FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Azamara

Azamara er en del af Royal Carribean familien og absolut det mest eksklusive af gruppens 3 rederier. Rederiet henvender sig til det kræsne publikum. Der bliver fokuserer på spændende destinationer, mad og vin i verdensklasse, helse og sundhed samt et højt serviceniveau ombord.

Rederiet tilbyder en ny trend indenfor krydstogter. Med sine mindre skibe kan man besøge mindre og mere eksotiske havne i løbet af rejsen, og skibet ligger som regel natten over på destinationen.

Der vil altid være All Inclusive drikkevarer med i prisen. Vælg Azamara hvis du vil have et krydstogt ud over det sædvanlige.

Azamara Club Cruises krydstogt 3
Azamara Club Cruises krydstogt 1
Azamara Club Cruises krydstogt 6
Azamara Club Cruises krydstogt 4
Azamara Club Cruises krydstogt 2
Azamara Club Cruises krydstogt 7
Azamara Club Cruises krydstogt 5

Skibene

Azamara råder over tre mindre, klassiske og elegante skibe. Alle skibe (Pursuit, Quest og Journey) er med plads til kun ca. 700 passagerer. Der er ca. 400 besætningsmedlemmer ombord, hvilket også betyder at der er overordentlig stor fokus på at servicere gæsterne.

Læs mere om skibene på rederiets egen hjemmeside - Klik her.

Du kan også læse mere om kahytterne og dæksplanerne.

Hvem sejler med Azamara?

Azamara er et gennemført luksusrederi og kan prale af at have en meget stor andel af gengangere blandt deres gæster. Én gang Azamara - altid Azamara.

Rederiet henvender sig uden tvivl mest til gæster i den modne alder og ældre. Ofte ser man flere generationer blandt gæsterne, men kun sjældent børn under 18.

Børn er naturligvis MEGET velkomne, men der er ikke specielle aktiviteter for børn ombord. Personalet vil dog behandle børnene som "grever og baroner", da børn kun sjældent kommer ombord - og dermed behandles de ofte som VIP-gæster.

Livet ombord

Stemningen ombord på Azamara Pursuit, Azamara Quest og Azamara Journey er meget afslappet og uformel. 

Rederiet planlægger rigtige mange af deres ture fra A til B i stedet for de klassiske rundrejser fra A til A. Det giver mulighed for rejser over meget lange strækninger, f.eks. fra Europa til Asien eller lignende.

På Azamara's egen hjemmeside, kan du læse meget mere om livet ombord - Klik her.

Aktiviteter ombord

På grund af skibenes størrelse er der ikke store teatershows og et væld af natklubber og diskoteker. Der er derimod shows i varieté-stil. Det kan bedst sammenlignes med mindre klubber, hvor de optrædende er i betydeligt større kontakt med deres publikum.

Ofte inviteres lokale kunstnere ombord - enten for at underholde, men det kan også være for at give foredrag om destinationer og seværdigheder. På pooldækket hersker også en fantastisk ro og afslappet atmosfære. Nyd en svømmetur i poolen eller hop i en af de varme jacuzzier.

Dresscode og spisetider

Der er "casual dresscode" i restauranterne om aftenen. Det betyder almindelig pænt tøj. Jeans accepteres dog ikke i restaturanterne. Der er ikke specielle gallaaftener ombord.

Der er ingen faste spisetider i restauranterne, men derimod bordbestilling fra dag til dag.

Servicecharge

Der betales ikke servicecharge ved Azamara.

Online check-in

Inden du tager på krydstogt med Azamara skal du foretage et online check-in - Klik her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.