FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Galapagos

Krydstogt til Galapagos, et fantastisk paradis med helt specielle dyrearter.

puerto ayora galapagos

Vulkanøerne er formentlig det allerbedste sted i verden,

hvis du vil opleve det vilde dyreliv og komme helt tæt på fx søløver, leguaner, pingviner, flamingoer, skildpadder mm.

Du kan ikke undgå at blive blive imponeret og fascineret. Når solen står højt på den blå himmel kan du opleve det helt fantastiske landskab af kaktusser og vandhullerne med de røde flamingoer.

Det hele kan virke som en drøm, men det er virkelighedens verden her i Galapagos øgruppen.

Hver især har øerne deres eget særpræg, så und dig selv at tage med på udflugterne, hvor de dygtige og kompetente guider viser dig alle disse vidunderlige og yderst særprægede naturfænomener.

Beskyttelsen af øerne er i højsædet, og der tages ingen chancer med hensyn til at bringe organismer eller fremmedlegemer med fra skibet til øerne, eller for den sags skyld imellem øerne.

Det er af meget stor betydning at turismen IKKE får negativ indflydelse på dette skrøbelige økosystem der figurerer på UNESCO's World Heritage List.

Kommer du til Galapagos undgår du ikke de mange leguaner, som ligger på de mange klipper. Dovne og dvaske ser de ud, men kom ikke for tæt; de kan finde på at spytte efter dig! De har en enestående evne til at ligner klipperne, så undgå at træde på dem.

Galapagos kan ikke beskrives med ord alene; det skal opleves.

 

krydstogt til baltra galapagos

Baltra - Galapagos   Læs mere

Baltra ligger på Galapagosøerne. Under 2. verdenskrig var øens lufthavn en amerikansk militær base der beskyttede Panamakanalen for fjendtlige angreb.

 

krydstogt til baroness outlook galapagos

Baroness Outlook - Galapagos   Læs mere

Baroness Outlook giver en lille smule historie til øen Floreana – historien om en opdigtet baronesse der forsvandt med sin elsker. Her er rig mulighed for at snorkle.

 

krydstogt til bartolome galapagos

Bartolome - Galapagos   Læs mere

De varierende vulkanformationer man finder på denne smalle golde ø, gør at øen ligner et månelandskab. En hike over øens lava toppe og vulkan kegler leder op til den spektakulære udsigt fra Pinnacle Rock, hvor søløver og pingviner ofte ses lave krumspring i vandet.

 

krydstogt til cormorant point galapagos

Cormorant Point - Galapagos   Læs mere

Cormorant Point ligger på en af de mindre øer og er et oplagt sted at se søløver.

 

krydstogt til dragon hill galapagos

Dragon Hill - Galapagos   Læs mere

Dragon Hill ligger på Santa Cruz og er opkaldt efter sin befolkning af land leguaner. Beliggenheden giver en smuk udsigt over landskabet og 2 små laguner hvor flamingoer og andre kyst fugle lejlighedsvis finder foder. Langs med stien, krydser man den smukke ”hvide skov” af Palo Santo træer og Galapagos bomuldsplanter.

 

krydstogt til kicker rock galapagos

Kicker Rock - Galapagos   Læs mere

Kicker Rock ligger på den nordvestlige kyst af San Cristobal. For tusinder af år siden var der et vulkan udbrud som efterlod en enorm lodret sten, der rejser sig næsten 152 m fra havets overflade. Der er faktisk 2 vulkan sten her, med en kanal igennem hvor mindre både kan sejle. Kicker Rock har øgenavnet sovende løve på grund af sin form, og øen er et meget vigtig økologisk monument da her er mange arter af rede byggende fugle. Man finder her et super område med hensyn til at snorkle, da mange tropiske fisk lever i det krystalklare hav.

 

krydstogt til las bachas galapagos

Las Bachas - Galapagos   Læs mere

Las Bachas ligger på Santa Cruz hvor den hvide sandstrand er et kæmpe æglægningssted for de grønne Stillehavs skildpadder. Pelikaner og flamingoer har også deres hjem her.

 

krydstogt til north seymour galapagos

North Seymour - Galapagos   Læs mere

North Seymour ligger på den nordlige del af Baltra. Den største koloni af havfugle på Galapagos mødes her, du ser fugle der bygger rede og søløver der leger i havet.

 

krydstogt til puerto ayora galapagos

Puerto Ayora - Galapagos   Læs mere

Puerto Ayora er den største by på Galapagos øerne, men er dog ikke større end at man kan gå fra den ene ende til den anden på 15 min. langs Charles Darwin Avenue. Puerto Ayora er en hyggelig kystby, som tilbyder både mad fra køkkenet i Ecuador såvel som fra det internationale.

 

krydstogt til puerto baquerizo galapagos

Puerto Baquerizo - Galapagos   Læs mere

Puerto Baquerizo er den østligste by på San Cristobal. Byen har ca. 5600 indbyggere som fortrinsvis ernærer sig ved fiskeri. Turisme er også en del af indtægtskilderne på øen.

 

krydstogt til puerto egas galapagos

Puerto Egas - Galapagos   Læs mere

Puerto Egas er en kyststrækning på Isla Santiago. Her kan du møde et fantastisk syn af søløver, krabber og grotter lavet af sort lava.

 

krydstogt til punta espinoza galapagos

Punta Espinoza - Galapagos   Læs mere

Punta Espinoza huser leguaner (for mange til at tælle), som kan ses mens de soler sig på de sorte lava formationer - et dramatisk syn, der ligner syn hvor dinosaurer kommer til live. Skarver har reder i nærheden og Galapagos pingviner, skildpadder og søløver kan ses boltrede sig i den nærliggende lagune.

 

krydstogt til punta suarez galapagos

Punta Suarez - Galapagos   Læs mere

Punta Suarez er en klippefyldt spids af land hvor mange gæster observerer forskellige kolonier af fugle. Faunaen her er også helt speciel.

 

>> Se alle vores krydstogter til Galapagos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept