FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Rejsegarantifonden

I en tid med alt for mange konkurser, er det vigtigt at du som kunde kan føle dig tryg, når du køber en rejse. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1207).

Rejsegarantifonden logo

At være omfattet af Rejsegarantifondens bestemmelser, kræver en række betingelser:

  • Ved en pakkerejse forstås en kombination af mindst to af følgende elementer, såfremt de af arrangøren udbydes samlet eller har været udbudt på forhånd og sælges samlet, og såfremt den samlede ydelse har en varighed på over 24 timer eller omfatter overnatning: Transport, indkvartering eller anden turistmæssig ydelse, der ikke er direkte knyttet til transport eller indkvartering, men som udgør en væsentlig del af pakkerejsen
  • For at fonden kan erstatte rejsen, skal den være købt hos en rejsearrangør, der har kontor i Danmark, eller hos en agent for en udenlandsk rejsearrangør, hvis agenten har kontor i Danmark.
  • Særligt ved køb via internettet kan det være vanskeligt at konstatere, i hvilket land rejsearrangøren har hjemme.
  • Hvis arrangøren har kontor i Danmark, er der ingen problemer i at rejsen købes via internettet.
  • Hvis arrangøren ikke har kontor i Danmark, dækker fonden ikke.

Rejsegarantifonden har slået følgende fast:

  • Alle krydstogter, der er købt hos et dansk rejsebureau, defineres som en pakkerejse. Således garanterer Rejsegarantifonden for evt. økonomiske problemer.
  • Selvom man nøjes med at købe et krydstogt som ”stand alone” (f.eks. fra København til København), og uden man kombinerer med fly og/eller hotel, vil Rejsegarantifonden yde den beskyttelse, som så mange har efterlyst.
  • I henhold til danske regler er et krydstogt nemlig i sig selv en kombination af transport og indkvartering og således en pakkerejse. Det giver en unik beskyttelse.

 

Du kan læse mere om Rejsegarantifonden her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.