fbpx

FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Europa - Floder

Kom helt tæt på de kulturelle perler

Flodkrydstogt

Sejl f.eks. på Donau eller Rhinen og kom helt tæt på alle de kulturelle perler langs floderne. Du kan bl.a. starte i Amsterdam og sejle tværs over Europa, helt til Prag og Budapest.

Et flodkrydstogt er den ideelle rejseform, hvis du vil kombinere kulturelt og historisk indhold med komfort og afslapning.

Donau er dronningen blandt Europas floder og har i årtusinder bragt liv, handel, opdagelser og kultur med sig fra Schwarzwald til Sortehavet. Nyd det forbipasserende landskab og opdag landenes forskelligheder, både i naturen, arkitektonisk og kulturelt. Hver dag byder på spændende udflugter og byrundture.

Turen gennem mageløs natur og historie ledsages altid af topprofessionel service fra skibets besætning. Skibene er bl.a. indrettet med restaurant, bar og soldæk og har typisk plads til mellem 150 og 250 gæster.

Et flodkrydstogt er en yderst komfortabel rejseform ad floder, som ofte har haft en kolossal betydning for historie og kultur.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept