FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
MSC Orchestra - 12
MSC Orchestra - 01
MSC Orchestra - 10
MSC Orchestra - 11
MSC Orchestra - 09
MSC Orchestra - 06
MSC Orchestra - 07
MSC Orchestra - 02
MSC Orchestra - 03
MSC Orchestra - 05
MSC Orchestra 04

MSC Orchestra

Antal Dæk: 13

Bredde: 32,2 meter.

Længde: 293,8 meter.

Hastighed: 23 knob.

Bruttotonnage: 92.409 tons.

Passager antal: 2.550 personer.

Besætning antal: 987 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med MSC Orchestra.

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

Ombord på MSC Orchestra er der aktiviteter for krydstogtgæster i alle aldre. For børn er der rigtig mange muligheder. De kan blandt andet prøve kræfter med shuffleboards, squash, fitness center, løbebane, aerobic, indendørs og udendørsområde for børn, teenageområde med diskotek, karaoke, og spillerum. For voksne er der rig mulighed for at besøge spa afdelingen, wellness centeret, forskellige barer, internet café, casinoet og diskotek. For alle aldre er der kort rum og shoppingområde hvor det er muligt at købe toldfri varer. Udover dette tilbyder MSC Poesia også en cigar lounge hvor man kan nyde en god cigar og en whisky on the rocks.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Orchestra om dagen?

Nyd livet ombord på krydstogtskibet MSC Orchestra. 100% ren afslapning mens du bliver vartet op af den dygtige besætning. Nyd dagene ombord på en solseng mens du læser en god bog eller bare nyder solen med en kold drink i hånden. Du kan også vælge at besøge en af de mange spændende destinationer som MSC Orchestra besøger. Dagene bliver aldrig kedelige da skibets underhodningsteam sørger for at give dig masser af gode oplevelser ombord.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Orchestra om aftenen?

Hver aften til søs er en oplevelse for både store som små. For de voksne er der mulighed for at besøge dansebarerne ombord. Her vil enten "The Shaker Lounge" eller "The Amber Bar" være perfekte omgivelser til en god fest med gang i dansegulvet. Til det yngre publikum som gerne vil danse med nogen på deres egen alder kan vi anbefale "R32 Disco" hvor der er mulighed for konkurrencer, non alcoholic cocktail party eller masser af andet sjov som skibets underholdningsteam finder på. En ting er sikkert - man kommer aldrig til at kede sig ombord.

Hvilke restaurant muligheder har jeg morgen, middag og aften?

Alt mad er inklusiv på alle MSC's krydstogtskibe. Hver morgen har du flere muligheder; du bestemmer. Du kan fx. vælge at gå i hovedrestauranten og få serveret din morgenmad A la carte. Du kan også vælge at få bragt din morgenmad til din kahyt uden ekstra beregning. Hvis du vælger at bo i en kahyt med balkon er dette en perfekt måde at starte din dag med lækker morgenmad og en kop kaffe, mens du nyder solen der står op i horisonten. Sidste mulighed er at gå i buffét restauranten hvor du selv vælger, hvad du ønsker at spise ud fra det store udvalg.

Hvis du vælger at tage med på udflugt kan der i nogle af udflugterne være inkluderet frokost i prisen. Går du i land på egen hånd er frokost altid for egen regning. Til frokost kan du også vælge at bestille roomservice i din kahyt; det koster ikke ekstra eller du kan besøge en af de 2 hovedrestauranter "Villa Borghese" eller "L'lbiscus"og spise A la carte. En sidste mulighed er at besøge buffét restauranten "La Piazzetta" som har et stort udvalg af lækre italienske og internationale retter.

Til aftensmad har man samme bord hver aften med samme tjener i en af de 2 hovedrestauranter "Villa Borghese" eller "L'lbiscus". Her vil der hver aften blive serveret en 5 retters menu. Menuen er inspireret af det italienske køkken. Glæd dig til en stor oplevelse når du sidder I en restaurant med 1000 andre gæster, og ser hvordan tjenere og køkkenfolk får det hele til at gå op i en højere enhed. Ønsker I ikke at spise i hovedrestauranten på hele krydstogt rejsen er der naturligvis også mulighed for at gå i en af specialrestauranterne (her betaler du for maden). MSC Orchestra tilbyder den kinesisk inspirerede restaurant "Shanghai" eller "4 seasons" som er en A la carté restaurant. 

Tag med MSC Orchestra på en eksklusiv og charmerende krydstogtrejse som ikke kun giver dig masser af oplevelser I de forskellige byer du anløber, men en krydstogtrejse giver dig også mulighed for afslapning og samvær med dem du holder af. MSC Orchestras besætningsmedlemmer vil altid gøre deres yderste for at give dig en uforglemmelig krydstogt oplevelse.

Infoflyer

Du kan læse mere om skibets generelle informationer i vores infoflyer - Læs her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.