FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed
MSC Magnifica - 11
MSC Poesia - 02
MSC Poesia - 11
MSC Poesia - 09
MSC Poesia - 08
MSC Poesia - 06
MSC Poesia - 03
MSC Poesia - 01
MSC Poesia - 04
MSC Poesia - 05
MSC Poesia - 07

MSC Poesia

Antal Dæk: 13

Bredde: 32,2 meter.

Længde: 293,8 meter.

Hastighed: 23 knob.

Bruttotonnage: 93.330 tons.

Passager antal: 2.550 personer.

Besætning antal: 9.87 personer.

Klik her og se alle vores krydstogter med MSC Poesia.

Klik her og se billeder fra kahytterne og resten af skibet

Klik her og se en komplet oversigt over krydstogtskibet og dets muligheder.

Hvilke aktiviteter er der ombord?

Ombord på MSC Poesia er der aktiviteter for gæster i alle aldre. For børn er der rigtig mange muligheder. De kan blandt andet prøve kræfter med shuffleboards, squash, fitness center, løbebane, aerobic, indendørs og udendørsområde for børn, teenageområde med diskotek, karaoke, og spillerum. For voksne er der rig mulighed for at besøge spa afdelingen, wellness center, forskellige barer, internet café, casinoet og diskotek. For alle aldre er der billiard, kort rum og shoppingområde hvor det er muligt at købe toldfri varer. Udover dette tilbyder MSC Poesia også en cigar lounge hvor man kan nyde en god cigar og en whisky on the rocks.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Poesia om dagen?

Hvis ikke du har mulighed for at opleve en af de mange spændende destinationer som MSC Poesia tilbyder kan du nyde en afslappende dag på havet. Krydstogtskibet tilbyder et hav af muligheder for afslapning, fitness, underholdning osv. Du kan besøge spa afdelingen og få en behandling så du kommer til at føle dig som ny, elller besøg en af de mange pool barer og smag de mange forskellige drinks det dygtige personale kan mixe til dig.

Hvad kan jeg lave ombord på MSC Poesia om aftenen?

Hver aften til søs er oplevelse for både store som små. For de voksne er der mulighed for at besøge dansebarerne ombord. Her vil enten "The Zebra Bar" eller "Le Moulin Rouge" være perfekte omgivelser til en god fest med gang i dansegulvet. Til det yngre publikum som gerne vil danse med nogen på deres egen alder kan vi anbefale "S32 Disco" hvor der er mulighed for konkurrencer, non alcoholic coctail party eller masser af andet sjov som skibets underholdningsteam finder på. En ting er sikkert - man kommer aldrig til at kede sig ombord.

Hvilke restaurant muligheder har jeg morgen, middag og aften?

Alt mad er inklusiv på alle MSC krydstogtskibe. Hver morgen har du flere muligheder; du bestemmer. Du kan fx. vælge at gå i hovedrestauranten og få serveret din morgenmad A la carte. Du kan også vælge at få bragt din morgenmad til din kahyt uden ekstra beregning. Hvis du vælger at bo i en kahyt med balkon er dette en perfekt måde at starte din dag med lækker morgenmad og en kop kaffe mens solen står op i horisonten. Sidste mulighed er at gå i buffét restauranten hvor du selv vælger hvad du ønsker at spise ud fra det store udvalg.

Hvis du vælger at tage med på udflugt kan der i nogle af udflugterne være inkluderet frokost i prisen. Går du i land på egen hånd er frokost altid for egen regning. Til frokost kan du også vælge at bestille roomservice i din kahyt; det koster ikke ekstra eller du kan besøge en af de 2 hovedrestauranter "Il Palladio" eller "Le Fontane"og spise A la carte. En sidste mulighed kan du besøge buffét restauranten "Villa Pompeiana" som har et stort udvalg af lækre italienske og internationale retter.

Til aftensmad har man samme bord hver aften med samme tjener i en af de 2 hovedrestauranter "Il Palladio" eller "Le Fontane". Her vil der hver aften blive serveret en 5 retters menu. Menuen er inspireret af det italienske køkken. Glæd dig til en stor oplevelse når du sidder I en restaurant med 1000 andre gæster, og ser hvordan tjenere og køkkenfolk får det hele til at gå op i en højere enhed. Ønsker I ikke at spise i hovedrestauranten på hele krydstogt rejsen er der naturligvis også mulighed for at gå i en af specialrestauranterne (her betaler du for maden). MSC Poesia tilbyder sushi restauranten "Kaito Sushi Bar" eller "L'Obelisco" som er en A la carté restaurant. 

Tag med MSC Poesia på en eksklusiv og charmerende krydstogtrejse som ikke kun giver dig masser af oplevelser I de forskellige byer du anløber, men også mulighed for afslapning og samvær med dem du holder af. MSC Poesias besætningsmedlemmer vil altid gøre deres yderste for at give dig en uforglemmelig krydstogt oplevelse.

Infoflyer

Du kan læse mere om skibets generelle informationer i vores infoflyer - Læs her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.