FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Online booking af dit krydstogt

Nogle rederier tilbyder online booking, men desværre er rederierne sjældent registreret i den danske Rejsegarantifond. Dermed er du som kunde ikke dækket af Pakkerejseloven og kan ikke bruge de danske klagemuligheder, hvis uheldet skulle være ude.

Vær stadig dækket ind

Vi tilbyder imidlertid, at du som kunde selv kan booke ved Princess Cruises – og stadig være dækket af den danske Rejsegarantifond.

Bruger du linket nedenfor til at booke dit krydstogt online, dirigeres du over i rederiets eget bookingsystem, samtidig med at bookingen automatisk sendes videre til os. På den måde er du stadig dækket af Pakkerejseloven.

Fordele ved online booking

Fordelene ved online booking er, at du booker til absolut laveste dagspris, og du kan booke lige nøjagtigt når du har tid – 24 timer i døgnet.

Når du har foretaget en booking, kontakter vi dig senest 24 timer senere med henblik på en bestillingsbekræftelse, evt. betaling af restbeløb, tilbud om flytilslutning og eventuelle hotelovernatninger.

Har du ikke hørt fra os senest 24 timer efter din online booking, er det vigtigt at du kontakter os på tlf. 6914 7355 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for at få afklaret om bookingen er gået igennem.

Book online – Princess Cruises

Book dit krydstogt med Princess Cruises online til laveste dagspris.

Klik her

Princess Cruises CBN Vert Blue RGB

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept