FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Australien & New Zealand

Overvældende smuk natur, skønne sandstrande og inspirerende storbyer.

sydney australien

Hvis der et sted i verden, hvor du kan opleve...

 

...både en overvældende smuk natur, skønne sandstrande og inspirerende storbyer, så må det være Australien og New Zealand! Tag med ”down under” og oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der emmer af liv. Også til lands finder du et utroligt rigt dyreliv, der blandt andet tæller koalaer, wombats, slanger og kænguruer. Ikke langt fra Great Barrier Reef kan du opleve Daintree Rainforest, der byder på et væld af planter og dyr, der er unikke for netop dette område. Fra et vidunder til et andet: Ayers Rock, også kaldet Uluru, står som en majestætisk klippe i den australske ørken og er med sin rødbrune sandstensfarve et helligt sted for de australske aboriginals. Lad dig fortrylle af denne befolkningsgruppes helt specielle forhold til naturen, med specielle ture, hvor du kan lære om deres livsførelse og lære mere om deres forfædre gennem klippekunst og kunstmuseer. Oplev også storbyen Sydney, der med vartegn som Sydney Harbour Bridge og Operahuset byder dig velkommen. Brisbane er en fantastisk bade- og surferdestination, der populært går under navnet ”surfer’s paradise”.

New Zealand byder ligeledes på et væld af fantastiske oplevelser. Med udgangspunkt fra Tauranga kan du opleve det område, hvor Ringenes Herre er blevet filmet. Milford Sound vil med garanti overvælde dig med den smukke fjord omgivet af frodig natur og et rigt dyreliv og Dunedin har en helt speciel charme med sit skotske islæt. Ved besøg i Akaroa kan du også nyde skøn natur og gode muligheder for at være aktiv, mens Marlborough-regionen tæt på Picton byder på dejlige vine og gode smagsoplevelser.

 

 

krydstogt til adelaide australien

Adelaide - Australien   Læs mere

Adelaide er den største by og hovedstad i den australske stat South Australia. Byen er opkaldt efter den britiske kong William 4.'s dronning Adelaide af Saxe-Meiningen. Da Adelaide blev etableret som en britisk koloni, og senere har været tilflugtsted for forfulgte fra hele verden, bærer byen i høj grad præg af at være et multikulturelt samfund!

 

krydstogt til airlie beach australien

Airlie Beach - Australien   Læs mere

Airlie Beach i hjertet af Great Barrier Reef giver fantastiske muligheder for snorkling. Nyd fx. en strandtur på Whitehaven Beach som er Australiens mest fotograferede strand! Krystalklart vand og lækker sandstrand venter på dig.

 

krydstogt til akaroa new zealand

Akaroa - New Zealand   Læs mere

Akaroa, der ligger i hjertet af en gammel vulkan, er rig på smukke bugter, fransk og engelsk kolonihistorie. Desuden er Akaroa hjemsted for en større koloni af pingviner på land, samt den mest sjældne og mindste delfin til havs. Der er mulighed for masser af forskellige aktiviteter så som en tur i kajak eller sejlbåd, men også på land er der vandrestier og cykelture. Inden du tager af sted, så kig forbi en af de lokale håndværkeres butikker og andre små butikker for at få en helt unik souvenir med hjem.

 

krydstogt til auckland new zealand

Auckland - New Zealand   Læs mere

Auckland er New Zealands største by, og ligger på den nordlige ø. Her kan man både opleve sprudlende storbystemning og smukke vulkaner og laguner. Nyd byens flotte parker, fine restauranter, historiske bygninger, museer og fantastiske stemning. I Auckland er der altid noget at lave, også om natten, hvor byens festlige natteliv folder sig ud.

 

krydstogt til bay of islands new zealand

Bay of Islands - New Zealand   Læs mere

Bay of Islands er et område på den nordlige del af Nordøen i New Zealand. Området er kendt for sine fantastiske muligheder for fiskeri og sejlads, og har været et internationalt centrum for sportsfiskeri siden 1930'erne. Der er desuden mange historiske byer i området.

 

krydstogt til brisbane australien

Brisbane - Australien   Læs mere

Brisbane er en af de bedste badebyer på Australiens vestkyst. Det er ikke uden grund at området også kaldes Surfers Paradise. Besøg fx. Australia Zoo som blev skabt af nu afdøde Steve Irvin. En fantastisk oplevelse der giver et godt indtryk af Australiens dyreliv. 

 

krydstogt til cairns australien

Cairns - Australien   Læs mere

Byen Cairns, der blev grundlagt i 1876, ligger i den nordligste del af Queensland, Australien, og er en populær destination på grund af sin afslappede atmosfære, sit tropiske klima og en bred vifte af naturlige vidundere. Der er det nærtliggende Daintree Rainforest, der er optaget på verdensarvslisten, og som er planetens ældeste overlevende tropiske regnskov, ligesom der også er den rolige landsby Kuranda, som er hjemsted for farverige papegøjer, sommerfugle, næbdyr, krokodiller og som er tilgængelig via en naturskøn togrejse fra Cairns.

 

krydstogt til christchurch new zealand

Christchurch - New Zealand   Læs mere

Christchurch er New Zealands andenstørste by og åbningen til South Island. Nyd forbløffende smukke udsigter fra Christchurch gondola, stå ansigt til ansigt med dyrelivet ved Willowbank, tag et spil golf ved Clearwater Golf Club eller lær om Antarktis på International Antarctic Centre. Christchurch er i sandhed fyldt med oplevelser - så grib dagen og eventyret!

 

krydstogt til cooktown australien

Cooktown - Australien   Læs mere

Den nordligste by på den østlige kyst af Australien, Cooktown, er opkaldt efter den berømte opdagelsesrejsende James Cook, hvis skib "The Endeavour" strandede her i 1770. Besøg James Cook museet, hvor du kan lære mere om denne frygtløse opdagelsesrejsende, samt Cooktown History Center for at lære mere om selve byen. Grassy Hill tilbyder en spektakulær udsigt over det omkringliggende område, det krystalklare hav og hvide sandstrande som fx den ved Cherry Tree Bay, som du kan gå til fra toppen af bakken. Cooktown er også den by i Australien, der er tættest på Great Barrier Reef, og er det perfekte sted at udforske verdens største koralrev, samt Lower Capes barske skønhed og den aboriginalske kultur.

 

krydstogt til darwin australien

Darwin - Australien   Læs mere

Darwin, der er hovedstad i Australiens enorme, men tyndt befolkede "Northern Territory", er vokset fra at være en passage til Sydøstasien, til at være en af landets mest moderne og tropiske byer. Byen kan prale med kilometervis af uberørte strande som Casuarina Beach og Mindil Beach, hvor det er muligt at fiske efter regionens ikoniske fisk "barramundi". Oplev også et væld af parker og haver så som George Brown Darwin Botanic Gardens, Knuckey Lagoons Conservation Reserve, Charles Darwin National Park, Bicentennial Park og Jingili Water Gardens. Darwin er også hjemsted for Kakadu National Park, der er på verdensarvslisten. Parken er en kombination af frodige regnskove, vådområde, dyreliv og en guldgrube af "aboriginalsk" klippekunst. Besøg det smarte Cullen Bay Marina, sejl forbi krokodiller på Adelaide River og få smag for byens lækre, multikulturelle mix ved Mindil Beach Sunset Markets.

 

krydstogt til doubtful sound new zealand

Doubtful Sound - New Zealand   Læs mere

Det er kun muligt at opleve det utrolige landskab og roen i denne storslåede fjord til vands. Doubtful Sound opretholder en utrolig samling af dyr og i regnsæsonen er områdets stejle bakker dækket med hundredevis af vandfald.

 

krydstogt til dunedin new zealand

Dunedin - New Zealand   Læs mere

Hvis det ikke var for den fraværende skotske accent, så ville du måske tro, at du var landet i Edinburgh. Både natur og arkitektur har lånt en hel del fra Skotland. Du kan endda købe kilte eller prøve den skotske nationalret "haggis". Dunedin er også hjemsteddet for New Zealands eneste slot, en konstruktion, der er foregået over 15 år.  Slottet er helt komplet med dets storslåede træværk samt den eneste trappe af sin slags på den sydlige halvkugle.

 

krydstogt til dusky sound new zealand

Dusky Sound - New Zealand   Læs mere

Dusky Sound, der er en del af New Zealands Fiorland National Park, var længe det sted, hvor der fandtes Maori lejre, men få permanente bosættelser. Kaptajn Cook brugte 5 uger på at udforske den utrolige kystlinje, der går op til det bjergrige område.

 

krydstogt til eden australien

Eden - Australien   Læs mere

Den lille australske by Eden ligger på den såkaldte Safirkyst, midt imellem Sydney og Melbourne. Edens beundringsværdige havn, Twofold Bay, er den tredje dybeste naturlige havn i verden, og er derfor det ideelle sted at besøge for Krydstogtgæster. Fælles for alle byer på Safirkysten er et betagende vildnis af ujævnt landskab, gyldne strande og krystalklart vand. Helt specielt for Eden er den fantastiske mulighed for at se hvaler! Tag med på "Killer Whale Trail" og oplev den fantastiske historie om "Dræberne fra Eden".

 

krydstogt til esperance australien

Esperance - Australien   Læs mere

Uberørt natur er den primære attraktion i det afsides Esperance, hvor du kan opleve bushland og strande ved Cape Le Grand National Park, ubeboede små øer og granitodder. Oplev også Recherche Archipelago, der består af 105 øer og 1500 mindre øer, og som tiltrækker et rigt dyreliv bestående af søløver, sæler, pingviner og de truede sortfodede "rock wallabys".

 

krydstogt til fiordland national park new zealand

Fiordland National Park - New Zealand   Læs mere

Fiordland National Park, der blev oprettet i 1952, har nu en størrelse på over 1,2 millioner hektarer og omfatter bjerge, søer, fjorde og regnskove. Området består af et meget diverst udvalg af flora og fauna, der eksisterer forholdsvis i isolation, hvilket har har gjort at området indbefatter planter og dyr, der er helt særegne for dette område.

 

krydstogt til geelong australien

Geelong - Australien   Læs mere

På vestkysten af Port Phillip-bugten i Australien, finder man Geelong. Langs byens vidunderlige kyst er det muligt at afprøve diverse aktiviteter såsom mountain biking, snorkling eller surfing! Geelong byder på masser af smukke natursyn. Ved indgangen til Port Phillip-bugten er det eksempelvis muligt at besøge Point Lonsdale, hvor den populære strand og hyggelige caféer, sammen med det ikoniske fyrtårn, skaber et idyllisk landskab.

 

krydstogt til geraldton australien

Geraldton - Australien   Læs mere

Geraldton ligger lige nord for Perth og har sin helt egen unikke charme, der delvist skyldes byens store variation i arkitektoniske stilarter, men som også komplimenteres af smukke vindblæste strande, skæve træer og en hyggelig atmosfære. Området er perfekt til vind- og kitesurfing, og alle vandsportslystne er velkomne til at prøve kræfter med bølgerne.

 

krydstogt til gisborne new zealand

Gisborne - New Zealand   Læs mere

Gisborne ligger på østkysten af New Zealands nordø. Et af byens højdepunkter er strandene, der er perfekte, hvis du interesserer dig for surfing! Byen er også hjem for mange levn fra New Zealands oprindelige befolkning, Maoriernes tid.

 

krydstogt til hamilton island australien

Hamliton Island - Australien   Læs mere

Hamilton Island, der er perfekt placeret lige ved Great Barrier Reef blandt de 74 Whitsundays Øer, giver den besøgende en god mulighed for at udforske de perfekte strande og koralrev, der ikke findes lignende andre steder. Hamilton Islands naturlige skønhed er lige til at falde i svimer over: tag på golfbanen, stævn ud på en rolig sejlads eller nyd en god restaurants lækkerier ved slutningen af dagen.

 

krydstogt til hardy reef australien

Hardy Reef - Australien   Læs mere

Langs Great Barrier Reef, der svinger sig op langs Queenslands kyst, finder du det kendte og livlige Hardy Reef. Med sine hundrede typer af fisk og øvrige dyreliv såsom skildpadder, revhajer, barracudaer er området det bedste sted at snorkle, dykke og svømme. Lige fra enhjørningefisk og fjerstjerner til hvaler: her er masser af undervandsliv at udforske fra en af de specialbyggede pontonbåde. 

 

krydstogt til kaikoura new zealand

Kaikoura - New Zealand   Læs mere

To timers køretur nord for Christchurch ligger den ufatteligt smukke by Kaikoura på den klippefyldte halvø, der står i kontrast til de snedækkede bjerge i baggrunden. Māori-navnet for denne ø kan oversættes til "måltid med krebs" og det er netop denne specialitet området er kendt for. Området omkring Kaikoura har et spændende og rigt dyreliv, der trækker mange mennesker og dyr til, så derfor er området det oplagte sted fx at se begejstrede delfiner boltre sig i vandet eller se en hval kaste sig gennem vandet.

 

krydstogt til kangaroo island australien

Kangaroo Island - Australien   Læs mere

Kangaroo Island er Australiens tredjestørste ø og ligger 110 km syd for Adelaide. Naturen er storslået og det er muligt at opleve alt fra unikke bjergformationer til specielle klipper og smukke strande. Mest af alt er Kangaroo Island dog kendt for sit rige dyreliv. Mange af de dyr, som er helt specielle for Australien findes her, eksempelvis kænguruer, næbdyr, myrepindsvin og ikke mindst koalaer. Ønsker du at komme helt tæt på dyrene, så besøg Pardana Wildlife Park, hvor det blandt andet er muligt at fodre kænguruer!

 

krydstogt til margaret river australien

Margaret River - Australien   Læs mere

Denne livlige kystby byder velkommen med en tilbagelænet charme og en lang række naturlige vidundere. Bare få skridt fra den milelange mole finder du hvide sandstrande og solbadede landsbyer. Margaret River lokker også med 120 kvalitetsbevidste vingårde, ældgamle huler med stalaktit- og stalagmitformationer, der afspejler en fascinerende Aboriginal kultur og ikke mindst et helt spektakulært landskab.

 

krydstogt til melbourne australien

Melbourne - Australien   Læs mere

Australiens næststørste by Melbourne, er et kulturelt samlingspunkt, fuld af alt fra store boulevarder og smukke parker til prægtige bygningsværker og spændende museer, alt bundet sammen af en pulserende atmosfære.

 

krydstogt til milford sound new zealand

Milford Sound - New Zealand   Læs mere

Når skibet sejler ind i Milford Sounds smalle fjorde, så synes selv det massive skib at skrumpe i forhold til de tårnhøje klipper, hvorpå der er et frodigt bjergterræn. Dette naturlige vidunder, der ligger i Fiordland National Park, er en del af Te Wahipounamu verdensarven og er beskyttet af sin naturlige geografi, hvilket gør det til et paradis for alle typer af dyreliv.

 

krydstogt til mooloolaba australien

Mooloolaba - Australien   Læs mere

Mooloolaba, der hviler på Solskinskysten, er en forstadsby i Queensland og samtidig en populær destination hvad angår strande. Prøv madlavning i verdensklasse ved Mooloolaba Esplanade med udsigt over stranden. Du kan også nyde vandet på et cruise på kanalerne, snorkle i havet eller dykke med hajer. Svøm ved en af de afsides vandfald i området, eller nyd blot stilheden omkring dig. Gå heller ikke glip af besøg i den verdenskendte Australien Zoo, hvor du finder over 1000 dyr.

 

krydstogt til napier new zealand

Napier - New Zealand   Læs mere

Napier oplevede i 1931 et massivt jordskælv, der gjorde at en stor del af byen skulle genopbygges. Dette har resulteret i en del nye bygninger, der afspejler nye arkitektonisk stilarter, herunder Stripped Classical, Spanish Mission og Art Deco. Udover at sidstnævnte er ret populært, så er det desuden muligt at besøge vingårde, rafte, cykle og meget mere.

 

krydstogt til newcastle australien

Newcastle - Australien   Læs mere

{Newcastle3}

 

krydstogt til picton new zealand

Picton - New Zealand   Læs mere

Byen nær havet, Picton, kommer til at være dit udgangspunkt for dagens udforskning af det smukke landskab, de uberørte vande og dyrelivet ved Marlborough Sounds. Tag en kort køretur til det solrige Blenheim, der er hjertet af Marlboroughs vinregion.

 

krydstogt til port douglas australien

Port Douglas - Australien   Læs mere

Tag med Skyrailen og oplev den tropiske regnskov fra en 6-pesoners gondol. Du svæver ind over skoven, eller bliv på jorden og tag med Kuranda Scenic Railway. Turen går igennem tunneller, forbi vandfald, igennem regnskov og meget mere.

 

krydstogt til port hedland australien

Port Hedland - Australien   Læs mere

Port Hedland ligger lige i hjertet af en region fyldt med indfødte, kultur og historie. Selvom byen primært har været kendt for sin jernmalmindustri, så har området omkring masser af fantastisk natur, uberørte strande og et rigt dyreliv at byde på. Tag en vandretur langs Cooke Point og se det utrolige naturfænomen "Staircase to the Moon", som kan opleves mellem maj og oktober. Besøg også Cape Keraudren Nature Reserve og Eighty Mile Beach, hvor det azurblå vand møder den hvide sandstrand og skildpadder kommer for at bygge rede for sommeren.

 

krydstogt til port lincoln australien

Port Lincoln - Australien   Læs mere

Port Lincoln ligger i det sydlige Australien med udsigt til Boston Island og Lincoln National Park. Her kan du dykke ved hajer, svømme med australske søløver, besøge Boston Bay Wines, hvor du kan smage god vin og nyde lokale fisk- og skaldyrsretter og for de kunstinteresserede byder Nautilus Art Centre velkommen.

 

krydstogt til russell new zealand

Russell - New Zealand   Læs mere

Som den første eurupæiske bosættelse og havneby i New Zealand, kan Russells farverige historie dateres tilbage til 1800-tallet, hvor det var en lovløs grænseby, der blev kaldt for "Stillehavets helvede"! Men tænk hvilken forskel et par århundreder har gjort: våben, snuskede værtshuse og huse med et dårligt ry er blevet erstattet med hyggelige caféer, butikker og restauranter. Du kan også nyde Russells vidundere på cykel, til hest eller fra en sejlbåd.

 

krydstogt til sydney australien

Sydney - Australien   Læs mere

Tag "Down Under" til en af de mest befolkede byer i Australien: Sydney. Med solens varme stråler og skønne klima som en del af pakken, bør et af dine første besøg være ved den UNESCO udnævnte Sydney Opera House. Tag et billede af denne ikoniske bygning, der er et fremtrædende kendetegn ved byens kendte skyline. Udforsk gadernes gode muligheder for shopping, kulinariske oplevelser og se den imponerende arkitektur og de ældre bygninger Parliament House, Sydney Town Hall og Australian Museum. Har du brug for en tur væk fra byen, kan du hoppe på en båd til Manly Beach, hvor du kan nyde lange sandstrande og turkis vand.

 

krydstogt til tauranga new zealand

Tauranga - New Zealand   Læs mere

Tauranga ligger ved indsejlingen til en af de største naturlige havne i New Zealand. Du kan tage en tur i en af de super hurtige "bush jet boats" eller tage på "white-water rafting" på Rangitaiki-floden. Det er også her i Tauranga, at du kan smage den friskeste udgave af retten "fish 'n' chips", du nogensinde har smagt - serveret "al fresco". Hvis du leder efter en mere eksotisk oplevelse, så kan du tage en tur til Mount Mauganuis varme saltbade.

 

krydstogt til thursday island australien

Thursday Island - Australien   Læs mere

Torresstrædet, der ligger på vandvejen, der skiller Australien fra Papua Ny Guinea, blev først opdaget i 1606 af den spanske kaptajn Torres. Strædet består af 274 små øer, hvoraf 17 er beboede, herunder Thursday Island. På grund af øens geografiske beliggenhed og spændende historie, så er befolkningen en mangfoldig blanding af kulturer og de indfødte er faktisk ikke aboriginals, men melanesiere, der kom fra Melanesien og Polynesien for over 2000 år siden med deres egen unikke kultur og sprog. Øen er blot 3 kvadratkilometer og er et venligt og tilbagelænt sted med et afslappet tropisk miljø. Aktiviteterne er solidt plantet i melanesierernes kærlighed til havet med dykning, fiskning og at dykke efter perler - på én gang populære tidsfordriv og indtægtskilder. Must-sees er Green Hill Fort, hvorfra der er en fantastisk udsigt, samt Japanese Pearl Diver's Cemetry eller blot et besøg ved en af øens caféer, restauranter, barer eller butikker, hvor du kan nyde øens afslappede livsstil.

 

krydstogt til townsville australien

Townsville - Australien   Læs mere

I Townsville kan du fx. besøge Billabong Sanctuary. en dyrepark med mulighed for at kømme tæt på koalaer, wombats, python slanger og andre eksotiske byer fra Australiens vilde dyreliv.

 

krydstogt til waitangi new zealand

Waitangi - New Zealand   Læs mere

I Waitangi skal du ikke blive forskrækket, hvis du bliver mødt med den venlige hilsen "hongi", hvor de lokale læner sig tæt op ad dig og rører din næse med deres egen. Udforsk det smukke område, hvor mâori overhovederne underskrev deres aftale fra 1840 med den britiske krone ved Waitangi Treaty Grounds, der gør det til New Zealands mest historiske sted. Nyd en fuldstændig fantastisk udsigt over Bay of Islands samt kulturelle og musikalske præstationer inklusive haka-dansen.

 

krydstogt til wellington new zealand

Wellington - New Zealand   Læs mere

Wellington er hovedstaden i New Zealand. Byen ligger på sydspidsen af den nordlige ø, og er New Zealands andenstørste by. Wellington er en by med både moderne og historisk arkitektur, smukke sandstrande og mange spændende attraktioner, og er derfor fantastisk til både solbadere og dem der gerne vil opleve storbyens liv.

 

krydstogt til willis island australien

Willis Island - Australien   Læs mere

Nyd sejlturen forbi Willis Island, som er en af de mange øer i Great Barrier Reef. På øen bor kun nogle få meteorologer. Mens du cruiser forbi tilbydes foredrag ombord på skibet.

 

krydstogt til wollongong australien

Wollongong - Australien   Læs mere

Wollongong, der ofte blot refereres til som "the Gong", er en smuk by ved havet, der gennem mange år har været præget af kulminedrift og fiskeri. Se det utrolige Nan TIen Temple, der er et af de største buddhistiske templer på den sydlige hemisfære. Du kan også tage en slentretur gennem de smukke Wollongong Botanical Gardens, der ligger ved foden af Mount Keira, eller besøge Wattamolla lagunen, som ligger i Royal National Park, hvor der er god mulighed for en picnic, svømmetur eller snorkling.

 

>> Se alle vores krydstogter i Australien & New Zealand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept