FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Den Mexicanske Riviera

Solbeskinnede strande, frodige landskaber og gode muligheder for at dykke

cozumel mexico

Tag med på cruise langs Mexicos vestkyst...

 

...og oplev solbeskinnede strande, frodige landskaber og gode muligheder for at dykke ned i en spændende kultur. Området har tiltrukket mange kunstnere, dygtige kokke og vinproducenter, så der både er noget godt for øjnene og i den grad også for smagssanserne.

Fra nord støder du som det første på den Californiske Halvø, hvor det er muligt at tage på ørkentur eller kaste sig ud på adrenalineventyr med svævebane blandt trætoppene ved High Sierras. På skibet kan du i Sea of Cortez tage en rolig stund og spejde ud over havet efter pukkelhvaler, gråhvaler og blåhvaler.

Ved besøg i Puerto Vallarta kan du tage en slentretur langs havnepromenaden, hvor du finder Sculptures of the Malecon og et væld af gadesælgere, musikere og kunstnere. Snyd heller ikke dig selv for at få smag for traditionelle og lokale retter som eksempelvis tostadas, enchiladas og mole. Måske skal du også lære mere om Mexicos populære blå agave, der bruges til fremstilling af tequila.

Er du glad for at være aktiv, så byder området på massevis af aktiviteter for dig. Gør brug af Manzanillas gode muligheder for fiskeri eller lad dig betage af den smukke verden under vandet med dykning eller snorkling. Du kan også indtage de fantastiske landskaber med vandreture omkring Mazatlan, sejle i kajak ved det UNESCO-udnævnte Deer Island eller udforske imponerende hulemalerier i Loreto.

 

 

krydstogt til acapulco mexico

Acapulco - Mexico   Læs mere

Acapulco blev grundlagt i 1550 og var i mange år en meget stor havneby. Byen lokker med fantastiske solnedgange, klart hav og mange kridhvide sandstrande. De besøgende får et gys ved at se Acapulcos frygtløse udspringere. De springer ud fra La Quebrada, den 40 m høje klippeformation, og ned i havet under dem.

 

krydstogt til cabo san lucas mexico

Cabo San Lucas - Mexico   Læs mere

På spidsen af Baja-halvøen, hvor det blå Stillehav flyder sammen med Cortezhavet, kan du nyde en fantastisk udsigt. Cabo San Lucas er i sandhed en af Mexicos perler, med dens smukke beliggenhed.

 

krydstogt til costa maya mexico

Costa Maya - Mexico   Læs mere

Costa Maya er den mere rolige side af Mexico. Her langs det uspolerede kystparadis kan arkæologientusiaster gå på opdagelser i mayaruinerne, der er indhyllet i magi og mystik. Stedet er også oplagt til dykkere, der har lyst til at udforske det fantastiske koralrev.

 

krydstogt til cozumel mexico

Cozumel - Mexico   Læs mere

Det var her i Cozumel, at mayaernes kvinder engang gav deres hyldest til Ixchel, mayaernes frugtbarhedsgudinde. I dag er Cozumel specielt kendt for at være blandt verdens bedste steder til dykning. Ruinerne i Tulum fra maya-tiden er at finde på  klipperne, der ligger ned til havet. Hertil kan du tage en færge og gå på opdagelse.

 

krydstogt til ensenada mexico

Ensenada - Mexico   Læs mere

Ensenada er en kystby i Mexico, der ligger omkring 125 km syd for San Diego. Den er med årene blevet en populær cruisedestination. Mangfoldigheden i byen tilskrives blandt andet spansk, russisk og amerikansk indflydelse. Ensenada har ikke på den måde professionelle hold i de kendte sportsgrene, men har derimod masser af vandsport, hvilket over tiden har udviklet en del professionelle surfere. Byen er desuden hjertet af et land, hvor dyrkning af vin står i højsædet, så und dig selv et godt glas vin under besøget.

 

krydstogt til guaymas mexico

Guaymas - Mexico   Læs mere

Denne moderne by har beliggenhed i en lille bugt, og er samtidig Mexico's næststørste havn i Stillehavet. Oprindeligt blev byen grundlagt for over tre hundrede år siden, og Guaymas er gennem tiden blevet vært for flere historiske bygninger, såsom det 19. århundredes San Fernando kirke. For dem, der ønsker at se noget unikt, er byen også hjemsted for den berømte Perlas del Mar de Cortez perlefarm.

 

krydstogt til huatulco mexico

Huatulco - Mexico   Læs mere

Huatulco i Mexico var engang et sandt paradis for pirater og sømænd. Huatulco er en relativ ukendt havn som er beliggende ved Stillehavet med en lang ujævn kystlinie, smukke strande og krystalklart hav.

 

krydstogt til ixtapa mexico

Ixtapa - Mexico   Læs mere

Ixtapa og Zihuatanejo har i det meste af sin historie været en søvnig fisker landsby. Den føderale regerings beslutning om at udvikle det nærliggende vejområde har haft store konsekvenser for byen. Området er nu den tredje mest besøgte område i Mexico og meget populært for lystfiskere. Ixtapa og Zihuatanejo er kendt for de smukke og lange sandstrande.

 

krydstogt til la paz mexico

La Paz - Mexico   Læs mere

På spansk betyder, "La Paz" fred, og denne er byen, hvor du kan finde fred. Med nogle af verdens mest omfattende hvide sand kyster, såsom Tecolote Beach, og masser af muligheder for at snorkle eller dykke, bringer La Paz en samlet følelse af ro til besøgende, der ønsker en lidt tid væk fra det hele.

 

krydstogt til loreto mexico

Loreto - Mexico   Læs mere

Denne kolonisation er den første af slagsen på Baja California halvøen. Denne mindre by er en skattekiste af historiske monumenter, inklusive Our Lady of Loretto, som er en katolsk kirke. Sportsfiskeriet her har specielt et godt rygte, og byen indeholder nogle af regionens mest åbne og rummelige strande, herunder solrige pletter på Nopoló og Juncalito strandene.

 

krydstogt til manzanillo mexico

Manzanillo - Mexico   Læs mere

Manzanillo er kendt internationalt for havfiskeri og grøn flash fænomen i løbet af solnedgange. Byen har mange hoteller og er et smukt turistmål på Mexicos kyststrækning ved Stillehavet.

 

krydstogt til mazatlan mexico

Mazatlan - Mexico   Læs mere

Mazatlan er et spændende mix af det nye og det gamle Mexico. Mazatlan er blevet velsignet med en havn med en naturlig skønhed, og med bjergene som nabo, der rejser sig majæstetisk over byen, er det et utroligt smukt sted. Mazatlan var Mexicos første store ressort og ejer stadig en stor popularitet med uspolerede strande og venlige mennesker.

 

krydstogt til playa del carmen mexico

Playa del Carmen - Mexico   Læs mere

Playa del Carmen er en kystby ved det Caribiske Hav i den nordøstlige del af Mexico. Byen var tidligere et lille fiskerleje, men turismen har holdt sit indtog med passagerfærgerne til øen Cozumel, der ligger i Cozumelkanalen, og som efterhånden er blevet en verdensberømt dykkerdestination.

 

krydstogt til progreso mexico

Progreso - Mexico   Læs mere

Beliggende i den Mexicanske Golf, på den nordvestlige side af Yucatan-halvøen, ligger den tropiske havn Progreso. Byen bliver ofte betragtet som indgangen til de antikke Mayanske ruiner! Størstedelen af Progresos turister, ender på den smukke strand, hvor man kan nyde alt fra strandmassager til lækre lokalretter og sjove vandaktiviteter!

 

krydstogt til puerto chiapas mexico

Puerto Chiapas - Mexico   Læs mere

Denne by er åbningen til mayaernes verden i Stillehavet - indhyllet i mystik. Blandt de mest velhavende arkæologiske lokaliteter er det vidtstrækte kompleks i Palenque, som kan dateres til år 100 f.Kr. Her tilbyder farvestrålende vægmalerier et glimt ind i mayaernes liv, mens store stentempler vogter inskriptioner, som endnu ikke er blevet tydet. Ikke langt derfra kan du udforske San Cristobal de Las Casas katedralen. Du kan også opleve regnskoven, hvor den frodige skov og det rige dyreliv ikke kan andet end beundres.

 

krydstogt til puerto vallarta mexico

Puerto Vallarta - Mexico   Læs mere

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

 

krydstogt til topolobampo mexico

Topolobampo - Mexico   Læs mere

Topolobampo er ikke helt så velkendt, som nogle af sine søsterbyer langs Cortezhavet, men denne urørte havneby er det perfekte sted at slappe af helt uforstyrret. Her kan man også få guidede lokale ture i naturskønne Copper Canyon, som er at finde langs Chihuahua al Pacifico Railway.

 

krydstogt til zihuatanejo mexico

Zihuatanejo - Mexico   Læs mere

Ixtapa og Zihuatanejo har i det meste af sin historie været en søvnig fisker landsby. Den føderale regerings beslutning om at udvikle det nærliggende vejområde har haft store konsekvenser for byen. Området er nu den tredje mest besøgte område i Mexico og meget populært for lystfiskere. Ixtapa og Zihuatanejo er kendt for de smukke og lange sandstrande.

 

>> Se alle vores krydstogter til Mexico

20  dage
Priser fra 18.117

Tag med Island Princess på et uforglemmeligt krydstogt. Stævn ud fra Los Angeles, hvorfra turen går mod Mexico med første stop i Huatulco. Dette område er blandt landets voksende feriesteder, men har et helt specielt islæt med flere områder der bevares som økologiske reservater. Du kan også gå på udforskning i Puerto Quetzal, der byder på et væld af vulkaner, en spændende arv fra maya-kulturen og ikke mindst det UNESCO udnævte Antigua. Glæd dig også til en helt speciel oplevelse med sejlads gennem Panama Kanalen.

 
Krydstogt fra LA til Panamakanalen - Island Princess - 1530
8  dage
Priser fra 5.364

Glæd dig til en fantastisk rejse fyldt med lækker strand og vajende palmer, når krydstogtskibet, Celebrity Equinox, stævner ud fra solrige Miami og tager dig med til smukke destinationer såsom Key West, Costa Maya, Cozumel og Georgetown! Celebrity Cruises har som altid en masse skibsfaciliteter, som du kan tage i brug: slap af i spa&wellness, snup en frisk drink fra baren eller oplev et underholdende Broadwayshow!

 
1505485958_1406
8  dage
Priser fra 5.939

Se frem til et lækkert krydstogt, når Celebrity Cruises tager dig med til de skønneste strande, vajende palmer og garanteret sol! Krydstogtskibet, Celebrity Equinox, stævner ud fra Miamis kyst og tager dig med til de skønneste destinationer såsom Grand Cayman, Mexico og Florida!

 
1511453159_1489
18  dage
Priser fra 39.844

Uanset om du har lyst til at slippe væk fra de typiske højtidsfester eller blot har lyst til at fejre dem på en ny måde, så er dette krydstogt lige noget for dig. Tag dig tid til at udforske smukke Cartagena fra det 16. århundrede, hvor du kan slappe af på en af de udendørs caféer, tage på en hestevognstur og danse til live musik på en af torvene. Historierne om Panama Kanalens konstruktion er ud over det sædvanlige, og dem kan du høre mere om, når Azamara Journey navigerer gennem dette utrolige stykke ingeniørarbejde.

 
1506669973_16038
22  dage
Priser fra 21.443

Træk tre uger ud af din kalender og tag med Norwegian Cruise Line til de smukkeste og tropiske destinationer! Rejsen går blandt andet til Cozumel, Harvest Caye og Puntarenas.

 
1495984387_13088
17  dage
Priser fra 17.832

Fra Los Angeles, Californien, stævner Vision of the Seas ud på et skønt cruise med kurs mod Mexico, Panama og Louisiana. Du kan se frem til en solrig dag ved Baja California, hvor Stillehavet møder Sea of Cortez og Cabo San Lucas ligger som en skøn feriedestination med dejlige strande, surfing og mulighed for at se hvaler og at fiske. I Puerto Quetzal kan du se sukkerrørsmarker og kaffeplantager, blive klogere på chokoladens historie og tilblivelse samt udforske områdets velbevarede arkitektur.

 
1519223058_los-cab-pue-pue-pun-pan-col-car-new
16  dage
Priser fra 19.418

Gør dig klar til at blive betaget af både kultur og natur, når Norwegian Cruise Line tager dig med langs den mexicanske riviera! Krydstogtskibet, Norwegian Bliss, står klar til at tilbyde dig underholdning, wellness og diskotek, alt imens du nyder udsigten af Mexicos vestlige kyst.

 
1493823976_13068
8  dage
Priser fra 10.568

Gør dig klar til at blive betaget af både kultur og natur, når Norwegian Cruise Line tager dig med langs den mexicanske riviera! Krydstogtskibet, Norwegian Bliss, står klar til at tilbyde dig underholdning, wellness og diskotek, alt imens du nyder udsigten af Mexicos vestlige kyst.

 
1493828655_13069
8  dage
Priser fra 3.681

Sejl med Carnival Splendor på et krydstogt langs den mexicanske riviera på en perfekt 8-dages ferie med selvforkælelse på højt plan. Lige fra det krystalklare vand og funklende natteliv i Puerto Vallarta til Los Angeles' travle byliv: denne ferie bidrager helt naturligt med en følelse af at være priviligeret. Du kan også se frem til strandene og undervandsverdenen ved Cabo San Lucas.

 
1494840957_2036
8  dage
Priser fra 3.688

Start dit cruise ud i Los Angeles - "Engelenes By" - lige fra dens moderne museer og eksklusive shopping, til de funky områder langs vandet og bakkerne, hvor stjernene boltrer sig. Se Hollywood Walk of Fame og besøg Universal Studios inden det er tid til at checke ind på Carnival Splendor. Glæd dig til en krydstogt ferie langs den mexicanske riviera på en perfekt 8-dages rejse med selvforkælelse på højt plan.

 
1494842514_2047
8  dage
Priser fra 3.702

Drøm dig væk fra en stund med et cruise mod spændende og solrige Mexico. Gå på opdagelse i Puerto Vallartas spændende kultur, når du smager på lokale retter, bliver klogere på gamle ritualer og danser til de livlige rytmer. Fortsæt dansen i Cabo San Lucas, hvor du kan få smag for salsaen, ligesom du også kan prøve at lave tortillas, smage på tequila eller ride på kameler ved stranden.

 
1494844821_2049
11  dage
Priser fra 7.967

Læn dig tilbage og lad det luksuriøse krydstogtskib Grand Princess tage dig med til Mexico! skibet stævner ud fra San Francisco og sætter kursen syd på, mod byerne Puerto Vallarta, Manzanillo, Mazatlan og Cabo San Lucas.

 
Krydstogt til Mexico - Grand Princess - 1582
9  dage
Priser fra 9.143

Gør klar til at blive mødt med gyldne strande og vajende palmer, når Norwegian Cruise Line tager dig med til den mexicanske riviera! Tag en frisk dukkert på stranden eller nyd en lækker drink fra krydstogtskibets bar!

 
1495032740_13102
8  dage
Priser fra 5.756

Forkæl dig selv med et cruise langs Mexicos riviera, når Ruby Princess stævner ud fra Los Angeles på en afslappende ferie. Nyd en skøn dag i Puerto Vallarta - et feriested, der hvert år tiltrækker mange grundet sit klima, gode shoppingmuligheder og aktiviteter. Glæd dig ligeledes til en dag i dit eget tempo i Mazatlan, hvor du kan besøge det lokale marked, solbade, se ballet og smage på områdets bedste øl.

 
1486816609_1557
8  dage
Priser fra 5.588

Oplev mere af Califonien på  cruise med Grand Princess! Start ud fra storbyen San Francisco, hvor du kan opleve den kendte fængselsø Alcatraz, se Golden Gate Bridge, nyde god vin ved Sonoma og Napa Valley Wine Country og meget mere. Sejl videre mod den amerikanske riviera ved Santa Barbara, hvor du kan nyde mad, kunst, historie, mode, vin og solskin i en herlig blanding. Kør en tur langs Sunset Strip og ikke mindst Hollywood Boulevard før turen slutter af med skønne besøg i Ensenada og San Diego.

 
Krydstogt ved Californien - Grand Princess - 15025
6  dage
Priser fra 6.179

Start dit cruise ud i den gyldne ferieby, Fort Lauderdale, hvor du finder milevis af gyldne sandstrande, shopping og et pulserende natteliv. Herfra gør Independence of the Seas klar til at stævne ud på krydstogt mod Mexicos skønne kyster. Oplev og udforsk jungle, strande, laguner og mayaruiner.

 
Krydstogt ved Mexico - Independence of the Seas - 12038
6  dage
Priser fra 6.024

Start dit cruise ud i den gyldne ferieby, Miami, hvor du finder milevis af gyldne sandstrande, shopping og et pulserende natteliv. Herfra gør Navigator of the Seas klar til at stævne ud på krydstogt mod Mexicos skønne kyster. Oplev og udforsk jungle, strande, laguner og mayaruiner.

 
Krydstogt ved Mexico - Navigator of the Seas - 1285
11  dage
Priser fra 6.258

Start ud i filmens højborg, Los Angeles, hvor du kan gå langs Hollywood Boulevard, besøge Universal Studios og se de riges Beverly Hills. Oplev også den hippe, spanske "Old Town" i San Diego samt byens imponerende Balboa Park. Lad dig også betage af naturens kræfter ved El Arco i Cabo San Lucas og nyd en dag fuld af aktiviteter og strandtid i La Paz.

 
1486820729_15036

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept