FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Holland America Line

Med over 140 års erfaring er Holland America Line en anerkendt leder i krydstogtbranchens premium-segment og nok et af de aller klassiske rederier til dato.

Rederiet har en stor flåde af skibe der sejler til alle verdens syv kontinenter. Det store udvalg af destinationer jorden rundt inkluderer både populære og mindre besøgte havne i Caribien, Alaska, Europa, Mexico, Sydafrika, Panamakanalen, Australien, New Zealand og Asien. Desuden tilbyder de unikke oplevelser til Antarktis og Amazona. Turene varierer fra 8 dage til 4 måneder.

Holland America Line krydstogt 2
Holland America Line krydstogt 3
Holland America Line krydstogt 5
Holland America Line krydstogt 4
Holland America Line krydstogt 1
Holland America Line krydstogt 8
Holland America Line krydstogt 7
Holland America Line krydstogt 6

Skibe

15 klassiske krydstogtskibe gør Holland America Line til en af de største aktører i krydstogtbranchen. Skibene varierer i størrelse med plads til mellem 1.600 og 4.000 passagerer. Skibene er sofistikeret indrettet med fokus på kunst og kultur, og det er gjort på en måde, så skibene stadig føles intime.

At være ombord på et af Holland America Lines flotte skibe betyder elegant luksus i klassisk maritim stil. Masser af teaktræ i stedet for marmor giver den helt rigtige stemning. Atmosfæren er i top om aftenen, når alle gæster er omklædt og spiser i de flotte restauranter og salonner.

Læs mere om skibene på Holland America Lines egen hjemmeside - Klik her.

Du kan også få et indtryk af kahytterne på rederiets egen hjemmeside - Klik her.

Hvem sejler med Holland America Line?

Hos Holland America Line er der plads til alle aldre - dog appellerer rederiets klassiske stil i høj grad til det mere modne publikum. Gæsterne er ofte 45+.

Flere af skibene er dog blevet moderniseret, hvilket har gjort dem meget attraktive for børnefamilier og en noget yngre målgruppe. Derfor er antallet af familier med børn stadig stigende. Mange gæster ombord tager desuden gerne 2, 3 eller flere krydstogter i træk.

Livet og aktiviteter ombord

Stemningen ombord på Holland America Line er afslappet, uformel og alt foregår i et roligt tempo. Kvaliteten af maden og servicen ombord er høj. Helpension er altid inkluderet i prisen og gæsterne har adgang til a la carte- og buffetrestaurant.

Der er mange muligheder ombord på Holland America Lines skibe. Som et kæmpe resort med f.eks. swimmingpools, jacuzzier, boldbane, madlavningskurser, vinsmagning, minigolf, basketball, spillerum, bibliotek, spa- og wellnesscenter etc. Der findes også flere forskellige børneklubber for børn i alderen 3-17 år. Udbudet varierer fra skib til skib. Om aftenen er der gang i natklubber, diskoteker, jazzklubber, teatret og selvfølgelig også i kasinoet.

Dresscode og spisetider

I dagstimerne anbefales afslappet tøj ombord på skibet og på udflugterne. Til uformelle aftener er der ingen dresscode udover „almindelig pæn påklædning“. Til formelle aftener er det en god idé at medbringe aftenkjole, jakkesæt og slips. Der er i gennemsnit ca. 2 formelle aftener om ugen. Til de få gallaaftener der måtte være, anbefales cocktailkjole til damerne og letvægtshabit eller smoking til herrerne.

Det skal understreges at dresscoden er frivillig, omend pænt tøj altid er et krav i restauranterne. Det vil sige at korte bukser, bare tæer, t-shirts uden ærmer etc. ikke accepteres.

Vi anbefaler at medbringe en sweater eller et sjal/tørklæde til at beskytte sig mod de undertiden store temperatursvingninger i områder med klimaanlæg og på udendørsdækket.

I hovedrestauranterne serveres middagen på to forskellige seatings (spisetider) med fast spisetid hver aften. Første seating er ca. kl. 17.45 og anden seating ca. kl. 20.00.

Desuden tilbyder Holland America Line også mere fleksible spisetider med deres "As you Wish Dining"-koncept, hvor det er muligt at spise mellem kl. 17.15 og kl. 21.00 på udvalgte restauranter.

Læs mere om restauranterne og dresscodes på rederiets egen hjemmeside - Klik her.

Servicecharge

Der betales servicecharge ved Holland America Line. Kr. 70 pr. voksen pr. dag. Børn halv pris. Beløbet afregnes på skibet.

Online check-in

Inden du tager på krydstogt med Holland America Line skal du foretage et online check-in - Klik her.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.