FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

 

Krydstogt Eksperten

Vi er et uafhængigt familiejet rejsebureau med 100% fokus på krydstogtrejser. Vi har et dybdegående kendskab til krydstogtrederierne og alle deres fantastiske skibe.

Professionel og personlig betjening

Du er altid sikker på at få en professionel og personlig betjening hos os. Det er nemlig vores mål at give dig den bedst mulige service – før, under og efter din rejse.

Når du vælger at rejse med Krydstogt Eksperten, vedgår vi os det ansvar det er, at arrangere din drømmerejse. Vi er ikke "gift" med nogle af rederierne og gør en dyd ud af at sælge det rigtige krydstogt med det rigtige rederi – altid i forhold til dine ønsker og behov.

Læs vores virksomhedsprofil

Vil du vide mere om os hver især kan du læse vores virksomhedsprofil, hvor vi kort fortæller hvem vi er, vores erfaringer og værdigrundlag. Klik på brochuren nedenfor for.

Virksomhedsprofil

Adresse og kontaktinformation

Krydstogt Eksperten Aps
Torvet 3
6640 Lunderskov

Tlf.: +45 6914 7355
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Danske Bank:
Reg.nr. 3409 konto nr. 10814987

Juridiske informationer

CVR nr. 14 73 23 06
Selskabsform: Anpartsselskab
Etableringsår: 1990

Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1207)

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept