FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Kanarieøerne

Danskernes fortrukne feriested

Krydstogt til Kanarieøerne

De Kanariske Øer har alt det der skal til for en vellykket ferie.

Udvalget af strande, shopping, dejlige restauranter, livligt natteliv, golfbaner, museer og vandrestier er uendeligt – uanset hvilken ø du vælger.².

Klimaet er mildt og behageligt, sandstrandene er fantastiske, naturen byder på store oplevelser ligefra de flotteste blomsterparker til golde vulkaner. Faktisk kan du opleve alle fire årstider på en uge.

Kanarieøerne består af syv øer ud for Nordafrikas kyst. Hver og en af dem har sin egen karakter og sit eget landskab. På øerne mødes et bredt spektrum af forskellige kulturer fra Europa, Afrika og Amerika på ét og samme sted. Hver ø har sit eget særpræg. Tenerife imponerer med sin fantastiske natur, Lanzarote med sin ro og Gran Canaria med sin mangfoldighed.

Det kanariske køkken er stærkt influeret af det spanske køkken. Lige bag de livligste gader finder du de restauranter, hvor kanarierne selv gerne spiser. Her er prisniveauet billigere, og maden er ofte bedre. Udvalget af tapas, skaldyr og internationale restauranter er næsten ubegrænset.

Shopping er ofte bedst i øernes hovedstæder som Las Palmas, Santa Cruz og Arrecife.

 

cruise til la estaca el hierro kanarieøerne

La Estaca El Hierro - Kanarieøerne   Læs mere

El Hierro er faktisk den mindste af de Kanariske Øer, men står ikke tilbage i charme og tiltrækningskraft i forhold til sine søsterøer. Udforsk de vulkanske landskaber med finurlige lavaformationer, der blev dannet for mange tusinde år siden, eller tag en gåtur blandt de fortryllende fyr- og laurbærskove. Den undersøiske verden ved El Hierro har meget at byde på, og er derfor et populært dykkersted, ligesom mange surfere og sejlere ynder at være på vandet her. Slap af ved de smukke strande, der er gemt mellem stejle klippevægge, eller tag en svømmetur i det naturlige svømmebassiner.

 

cruise til la gomera kanarieøerne

La Gomera - Kanarieøerne   Læs mere

Lad dig selv blive forbløffet over de mange skønne aspekter af denne næstmindste ø i den kanariske ø-gruppe. Du kan opleve forrevne bjerge, smukke dale, tropiske, tågede skove og et fascinerende hav. Det vestlige La Gomera huser traditionelle små landsbyer med Valle Gran Rey, der står ganske godt til de vilde bjerglandskaber. Hyggelige byer i de brede, grønne dale, gør den nordlige del af øen til det idelle sted for en afslappende vandretur. Samtidig kan du i den sydlige del opleve idylliske landsbyer med solgaranti.

 

cruise til las palmas gran canaria

Las Palmas - Gran Canaria   Læs mere

Las Palmas på Gran Canaria har et ideelt klima når det drejer sig om afslapning ved stranden eller en gåtur i byen. Moderne bygninger ligger side om side i fin harmoni med gamle kirker som er tilbage fra det 16. århundrede.

 

cruise til san sebastian la gomera kanarieøerne

San Sebastian (la Gomeara) - Kanarieøerne    Læs mere

Hovedstaden på La Gomera hedder San Sebastian og her finder man hyggelige restauranter og gode shoppingsmuligheder. La Gomera viser en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. Her bliver du mødt af smukke byer på grønklædte bjerge. La Gomera har en vulkansk oprindelse, men til forskel fra sine naboer Tenerife og Gran Canaria, som har haft vulkanudbrud i nyere tid, har man på La Gomera ikke haft udbrud i over 2 millioner år.  

 

cruise til santa cruz de la palma kanarieøerne

Sanat Cruz de La Palma - Kanarieøerne   Læs mere

Santa Cruz de La Palma ligger på den østlige side af La Palma, den vestligste ø af Kanarieøerne. Byen er smuk og fuld af velbevarede minder. Du kan nyde eftermiddagssolen på en af de flotte pladser i byen, la Plaza de España. Byen har masser af livlige forretninger og hyggelige fortovscaféer, hvor du kan nyde den idylliske ø. Du kan gå en tur langs vandet, men pas på de store bølger, der ofte sprøjter op.

 

cruise til santa cruz de tenerife tenerife

Santa Cruz de Tenerife - Tenerife   Læs mere

Tenerife er den største ø i øgruppen De Kanariske Øer og ligger lige uden for Afrikas nordvestkyst. Det højeste bjerg på øen er en vulkan, Teide, hvor der ligger sne hele året. Det varme vejr og de udsøgte strande gør sammen med kunstgallerier og museer Tenerife til et interessant rejsemål. Santa Cruz, som er hovedstad, kan prale med farverige markeder, frodige haver og udendørs caféer.

 

>> Se alle vores krydstogter til Kanarieøerne

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept