FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Bermuda

Nyd varmen, lyt til bølgernes sagte skvulpen og mærk sandet mellem tæerne

kings wharf bermuda

Ved den sydlige del af Bermuda...

...lægger langt de fleste krydstogtskibe til. Her kan du opleve historiske Royal Naval Dockyard, der siden begyndelsen af 1800-tallet har været i det britiske militærs brug. I dag er stedet dog præget af en anderledes og hyggelig stemning med gode shopping-, spise- og underholdningstilbud.

Bermuda byder også på nogle helt formidable strande som eksempelvis Horseshoe Bay og Warwick Long Bay, hvor du kan lukke øjnene, nyde varmen, lytte til bølgernes sagte skvulpen og mærke sandet mellem tæerne. Nyd det turkis-grønne hav, den kridhvide strand og de omgivende klippeformationer, hvoraf nogle har skabt skjulte grotter og skjulte vige, der bare venter på at blive udforsket.

Midt i øgruppen finder du Bermudas hovedstad, Hamilton, der emmer af liv. Besøg hovedgaden, Front Street, hvor du finder et udvalg af smykkebutikker, restauranter og museer. Tag dig god tid til blot at slentre gennem byen, se de farverige huse og indsnuse den helt specielle stemning. Læg også vejen forbi Cathedral of the Most Holy Trinity, hvor du blandt andet kan arbejde dig vej op i kirketårnet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over flere dele af Bermuda.

Hvis du har lyst til at udforske mere af Bermudas natur, kan du tage en hyggelig tur gennem den engelsk inspirerede Victoria Park eller det smukke Bermuda Botanical Gardens, der byder på et væld af smukke blomster, men også palmetræer, frugthave og en sansehave for blinde. Oplev også ø-gruppens tidligere hovedstad, St. George, der med sin velbevarede historiske by og fæstninger er blevet optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Et absolut must er desuden at besøge krystalgrotterne, hvor du kan opleve spektakulære grotter fyldt af klart, blåt vand og dramatiske drypstensformationer.

 

krydstogt til hamilton bermuda

Hamilton - Bermuda   Læs mere

Hamilton er Bermudas administrative centrum og samtidig den største by på øen. Byen har flere museer, nogle fine bygninger og kan ikke mindst prale af den fine, angelsaksiske katedral "Most Holy Trinity". Du kan også opleve den royale flådes arv i form af adskellige forter og befæstninger. Byen byder desuden på biografer, et udvalg af butikker, barer og restauranter. Har du lyst til at gå lidt mere på opdagelse i gaderne er der markeder, små boder, torve og hyggelige haver. Du kan også nyde en herlig dag, hvor turen går til stranden, hvor du kan nyde det varme sand og de klare vand.

 

krydstogt til kings wharf bermuda

Kings Wharf   Læs mere

Kings Wharf har noget for enhver smag. Prøv det lækre mad som øen er kendt for eller du kan slentre gennem butikker og museer i øens gader. Royal Naval Dockyard, en imponerende militær fæstning bygget i 1815. Find maleriske perler på Bermuda Arts Center og Craft Market, eller føl nærkontakten med delfiner på Dolphin Quest, hvor du kan svømme, danse og kysse disse fantastiske havdyr.

 

>> Se alle vores krydstogter i Bermuda

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept