FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
MSC Magnifica - 11
MSC Magnifica - 07
MSC Magnifica - 08
MSC Magnifica - 09
MSC Magnifica - 10

MSC Magnifica

Antal Dæk: 13

Bredde: 32,2 meter.

Længde: 293,8 meter.

Hastighed: 23 knob.

Bruttotonnage: 95.128 tons.

Passager antal: 2.518 personer.

Besætning antal: 1.027 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med MSC Magnifica.

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

Ombord på MSC Magnifica er der aktiviteter for gæsterr i alle aldre. For voksne er der rig mulighed for at besøge spa afdelingen, wellness center, forskellige barer, internet café, bowling, og diskotek. Shuffleboards, squash, fitness center, løbebane, aerobic, indendørs og udendørsområde for børn, teenageområde med diskotek, karaoke, og spillerum. For alle aldre er der casino, billiard, kort rum og shoppingområde hvor det er muligt at købe toldfri varer. Udover dette tilbyder MSC Magnifica også en cigar lounge hvor man kan nyde en god cigar og en eksklusiv cognac.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Magnifica om dagen?

Ombord på MSC Magnifica vil du den helt rigtige krydstogtoplevelse. Nye destinationer næsten hver dag, eller 24 timers afslapning på havet hvor du vil blive vartet op af de dygtige besætningsmedlemmer. Du kan besøge bowlingbanen i sports baren eller ligge dig ved poolen mens du læser en god bog. Nyd de kulørte drinks ved poolen eller gå i land og besøg en af de spændende destinationer som man besøger på sit krydstogt.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Magnifica om aftenen?

Hver aften ombord på MSC Mangnifica vil der være underholdning for alle aldre. For børn og unge vil diskoteket "T32 Disco" være åben for underholdning som kunne være karaoke, fællesdans, non alcoholic drinks smagning osv. For voksne kan vi anbefale at man besøger "Tiger Bar" hvor der spilles livemusik og der vil være rig mulighed for en svingom. Udover dette kan hele familien besøge "Royal Theatre" som er skibets teater med plads til hele 1.240 personer. Her vil der hver aften blive vist et teaterstykke, musical eller anden form for underholdning.

Hvilke restaurant muligheder har jeg morgen, middag og aften?

Alt mad er inklusiv på alle MSC krydstogtskibe. Hver morgen har du flere muligheder alt efter hvor du ønsker at få serveret din morgenmad. Du kan vælge at gå i hovedrestauranten og få serveret din morgenmad A la carte. Du kan  også vælge at få bragt din morgenmad til din kahyt uden ekstra beregning. Hvis du vælger at bo i en kahyt med balkon er dette den perfekte måde at starte din dag med lækker morgenmad og en kop kaffe mens solen står op. Sidste mulighed er at gå i buffét restauranten hvor du selv vælger hvad du ønsker at spise ud fra det store udvalg.

Hvis du vælger at tage med på udflugt kan der i nogle af udflugterne være inkluderet frokost i prisen. Går du i land på egen hånd er frokost for egen regning. Til frokost kan du også vælge at bestille roomservice i din kahyt uden ekstra beregning, du kan besøge en af de 2 hovedrestauranter "L'Edera" eller "Quattro Venti"og spise A la carte eller som sidste mulighed kan du besøge buffét restauranten "Sahara" som tilbyder  italiensk pizza eller du kan vælge ud fra det store udvalg af lækre italienske retter.

Til aftensmad tildeles man et fast bord med samme tjener hver aften i en af de 2 hovedrestauranter "L'Edera" eller "Quattro Venti". Her vil der hver aften blive serveret en 5 retters menu. Menuen er inspireret af det italienske køkken. Glæd dig til en stor oplevelse når du sidder I en restaurant med 1000 andre gæster, og ser hvordan tjenere og køkkenfolk får det hele til at gå op i en højere enhed. Ønsker I ikke at spise i hovedrestauranten på hele krydstogt rejsen er der naturligvis også mulighed for at gå i en af betalingsrestauranterne. Her kan skibet tilbyde den orientalske restaurant "Oriental Plaza" eller "L'Oasi" som er en A la carté restaurant. 

Tag med MSC Magnifica på en eksklusiv krydstogtrejse som ikke kun giver dig masser af oplevelser I de forskellige byer du anløber. MSC Magnificas besætningsmedlemmer vil også gøre deres yderste for at give dig en uforglemmelig krydstogt oplevelse.

Infoflyer

Du kan læse mere om skibets generelle informationer i vores infoflyer - Læs her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.