FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Krydstogtpriser

Prisen på et krydstogt kan ændre sig fra dag til dag. I perioder kan man endda have den opfattelse at krydstogtpriserne ændrer sig oftere end benzinpriserne.

Ingen faste priser

Det er et faktum at rederierne ikke har faste priser på et krydstogt, men derimod konstant overvåger markedet med hensyn til udbud og efterspørgsel. De fleste rederier udgiver deres kataloger i efteråret og oplyser f.eks. priserne som:

 • Listepris
 • Frapris
 • Vejledende pris
 • Grundpris

Den reelle salgspris for et krydstogt kan dog afvige helt op til 75% fra den oplyste pris i katalogerne. Derfor skal alle oplyste priser betragtes som vejledende dagspriser.

Du kan altid ringe på tlf. 6914 7355 for at få den aktuelle dagspris.

Sammenligning af priser

Sammenligner du priser på et krydstogt fra forskellige agenter/rejsebureauer, så husk altid at undersøge om prisen dækker samme ydelse - f.eks. om der tillægges ekspeditionsgebyr, betalingsgebyr, faktureringsgebyr, gebyr for hjælp til online check-in osv.

Ingen skjulte gebyrer hos Krydstogt Eksperten

Hvis du bestiller et uforpligtende tilbud eller får oplyst en pris fra os, er det altid den pris du skal betale - hverken mere eller mindre. Vi har ingen skjulte gebyrer af nogen art. Heller ikke til hjælp af online check-in eller bestilling af udflugter, fly og hotel. Den eneste undtagelse kan være gebyrer til dit kreditkortselskab (VISA, Mastercard etc.), hvis du vælger at betale med kreditkort. Gebyret oplyses INDEN betalingen gennemføres.

Flypriser

Skal du flyve til afrejsehavnen, er flypriserne en meget vigtig parameter at have med i overvejelserne.

Bestil i god tid

Som udgangspunkt får du de billigste flybilletter 6-9 måneder før afrejse, når der er tale om flybilletter til oversøiske destinationer, f.eks. Caribien. Ligeledes skal du også bestille flybilletten i god tid (6-9 mdr. før) hvis rejsen foregår i højsæsonen eller omkring helligdage (jul, nytår, påske etc.)

Skal du flyve i Europa, er konkurrencen i dag så hård og udbuddet så stort at man kan være heldig at gamble lidt; men det ligger næsten altid helt fast, at jo tidligere du bestiller, jo bedre pris får du. Skal du rejse i skolernes ferie, anbefaler vi at du bestiller i god tid.

I dag er det nærmest blevet en folkesport at finde billige flybilletter på nettet, så betragt ovenstående som retningslinjer.

Bestil flybilletter igennem os

Vælger du at booke flybilletter igennem os, får du en meget værdigfuld forsikring med i købet. Bliver du f.eks. forhindret i at nå dit skib pga. forsinkelse, dækker vi alle dine udgifter 100% til næste destination, hvor skibet lægger til.

Læs mere her

Hvornår skal krydstogtrejsen købes?

Som tommelfingerregel kan man sige, at de fleste rederier har de laveste priser når katalogerne udkommer. Du finder ofte ”book tidlig”-rabatter m.m.

Et dynamisk marked

Efterhånden som krydstogtrejserne bliver solgt og belægningen på skibene stiger, vil priserne også stige hen imod afrejsetidspunktet. Perioden med ”book tidlig”-rabatter kan være af variabel længde. Det afhænger som regel altid af hvor hurtigt salget går.

Last Minute

Når afrejsetidspunktet nærmer sig, ser vi ofte at der kommer ”Last Minute”-rabatter. Det er aldrig noget der kan siges med sikkerhed og antallet af kahytter er altid stærkt begrænset.

Med andre ord, så er det et meget dynamisk marked, med priser der kan ændre sig konstant henover en sæson.

Slå til, når du synes prisen er rimelig og glæd dig hvis den stiger – men undlad at ærgre dig hvis den falder.

Vi anbefaler

Bestil tidligt, hvis:

 • Du vil have det største udbud af krydstogtrejser at vælge imellem
 • Du vil have de fleste kahytskategorier at vælge imellem
 • Du ikke er fleksibel med hensyn til rejsetidspunkt
 • I er mange der rejser sammen og skal bruge mere end 2 kahytter (3- og 4-pers. kahytter er meget hurtigt udsolgt)
 • Du vil have de bedste flypriser.

Bestil sent, hvis:

 • Du går efter knaldtilbud
 • Valget af destination og rederi er sekundært

OBS: Ingen regel uden undtagelse. Ovenstående skal kun betragtes som vejledende information, baseret på vores egne erfaringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.