FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Den Mexicanske Riviera

Solbeskinnede strande, frodige landskaber og gode muligheder for at dykke

cozumel mexico

krydstogt til acapulco mexico

krydstogt til cabo san lucas mexico

krydstogt til costa maya mexico

krydstogt til cozumel mexico

krydstogt til ensenada mexico

krydstogt til guaymas mexico

krydstogt til huatulco mexico

krydstogt til ixtapa mexico

krydstogt til la paz mexico

krydstogt til loreto mexico

krydstogt til manzanillo mexico

krydstogt til mazatlan mexico

krydstogt til playa del carmen mexico

krydstogt til progreso mexico

krydstogt til puerto chiapas mexico

krydstogt til puerto vallarta mexico

krydstogt til topolobampo mexico

krydstogt til zihuatanejo mexico

>> Se alle vores krydstogter til Mexico

8  dage
Priser fra 4.944

Start din krydstogtferie i Englenes By, Los Angeles, og tag derfra med Royal Princess på udforskning af den mexicanske riviera. Du kan bl.a. se frem til besøg i Cabo San Lucas, der ligger på spidsen af Baja-halvøen. Her kan du svømme i det klare hav, beundre det rige havliv og slappe af på en af de hvide sandstrande. Når Royal Princess ankommer til Puerto Vallarta, kan du tage en slentretur langs den populære promenade "Malecon", hvor du finder et væld af butikker, restauranter og kunstnere, der sælger deres varer.

 

 
1527694072_1504
8  dage
Priser fra 5.144

Glæd dig til en fantastisk rejse fyldt med lækker strand og vajende palmer, når krydstogtskibet, Celebrity Equinox, stævner ud fra solrige Miami og tager dig med til smukke destinationer såsom Key West, Costa Maya, Cozumel og Georgetown! Celebrity Cruises har som altid en masse skibsfaciliteter, som du kan tage i brug: slap af i spa&wellness, snup en frisk drink fra baren eller oplev et underholdende Broadwayshow!

 
1505485958_1406
18  dage
Priser fra 50.729

Uanset om du har lyst til at slippe væk fra de typiske højtidsfester eller blot har lyst til at fejre dem på en ny måde, så er dette krydstogt lige noget for dig. Tag dig tid til at udforske smukke Cartagena fra det 16. århundrede, hvor du kan slappe af på en af de udendørs caféer, tage på en hestevognstur og danse til live musik på en af torvene. Historierne om Panama Kanalens konstruktion er ud over det sædvanlige, og dem kan du høre mere om, når Azamara Journey navigerer gennem dette utrolige stykke ingeniørarbejde.

 
1506669973_16038
16  dage
Priser fra 20.093

Tag med på et spændende krydstogt med sejlads gennem det ingeniørtekniske mesterværk, Panamakanalen, på vej mod Englenes By, Los Angeles. Inden da kommer skibet til Puerto Caldera og det nærliggende Puntarenas, hvor utrolige strande, et spændende dyreliv og gader fyldt med restauranter, barer og caféer venter dig. Carara National Park er et absolut must for naturelskere med sine gamle træer og gode muligheder for at spotte fx krokodiller og mere end 400 fuglearter, herunder farverige araer.

 
1534846199_mia-car-pan-pue-pue-pue-man-pue-los
17  dage
Priser fra 20.693

Tag med på en oplevelsesrig krydstogtferie med god mulighed for at udforske Miami før afrejse. Start rejsen ud med tid til komplet afslapning når Norwegian Joy melder sin ankomst til paradisiske Great Stirrup Cay privatejet af NCL. Stik dine bare tæer i det solvarme sand, nyd eksotiske drinks og gode muligheder for vandsport. Fortsæt afslapningen om bord med dejlige dag til havs. Herefter går det mod Cartagena og gennem Panamakanalen på vejen til Mexico og Los Angeles.

 
1534834186_mia-gre-car-pan-pue-pue-maz-pue-cab-los
17  dage
Priser fra 21.420

Tag med på en oplevelsesrig krydstogtferie med god mulighed for at udforske Miami før afrejse. Start rejsen ud med tid til komplet afslapning når Norwegian Joy melder sin ankomst til paradisiske Great Stirrup Cay privatejet af NCL. Stik dine bare tæer i det solvarme sand, nyd eksotiske drinks og gode muligheder for vandsport. Herefter går det mod Cartagena og gennem Panamakanalen på vejen til Mexico og Los Angeles.

 
1534846385_mia-gre-car-pan-pue-pue-pue-cab-los
17  dage
Priser fra 

Fra Los Angeles, Californien, stævner Vision of the Seas ud på et skønt cruise med kurs mod Mexico, Panama og Louisiana. Du kan se frem til en solrig dag ved Baja California, hvor Stillehavet møder Sea of Cortez og Cabo San Lucas ligger som en skøn feriedestination med dejlige strande, surfing og mulighed for at se hvaler og at fiske. I Puerto Quetzal kan du se sukkerrørsmarker og kaffeplantager, blive klogere på chokoladens historie og tilblivelse samt udforske områdets velbevarede arkitektur.

 
1519223058_los-cab-pue-pue-pun-pan-col-car-new
20  dage
Priser fra 17.781

Stævn ud på et fantastisk cruise, der kan gøre dig klogere på Mexico og Centralamerika. Med afsæt fra den livlige storby, Los Angeles, sejler Coral Princess mod eksempelvis Las Bahias de Huatulco, der er formet af de omgivende ni bugter og de omgivende 36 gyldne sandstrande. Glæd dig også til Guatemala, der byder på ikke mindre end 37 vulkaner, en rig maya-arv, søen Atitlan og en af de bedst bevarede koloniale byer i Antigua.

 
1523297427_1548
16  dage
Priser fra 20.093

Gør dig klar til at blive betaget af både kultur og natur, når Norwegian Cruise Line tager dig med langs den mexicanske riviera! Krydstogtskibet, Norwegian Bliss, står klar til at tilbyde dig underholdning, wellness og diskotek, alt imens du nyder udsigten af Mexicos vestlige kyst.

 
1493823976_13068
8  dage
Priser fra 9.218

Gør dig klar til at blive betaget af både kultur og natur, når Norwegian Cruise Line tager dig med langs den mexicanske riviera! Krydstogtskibet, Norwegian Bliss, står klar til at tilbyde dig underholdning, wellness og diskotek, alt imens du nyder udsigten af Mexicos vestlige kyst.

 
1493828655_13069
8  dage
Priser fra 3.614

Sejl med Carnival Splendor på et krydstogt langs den mexicanske riviera på en perfekt 8-dages ferie med selvforkælelse på højt plan. Lige fra det krystalklare vand og funklende natteliv i Puerto Vallarta til Los Angeles' travle byliv: denne ferie bidrager helt naturligt med en følelse af at være priviligeret. Du kan også se frem til strandene og undervandsverdenen ved Cabo San Lucas.

 
1494840957_2036
8  dage
Priser fra 3.687

Start dit cruise ud i Los Angeles - "Engelenes By" - lige fra dens moderne museer og eksklusive shopping, til de funky områder langs vandet og bakkerne, hvor stjernene boltrer sig. Se Hollywood Walk of Fame og besøg Universal Studios inden det er tid til at checke ind på Carnival Splendor. Glæd dig til en krydstogt ferie langs den mexicanske riviera på en perfekt 8-dages rejse med selvforkælelse på højt plan.

 
1494842514_2047
8  dage
Priser fra 3.363

Drøm dig væk fra en stund med et cruise mod spændende og solrige Mexico. Gå på opdagelse i Puerto Vallartas spændende kultur, når du smager på lokale retter, bliver klogere på gamle ritualer og danser til de livlige rytmer. Fortsæt dansen i Cabo San Lucas, hvor du kan få smag for salsaen, ligesom du også kan prøve at lave tortillas, smage på tequila eller ride på kameler ved stranden.

 
1494844821_2049
11  dage
Priser fra 5.901

Læn dig tilbage og lad det luksuriøse krydstogtskib Grand Princess tage dig med til Mexico! Skibet stævner ud fra San Francisco og sætter kursen syd på mod byerne Puerto Vallarta, Manzanillo, Mazatlan og Cabo San Lucas.

 
1525174164_1582
9  dage
Priser fra 8.918

Gør klar til at blive mødt med gyldne strande og vajende palmer, når Norwegian Cruise Line tager dig med til den mexicanske riviera! Tag en frisk dukkert på stranden eller nyd en lækker drink fra krydstogtskibets bar!

 
1495032740_13102
8  dage
Priser fra 4.515

Forkæl dig selv med et cruise langs Mexicos riviera, når Ruby Princess stævner ud fra Los Angeles på en afslappende ferie. Nyd en skøn dag i Puerto Vallarta - et feriested, der hvert år tiltrækker mange grundet sit klima, gode shoppingmuligheder og aktiviteter. Glæd dig ligeledes til en dag i dit eget tempo i Mazatlan, hvor du kan besøge det lokale marked, solbade, se ballet og smage på områdets bedste øl.

 
1486816609_1557
8  dage
Priser fra 6.363

Oplev mere af Califonien på  cruise med Grand Princess! Start ud fra storbyen San Francisco, hvor du kan opleve den kendte fængselsø Alcatraz, se Golden Gate Bridge, nyde god vin ved Sonoma og Napa Valley Wine Country og meget mere. Sejl videre mod den amerikanske riviera ved Santa Barbara, hvor du kan nyde mad, kunst, historie, mode, vin og solskin i en herlig blanding. Kør en tur langs Sunset Strip og ikke mindst Hollywood Boulevard før turen slutter af med skønne besøg i Ensenada og San Diego.

 
1525173461_15025
8  dage
Priser fra 6.528

Bliv klogere på den charmerende og solrige amerikanske stat, Californien, når Royal Princess stævner ud på en oplevelsesrejse langs den californiske kyst. Oplev romantiske og kosmopolitiske San Francisco, hvor kabelvogne, Golden Gate, fremragende restauranter, sofistikerede museer og shopping venter dig. Glæd dig også til afstikkeren Ensenada. Her kan du se den imponerende gejser La Bufadora, besøge Casa Dona Lupe og lære om vinfremstilling eller se et mexicansk folklore show.

 
1528117074_1508
8  dage
Priser fra 4.680

Start dit cruise ud i den gyldne ferieby Miami, hvor du finder milevis af gyldne sandstrande, shopping og et pulserende natteliv. Herfra gør Navigator of the Seas klar til at stævne ud på krydstogt mod Mexicos skønne kyster. Oplev og udforsk jungle, strande, laguner og mayaruiner.

 
1535707428_mia-roa-cos-coz-geo-mia
11  dage
Priser fra 7.881

Tag med Star Princess på opdagelse af Mexico! Fra Englenes By, Los Angeles, stævner dit cruise ud med kurs mod Cabo San Lucas, der ligger på spidsen af Baja-halvøen, hvor Stillehavet mødet Sea of Cortez. Tag en forfriskende dukkert i det klare hav, oplev det rige havliv, slap af på hvide sandstrande eller tage med på sportsfiskning.

 
1529574729_15032

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept