive aske, klipper og flydende lava.

 

cruise til cruise til kyoto japan

Kyoto - Japan   Læs mere

Kyoto kan siges at være et malerisk bassin omgivet af skovklædte bakker, og dermed kendt som Japans smukkeste by. Selvom den er blevet moderniseret, er det stadig et centrum for traditionel japansk kultur, med tusindvis af buddhistiske templer, Shinto helligdomme, haver og paladser. Tag dig tid til at slentre gennem Shirakawa Dori, - den smukkeste gade i Kyoto.

 

cruise til cruise til maizuru japan

Maizuru - Japan   Læs mere

Som navnet Maizuru antyder (japansk, for en trane der spreder vingerne), byder denne by dig velkommen med åbne arme, indbydende strande og overvældende syn. Maizuru er grundlagt som flådeby i 1901 og spillede en stor rolle under den Russisk-japanske krig. Oplev blandt andet World Brick Museum, et enormt museum, der kan vise dig fascinerende historie om murstenskonstruktioner gennem historien!

 

cruise til cruise til nagasaki japan

Nagasaki - Japan   Læs mere

Historisk rige Nagasaki karakteriseres ved den smukke natur, og den fantastiske udsigt om natten fra byens bjergskråninger. Afsides varme kilder, fascinerende museer, og sirlige templer ligger side om side i denne spændende by. Ti naturparker pryder området, og unikke festivaler kan opleves hele året. Gå en tur gennem gaderne, som er påvirket af både kinesiske og europæiske kulturer i denne fascinerende by.

 

cruise til cruise til puerto princesa filipinerne

Puerto Princesa - Filippinerne   Læs mere

Puerto Princesa ligger på øen Palawan i Philippinerne. Byen er en populær turistdestination med mange strandresorts og fiskerestauranter. Puerto Princesa er flere gange blevet kåret som Philippinernes reneste og grønneste by, og i nærheden findes mange seværdigheder som Puerto Princesas Underjordiske Flod, Langogan-koralrevet, Tubbataha-koralrevet og det Etnografiske Museum.

 

cruise til cruise til semarang indonesien

Semarang - Indonesien   Læs mere

Semarang er en by med ca. 1,5 mio indbyggere. Byen er mere en business destination end et turistmål, men ikke desto mindre har byen sin egen charme med hollandsk arkitektur, China town og små kampongs, der rager mod hinanden. Glæd dig til at opleve Sam Po Kong templet og Taman Budaya Raden Saleh - en smuk have tæt på centrum. Ved denne have kan du ugentligt opleve javanesisk drama med historier fra sagn.

 

cruise til cruise til sihanoukville cambodia

Sihanoukville - Cambodia   Læs mere

Denne lille strand by på den sydlige kyst i Cambodja, er omkranset af palmer og ideel til afslapning. Tag en flyvetur over øen, dyk, snorkel, eller find en plads i det hvide sand, hvor du kan slikke sol på Occheuteal stranden, Sokha stranden, Independence stranden, Otres stranden eller Victory stranden.

 

cruise til cruise til yangon myanmar

Yangon - Myanmar   Læs mere

Yangon, også kendt som Rangoon, er Burmas største by og tidligere hovedstad. I Yangon kan du blandt andet opleve den smukke Schwedagon Pagode, hvis gyldne og juvelbesatte spir kan ses fra hele byen. Besøg også byens mange parker, og oplev den afslappede atmosfære. Yangon er desuden hjem for mange spændende museer, som Burmas nationalmuseum og Ædelstensmuseet, hvor du også kan købe smukke ædelsten.

 

cruise til dalian kina

Dalian - Kina   Læs mere

Dalian, der er en vigtig nordlig havn, er lille sammenlignet med kinesiske standarder, da byen "kun" tæller omkring 5 millioner mennesker, men den er til gengæld stor på strande, fisk- og skaldyr, æbler og udsøgte glasvarer i enhver tænkelig farve og form.

 

cruise til hakodate japan

Hakodate - Japan   Læs mere

Hakodate er lokaliseret i Oshimapræfekturet på Hokkaido i Japan. Byen er særligt kendt for sit brede udvalg af mad fra havet! Specielt for tun, lakserogn og krabbe. Fra byen kan man se bjerget Mount Hakodate. Udsigten over byen om aftenen, er kåret som et af Japans bedste og ligger på top 3 i verden, på linje med Hong Kong og Napoli.

 

cruise til hanoi vietnam

Hanoi - vietnam   Læs mere

Inden du ankommer til Hanoi, vil du anløbe i Halong Bay - en smuk bugt, der bliver regnet som en af Vietnams smukkeste vidundere. Nyd den smukke udsigt, når du kører fra Halong Bay til Vietnams hovedstad, Hanoi. Her kan du besøge et utal af museer og helligdomme, samt gøre brug af de gode shoppingmuligheder, som byen tilbyder.

 

cruise til hiroshima japan

Hiroshima - Japan   Læs mere

Hiroshima blev grundlagt i Sydjapan i 1589. I 1593 blev Hiroshima-slottet færdiggjort, og slottet kan stadig ses i en genopbygget udgave fra 1958. I dag er slottet et historisk museum. I 1945 blev næsten 70% af byen ødelagt, hvilket betyder at meget af byen er forholdsvis nybygget. Hiroshima har mange museer, parker, mindesmærker og helligdomme, og byen er bestemt et besøg værd.

 

cruise til ho chi minh city vietnam

Ho Chi Minh City - Vietnam   Læs mere

Oplev den tidsløse skønhed, der præger byen, når du tager en slentretur op ad de brede boulevarder. Besøg de mange museer og smukke helligdomme eller tag pungen i hånden og gå på shopping i byens mange butikker. Desuden må du ikke gå glip af de fantastiske markeder. Besøg fx. Ben Thanh markedet. Her gælder det om at være god til at prutte om prisen.

 

cruise til hongkong hongkong

Hongkong - Hongkong   Læs mere

Denne spændende by byder dig på lidt af hvert. Gå på opdagelse blandt de spændende seværdigheder som Victoria Peak, Man Mo Temple og sidst men ikke mindst bør du også besøge Herbal markedet, hvor du får tilbud, som du ikke kan sige nej til. Oplev en by, der er fuld af modsætninger. Der er alt fra de fattigste boligblokke til de flotteste højhuse. Mød dette sjov mix af asiatiske og vestlige kulturer i en by, du aldrig vil kunne få nok af at udforske.

 

cruise til hualien taiwain

Hualien - Taiwan   Læs mere

Hualien og hele området omkring byen byder på en utrolig smuk natur. Med sine knejsende tinder, azurblå himmel, naturskønne dale, kulturelle mangfoldighed og venlige godhjertede mennesker, er Hualien blevet det mest populære valg af rejsemål for lokale og internationale besøgende. Tag på besøg i Taroko National Park og se de imponerende kløfter, oplev den storslåede pragt i Yushan National Park, se de åndeløst smukke landskaber ved East Coast National Scenic Area og nyd den rustikke charme ved East Rift Valley National Scenic Area.

 

cruise til incheon seoul sydkorea

Incheon (Seoul) - Sydkorea   Læs mere

Incheon er en moderne by på farten. Her kan du shoppe efter designervarer i Bupyeong distriktet. Nyd fremragende kinesisk madlavning, og tag til Memorial Hall, hvor du kan reflektere over den vovede landing, som General Douglas MacArthurs mænd lavede - et beslutsomt vendepunkt i den koreanske krig. Incheon er også udgangspunktet for at komme til Seoul, der er en global by i udvikling, og som desuden har 5 steder på UNESCOs Verdensarvsliste.

 

cruise til jakarta indonesien

Jakarta - Indonesien   Læs mere

Tanjung Priok er havnebyen til Jakarta, der er Indonesiens største by og landets hovedstad. Besøg Indonesiens National Museum, hvor historie fra 16 århundreder er optegnet; udforsk den indonesiske kultur ved Taman Mini Indonesia Indah; tag en slentretur langs gaderne i den gamle bydel og lær om hollandsk kolonial arkitektur; udforsk Masjid Istiqlal (Uafhængigheds Moskéen), som er den største moské i det sydøstlige Asien og nyd de gode shoppingmuligheder i de storartede shoppingcentre.

 

cruise til jeju island sydkorea

Jeju Island - Sydkorea   Læs mere

Jeju er Sydkoreas største ø, og kaldes også Cheju eller Quelpart. På øen er der mange turistattraktioner, blandt andet Cheonjeyeon-vandfaldet, Halla-bjerget, Halim-parken, lavagrotten Manjanggul og Sangumburi-krateret. På øen ligger også byen Jeju City, som er hovedstad i regionen.

 

cruise til kanazawa japan

Kanazawa - Japan   Læs mere

Kanazawa er hovedstaden i Ishikawa Præfekturet i Japan. Glæd dig til at besøge Kenrokuen Garden, der er en af de smukkeste parker i Japan! Oplev også The 21st Century Museum of Contemporary Art, der åbnede i 2004. Med mange udstillinger, man enten kan sidder på eller røre ved, er der sikret en spændende dag for både børn og voksne!

 

cruise til kobe japan

Kobe - Japan   Læs mere

Kobe er Japans femte-største by, og har omkring 1,5 millioner indbyggere. Byen er nævnt i skrifter helt tilbage til år 201, men blev først grundlagt i sin nuværende form i 1889. Byen er blandt andet kendt for Kobe-kød, men har også mange seværdigheder som Port Tower, havnepromenaden Harborland, Kobe Chinatown, Oji Zoo og de varme kilder, som lokalt kaldes Arima Onsen.

 

cruise til kochi japan

Kochi - Japan   Læs mere

Kochi ligger i det sydøstlige Japan i Kochi Prefecture. Området kan prale med smukke og imponerende naturområder, den charmerende Shimanto flod og ikke mindst med titlen som fødested for den kendte revolutinær Sakamota Ryoma. Du kan tage på et væld af udflugter, hvor det er muligt virkelig at fordybe sig i naturen, ligesom det også er oplagt at besøge flere af de lokale templer.

 

cruise til koh samui thailand

Koh Samui - Thailand   Læs mere

Dette lille tropiske paradis med kokospalmer på række og hvide sandstrande, som omgivet af turkisblåt vand, er et perfekt sted at flygte hen og udforske. Stir op på den store Buddha, køl af i den naturlige pool ved foden af Na Muang vandfaldet og se Hin Ta og Hin Yais forbavsende smukke og naturlige klippeformationer.

 

cruise til komodo indonesien

Komodo - Indonesien   Læs mere

Komodo er en ø i Indonesien omkring 500 km øst for Bali. Øen er isoleret fra andre øer og dette har gjort det muligt for endemiske dyrearter at udvikle sig. For at beskytte de store varanfirben, er meget af øen blevet bevaret som en nationalpark. På din rundtur på øen vil du komme til at opleve tætte møder med disse potentielt farlige dyr. Lad dig dog ikke skræmme, men derimod fascinere af denne smukke naturoplevelse.

 

cruise til kota kinabalu malaysia

Kota Kinabalu - Malaysia   Læs mere

Kota Kinabalu ligger på Borneos nordvestkyst i Malaysien. Byen er fuld af spændende attraktioner, lige fra Sabahs Statsmuseum til Kota Kinabalu City Bird Sanctuary, som ligger i en mangroveskov i nærheden af byen. Byen har selvfølgelig også både shoppingcentre og sandstrande, men hvis du hellere vil se naturen kan du også tage til Kinabalu Nationalpark og opleve Mount Kinabalu.

 

cruise til kuala lumpur malaysia

Kuala Lumpur - Malaysia   Læs mere

Kuala Lumpur er mere end blot en hovedstad, for byen er også et monument over malaysisk opfindsomhed og beslutsomhed. Byen startede som tin-minedrift og har med årene udviklet sig til en metropol af det 21. århundrede, der er kendetegnet ved skyskrabere og international handel. Byens brand er "truly Asia", og man må sige, at det ingen steder er mere sandt end i denne hovedstad. Historiske templer og moskeer står side om side med moderne bygninger og store shoppingcentre. Særligt bemærkelsesværdigt er også byens kulturelle mangfoldighed - en mangfoldighed, der har gjort byen til hvad den er.

 

cruise til kuda bandos island maldiverne

Kuda Bandos Island - Maldiverne   Læs mere

Lige ud for øen Bandos ligger den ubeboede lille ø Kuda Bandos, der blot er en af de 1192 koraløer, som tilsammen udgør Maldiverne. Fortab dig i dette lille ø-paradis, der er omgivet af det rolige, fredelige og næsten drømme-agtige Indiske Ocean. Tag på en spændende opdagelsestur, hvor du mellem de frodige grønne palmer finder eksotiske fugle og krybdyr, og gå langs de hvide sandstrande. Du kan også slå dig ned og slappe af i en hængekøje i skyggen, eller prøve kræfter med vandsportsaktiviteterr som windsurfing, fiskning, at stå på vandski eller sejle.

 

cruise til kushiro japan

Kushiro - Japan   Læs mere

Kushiro er den størst befolkede by i det østlige Hokkaido, Japans nordligste ø. Byens havn er meget vigtig for handel med USA, da vandet sjældent fryser til om vinteren, modsat andre japanske og russiske havne. Ishockey er en populær vintersport i Kushiro, hvis hold flere gange har vundet De Asiatiske Mesterskaber.

 

cruise til langkawi malaysia

Langkawi - Malaysia   Læs mere

Langkawi er en øgruppe bestående af 104 øer i Malaysia. Her kan du opleve den UNESCO-beskyttede regnskov fra luften på den utrolige Langkawi Sky Bridge. Slap af på strandene, bad i det varme vand eller se den unikke grotte Piratlagunen.

 

cruise til lombok indonesien

Lombok - Indonesien   Læs mere

Øen Lombok udfolder sig med sine 80 km fra øst til vest - og omtrent det samme fra nord til syd, med stedsegrønne landskaber og enkelte tørkepletter. Øen producerer ris, som er en vigtig afgrøde. Også tobak, kokosnødder, kaffe, kapok og bomuld er vigtige afgrøder. Stedet er oplagt til surfing og spændende traveture i det flotte landskab.

 

cruise til makassar indonesien

Makassar - Indonesien   Læs mere

Makassar, der tidligere blev kaldt Ujung Pandang, er hovedstad i det sydlige Sulawesi i Indonesien. Byen har indbyggere fra hele øen og der tales derfor et væld af forskellige sprog. Nyd godt af den voksende turismes påvirkning af stedet i form af flotte storcentre og temaparker. Massakar kan også byde forskellige sejlture til skønne strande, hvor det er muligt at svømme, solbade, snorkle og dykke. Du kan også tage på tur og opleve byens kulinariske højdepunkter eller se andre attraktioner som fx Fort Rotterdam.

 

cruise til malacca malaysia

Malacca - Malaysia   Læs mere

Oplev Malaccas glorværdige fortid, der er skjult bag byens århundrede gamle bygninger. Malaysiens historie siges at tage udgangspunkt her, da det var en stor havneby, der blev regeret af både portugisere, hollændere og briter. Denne mangeårige forskellige indflydelse har gjort Malacca til en guldgrube af historie, kultur og madlavning. Tag en slentretur ned af de smalle, snoede gader og oplev historien blive levende for dig.

 

cruise til male maldiverne

Malé - Maldiverne   Læs mere

Malé er hovedstaden på Maldiverne - en republik, der består af 26 koral ringrev og 1.190 øer spredt ud i det Indiske Ocean som en perlerække. Med en population på 150.000 mennesker er Maldiverne et uspoleret paradis med hvide sandstrande, stille laguner og koralrev. Malé er den mest udviklede by og ø i republikken, og kan prale med høje bygninger og overraskende mange biler.
Ironisk nok er der ingen strande på Malé selv, men der er en kunstig strand på det nordøstlige hjørne af øen.

 

cruise til mangalore indien

Mangalore - Indien   Læs mere

Mangalore ligger ved flodmundingerne af de maleriske floder "Netravathi" og "Gurupur" ved den Arabiske kyst, og denne by har været et stort stoppested for internationale handelsruter siden det 6. århundrede e. Kr. Byen har været styret af både portugisere og briter tilbage i tiden. I dag kan du opleve flotte bygninger, statuer og områdets sensationelle krydrede skaldyrsretter.

 

cruise til manila filippinerne

Manila - Filippinerne   Læs mere

Manila er hovedstaden i Filippinerne, og er landets vigtigste havneby. Der findes beviser for at mennesker har boet i områet omkring Manila i mindst 5000 år, men byen blev først officielt stiftet i 1500-tallet. I dag er Manila en moderne storby, med alt hvad dertil hører. Byen er fuld af templer, kirker, museer, parker og shoppingcentre, og man kan selvfølgelig også finde markeder, bazarer og en kinesisk bydel.

 

cruise til marmago indien

Marmago - Indien   Læs mere

I Marmago, Goa, venter der elfenbenshvide strande og levnene af de tidligere portugisiske koloniale dage: smukke katedraler, statslige villaer, samt tonerne af guitarspil, der bæres på den milde brise.

 

cruise til mormugao indien

Mormugao - Indien   Læs mere

Goas varme kyster og havnen i Mormugao har virket dragende på mange mennesker gennem århundreder - lige fra portugiserne der bosatte området flere århundreder, til kunstnerne, malerne og arkitekterne, der nu kalder dette frodige område deres hjem. Oplev Goas kendte karakteristiske "susegad": en afslappet, tilbagelænet livsindstilling. Og lige netop denne afslapning er mulig mange steder på Goas strande, ligesom der også er god mulighed for at udforske nogle af områdets hyggelige markeder. Prøv også den lokale spiritus, Feni, der laves på cashewnødder fra det nordlige Goa og kokosnødder fra det sydlige Goa.

 

cruise til mt fuji japan

Mt. Fuji - Japan   Læs mere

Oplev det beundringsværdige Fuji-bjerg, der er en 3.776 meter høj, aktiv vulkan som så mange af Japans bjerge. Det er det højeste bjerg i landet og ligger umiddelbart uden for Tokyo. I klart vejr kan det ses fra byen. Bjerget er så højt, at det har evig sne på toppen.

 

cruise til mumbai indien

Mumbai - Indien   Læs mere

Mumbai er stedet, hvor du finder Bollywood, - der hvor Hindu filmindustrien finder sted. Mumbai må siges at være glamourhovedstad i Indien. Sol dig i glansen fra Indiens varemærke, the Gateway of India, ønsk noget på Haji Alis grav og gå på opdagelse på Chor Bazaar.

 

cruise til naha japan

Naha - Japan   Læs mere

Naha er hovedstaden i Okinawa-præfekturet i Japan. Byen har i århundreder været vigtig i området, og har mange seværdigheder. Oplev blandt andet Shuri-slottet, Shureimon, Man-søen og selve bymidten, som er fuld af restauranter, butikker og barer.

 

cruise til new mangalore indien

New Mangalore - Indien   Læs mere

New Mangalore ligger ved kysten i det sydlige Indien. Havnen er bygget ud fra den nyeste teknologi, for at sikre indbyggerne de bedste havnefaciliteter. Desuden er havnen omgivet af et naturskønt område, hvor du finder både kokos, Ashoka og palmetræer. Den travle havneby er rig på historiske påvirkninger. Gå på opdagelse i de smalle snoede gader og snus efter den skønne, berusende duft, der fortryller byens besøgende. Under besøget i New Mangalore er du sikret en uforglemmelig kulturel oplevelse.

 

cruise til nha trang vietnam

Nha Trang - Vietnam   Læs mere

Nha Trang ligger i Khánh Hòa-provinsen i Vietnam, og er kendt for sine lange sandstrande, gode dykkemuligheder og smukke øer. Slap af på stranden, nyd det varme vand eller udforsk byens museer, forlystelsesparker og seværdigheder.

 

cruise til okinawa japan

Okinawa - Japan   Læs mere

Gå langs hvide sandstrande og tyrkisblåt vand, når du besøger Okinawa. Okinawa-præfekturet består af hundrede øer, der er en del af den lange øgruppe Ryokyuøerne, der strækker sig fra hovedøen Kyushu til Taiwan. Okiwana byder på gode surfingmuligheder, Koralrev i verdensklasse og sin helt egen kultur.

 

cruise til osaka japan

Oaska - Japan   Læs mere

Osaka er hovedstad i Osakapræfekturet, der består af Kyoto, Kobe og Osaka. Gå tur langs storbyens gader og blive imponeret over de tårnhøje bygninger og lysende neonskilte. Osaka er kendt for mad. Nogle siger endda, at befokningen i Kyoto køber sig fattige i tøj, mens befokningen i Osaka køber sig fattige i mad!

 

cruise til otaru japan

Otaru - Japan   Læs mere

Otaru i Japan er med sine mange historiske bygninger, blevet en populær tursitdestination! En bemærkelsesværdig kanal med gadelamper af victoriansk stil, løber igennem byen og er særlig smuk om aftenen. Otaru er også kendt for sin øl, besøg for eksempel restauranten Otaru Beer, der ligger lige ved siden af kanalen og har et middelalderligt tema.

 

cruise til palopo indonesien

Palopo - Indonesien   Læs mere

Palopo ligger på øen Sulawesi i Indonesien. Byen blev grundlagt omkring 1620 for at gøre det muligt at handle med Torajaerne, som er et indfødt folkeslag. I dag kan man besøge Tana Toraja (Torajaernes Land), hvor Torajaerne stadig følger de gamle traditioner.

 

cruise til penang malaysia

Penang - Malaysia   Læs mere

Penang, der er en fascinerende sammensmeltning af øst og vest, favner moderniteten og bevarer samtidig sine traditioner og gamle charme. Dette afspejles i den multirace-befolkning og kulturarvens velbevarede bygninger, der førte til at George Town, en bydel, for nyligt blev tildelt en plads på UNESCO's verdenskulturarvsliste. Selvom Penang længe har været betragtet som Malaysias mad-hovedstad, lokker byen også de besøgende med sine smukke kyster.

 

cruise til peucang island indonesien

Peucang Island - Indonesien   Læs mere

Denne ø er øen for dig, der kan lide at bruge tid på natur og stilhed. Der er god mulighed for at opleve denne skønne ved en tur i kano, en travetur, en tur på stranden eller i den frodige regnskov. Du kan også tage med en tur under vandet og se de smukke koraller og flotte fisk, som kun udgør en lille del af den spændende dyreliv på øen. Besøg også Ujung Kulon National Park.

 

cruise til phuket thailand

Phuket - Thailand   Læs mere

Thailands største og mest besøgte ø, Phuket tilbyder smukke strande omgivet af palmer, plus fantastiske vige og bugter. Vandsport omfatter sejlads, dykning og snorkling. Golfentusiaster vil elske mesterskabsbanerne, mens naturelskere vil blive begejstrede over de tropiske skove og vandfald. Tag på rundtur og besøg de historiske palæer og til sidst på dagen kan du nyde det omfattende natteliv.

 

cruise til port blair indien

Port Blair - Indien   Læs mere

Besøg i havnebyen Port Blair lægger op til et visit i den betagende nationalpark Mahatma Gandhi Marine Park. Nationalparken indbefatter bl.a. en gylden strand omgivet af frodige omgivelser, tætte bevoksninger, palmetræer og en ræke små og store øer. Det siges at være en af de bedste steder i verden at dykke og komme tæt på undervandslivet. I land kan du opleve Gandhi Park, der både byder på forlystelser og en natursti til en hyggelig slentretur.

 

cruise til port klang malaysia

Port Klang - Malaysia   Læs mere

Port Kelang er indgangen til Malaysia. Det er den største og travleste havn i landet og bidrager derfor i høj grad til at holde det økonomiske hjul i gang. Fra Pulau Ketam-molen kan du tage en færge ved siden af cruiseterminalen til øen af samme navn. Øen er dækket af mangroveskov og landsbyen på øen er bygget på pæle, hvilket gør øen til et interessant udflugtsmål. Nyd turen med færgen, der tager 30 minutter. på Pulau Ketam kan du smage de lokale gode fiske- og skaldyrsretter.

 

cruise til probolinggo indonesien

Probolinggo - Indonesien   Læs mere

Udforsk Probolinggo: et område øst for Java med stærke traditioner og ældgamle sædvaner. Probolinggo er omringet af bjergene Semeru, Bromo og Argopuro og kan desuden prale med et smukt kystområde med skønne strande. Nyd en dejlig slentretur gennem stille gader, besøg udsigtspunkter og kulturelle highlights, herunder Madakaripura vandfaldet, øen Gili Ketapang, stranden Bentar, Jabung templet and Rengganis Tinde.

 

cruise til sandakan borneo malaysia

Sandakan (Borneo) - Malaysia   Læs mere

Sandakan ligger på Borneos nordøstkyst, og indeholder mange attraktioner som Puu Jih Shih-templet, Sandakan Memorial Park og Harbour Square. Fra Sandakan er der desuden nem adgang til naturlige attraktioner som Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre, Turtle Islands Park og Gomantong-grotterne.

 

cruise til sanya kina

Sanya - Kina   Læs mere

Sanya ligger på den kinesiske ø Hainan, og er en populær turistdestination for både kinesiske og udenlandske gæster. Byen er kendt for sit tropiske klima og sine lange sandstrande, som bliver flittigt besøgt. Hvis du ikke er til afslapning på stranden kan du blandt andet opleve den 108 meter høje Buddha-statue, Nanshan-templet og Sommerfugledalen.

 

cruise til sapporo japan

Sapporo - Japan   Læs mere

Sapporo ligger i det vestlige Hokkaido og er den største by på øen. I hjertet af byen finder du Odori Avenue Park, der strækker sig fra øst til vest og er fyldt med kunstgenstande, springvand, syrener, akacieplanter samt masser af blomsterbede. Handelskompagnier, finansielle institutioner og lokale regeringskontorer befolker det nordlige område, mens et stort indkøbscenter under jorden dominerer det sydlige område. Byen byder på mange essentielle seværdigheder, herunder Sapporo City Clock, som har vist tiden i over et århundrede, samt den gamle Hokkaido regeringsbygning; en neo-barok bygning kendt som "den røde mursten", der oplyses efter mørkets frembrud.

 

cruise til shanghai baoshan kina

Shanghai (Baoshan) - Kina   Læs mere

Velkommen til Kinas nok mest energiske by. Byens skyline er præget af tusindvis af skyskrabere, skinnende indkøbscentre, luksuriøse hoteller og prestigefyldte kunstcentre, der ligger ud til gaden. Som stærk kontrast til denne tempofyldte del af byen, finder du Old Shanghai. Her kan du udforske gamle templer, nyde de mange dufte og flotte farver på gademarkedet og tage en smuk slentretur i en af de mange smukke kinesiske haver.

 

cruise til shimizu japan

Shimizu - Japan   Læs mere

Shimizu i Japan byder på megen smuk natur med mange parker og vandområder! Udnyt muligheden for at besøge de helt små lokalrestauranter og oplev den egentlige kultur!

 

cruise til singapore singapore

Singapore - Singapore   Læs mere

Denne ø, der ligger ud for Malaysias kyst, afspejler mere en vestlig end en østlig attitude. Men når du fortsætter ind i byen, vil du opleve en fantastisk blanding af kulturer og religioner, der ikke er til at tage fejl af. Nyd en dejlig dag ved verdens største springvand, Sunte, eller sving kortet i et af de døgnåbne indkøbscentre. Tag heller ikke fra Singapore uden at have smagt de helt specielle krydrede fisk og skaldyr, som man kan få her.

 

cruise til surabaya indonesien

Surabaya - Indonesien   Læs mere

Denne smukke by er fyldt med dejlige aktiviteter - lige fra shopping til kulturelle ekskursioner og golfbaner i verdensklasse. Udforsk de utallige storcentre og markeder, hvor du finder luksuriøse varer og kunstnerisk lokalt håndværk. I Surabaya finder du den eneste synagoge i Indonesien, lige såvel som du også her kan finde Grand Mosque of Surabaya og Al-Akbar Moskéen, der er den største i det østlige Java. Udforsk skattene på Mpu Tantular Museum, hvor du kan se en stor samling af gamle javanesiske artefakter. Besøg også Surabaya Zoo, der åbnende i 1916, og som var den første zoo i verden, der på succesfuld vis opdrættede orangutanger i fangenskab. 

 

cruise til taipei taiwan

Taipei - Taiwan   Læs mere

Nyd kontrasterne i Taipei som er beliggende ca. 30 km fra havnen i Keelung. Du møder et livligt cafeliv, gamle templer, skyskrabere, små markeder i de smalle stræder, livlige gader og fredfyldte parker. Tag dig tid til at besøge  National Palace Museum og se den største samling af kinesiske kunstskatte.

 

cruise til takamatsu japan

Takamatsu - Japan   Læs mere

Takamatsu ligger på Shikoku-øen i Japan, og har siden 1600-tallet været et økonomisk og politisk midtpunkt i området. Byen blev dog først officielt grundlagt i 1890. Takamatsus største attraktion er Ritsurin-haven, som blev påbegyndt i 1625, og først blev færdiggjort efter 100 års udvidelser og forbedringer. Byen har dog også flere museer, og det smukke Takamatsu-slot.

 

cruise til tokyo japan

Tokyo - Japan   Læs mere

Tokyo er Japans hovedstad, og huser blandt andet regeringen og kejserfamilien. Tokyo er en fantastisk by at gå på opdagelse i, da den har både store turistattraktioner som Tokyo Skytree, Regnbuebroen, regeringsbygningen og kejserens palads, men også spændende butikker, events og sjove bydele.

 

cruise til xiamen kina

Xiamen - Kina   Læs mere

Xiamen er for nylig blev stemt ind til at være den reneste by i hele Kina. Samtidig er det også en smuk havneby, der kombinerer imponerende landskab med historiske seværdigheder. Fortidsminderne, som den buddhistiske Nanputuo Temple kan dateres tilbage til Tang-dynastiet og giver de besøgende et indtryk af byens historie, mens naturlige attraktioner, som fredelige Piano Island (lokalt kaldet Gulangyu), tilbyder et sted at reflektere og slappe af.

 

>> Se alle vores krydstogter i Asien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept