FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Hurtigruten Explorer

Tag med Hurtigruten og udforsk nogle af verdens mindst besøgte områder som Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser, som kun er tilgængelig med skib. Udforsk en verden af kulturer, varieret landskab, fascinerende miljøer og historiske områder.

Dette er rejser, som ordinære krydstogtselskaber ikke kan tilbyde, hvor ekspertisen og de tætte møder med natur, dyr og mennesker overgår dine forventninger. Mange af de besøgte steder er naturlige underværker i al sin uberørte skønhed.

Så gør dig klar til at udforske verdens mest afsidesliggende sted med oplevelser, der vil få dig til at miste pusten. På alle rejser tilbydes mange spændende udflugter og aktiviteter. Tag med på land, på gåture, se dyrelivet helt tæt på, prøv at padle i kajak eller gå med snesko. Du får til og med muligheden for at sove ude på dækket under polarhimmelen eller overnatte i telt på Antarktis og Svalbard.

Skibe

På ekspeditionsskibene, MS Fram, MS Midnatsol og MS Nordstjernen finder du komfortable saloner og god dæksplads med uovertruffen udsigt til den spektakulære og uberørte natur i de mest afsidesliggende dele af verdenen.

MS Fram er specialdesignet til at sejle trygt i polare farvande. De store udendørs dæk giver adgang helt frem i skibets stævn. Panoramasalonen på topdækket er udstyret med store vinduer og komfortable siddepladser. Skibet har tre lyskastere, der lyser cirka 500 meter, og som er beregnet til at se is og isbjerge. Skibet har et udvalg af komfortable kahytter og suiter. Ombord findes bl.a. fitnessrum med panoramaudsigt, sauna på toppen af skibet og boblebade ude på dækket.

MS Midnatsol er dedikeret til den norske sommer. Interiøret er lyst og farverigt. Skibet har en stærk miljøprofil og et moderne design. Af de særlige faciliteter ombord finder du bl.a. barer, café, restaurant, separat à la carte-restaurant, to-etagers panoramasalon, bibliotek, legerum, sauna, butik, boblebade, fitnessrum og amfiteater til lærerige foredrag. Der er 23 smukke suiter ombord - nogle af disse har til og med balkon.

MS Nordstjernen blev bygget i 1956 og blev moderniseret både i år 2000 og 2014, for at kunne sejle de eksklusive sejladser i Arktis. På skibet finder du restaurant, bar, café, panoramasalon og bibliotek. Skibet har også hyggelige indvendige og udvendige kahytter, hvor de fleste er med køjeseng. I alle fællesområder og i kahytterne finder du gammelt træværk, og skibet har stadig alt sin originale kunst ombord.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.