FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

Hvem er MSC Cruises?

MSC Cruises er italiensk og har mere end 15 års erfaring med krydstogter, og de har en stor flåde af skibe som er behagelige og elegante. Besætningen er nøje udvalgt og har alle erfaring fra forskellige områder af turistfaget. Hovedsproget om bord er engelsk, og besætningen er internationalt sammensat. De gør alt, hvad de kan, for at du skal trives om bord. MSC Cruises er absolut at anbefale, både til familier og folk der rejser uden børn.

MSC Fantasia - 05
MSC Fantasia - 07
MSC Magnifica - 08
MSC Magnifica - 11
MSC Musica - 05
MSC Musica - 02
MSC Splendida - 08
MSC Fantasia - 11
MSC Divina - 07
MSC Poesia - 03

MSC's krydstogtskibe

Rederiet råder over 11 skibe og flere er på vej. Skibene er i forskellig størrelse med plads til mellem 1550 og 4350 passagerer. Skibene er alle indrettet med italiensk design for øje. Flotte farver præger alle skibene.

Læs meget mere om skibene ved at klikke på skibsnavnet:

MSC Preziosa ¤ MSC Divina ¤ MSC Splendida ¤ MSC Fantasia ¤ MSC Magnifica ¤ MSC Musica ¤ MSC Poesia ¤ MSC Orchestra ¤ MSC Lirica ¤ MSC Opera ¤ MSC Armonia ¤ MSC Sinfonia 

Hvorfor MSC Cruises?

Flere og flere vælger at tage på ferie med MSC Cruises. Hvis du beslutter dig for også at gøre det, vil du hurtigt forstå hvorfor. Du vil blive overrasket over komforten på MSC's topmoderne flåde og den enestående service om bord.

Du vil elske det vidunderlige køkken, de enestående spa, sports- og fritidsfaciliteter og den fantastiske underholdning. Du vil med sikkerhed værdsætte den måde, hvorpå MSC sørger for, at ferien bliver underholdende for gæster i alle aldre, og det til en pris, der ikke får smilet til at blegne.

Der er en simpel forklaring på alt dette. MSC Cruises er et italiensk rederi og er familieejet, så alt, hvad MSC gør, er styret af den italienske tradition for gæstfrihed. Har du først én gang oplevet MSC Cruises’ gæstfrihed, har du ikke lyst til at tage til takke med mindre.

Hvordan er livet ombord?

Stift bekendtskab med en verden af tidløs elegance og italiensk stil. Alle MSC Cruises skibe blander grænsebrydende design med traditionel håndværkskunnen og er en spændende destination i sig selv.

Nyd smagen af den lækreste, friskeste mad og deres restauranter, buffeter og barers stilfulde omgivelser, hvor du finder et stort udvalg af autentiske italienske retter og internationale specialiteter, der får tænderne til at løbe i vand.

Hvad enten du foretrækker underholdende spil og lege ved poolen, virtuel reality-spænding eller imponerende sceneforestillinger, finder du det, du søger, blandt deres brede vifte af aktiviteter og underholdning om bord.

Benyt lejligheden til at forkæle dig selv og komme i form, til at lade hjernen holde fri og til at forynge din krop med den overdådige spa og de moderne sports- og fitnessfaciliteter om bord på samtlige af MSC Cruises skibe.

Nyd den perfekte familieferie med MSC Cruises. Når det gælder fokus på familiernes behov, er MSC Cruises unikke med pools, legeområder og aktiviteter, der er beregnet til børn i alle aldre.

Aktiviteter ombord.

MSC Cruises flåde kombinerer elegance og komfort med en omfattende række topmoderne faciliteter, som du kan nyde i fulde drag. Alle skibe har deres egne restauranter, og der er teater, kasino, diskotek, toldfri butikker og internet samt en eller flere swimmingpools og legeområder, der er indrettet specielt til børn. Men det er langt fra alt.

Banebrydende sports- og fitnessudstyr, luksuriøse spa’er og temarestauranter og -barer forsyner dig alle de fritidstilbud, du kan ønske dig. Vores flagskibe i MSC Fantasia-klassen tilbyder endnu mere. Fra en “kun tilladt for teenagere” zone med diskotek, videoarkade og vandrutsjebane til virtuelle hightech reality-attraktioner for hele familien. Med så mange ting at foretage sig om bord er skibet en destination i sig selv.  

Dresscode og spisetider.

Om dagen anbefales afslappet tøj om bord på skibet og på udflugterne. Til uformelle aftener anbefaler vi sommerkjole til kvinder og en let jakke til mænd. Til formelle aftener vil vores gæster sandsynligvis ønske at klæde sig mere formelt, og vi foreslår mørkt tøj til herrerne og aftenkjole til damerne.

Til de få gallaaftener anbefales cocktailkjole til damerne og letvægtshabit eller smoking til herrerne. Det skal understreges at dresscoden er frivillig, omend pænt tøj altid er et krav i restauranterne. Korte bukser, bare tæer, T-shirts uden ærmer etc. accepteres ikke.

Det kan være en god idé at medbringe en sweater/et sjal eller tørklæde til at beskytte sig mod de undertiden store temperatursvingninger i områder med klimaanlæg og på udendørsdækket.

I hovedrestauranterne serveres middagen på 2 seatings med faste spisetid hver aften. Den første seating er ca. kl. 18.30 og den sene spisning er kl. 20.30. I vil ved begge seating tidspunkter have mulighed for at opleve showet i teatret om aftenen.

Servicecharge.

Der betales servicecharge ved MSC Cruises. Se detaljeret servicecharge liste ved at klikke her!

Skal jeg lave online checkin?

Vi anbefaler at alle laver online checkin da I vil kunne spare flere timers venten ved checkin skranken det sted jeres krydstogt starter.

Du kan lave online checkin - klik her.

Mere information.

Du kan læse meget mere om MSC Cruises på deres egen hjemmeside.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.