FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Pas, visum og anden dokumentation

Det er til enhver tid dit eget ansvar at medbringe de nødvendige papirer når du rejser – f.eks. pas, visum og øvrig dokumentation.

Pas

Alle pas skal være gyldige mindst 6 måneder efter hjemkomstdatoen. Kontroller venligst, at navn i pas og bestillingsbekræftelse er identiske. Det kan være forbundet med store omkostninger, hvis navnet skal ændres efterfølgende.

Børn og spædbørn skal have eget pas. Børn der rejser med andre end deres forældre og/eller med forældre med andet efternavn, skal medbringe fuldmagt (engelsk) fra den eller de personer der har forældremyndigheden.

Visum

Vær opmærksom på, at der til flere lande kræves et visum og ofte et visum med multiple entry (flere indrejser).

I Skt. Petersborg er der visumpligt, men de fleste rejsende løser dette, ved at købe en af rederiets udflugter. I prisen på udflugten er indregnet prisen for et dagsvisum og dermed skal du ikke selv søge visum til Skt. Petersborg.

Pr. 8. juli 2016 har rejsende desuden brug for visum til Kina, Indien, Cuba og Australien. Derudover skal du huske at lave ESTA registrering ved rejse til USA, og ETA registrering ved rejse til Canada.

Vi anbefaler, at du checker Udenrigsministeriets hjemmeside med henblik på at afklare det aktuelle behov for visum. Du kan også bruge http://cibtvisas.co.uk/global-visa-requirement, der giver et overblik over visumkrav.

Krydstogt Eksperten er ikke ansvarlig for visum. Det er fuldt ud dit eget ansvar at have de rette dokumenter med på rejsen.

Graviditet

Ved graviditet skal vandrejournal altid medbringes. Gravide må ikke være i 24. uge eller derover under krydstogtet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på kr. 1.000,-

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept