FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Celebrity Cruises

Klasse, stil og luksus fra ende til anden - det er hvad et krydstogt med Celebrity Cruises indebærer. Rederiet er en del af Royal Carribean familien og tiltrækker gæster der sætter pris på en atmosfære af sofistikeret ro og elegance. En unik kombination af førsteklasses kahytter, live underholdning, et exceptionelt køkken og ypperlig service.

Celebrity Cruises tager dig med til nogle af de mest fascinerende destinationer i verden. Udforsk de fjerneste steder på kloden eller eksotiske havne tættere på hjemmet. Hver rejserute giver dig mulighed for at besøge flere destinationer med spændende kultur og historie. Cruisene varierer i længde fra 6 til 21 nætter.

Det meste er inkluderet, når du rejser med Celebrity Cruises - herunder mad, drikke, underholdning og meget mere.

Celebrity Cruises krydstogt 3
Celebrity Cruises krydstogt 2
Celebrity Cruises krydstogt 4
Celebrity Cruises krydstogt 6
Celebrity Cruises krydstogt 1
Celebrity Cruises krydstogt 5
Celebrity Cruises krydstogt 7

Skibe

Opdag en ny form for luksus ombord på Celebrity Cruises. Alle skibene indeholder alt du måtte ønske dig af fasciliteter og service, der gør, at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie. Rederiet råder over 11 skibe og regnes for et af de allerbedste rederier i kategorien "store skibe".

Skibene er bygget og indrettet med stor sans for design og æstetik. Uanset om du ser skibet udefra eller er ombord, er du ikke i tvivl om at der kælet og kræset for mange detaljer.

Hvem sejler med Celebrity Cruises?

Som tommelfingerregel kan man sige at Celebrity Cruises er for par i alle aldre - unge par før de får børn og ældre par hvor børnene er flyttet hjemmefra. Ofte ser man også flere generationer rejse sammen. Børn er absolut meget velkomne, men aktivitetsniveauet og mulighederne er mindre, sammenlignet med f.eks. Royal Caribbean.

Rederiet anbefales til alle som ønsker en luksuriøs ferie med mulighed for aktiviteter, god mad og uovertruffen god stemning ombord. Uanset om du rejser alene, med familien, med børn eller ældre så vil du finde dig godt tilpas på et skib fra Celebrity Cruises. 

Livet og aktiviteter ombord

Stemningen ombord på Celebrity Cruises skibe er afslappet, rolig og uformel. Der er mange muligheder for fordybelse i fred og ro, men tag ikke fejl; der er altid gang i den på pooldækket om dagen og i barerne, natklubberne og diskoteket om aftenen.

Teatershows, cabaret, musicals og et væld af natklubber og diskoteker er med til at skabe rammen om nogle fantastiske aftener ombord. Nyd en tur i poolen eller de varme jacuzzier, se en film i biografen, tag et vinsmagningskursus eller fordriv tiden i voksenområdet "Solarium".

På Solstice-klasse skibene finder du en ægte græsplæne på øverste dæk. Her kan du nyde en picnic, koncerter i fri luft, en runde crocket eller bare slappe af i solen.

Der findes et stort udvalg af restauranter, barer og udendørs steder - alt ligefra italiensk smag i Tuscan Grille til franske specialiteter i Murano og den unikke Qsine.

Dresscode og spisetider

Casual, formel og galla. Vi anbefaler at du til enhver tid har pænt tøj på til aftensmaden i restauranterne. Er du til smoking og gallakjole er der mulighed for at lufte garderoben på gallaaftenerne, men det er ikke noget krav.

Der kan vælges mellem faste spisetider i restauranterne, eller MY TIME som betyder at du reserverer bord fra dag til dag.

Servicecharge

Der betales ikke servicecharge ved Celebrity Cruises. Det er allerede inkluderet i prisen.

Online check-in

Inden du tager på krydstogt med Celebrity Cruises skal du foretage et online check-in - Klik her.

 

Klik her, og se alle krydstogtrejser med Celebrity Cruises

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.