FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Costa Cruises

Costa Cruises er italiensk når det er bedst. Costa Cruises er Europas største krydstogtrederi og har mange års erfaring med krydstogter. Flåden af krydstogtskibe er alle behagelige og elegante i deres indretning og atmosfære. Besætningen er nøje udvalgt og trænet. Hovedsproget ombord er engelsk og besætningen er internationalt sammensat. De gør alt, hvad de kan, for at du skal trives ombord. Costa Cruises er absolut at anbefale - både til familier og folk der rejser uden børn.

Costa Cruises krydstogt 6
Costa Cruises krydstogt 4
Costa Cruises krydstogt 5
Costa Cruises krydstogt 8
Costa Cruises krydstogt 1
Costa Cruises krydstogt 3
Costa Cruises krydstogt 2
Costa Cruises krydstogt 7

Skibe

Rederiet råder over 14 skibe og flere er på vej. Skibene er i forskellig størrelse med plads til op til 4.500 passagerer. Skibene er alle indrettet med italiensk design for øje og hvert skib er indrettet med et specielt tema.

Læs mere om Costa Cruises skibe på rederiets egen hjemmeside - Klik her.

Hvorfor Costa Cruises?

Flere og flere vælger at tage på ferie med Costa Cruises. Du vil blive overrasket over komforten på rederiets topmoderne flåde og den enestående og venlige service ombord.

Du vil elske det vidunderlige køkken, de enestående spaområder, sports- og fritidsfaciliteter og den fantastiske underholdning. Du vil med sikkerhed værdsætte den måde, hvorpå Costa Cruises sørger for, at ferien bliver underholdende for gæster i alle aldre - og dét til en pris, der ikke får smilet til at blegne.

Der er en simpel forklaring på alt dette. Costa Cruises er et italiensk rederi, så alt hvad Costa Cruises gør, er inspireret af den italienske tradition for gæstfrihed.

Hvordan er livet ombord?

Stift bekendtskab med en verden af tidløs elegance og italiensk stil. Alle Costa Cruises skibe er indrettet med et specielt tema for øje, f.eks. arkitektur eller filmkunst.

Glæd dig til smagen af den lækreste, friskeste mad serveret i restauranter, buffeter og barer i stilfulde omgivelser, hvor du finder et stort udvalg af autentiske italienske retter og internationale specialiteter.

Hvad enten du foretrækker underholdende spil og sjove lege ved poolen, virtuel reality-spænding eller imponerende teaterforestillinger, finder du det du søger, blandt den brede vifte af aktiviteter og underholdning ombord på Costa Cruises krydstogtskibe.

Benyt lejligheden til at forkæle dig selv og komme i form, til at afstresse og holde fri og til at forynge din krop med den overdådige spa og de moderne sports- og fitnessfaciliteter ombord.

Nyd den perfekte familieferie med Costa Cruises. Når det gælder fokus på familiernes behov, er Costa Cruises unikke med pools, legeområder og aktiviteter, der er beregnet til børn og voksne i alle aldre.

Aktiviteter ombord

Costa Cruises flåde kombinerer elegance og komfort med en omfattende række topmoderne faciliteter, som du kan nyde i fulde drag. Alle krydstogtskibene har deres egne restauranter, teater, kasino, diskoteker, toldfri butikker og internetcafeer samt en eller flere swimmingpools og legeområder, der er indrettet specielt til børn.

Flotte og moderne sports- og fitnessfaciliteter, luksuriøse wellness-områder og temarestauranter og -barer forsyner dig med alle de ferietilbud og fristelser, du kan ønske dig.  Med så mange ting at foretage sig ombord er skibet en destination i sig selv.  

Dresscode og spisetider

Om dagen anbefales afslappet tøj ombord på skibet og på udflugterne.

Til spisning i restauranterne er der ingen specielle krav om påklædning, men pænt tøj er altid et krav - det vil sige at korte bukser, bare tæer, t-shirts uden ærmer etc. ikke accepteres.

Det kan være en god idé at medbringe en sweater eller et sjal/ tørklæde til at beskytte sig mod de undertiden store temperatursvingninger i områder med klimaanlæg og på udendørsdækket.

I hovedrestauranterne serveres middagen på 2 forskellige seatings med fast spisetid hver aften. Den første seating er ca. kl. 18.30 og den sene seating er kl. 21.00. I vil ved begge seatings-tidspunkter have mulighed for at opleve showet i teatret om aftenen.

Servicecharge

Se listen med en oversigt over servicecharge - Klik her

Online check-in

Der SKAL laves online check-in på krydstogter med Costa Cruises. Billetterne udstedes ikke før online check-in er afsluttet. Vi hjælper gerne hvis der opstår spørgsmål eller problemer.

Her kan du foretage dit online check-in.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.