FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Forsikring med Corona-dækning

Hos Krydstogt Eksperten samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring, der er specialister i rejseforsikringer.

Krydstogt Eksperten samarbejder med Gouda Rejseforsikring – Corona-dækning.

gouda logo web

Coronasituationen skaber stadig stor usikkerhed, og det kan være svært at vide, om det er sikkert at rejse. Gouda er nu klar med Corona-dækning til rejselystne danskere. Både afbestillings- og rejseforsikring dækker i forbindelse med Covid-19. Når du køber en forsikring hos os igennem Gouda, kan du med ro i maven tage af sted på ferie i udlandet.


Gouda afbestillingsforsikring

Bliver du smittet med Covid-19 på rejsen, dækker Gouda afbestillingsforsikring både udgifter til behandling, hjemtransport, sygeledsagelse eller tilkaldelse samt kompensation for mistede feriedage. Forsikringen dækker ligeledes hvis du bliver syg inden afrejse og derfor ikke kan tage afsted.


Gouda rejseforsikring

Med en Gouda Enkeltrejseforsikring med Superdækning er du dækket, hvis du bliver sat i karantæne på grund af Covid-19 under din rejse og derfor misser din planlagte hjemrejse – uanset om du er syg eller ej.

Rejseforsikringen dækker også udgifter til behandling af sygdom opstået under rejsen, hjemtransport og 24/7 adgang til Goudas alarmcentral i København. Det gælder uanset, hvilken farve landet har, men vi anbefaler altid, at du følger UM's rejsevejledninger.


Kontakt os for priser på afbestillings- og rejseforsikring til dit krydstogt

Tlf. 6914 7355 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.