FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Emiraterne

Abu Dhabi og De Forenede Arabiske Emirater

Krydstogt til Emiraterne

Mærk de orientalske fornemmelser, når dit krydstogtskib sejler gennem det turkisblå hav...

...til ørkenens golde landskab, den bagende varme sol, de bløde sandstrande og byer, der er rige på traditioner og den moderne verdens vidundere.

Oplev blandt andet de Forenede Arabiske Emirater, der består af de syv emirater, hvoraf flere krydstogter går til Abu Dhabi, Dubai og Fujairah.

Abu Dhabi er emiraternes hovedstad og verdens måske mest moderne by. Lige fra ørkensafarier, Cultural Centre og Sheikh Zayed Grand Mosque til det bjergrige opland. Dubai er kontrasternes by med futuristiske skyskrabere side om side med basarer. Ultramoderne arkitektur mødes med gamle moskéer, traditionelle arabiske souks med guldsmykker og eksotiske krydderier, enorme shoppingcentre fyldt med den sidste nye mode og menneskeskabte paradisøer.

I Fujairah kan du opleve den gamle Al Bidya moské eller nyde udsigten fra det historiske Fujairah Fort. Måske du har lyst til at prøve kræfter med forskellige aktiviteter til vnads såsom speedbådsture, dykning eller snorkling. Hvis du har lyst til at træde tilbage i tiden kan du oplave Fujairah Heritage Village, der er genskabt som en arabisk landsby fra det 16. århundrede, hvor du kan gå på oplevelse i mad og traditioner.

Bahrain udgøres af en øgruppe bestående af 33 øer, hvor du kan opleve betagende forter, storslåede moskéer og områdets traditionelle huse. Oplev også et af verdens ældste træer, Livets Træ (Shajarat-al-Hayat) og i den anden ende af livet; Dilmuns gravhøje.

Oplev igen og igen hvordan det traditionelle eksisterer side om side med det modern, når turen går til Qatar. Her kan du opleve ældgammelt kunsthåndværker, moskéer og fantastiske madmarkeder, men også topmoderne shoppingcentre og højhuse. Oman byder velkommen som et frodigt afbræk fra den solvarme ørken, hvor du kan opleve et ægte møde med den arabiske verden. Få smag for den smukke natur med søde dadelklaser og spændende eksotiske frugter, indtag udsigten fra bjerge og bliv fortryllet på de skønne strande.

 

krydstogt til abu dhabi forenede arabiske emirater

Abu Dhabi - Forenede Arabiskte Emirater   Læs mere

Velkommen til byen der er præget af højhuse, storslåede bygninger, luksus restauranter og hoteller - en rig kosmopolitisk metropol, omgivet af ørken. Abu Dhabi har specielt gennemgået en udvikling siden opdagelsen af olie fandt sted, og det har siden gjort byen til en by med mange muligheder. Denne emirat huser desuden også den rige sheikhfamilie, der er overhoveder for området.

 

krydstogt til al manama bahrain

Al Manama - Bahrain   Læs mere

Al Manama er hovedstad og den største by i Bahrain. Byen er et vigtigt handelscentrum i Den Persiske Golf og er hjemsted for en meget forskelligartet befolkning. Bahrains olierigdomme har givet en hurtig vækst, og har i dag gjort Al Manama til et vigtigt finansielt knudepunkt i Mellemøsten.

 

krydstogt til bahrain bahrain

Bahrain - Bahrain   Læs mere

Bahrain er den største ø blandt en gruppe af øer mellem Saudi-Arabien og Qatar. Bahrain har en 25 km lang vejforbindelse til Saudi-Arabien via dæmninger og broer. Øen er kendt for et stort antal af gravhøje fra den gamle Dilmun-kultur. Bahrain er et kongedømme, som bliver styret af al-Khalifah-familien.

 

krydstogt til doha qatar

Doha - Qatar   Læs mere

Doha er hovedstaden og hjertet i Qatar, hvor størstedelen af befolkningen bor i byen. Den smukke by byder på mange shopping muligheder. Med sin smukke strandpromenade, der strækker sig over flere kilometer, kan du tage en dejlig travetur ved havet. Byen har en meget afslappet atmosfære.

 

krydstogt til dubai forenede arabiske emirater

Dubai - Forenede Arabiske Emirater   Læs mere

Besøg denne spændende by, hvor selv de mest fantastiske ting kan lade sig gøre. Oplev de mange flotte designede bygninger, de store shoppingcentre og de mange spændende turistattraktioner. Eftermiddagen kan du tilbringe på stranden, hvor der er god tid til afslapning.

 

krydstogt til fujairah forenede arabiske emirater

Fujairah - Forenede Arabiske Emirater   Læs mere

Fujairah´s bjergrige landskab står i stærk kontrast til de øvrige Emirater, som fortrinsvis er dækket af ørken. Vejret er generelt varmt året rundt, dog med lejlighedsvis regn i vintermånederne. Fujairah´s unikke geografi, den rige historie og ultramoderne udvikling, tiltrækker mange turister og forretningsfolk fra hele verden.

 

krydstogt til khasab oman

Khasab - Oman   Læs mere

Khasab er beliggende i Oman, meget tæt på Hormuz strædet. Byen er i en stor udvikling som turist destination og dykkerudflugter og bjergsafari er populære udflugtsmål. Vandene omkring Khasab tiltrækker mange mennesker, både lokale og turister.

 

krydstogt til khor al fakkan oman

Khor al Fakkan - Oman   Læs mere

Khor al Fakkan ligger på østkysten af De Forenede Arabiske Emirater. Byen ligger lige ud til den billedsmukke bugt, der deler navn med byen. Hver år kommer masser af turister for at nyde den bagende sol, de omkringliggende store bjerge og de attraktive strande. Her er der også god mulighed for både at snorkle og dykke og opleve dyre- og plantelivet under havets overflade.

 

krydstogt til kuwait city kuwait

Kuwait City - Kuwait   Læs mere

Kuwait ligger i bunden af den persiske golf. Kuwait City tilbyder en fremragende udsigt, masser af shopping muligheder og lokker med lokale retter på mange restauranter. Kuwait Tower står højt over byen. Gå ind i Main Tower for at opleve den fantastiske udsigt over byen. Besøg også Kuwait National Museum for at se de arkæologiske fund fra Failaka. Islamisk kunst fra Al-Sabah kollektionen har også til huse i museet.

 

krydstogt til mina sulman bahrain

Mina Sulman - Bahrain   Læs mere

Mina Sulman er en af de største havne i Mellemøsten. Byen ligger på den nordøstlige del af Bahrain, lige syd for hovedstaden Manama. Bahrain er et moderne og kulturelt varieret land, hvor ca. 1/3 af befolkningen kommer fra udlandet.

 

krydstogt til muscat oman

Muscat - Oman   Læs mere

Muscat ligger i Oman og er en af mellemøstens ældste byer. Det er svært at tro, at Muscat først er blevet åbnet for turister for et par årtier siden. De smukke parker er perfekt trimmet, og stenvoldsgraven der stadig omringer området er meget velholdt. Brug også lidt tid på at besøge de smukke strande.

 

krydstogt til salalah oman

Salalah - Oman   Læs mere

Salalah er populær blandt turister på grund af de naturlige attraktioner i nærheden, i form af bjerge og et frodigt landskab, som er oplagt til vandreture. På grund af klimaet findes der dyr og planter, som ellers hyppigt forbindes med Østafrika. Et par eksempler kunne være leoparder, hyæner og Baobabtræet. Salalah og dens omgivelser bruges i rigt omfang til dyrkning af kokosnødder, som sælges til at drikke. De smukke strande og kyststrækninger er også et populært mål for scubadykkere og fugleelskere.

 

krydstogt til sir bani yas forenede arabiske emirater

Sir Bani Yas - Forenede Arabiske Emirater   Læs mere

Sir Bani Yas Island, der er en del af de Forenede Arabiske Emirater, fik oprindeligt sit navn efter Bani Yas-stammen, der først bosatte sig i Abu Dhabi. Øen byder på nogle særdeles interessante arkæologiske steder såsom et nestoriansk kristent kloster fra år 600 e. Kr. Desuden er øen over årene blevet lavet til et stort fredet område, hvor specielt truede dyrearter har fået en ny chance.

På Sir Banu Yas har MSC Cruises købt deres egen private strand, hvor du kan bruge dagen på stranden, bade i den Persiske Golf eller tage med på en af rederiet mange udflugter der tager dig en tur rundt på øen.

Landgang på Sir Bani er med skibets tenderbåde der tager dig ind til den lange hvide sandstrand, hvor du finder liggestole, bord og parasoller der giver lidt skygge i den varme sol. Her har MSC Cruises sørget for frokost og langs stranden er der flere barer hvor du nemt og enkelt kan bruge dit nøglekort som betaling.

Ud over at ligge på stranden og bade er der sørget for en række aktiviteter hvor der er mulighed for blandt andet at spille f.eks. Volley Ball, minigolf og deltage i forskellige aktiviteter arrangeret af skibets personale. Sidst men ikke mindst er der gratis internet på stranden.

 

>> Se alle vores krydstogter til Mellemøsten

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept