FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Indrejse i USA

Ved indrejse i USA er det obligatorisk at lave en elektronisk forhåndsregistrering inden indrejse i landet. Uden godkendt ESTA-registrering bliver du afvist allerede ved afrejselufthavnen.

Øget sikkerhedskrav

Internationale rejsende som ønsker at rejse til USA under Visa Waiver programmet (VWP) er nu underlagt øget sikkerhedskrav og vil blive opkrævet et ekspeditionsgebyr. Alle kvalificerede rejsende som ønsker at rejse til USA under Visa Waiver programmet skal ansøge om indrejsetilladelse og betale gebyret pt. USD 14 pr. person.

Senest 72 timer før afrejse

Registreringen skal ske elektronisk via linket nedenfor SENEST 72 timer før afrejsen fra Danmark.

Under registreringen skal du indtaste de samme personoplysninger som på formularerne der udleveres på flyene. Spædbørn med f.eks. dansk pas skal også ESTA-godkendes. En ESTA-godkendelse af den rejsende gælder i to år eller til passets udløb, alt efter hvad der kommer først.

Normalt godkendes en elektronisk ESTA-registrering med det samme, men er svaret ”PENDING” (afventer), foretages en rutinemæssig undersøgelse og svaret fra myndighederne vil være klar senest 72 timer senere.

Som rejsende får du et kontrolnummer, som du skal skrive ned og medbringe på rejsen. Giver ansøgningen et afslag, skal du kontakte den amerikanske ambassade.

Ikke garanteret indrejse

En ESTA-godkendelse garanterer ikke indrejse i USA. Godkendelsen er alene en godkendelse som tillader f.eks. luftfartselskabet at flyve dig til USA. Den egentlige indrejsetilladelse gives fortsat af immigrations personalet i den amerikanske ankomstlufthavn.

Link til ESTA-registrering

Foretag din ESTA-registrering her. Det er dit eget fulde ansvar at lave registreringen.

OBS: Du bør under alle omstændigheder kun bruge linket ovenfor. Det er den officielle side til ESTA-registrering. Der findes en del hjemmesider til registreringen. Nogle sider er lavet af plattenslagere for at snyde dig for penge, andre er bureauer som mod en urimelig høj betaling tilbyder at hjælpe dig med registreringen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.