FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Middelhavet

Idylliske havne, smukke strande og skjulte perler

Krydstogt til Middelhavet

Når du sejler mellem de storslåede øer til idylliske havne og smukke strande, vil du opdage, hvor smukt Middelhavet kan være.

Du kan opleve de skjulte perler blandt Middelhavets øer og programmet udvides hvert år med nye og spændende ruter.

Vores luksuriøse krydstogter i Middelhavet er tilrettelagt, så de præsenterer det bedste af regionens rige historie og sørger for at du får en uforglemmelig ferie. Hvad enten du er interesseret i historie, kultur eller spændende oplevelser, er der noget for enhver smag.  

De, der elsker historie, kan strejfe omkring blandt Efesos' ruiner, udforske det imponerende Akropolis i Athen og rejse tilbage i tiden til Kolossen på Rhodos og Colosseum i Rom. Ønsker du en kulturel oplevelserig ferie, er der intet, der kan måle sig med et middelhavskrydstogt.  

Hvad enten du besøger Capri, kærlighedens ø, sejler i gondol på Venedigs kanaler eller nyder en pizza i verdensklasse i Napoli, vil du opleve det bedste fra denne vidunderlige region.

Lad dig rive med af en fyrig flaminco i Spanien. Dyk ned i labyrinterne i de tyrkiske basarer og nordafrikanske kasbahs i jagten på de bedste souvenirs. Eller nyd solen og friheden i fred og ro på en hvid græsk strand.

Planlægger du et krydstogt i Middelhavet er det vigtigt at gøre sig klart om du ønsker at rejse i det østlige Middelhav med de græske øer og Tyrkiet som hovedattraktioner. Vælger du at sejle i det vestlige Middelhav anløbes ofte større byer som Barcelona, Marseille, Tunis og Genova.

 

cruise til agadir marokko

Agadir - Marokko   Læs mere

Agadir er en hyggelig turist- og havneby i Marokko, som specielt er influeret af Frankrig. Søger man ud på landet, er man fri for påtrængende sælgere og skyhøje priser, som ellers præger landsbybilledet i Agadir. Nyd de lange sandstrande, tag en tur på kamelryg og nyd solnedgangen.

 

cruise til aghios nikolaos kreta graekenland

Aghios Nikolaos (Kreta) - Grækenland   Læs mere

Aghios Nikolaos ligger på nordøstkysten af den græske ø Kreta. Byen har en hyggelig havnepromenade, et arkæologisk museum, flere strande og en dyb lagune omgivet af charmerende cafeer og en park. Fra Aghios Nikolaos har du selvfølgelig også mulighed for at udforske resten af Kreta.

 

cruise til aigina graekenland

Aigina - Grækenland   Læs mere

Denne hyggelige by er kendt for dens  små gader, som går ned til havnen. Her er der fyldt med boder, hvor man kan købe næsten alt hvad hjertet begærer. Øen er også kendt for ting som pistacienødder, svampe og godt brød, som serveres på mange af restauranterne. Glæd dig til at udforske en til tider glemt perler i Grækenland.

 

cruise til ajaccio korsika

Ajaccio - Korsika   Læs mere

Ajaccio er Korsikas største by. Korsika er en ø af stenede klipper og sandstrande, med hemmelige stier, der fører ind over marker og gennem små og stille landsbyer. Napoleon er den person, der primært forbindes med Korsika, og hans fødested er nu museum og en af øens store seværdigheder. Andre seværdigheder er citadellet og Ajaccios katedral. Øen er ubeskrivelig smuk og havet omkring Korsika er krystalklart.

 

cruise til alanya tyrkiet

Alanya - Tyrkiet   Læs mere

På en stenet forbjerg over havnen ligger den imponerende Alanya-fæstning fra 1300 tallet. Forskellige gamle byggestile afspejles i kirker og andre bygninger, som fylder byen nedenfor. De kringlede havhulninger, der omgiver denne fortryllende havn, er nok den mest populære attraktioner af alle. Alanya er en pulserende turistby, men bevarer stadig sin gamle sjæl i midtbyen.

 

cruise til alcudia spanien

Alcúdia - Spanien   Læs mere

Alcúdia er en af de største havnebyer på den spanske ø, Mallorca. Oplev den skønne natur, der præger byen, nyd solen på de hvide sandstrande, og besøg den gamle bydel, der er omringet af en middelaldermur. Indenfor muren ligger smukke kirker, spændende muséer og små caféer.

 

cruise til alicante spanien

Alicante - Spanien   Læs mere

Alicante ligger ved Costa Blancas kyst i provinsen Valencia. Alicante har smukke boulevarder og en lang strandpromenade med hyggelige caféer og parker. På toppen af bjerget ligger en fæstning og fra terrassen har man en fantastisk udsigt over byen og havet. Klimaet er mildt hele året, og stranden midt i byen er et populært badested.

 

cruise til almeria spanien

Almeria - Spanien   Læs mere

I Almeria kan du opleve beviserne på byens mauriske fortid i Alcazaba Paladset, ligesåvel som det også er tydeligt i den gotiske katedral, der engang var fæstning mod Berber piraterne. Du kan tage en rutebus fra Almeria mod Granada, hvor du vil møde det uforlignelige syn af det mauriske mesterværk, Alhambra, der blev bygget i det 14. århundrede.

 

cruise til alter do chao portugal

Alter Do Chao - Portugal   Læs mere

Dette område er blevet kaldt for Amazone's Caribien, og når du ser dets klare grønne vand og hvid-sandede strande, vil du forstå hvorfor. I weekenderne stiller sælgere og restauranter an nede på stranden, og her kan du nyde et par hyggelige timer. Du kan også snøre traveskoene og tage på en vandretur til Serra Pelade (Naked Hill). Stop op ved Lanche do Bené, tæt på vandet, hvor man klan nyde en kold drink under et indisk mandeltræ.

 

cruise til amalfi italien

Amalfi - Italien   Læs mere

Amalfi ligger lige sydøst for Napoli. I den lille by ser man ikke gader, som vi kender dem, men nærmere små gange og stier mellem husene. Hver onsdag er der et lille hyggeligt marked, som ofte tiltrækker shoppinglystne indbyggere og tourister. Byen er specielt kendt for sin likør, Limoncello, som er lavet af de søde citroner, som dyrkes i stort omfang. Desuden er byen også kendt for håndlavet papir i meget fin kvalitet, som er blevet eksporteret til mange steder i Europa.   

 

cruise til amasra tyrkiet

Amasra - Tyrkiet   Læs mere

Amasra er en charmerende lille havneby i Bartin-provinsen i Tyrkiet. Amasras hovedattraktioner inkluderer Amasra-slottet, kirkemoskeen og Fugleklippemonumentet, men fra byen kan du også tage til den antikke Osmanniske by Safranbolu. Denne by har en spændende og velbevaret gammel bydel med over 1000 historiske artefakter.

 

cruise til ancona italien

Ancona - Italien   Læs mere

Ancona er hovedstaden i regionen Marche. Havnen her er en af de vigtigste ved Adriaterhavet. Det meste af dens middelalderlige centrum blev bombet under 2. Verdenskrig. Byens katedral er bygget på bjerget hvorfra man har udsigt over Ancona og er bestemt værd at bruge lidt tid på. Der er også et monument bygget af Mussolini på havnefronten. Monumentet byder på en herlig udsigt over en kyststrækning, der strækker sig fra Venedig til Pescara med stort set flade sandstrande.

 

cruise til antalya tyrkiet

Antalya - Tyrkiet   Læs mere

Antalya er en smuk gammel by der blev grundlagt i det 2. århundrede før Kristus, og er hjem for mange konservative kirker og inspirerende moskeer.

 

cruise til argostoli kefalonia graekenland

Argostoli (Kefalonia) - Grækenland   Læs mere

Grækenlands bedst bevarede hemmelighed. Oplev lokkende strande, velsmagende hvidvin, et fantastisk museum og fiskerlandsbyen Fiskardo, hvor du kan bruge eftermiddagen på at småsludre med de lokale, mens du slapper af.

 

cruise til arrecife lanzarote

Arrecife - Lanzarote   Læs mere

Arrecife har siden 1852 været hovedstad på Lanzarote, en af De Kanariske Øer. Hovederhvervene er i dag bl.a. jordbrug og turisme. En seværdighed er museet for moderne kunst, Castillo San José, som oprindelig var et fort, bygget i 1799, der skulle beskytte havnen mod pirater.

 

cruise til barcelona spanien

Barcelona - Spanien   Læs mere

H.C. Andersen besøgte Barcelona i 1862, og der måtte han sande, at Barcelona er Spaniens svar på Paris. Du vil sikkert også give ham ret, når du nyder din dag i den charmerende by i Middelhavet. Glæd dig til at opleve gammel historie, når du går på opdagelse i byen, der har været et kulturelt og videnskabeligt centrum siden middelalderen.

 

cruise til bari italien

Bari - Italien   Læs mere

Velkommen til denne smukke havneby, der ligger lige ud til Adriaterhavet. Byen består af 4 bydele, hvor man i den gamle bydel kan finde basilikaen, slottet, katedralen og sidst men ikke mindst et pulserende natteliv. Besøg også Murrattiano-kvarteret, der byder på gode shoppingmuligheder, eller gå en dejlig tur langs promenaden og nyd den fantastiske udsigt derfra.

 

cruise til bastia korsika

Bastia - Korsika   Læs mere

Bastia er Korsikas næststørste by og er bygget op omkring citadellet, der blev bygget under Genova-styret i 1300-tallet. Bastia består af den gamle bydel omkring citadellet og den gamle havn hvor der er en afslappet stemning. Der er en del barokke kirker i Bastia og bydelene Terra Vecchia og Terra Nova er også et besøg værd.

 

cruise til beirut libanon

Beirut - Libanon   Læs mere

Beirut er en kæmpe by med flere distrikter, så det kan være godt at undersøge byen en smule inden besøget. En del mennesker fra Beirut er kendt for at være specielt sociale og udafvendte, og de vil med glæde vise dig rundt. De fleste steder vil du møde en venlig atmosfære - og med få venlige vendinger kan du faktisk komme langt i Beirut. Du kan fx besøge Hippodrome Du Pare De Bayrouth, der er en hestevædddeløbsbane. Der er gratis entre om eftermiddagen. Der er også god grund til at prøve scuba diving: skibsvrag, imponerende vægge, huler og meget mere pryder livet under havoverfladen. Desuden er der et utal af parker og gallerier, der er et besøg værd.

 

cruise til bilbao spanien

Bilbao - Spanien   Læs mere

Bilbao er beliggende på den spanske kyst og er den største by i Baskerlandet. Byen er hjemsted for det særprægede Guggenheim museum som er en bygning af titanium, glas og sandsten. Museet er et must for de besøgende i byen.

 

cruise til bodrum tyrkiet

Bodrum - Tyrkiet   Læs mere

Bodrum ligger i det sydvestlige Tyrkiet lige ud til Middelhavet. Byen har mange butikker, markeder og boder så der er rig mulighed for at handle. I havneområdet er det muligt at se de mange store og små skibe der kommer til byen.

 

cruise til bonifacio korsika

Bonifacio - Korsika   Læs mere

Smukt beliggende mellem majestætiske skrænter og omgivet af det turkiskblå vand i Middelhavet ligger Korsikas sydligste by, Bonifacio. Denne middelalderlige by kan prale med cafeer, butikker, smukke yachter og idylliske strande - den ideelle destination til at tilbringe en dag i land.

 

cruise til bosporusstraedet tyrkiet

Bosporusstrædet - Tyrkiet   Læs mere

Bosporusstrædet er strædet der forbinder Sortehavet med Marmarahavet og adskiller Tyrkiets europæiske del fra Lilleasien. Bosporusstrædet er 30 km langt og kun 750 m bredt på det smalleste sted; to broer forbinder her Europa med Asien. Det er Sortehavets og dermed det sydlige Ruslands, Rumæniens, Bulgariens og flere andre landes eneste udfaldsport. Strædet er internationalt farvand. Storbyen Istanbul har bredt sig på begge sider af Bosporusstrædet, og på de skovklædte skråninger er talrige velhaverboliger og landsbyer spredt. Langs strædet findes ruiner af befæstninger fra osmannertiden, bl.a. fæstningerne Rumelihisari fra 1452 og Anadoluhisari fra 1397.

 

cruise til brest frankrig

Brest - Frankrig   Læs mere

Brest er beliggende i den vestlige del af Bretagne og ligger ved en naturlig havn. Brest er base for den franske flåde og har en rig maritim historie og havnen summer altid af travlhed.

 

cruise til brindisi italien

Brindisi - Italien   Læs mere

Brindisi, som oprindeligt var en græsk kolonisation inden det romerske imperium, er i dag en by, som er rig på historiske skatte og der er en overvældende udsigt fra kajen. Blandt de populære attraktioner kan nævnes Castello Grande, det aragonske slot, gotisk-romanske kirker og klassiske italienske pizzaer.

 

cruise til cadiz spanien

Cadiz - Spanien   Læs mere

Cadiz er sandsynligvis Europas ældste by med en enestående geografiske beliggenhed. Den ligger på en landtange ved Cádizbugten, formet som en halvø, der er forbundet med en smal landtange. I modsætning til mange andre byer synes den at forblive gammel, men meget levende. Som i mange andre andalusiske byer kan man finde de smalle gyder med toppede brosten.

Det er muligt at gå direkte fra krydstogtskibet og op i byen. Gå igennem parken ved Plaza Espana og videre op i byen, som byder på mange små hyggelige cafeér. Der er rig mulighed for at smage områdets delikatesser som den søde spanske sherry eller desserten Churros, der er små sprøde kager. Inde i midten af den gamle bymidte finder du den store katedral "Catedral de Cadiz", som virkelig er et besøg værd. Man kan også tage en tur rundt i hele Cadiz med de røde hop on/hop off busser. Billetter til disse sælges ved krydstogtterminalen.

 

cruise til cagliari sardinien

Cagliari - Sardinien   Læs mere

Cagliari ligger på Sardinien som ligger omringet af smukt blåt hav og kridhvide strande. Eftersom de fleste af byerne på Sardinien ligger længere inde på øen er de fleste strande helt uspolerede og helt perfekte hvis man vil fange en solstråle eller dykke i de fantastiske grotter der ligger under vandet.

 

cruise til calvi korsika

Calvi - Korsika   Læs mere

Calvis citadel er værd at aflægge besøg. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt. Specielt smukt er det, når solen går ned. Du kan også besøge den lyserøde kirke, som ikke er til at gå fejl af: L'Eglise Santa Maria. Føler du mere for at være i vandet, er det muligt at melde sig til at komme ud og dykke blandt Calvis koraler. En klassiker her i Calvi, som er at finde i alle forretninger, er tørret kød - du dufter det før du ser det! Rundt omkring i byen finder du også alt fra honning, olivenolie og krydderier til hatte, ure og t-shirts.

 

cruise til canakkale tyrkiet

Canakkale - Tyrkiet   Læs mere

Canakkale er en af de få steder, som både rører Asien og Europas kyster. Besøg den gamle by, Troja, og se noget det, der inspirerede Homers Iliade - og en kopi af den trojanske hest. Når du ser denne smukke by, vil du forstå, hvorfor folk har kommet her gennem flere århundreder.

 

cruise til cannes frankrig

Cannes - Frankrig   Læs mere

Cannes ligger på den franske Riviera og var tidligere et lille fiskerleje som var ejet af munkene. Cannes er nu hjemsted for al den glamour som Den Internationale Filmfestival bringer med sig.

 

cruise til capri italien

Capri - Italien   Læs mere

Capri har været et populært rejsemål helt tilbage i Romertiden, hvor kejserne Tiberius og Augustus byggede deres villaer på øen. I dag er Capri uden tvivl den mest kendte af de små italienske øer, og villaerne beboes i dag af det internationale jet-set. Geologisk set er Capri en stor kalkstensklippe og en af de store attraktioner på øen er "Den Blå Grotte".

 

cruise til cartagena spanien

Cartagena - Spanien   Læs mere

Cartagena på den spanske kyst er en levende bog i historie og der er mange interessante steder at besøge. Der er mange små restauranter på den smukke havnepromenade hvor der serveres marinerede blæksprutter og rygende varm paella – måske med et glas vin – til de der ønsker at sidde og nyde udsigten over Middelhavet.

 

cruise til casablanca marokko

Casablanca - Marokko   Læs mere

Casablanca betyder det hvide hus og er en by med et menneskemylder af blandede kulturer. Afrikanske, arabiske og europæiske kulturer trænges i byen hvor hver anden sælger tilbyder dig smukke tæpper. Nær havnen ligger hotellet, hvor filmen Casablanca blev indspillet.

 

cruise til cassis frankrig

Cassis - Frankrig   Læs mere

Smag de fine hvidvine, se de berømte kalkstensklipper ved havet og i de lokale stenbrud. I Cassis kan du opleve den rustikke stemning i bymidten og fiskernes farverige huse.

 

cruise til catania sicilien

Catania - Sicillien   Læs mere

Catania ligger ved vulkanen Etnas fod. Byen kaldes også for Sydens Milano og overalt ser man appelsinlunde og olivenlunde.  Den romerske arkitektur man finder i byen er meget smuk. Mange kirker og klostre blev ødelagt ved vulkanudbruddet i 1169 og i 1693.

 

cruise til cesme tyrkiet

Cesme - Tyrkiet   Læs mere

Cesme ligger på Tyrkiets vestlige kyst og er et populært turistmål såvel i Tyrkiet som internationalt. Byen er centreret omkring Cesme Slot: en middelalderborg, der har stået siden starten af 1600-tallet. Husk desuden at prøve de varme kilder lidt uden fra Cesme, der siges at have en healende effekt.

 

cruise til chania kreta

Chania - Kreta   Læs mere

Chania har været beboet siden den yngre stenalder, og der er derfor meget at udforske i denne hovedstad - herunder arkæologiske udgravninger, charmerende landsbyer og excentriske kvarterer. Chania giver ikke alene et indblik i fortiden, men også et kig på fremtiden i møde med sin unikke blanding af venetiansk, tyrkisk og moderne arkitektur. Brug din dag på at slentre ned ad de brostensbelagte gader til det 16. århundredes kirke Agios Fragiskos, som huser det arkæologiske museum.

 

cruise til chios graekenland

Chios - Grækenland   Læs mere

Fyldt med jasmin, vilde tulipaner, majestætiske træer og berusende dufte - sådan er denne ø, som kan prale af en bred vifte af naturlige skønhed såvel som "Medieval Villages", en samling af konserverede byzantinske samfund. Chios er kendt som "den duftende blomst i Det Ægæiske Hav", og er et must-see destination for alle.

 

cruise til civitavecchia rom italien

Civitavecchia (Rom) - Italien   Læs mere

Denne antikke by byder dig på et stort udvalg af smukke gamle bygninger. Besøg fx Colosseum, hvor gladiatorer for mange år siden kæmpede for publikums underholdning. Rom er nærmest uudtømmelig, når det handler om historie, arkitetur og spirituelle ting, så gå op opdagelse i en spændende by, som du knapt vil kunne forlade igen!

 

cruise til corigliano calabro italien

Corigliano Calabro - Italien   Læs mere

Corigliano Calabro ligger i Cosenza-området i det sydlige Italien. Byen ligger på en bakke nær mundingen af flod af samme navn, og øverst på bakken findes et middelalderslot med store tårne og en dyb voldgrav. I nærheden af byen finder du blandt andet ruinerne af de antikke byer Thurii og Sybaris.

 

cruise til delphi graekenland

Delphi - Grækenland   Læs mere

Delphi er beliggende i Grækenland nord for Den Korintiske Bugt og er et at de fire store kultcentre i det gamle Grækenland. Sagnet fortæller, at guden Zeus slap to ørne løs i hver sin ende af verden. Ørnene krydsede hinanden over Delphi, og Delphi blev herefter betragtet som jordens midtpunkt. Det arkæologiske område i Delfi er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste.

 

cruise til dikili tyrkiet

Dikili - Tyrkiet   Læs mere

Dikili ligger i Izmir-provinsen i Tyrkiet. I området omkring byen er der mange spændende attraktioner som ruinerne af Pergamon, de antkke grotter i Demirtas, de varme kilder i Bademli og Moskeen i Merkez.

 

cruise til dubrovnik kroatien

Dubrovnik - Kroatien   Læs mere

Dubrovnik har ry for at være et af de smukkeste steder i verden. Mange forfattere og rejsende bliver forbavsede over dens charme. De definerer byen som Adriaterhavets perle, det slaviske Athen: et virkeligt paradis på jorden. Byen er charmerende med sine smalle brostensbelagte stræder og små hyggelige spisesteder.

 

cruise til durres albanien

Durrës - Albanien   Læs mere

Durrës er Albaniens primære havneby og ligger kun 33 kilometer fra hovedstaden Tirana. Durrës blev grundlagt af græske kolonister omkring 600 år før vores tidsregning. Den har derfor mange spændende antikke bygninger som byens borg, amfiteater og mange museer og teatre.

 

cruise til efesos tyrkiet

Efesos - Tyrkiet   Læs mere

Kusadasi er din åbning til Efesos - en by skabt af ionere i det 11. århundrede f.Kr. Byen blev senere udvidet af romerne. Nu betragtes det som en af de fornemmeste rekonstruerede steder i den antikke verden. Regionen har også huset folk som Cleopatra, Mark Antonius, Jomfru Maria og Apostlen Johannes.

 

cruise til ferrol spanien

Ferrol - Spanien   Læs mere

Ferrol ligger i det nordvestlige Spanien, og har en befolkning på omkring 71000. Byen har i løbet af hele sin historie været et stort centrum for skibsbyggere, og er i dag stadig kendt for dette. Området har været beboet siden forhistorisk tid, og der er mange arkæologiske fund fra stenalderen, fønikerne, grækerne og romerne. Byen er også fødested for både diktatoren Francisco Franco og Pablo Iglesias, som var grundlægger af det spanske socialistparti.

 

cruise til fethiye tyrkiet

Fethiye - Tyrkiet   Læs mere

Denne havn byder på en masse overraskelser. Oplev Fethiye, hvor sarkofager ligger rundt i byen, Caunos, en antik havn der nu ligger flere kilometer inde på land, Kayakoy, en gammel græsk by, der nu ligger forladt hen, de gamle grave i klippesiderne og de mange fugle omkring kanalerne.

 

cruise til fiskardo grækenland

Fiskardo - Grækenland   Læs mere

Den mest bemærkelsesværdige ting ved Fiskardo er, at byen overhovedet eksisterer. I august 1953 oplevede øen Kefalonia tre store jordskælv, der nærmest ødelagde alting. Byen Fiskardo med sine statelige venetianske huse var en af de få, der blev skånet. Her kan du opleve pastelfarvede bygninger med grønne skodder, der stadig pryder strækningen ved bugten, der er fuld af yachts, samt de dragende landsbygader, der er linet op med smarte butikker, fristende konditorier og caféer. En sejltur langs kysten afslører afsides bugter og stenstrande omkranset af olivenlunde. De hyggelige tavernas ved kysten er perfekte og oplagte steder til en dejlig aften i land. 

 

cruise til funchal madeira

Funchal - Madeira   Læs mere

Funchal ligger på Madeira, en ø langt ude i Atlanten, som tilhører Portugal. Her er klimaet mildt hele året. Funchal har mange smukke, blomstrende parker. Bjergene rejser sig i udkanten af byen og der findes anlagte stier på lange strækninger. Man kan foretage herlige vandreture på alle tider af året.

 

cruise til genova italien

Genova - Italien   Læs mere

Genova er en moderne by og en vogter af sin kunstneriske arv. En moderne markedsplads, der også har gamle parker, hvor man kan koble af. Genovas rigdom bevares i byens historiske centrum, der har udsigt mod havet. Samtidig opviser byen en ny skønhed, der spejler sig i den restaurerede, antikke glans fra fortiden.

 

cruise til gibraltar storbritannien

Gibraltar - Storbritannien   Læs mere

Gibraltar er et britisk område, der ligger på den nordlige side af Gibraltarstrædet. På den anden side ligger Afrika. Når man besøger stedet, bliver man forbavset over det præg, briterne har sat overalt, til trods for beliggenheden klods op ad Spanien.

 

cruise til gijon spanien

Gijon - Spanien   Læs mere

Gijón ligger i Biscayabugten i det nordlige Spanien. Byen har fungeret som havneby i mange år og har nogle dejlige kyststrækninger med lange sandstrande. Byen er delt op i to. Den gamle bydel og den nye bydel. Den gamle bydel byder på flotte bygningsværker, hyggelige cafeér og hvis man går hele vejen til toppen findes der en flot park hvor der er mulighed for at få et udkig over byen og biscayabugten. Den nye bydel har ligesom den gamle rigtig meget at tilbyde på. Her findes også masser af gode restauranter, cafeér og barer, området omkring den nye bydel byder også på et marked samt en masse shopping. Den nye bydel starter i bunden af den gamle bydel. Det er også her hvor Gijón imponerende marina ligger. En gåtur langs marinaen kan absolut anbefales.

 

cruise til grenada spanien

Grenada - Spanien   Læs mere

Motril er den anden største by i provinsen og ligger i nærheden af Guadalfeo floden. Byen har en stor produktion af bønner, agurker, tomater og peber. Motril har et næsten tropisk klima, og det kan du nyde på en af de forskellige strande. Den mest kendte af slagsen er Playa Grenada. Den lokalt foretrukne ret er "migas". Fisk er også meget populært - her er favoritterne ansjoser, sardiner og rejer. Snyd heller ikke dig selv for den lokale drink "ron palido" (lokal produceret rom).

 

cruise til gythion grækenland

Gythion - grækenland   Læs mere

Gythion er populært anset for at være "en perfekt havneby" af de mange besøgende, der har bukket under for byens charme. Spis frisk fisk, prøv den lokale drik Ouzo, og nyd denne by med gamle bygninger og indbydende butikker, som ligger tæt op ad Mount Koumaros.

 

cruise til heraklion kreta

Heraklion - Kreta   Læs mere

Heraklion er Kretas største by og har en betydningsfuld havn. Man eksporterer bl.a. vin og rosiner. Der er et arkæologisk museum med bemærkelsesværdige samlinger, først og fremmest ægæisk kunst. Et af højdepunkterne ved et besøg i Heraklion er turen til ruinerne af det minoiske palads i Knossos, hvor man mener, at den originale Minotaurus-labyrint ligger.

 

cruise til horta azoerne

Horta - Azoerne   Læs mere

Horta ligger på øen Faial i det vestlige Azorerne. Her kan du blandt andet opleve museet, som har udstillinger om vulkaner på øen og historiske bygninger, skibe og mennesker. Faial er fyldt med smukke naturlige seværdigheder som Cabeço Gordo, Ponta dos Capelinhos og Pedro Miguel Graben.

 

cruise til huelva spanien

Huelva - Spanien   Læs mere

Huelva dateres helt tilbage til 3000 år før kristus og har blandt andet været en del af det gamle Grækenland og Romerriget. Byen fik stor betydning i det 15. århundrede, da Christoffer Columbus stævnede ud herfra, for at finde det nye kontinent. Besøg kopierne af Columbus' tre skibe og det tilhørende museum, for at lære om Spanien i det 15. århundrede og få mere viden om Columbus' spændende rejse!

 

cruise til hvar kroatien

Hvar - Kroatien   Læs mere

Denne by ligger lige ud til havnen og er, når man ankommer, næsten for malerisk til at man kan tro, at den er ægte. Den centrale plads er domineret af smuk venetiansk arkitektur, små hyggelige cafeer, samt idylliske huse og små gader. Prøv en lækker middag på en af de mange restauranter eller stop op og få noget af det, der er et must i Hvar - en is.

 

cruise til hydra grækenland

Hydra - Grækenland   Læs mere

Hydra ligger 1½ times sejlads fra Grækenlands hovedstad Athen, og er speciel af to årsager. For det første er det eneste tilladte transportmiddel på øen æsler. For det andet er det kun tilladt at bygge ved jorden hvilket betyder at alle huse er holdt i den klassiske græske hvide stil. Hvis man vil opleve Hydra foregår det til fods, så husk travevenligt fodtøj. Der findes et par museer på Hydra der dokumenterer øens rolige historie, men det bedste man kan gøre er at trave op i bjergene og nyde den fantastiske udsigt, både over den postkortsmukke ø men også over det blå hav.

 

cruise til ibiza spanien

Ibiza - Spanien   Læs mere

Ibiza kaldes ofte for den hvide ø. Den tilhører øgruppen Balearerne og er sandsynligvis det mest charmerende og uberørte paradis af dem alle. Ibiza har en usædvanlig historie, da den er blevet invaderet af mange forskellige folkeslag. Og alle har da også efterladt sig spor på øen. Det virkelige Ibiza er bøndernes og fiskernes sted, og der er mange smukke områder uden for byerne. Ibiza Town er øens hovedstad med stejle stenbelagte gader, der fører til katedraler og forter. Byen har altid været kendt for sin stilfuldhed, som tiltrækker de rige og berømte.

 

cruise til igoumenitsa grækenland

Igoumenitsa - Grækenland   Læs mere

Igoumenitsa er med sin imponerende havn et centralt færgeknudepunkt mellem Grækenland, Italien og Korfu. Byen byder på flotte gader, små hyggelige restaurenter og et varmt havnemiljø.

 

cruise til iskenderun tyrkiet

Iskenderun - Tyrkiet   Læs mere

Iskenderun har en fremtrædende plads i bibelsk, romersk og osmannisk historie. Udforsk ”den hule kirke”, hvor Skt Peter prædikede for den kristne befolkning i Antiokia, besøg Antakya Mosaikken og det arkæologiske museum med sin berømte samling af romerske mosaikker. Tour de Habib-i-Neccar moskéen, Antakya, som er islams ældste og fineste hus, er også værd at se.

 

cruise til istanbul tyrkiet

Istanbul - Tyrkiet   Læs mere

Istanbul er tidligere hovedstad i tre imperier – det romerske, det byzantinske og det osmanniske rige. Den er en fascinerende blanding af fortid og nutid, gammelt og nyt, traditionelt og moderne. Museerne, kirkerne, paladserne, moskeerne, basarerne og den naturlige skønhed er uimodståelig. Takket være sin unikke historiske og kulturelle baggrund, utallige moderne hoteller, eksklusive restauranter, natklubber og forretninger, er Istanbul en by, man husker længe.

 

cruise til izmir tyrkiet

Izmir - Tyrkiet   Læs mere

Izmir, formelt kaldt Smyrna, ligger i den ægæiske provins, som har det bedste klima af alle de syv geografiske regioner i Tyrkiet. Befolkningsmæssigt er den Tyrkiets tredjestørste by. Izmir er en livlig, kosmopolitisk by med palmekantede promenader og attraktive terrasser, der klatrer op ad de omgivende bjerge.

 

cruise til kalamata grækenland

Kalamata - Grækenland   Læs mere

Kalamata ligger i Peloponnesien i Grækenland. Byen er kendt som ophavssted for Kalamatianos-dansen og de brune Kalamata-oliven. Her kan du blandt andet opleve Ypapandi-kirken, Benakeion Arkæologiske Museum, Kalamata-slottet, De Hellige Apostles Kirke og den antikke by Messene.

 

cruise til karthago tunesien

Karthago - Tunesien   Læs mere

Karthago ligger i Tunesien, tæt på landets hovedstad Tunis. Byen blev grundlagt i år 814 f.v.t, og fik i løbet af det 6. århundrede f.v.t stor magt i området. Bystaten havde mange opdagelsesrejsende og handelsmænd, og blev på den måde rig og magtfuld. Efter den tredje Puniske krig i 146 f.v.t blev Karthago ødelagt af romerne. I dag er Karthago en ruinby, og er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Fra Karthago er det også muligt at komme til Tunis.

 

cruise til kas tyrkiet

Kas - Tyrkiet   Læs mere

I gamle dage blev politiske fjender sendt til Kas. Her blev de nok glædeligt overraskede, for byen ligger idyllisk for enden af en frodig fjord med antikke bygninger og mange store grave hugget ud i klippesiderne.

 

cruise til katakolon grækenland

Katakolon - Grækenland   Læs mere

Man har en teori om, at dette er de olympiske leges fødested. De første lege blev gennemført allerede i år 776 før Kristus. Olympia blev senere et politisk mødested, som fx Platon og Aristoteles besøgte. I 500-tallet blev området ødelagt af et jordskælv, og de olympiske lege gik i glemsel. I 1776 blev der fundet rester fra de tidligere olympiske lege. Det var først i 1896 i Athen, at man gennemførte OL i moderne tid. Der ligger et Olympisk museum, der er værd at besøge.

 

cruise til kavala grækenland

Kavala - Grækenland   Læs mere

Kavala er en charmerende græsk havneby, der ligger på Mt. Symvolos bjergside. Den unikke placering er sammen med de karakteristiske rødtagede huse og de hyggelige stejle gader med til at gøre Kavala til en af Grækenlands dejligste byer.

 

cruise til kepez tyrkiet

Kepez - Tyrkiet   Læs mere

Kepez er en lille by i Antalyadistriktet i Tyrkiet. Navnet Kepez betyder stenet område, hvilket hentyder til den stenede slette byen er bygget på. Fra Kepez kan man komme til Antalya, en af de større byer i Tyrkiet.

 

cruise til koper slovenien

Koper - Slovenien   Læs mere

Koper er en gammel middelalderby der tidligere var hovedstad i Istra-området. Det historiske centrum giver et specielt pift til middelhavsbyens karakter. Koper en Sloveniens eneste betydende havn.

 

cruise til korcula kroatien

Korcula - Kroatien   Læs mere

Korcula er en by ved Kroatiens kyst. Man mener, at det var her Marco Polo blev født. Her er det landbruget og selvfølgelig turisme, som bidrager til landets økonomi. Her dyrkes vinstokke, oliven og frugt, og fiskeri og forarbejdning af fisk finder også sted. Oplev en spændende og livlig by, samt naturen og det krystalklare blå vand.

 

cruise til korfu graekenland

Korfu - Grækenland   Læs mere

Korfu er den nordligste og næststørste af de Ioniske øer. Fra øens østkyst kan man se ind til fastlandet. Korfu er overvældende smuk med sine skønne sandstrande.

 

cruise til kos graekenland

Kos - Grækenland   Læs mere

Her på Kos er der god udsigt til det azurblå vand, som også med andre ord kaldes det Ægæiske Hav. Her på øen er der god mulighed for at opleve det spændende natteliv. Der arbejdes også stærkt på at tiltrække kulturelle tourister til øen, som både kan byde på dejlige strande, smukke natur og den helt specielle fred og ro som hersker her.

 

cruise til kotor montenegro

Kotor - Montenegro   Læs mere

Kotor ligger i Montenegro og den gamle middelalderhavn er omgivet af en effektfuld bymur. Muren er velbevaret og under beskyttelse af UNESCO. I de senere år har Kotor set en stadig stigning i turister, der fristes af stedets naturlige skønhed og den gamle by i Kotor. Seværdigheder er Cathedral of Saint Tryphon i den gamle by og de middelalderlige mure, der strækker sig 4,5 km lige oven for byen og byder på en fantastisk udsigt.

 

cruise til kusadasi tyrkiet

Kusadasi - Tyrkiet   Læs mere

Kusadasi ligger på Tyrkiets vestkyst og er fuld af spændende kulturelle attraktioner. Byen blev grundlagt 3000 år f.v.t. og siden har mange civilisationer sat hver deres præg på byen. Hvis du bliver træt af at udforske byen kan du selvfølgelig også slappe af på strandene eller besøge den nærliggende halvø Güvercin Adasi.

 

cruise til la coruna spanien

La Coruna - Spanien   Læs mere

La Coruna er kendt for at have den længste promenade i Europa. Takket være sin glimrende beliggenhed ved Atlanterhavet er La Coruña blevet favoritdestinationen for vandsportsentusiaster; surfing, sejlsport og fiskeri kan praktiseres ved strandene hele året.

 

cruise til la goulette tunesien

La - Goulette - Tunesien   Læs mere

Tunis, den nærliggende hovedstad, byder på et travlt kvarter af indfødte, samt Bardomuseet, som er berømt for sin samling af mosaikker og store fund, fra nærliggende Cartagena, som engang var Roms store rival.

 

cruise til larnaca cypern

Larnaca - Cypern   Læs mere

Larnaca ligger på den græske del af Cypern og er vigtig havneby. Larnaca er et populært feriemål med en dejlig strandpromenade. Området omkring Larnaca rummer en del ruiner, der stammer fra den tidlige historie på Cypern.

 

cruise til la spezia italien

La Spezia - Italien   Læs mere

La Spezia er an af Italiens største havnebyer med en dejlig beliggenhed i nærheden af den bakkede region Toscana. Byen ligger passende tæt på Firenze og det berømte skæve tårn i Pisa. La Spezia har en skøn atmosfære og byder på spændende seværdigheder og en dejlig havnepromenade.

 

cruise til leixoes porto portugal

Leixoes (Porto) - Portugal   Læs mere

Leixoes ligger ved mundingen af floden Douro, nær havnebyen Porto. Porto er en gammel havneby som er stolt af sine rødder, men det er samtidig en moderne og livlig handelsby.

 

cruise til lesvos graekenland

Lesvos - Grækenland   Læs mere

Lesvos er Grækenlands 3. største ø. Her er der en stor produktion af oliven - faktisk Grækenlands største! På Lesvos finder du herlige strande, traditionelle landsbyer, et varieret plante- og dyreliv, middelalderborge, maleriske havne med cafeer og fiskerestauranter og ikke mindst en fantastisk natur. Turismen er ikke det, der præger mest, men du vil med garanti alligevel blive mødt af varm og imødekommende befolkning.

 

cruise til limassol cypern

Limassol - Cypern   Læs mere

Limassol er kærlighedsgudinden Afrodites fødested. Cypern har et klima, der er godt at tage til selv om vinteren. På øen findes høje bjerge, og øens egne indbyggere kan løbe på ski der. Turisterne kommer mest for at sole sig og bade. Gå ad stien til de byzantinske fresker og templer og antikke græske og romerske villaer med mosaikker og marmor.

 

cruise til lissabon portugal

Lissabon - Portugal   Læs mere

Lissabon er Portugals hovedstad og den by i Europa, der ligger længst mod vest. Med det storladne udsyn over Atlanterhavet og en historie, der er mere end 2.000 år gammel, er der ingen mangel på turistmål. Besøg fx den gigantiske statue Cristo Rei (Jesus Kristus), hvorfra man kan se hele Lissabon med floden Tagus og Vasco da Gama broen, en af de længste broer i Europa.

Besøg også den indre bymidte som byder på historiske monumenter, hyggelige cafeér, masser af shoppingmuligheder og meget mere. Snyd heller ikke dig selv for at smage det de er mest kendt for i Portugal, nemlig portvinen. Der findes utallige butikker som sælger portvin fra alle årgange.

 

cruise til livorno pisa firenze italien

Livorno (Pisa/Firenze) - Italien   Læs mere

I 1600-tallet blev byen kaldt for Leghorn af de britiske gæster. I dag er den kendt under navnet Livorno. I 1400-tallet var dette område i vækst og blev det vestlige Italiens største havn. Byen ligger i den bakkede region Toscana, passende tæt på renæssancens vidundere: Firenze og det berømte skæve tårn i Pisa.

 

cruise til mahon menorca

Mahon - Menorca   Læs mere

Mahon er hovedstad på øen Menorca, der er en del af de Baleariske Øer. Øen kan prale af at have en af Middelhavets fineste dybvandshavne. Derfor var øen et oplagt mål og blev brugt som base. I dag i Mahon en elegant by med masser af interessante steder at besøge, som fx Esglesia de Sant Francesc eller Monorca Museum. Gå en tur på havnen og nyd udsigten. Her er der almindelig havn i det ene ende og lystbådehavn for millionærene i den anden ende. Det er også her du finder masser af barer, restauranter og casino.

 

cruise til malaga spanien

Malaga - Spanien   Læs mere

Hovedbyen i Costa del Sol, Malaga, kan prale af lange smukke strande, et blåt hav og solskin. Kom til denne dejlige by, som også er Pablo Picassos fødeby og oplev de mange interessante historiske mindesmærker. Du kan desuden også nyde det smukke landskab og de omkringliggende småbyer.

 

cruise til marmaris tyrkiet

Marmaris - Tyrkiet   Læs mere

Marmaris er en kystby i det sydvestlige Tyrkiet. Navnet betyder "de fire hængte arkitekter". Legenden beretter, at en sultan befalede fire arkitekter at bygge en fæstning så stor, at den kunne ses helt til Rhodos. Da fæstningen var færdig, syntes sultanen, den var for lille, og hængte de fire arkitekter. Man mener, at byen opstod i 500-tallet før Kristus. Marmaris ligger i en beskyttet bugt og er en naturlig havn for handelsflåden og for krydstogtskibe.

 

cruise til marseille frankrig

Marseille - Frankrig   Læs mere

Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Den kraftige mistralvind holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere er blevet tiltrukket af miljøet og atmosfæren: Césanne, Braque, Derain, Dufy og Marquet. Til trods for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

 

cruise til messina sicilien

Messina - Sicilien   Læs mere

Messina er en spændende by med mange religiøse bygninger. Byen ligger på det nordøstlige Sicilien og er en havneby med det italienske fastland lige overfor. Messina har en lang række industrier. De producerer silke, musselin, hørlærred og kemikalier. Da Messina ligger bare fem kilometer fra fastlandet, er det en normal havn for færger og et normalt stop for rundture i Middelhavet.

 

cruise til monemvassia graekenland

Monemvassia - Grækenland   Læs mere

Monemvassia, også kendt som Malvasia, er en velkendt middelalderlig fæstning med en nærliggende by, beliggende på en lille halvø ud for østkysten af Peloponnes. Ruinerne omfatter defensive strukturer og mange byzantinske kirker. Byens navn stammer fra to græske ord, mone og emvassia, som betyder "én indgang". Mange af gaderne er smalle og passer kun for fodgængere.

 

cruise til monte carlo monaco frankrig

Monte Carlo (Monaco) - Frankrig   Læs mere

Monte Carlo ligger i Monaco ved den franske Riviera. På den franske kyst er det forbudt at bygge højhuse, men der er højhuse i overflod i Monaco, hvor det ikke er muligt at bygge på andre måder end i højden. Monte Carlo byder dig på mange overraskelser og er et høj kulturelt sted med mange museer.

 

cruise til motril spanien

Motril - Spanien   Læs mere

Motril er den anden største by i provinsen og ligger i nærheden af Guadalfeo floden. Byen har en stor produktion af bønner, agurker, tomater og peber. Motril har et næsten tropisk klima, og det kan du nyde på en af de forskellige strande. Den mest kendte af slagsen er Playa Grenada. Den lokalt foretrukne ret er "migas". Fisk er også meget populært - her er favoritterne ansjoser, sardiner og rejer. Snyd heller ikke dig selv for den lokale drink "ron palido" (lokal produceret rom).

 

cruise til mykonos graekenland

Mykonos - Grækenland   Læs mere

Mykonos er blevet den mest berømte og mest populære ø i Kykladerne med tæt på en million turister hvert år. Dette takket være skatte som en vidunderlig natur, en fantastisk historie og den kosmopolitiske karakter. Øen er relativt lille og derfor nem at udforske. Hovedbyen har en farverig havn og bliver, på grund af sin typiske postkortkarakter, betragtet som den smukkeste by på øen.

 

cruise til nafplio graekenland

Nafplio - Grækenland   Læs mere

Nafplio er en havneby på Peloponnes i Grækenland. Byen har været en vigtig havn siden middelalderen, og er i dag hovedstad i regionen Argolis. I byen kan du blandt andet opleve Palamidi-slottet, Bourtzi-slottet på en ø midt i havnen, Skt. Nicholas-kirken og den gamle bydel Acronauplia.

 

cruise til napoli italien

Napoli - Italien   Læs mere

Napoli er hovedstad i den italienske region Campania, og den tredje-største by i landet. Napoli er en af de ældste konstant beboede byer i verden med en over 4000 år lang historie. Byen har derfor en fantastisk mængde af historiske bygninger, spændende museer og majestætiske kirker. Napoli er også kendt som pizzaens og den italienske is "gelato"s hjemsted, så her er mulighed for at smage den ægte vare.

 

cruise til nauplion graekenland

Nauplion - Grækenland   Læs mere

Nauplion er en havneby i Grækenland. Byen har udviklet sig op af bjergskråningerne i den nordlige ende af byen og på toppen af skråningen ligger slottet Palamidi. Området har et meget solrigt og mildt klima hvilket gør området attraktivt for turister.

 

cruise til nice frankrig

Nice - Frankrig   Læs mere

Nice ligger ved den franske Riviera som er en 120 km lang kyststrækning med lange sandstrande og mange båd havne. Byen har en speciel skønhed med lange promenader og mange markeder. Havet er krystalblåt og omgivelserne er smukke.

 

cruise til olbia sardinien

Olbia - Sardinien   Læs mere

Olbia er en af Sardiniens største byer og den ligger på nordøstkysten. Byen hed Olbia i romertiden, men har senere også haft navnene Civita og Terranova Pausania. I 1940 tog byen igen officielt navnet Olbia. Her er der få huse, der er højere end to etager, og det medfører, at byen har karakter af en provinsby. En af seværdighederne er den romanske katedral San Simplicio.

 

cruise til opatija kroatien

Opatija - Kroatien   Læs mere

Opatija er en hyggelig lille by på den kroatiske vestkyst. Byen er opkaldt efter klosteret Opatija Sv. Jakova, som ligger smukt placeret i klosterets park. I Opatija ligger desuden mange smukke villaer og haver, som sammen med den lange strandpromenade og den omkringliggende natur gør Opatija til en by, der absolut er værd at besøge.

 

cruise til palamos spanien

Palamos - Spanien   Læs mere

Palamos er at finde i den nordlige ende af en stor bugt, og byen er med sin berømte sandstrand en kæmpe magnet for strande-glade tourister. Stedet er også populært blandt dem, der godt kan lide at svømme, sejle eller windsurfe. Byen startede faktisk som en lille fiskerby og derfor præger smalle gader og fiskerhuse stadig billedet. Besøg strandpromenaden, hvor du kan få nogle af områdets klassiske retter, få en dejlig drink i en af barerne, nyd en is i kombination med en dejlig gåtur på promenaden eller besøg en af de mange musikbarer ved lystbådehavnen.

 

cruise til palermo sicilien

Palermo - Sicilien   Læs mere

Palermo var engang et vigtigt centrum i Middelhavet og har beholdt sin magt fra sin tidligere storhedstid. Nu er den hovedstad på Sicilien, en stor, vidtstrakt og farverig by. Som resultat af sin tidligere historie findes der en eksotisk blanding af mange kulturer. De mange monumenter, der stadig findes i byen, giver en unik oplevelse.

 

cruise til palma de mallorca mallorca

Palma de Mallorca - Mallorca   Læs mere

Palma de Mallorca er den største i den spanske øgruppe, de Baleariske Øer. På denne ø kan du finde mange spændende seværdigheder. Blandt dem er Bellver Castle, en katedral fra det 13. århundrede, som er udført i gotisk stil. Desuden er der også Almudaina Paladset, der engang tjente som bolig for Mallorcas konger.

 

cruise til paphos cypern

Paphos - Grækenland   Læs mere

Ifølge sagnene er denne by kærlighedsgudinden Afrodite's fødeby. Byen har "overlevet" trods de mange påvirkninger, som har influeret gennem tiderne. Glæd dig til at opleve attraktioner som Akropolis, Paphos' mosaikker og Kongernes Grav. Du kan også tage en tur ud og se det sted, hvor det siges, at Afrodite tog sine bade.

 

cruise til parga graekenland

Parga - Grækenland   Læs mere

Parga ligger i Preveza-regionen på Grækenlands nordvestkyst. Byen blev grundlagt i det tidlige trettende århundrede, og blev oprindeligt bygget på toppen af et bjerg. Byen blev dog flyttet, og ligger nu billedskønt omgivet af strande, klippeøer og skovklædte bakker. Gå en tur lands havnepromenaden, smag på de lækre lokale retter eller slap af på stranden.

 

cruise til paros graekenland

Paros - Grækenland   Læs mere

Paros er en populær destination og for mange turister en af de smukkeste øer i området. Øen har meget at byde de besøgende på: smukke landskaber, gyldne sandstrande med klart vand, små traditionelle hvide landsbyer med firkantede huse, fiskeri, arkæologiske udgravninger. Paros er også kendt for sine ideelle vejrforhold til windsurfing.

 

cruise til pasajes spanien

Pasajes - Spanien   Læs mere

Pasajes er en traditionel baskisk landsby, der ligger omkring 10 km fra San Sebastian. Byen er specielt kendt for sin smukke arkitektur og gaderne er fulde af historiske bygninger, deriblandt det hus, hvor den kendte forfatter Victor Hugos boede. Byen er desuden også kendt for sit fiskeri og mange restauranter har derfor specialiseret sig i fiske- og skaldyrsretter. Tag en slentretur op ad den snoede gade, der går gennem landsbyen og slutteligt leder op til en smuk gåtur på klipperne. Besøg også den nærliggende San Sebastian, der siges at have Spaniens bedste tapas barer.

 

cruise til patmos graekenland

Patmos - Grækenland   Læs mere

Patmos ligger tæt ved Tyrkiets vestkyst og er den nordligste ø i den græske øgruppe Dodekaneserne. Øen har, grundet sit lille areal, ikke nogen lufthavn. Det siges at være her apostlen Johannes skrev Johannes Åbenbaring. Den lille ø er både for de religiøse og dem, der bare godt kan lide en dag med sol og sand. Patmos er så fristende, at du snart må vende tilbage igen!

 

cruise til piraeus athen graekenland

Piraeus (Athen) - Grækenland   Læs mere

Denne smukke by i Middelhavet er Grækenlands største havn. Gå op opdagelse og udforsk de gamle bygningsværker, som Athen er kendt for. Besøg også de mange designerbutikker, markeder og hyggelige restauranter, hvor du bl.a. kan smage på Grækenlands nationaldrik: brændevinen Ouzo. Du kan også nyde en mezedes.

 

cruise til ponta delgada sao miguel azoerne

Ponta Delgada (Sao Miguel) - Azoerne   Læs mere

Ponta Delgada er hovedstaden på São Miguel i øgruppen Azoerne. Delgada betyder smal på portugisisk, og byen ligger på øens smalleste sted. Det er en vulkanø, der ligger midt i Atlanterhavet mellem Europa og Amerika. Øen er grøn hele året rundt og man dyrker bl.a. ananas i væksthuse og mange grøntsager på friland. Køerne går ude hele året. Kirkerne i Ponta Delgada er med portugisisk påvirkning.

 

cruise til portimao portugal

Portimao - Portugal   Læs mere

Portimao er et af de mest populære feriesetder på Algarvekysten. Stedet er kendt for at have noget af det bedste vejr i hele Europa, med ca. 300 soldage om året.

 

cruise til porto empedocle sicilien

Porto Empedocle - Sicilien   Læs mere

Porto Empedocle, der ligger på Sicilien, ligger 6 km fra Agrigento, der er provinsen, som byen tilhører. I 1853 fik byen navnet Molo di Girgenti for at bevise den velstående havneaktivitets indflydelse på byens udvikling. Senere, i 1863, blev byen igen omdøbt og fik nu navn til minde om en berømt filosof, Empedocle. Byens mest markante monumenter er Tower of Carlo V, Chiesa Madre, og samt byens kirke Parrocchia Maria SS del Buon Consiglio.

 

cruise til portoferraio italien

Portoferraio - Italien   Læs mere

Portoferraio, som betyder 'jernport' på italiensk, er den største by på øen Elba i det toscanske øhav. Portoferraio, som er kendt for sit fantastiske landskab, er også hjemsted for forter, museer, termiske bade, lækre madoplevelser, samt Napolens sommerhus.

 

cruise til portofino italien

Portofino - Italien   Læs mere

Forestil dig en lillebitte by med pastelfarvede huse langs kysten ved en lille havn fyldt med glinsende yachts. Som kronen over værket er et slot og grønklædte bakker med små landsbyer i baggrunden. Medregn så også charmerende restauranter langs vandet, der har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter, samt en nationalpark med flere kilometers vandrestier blandt kastanje- og oliventræer. Så ved du, hvorfor området er blevet de rige og kendtes legeplads - og hvorfor du burde bruge en dag her!

 

cruise til porto santo island madeira

Porto Santo Island - Madeira   Læs mere

Porto Santo Island er en portugisisk ø som ligger knapt 50 km fra Madeira. Øen har et forholdsvist tørt klima, der gør det rart at nyde en dag på de gyldne sandstrande eller gå på opdagelse blandt byens seværdigheder. Besøg fx kirken Nossa Senhora da Piedade eller fæstningen Pico Castelo fra det 16. århundrede eller nyd et godt måltid på en af byens restauranter.

 

cruise til porto torres sardinien

Porto Torres - Sardinien   Læs mere

Porto Torres ligger på Sardinien og har en lang historie. Byen har flere seværdigheder, blandt andet San Gavinos Katedral, katakomberne og de nærliggende byer. Udforsk også byens hyggelige gader.

 

cruise til porto vecchio korsika

Porto Vecchio - Korsika   Læs mere

Porto Vecchio ligger på sydspidsen af Korsika. I omegnen af byen er der smuk natur og mange antikke ruiner. Se også byens gamle forsvarsværker og kirker.

 

cruise til porto venere italien

Porto Venere - Italien   Læs mere

Porto Venere oser af romantik. Smuk som et billede og kendt for sin forbindelse til de engelske romantiske digtere Lord Byron og Percy Shelley. Havnen er fuld af små både og langs promenaden ligger de smukt malede huse. Porto Venere er udgangspunkt for udflugter til Cinque Terre, en robust strækning af den italienske kystlinje, der indeholder fem maleriske landsbyer hvor terrasserne ligger ned ad de stejle bjergskråninger med udsigt over havet.

 

cruise til port vendres frankrig

Port Vendres - Frankrig   Læs mere

Port-Vendres i Frankrig byder dig velkommen med charmerende røde hustage og stenbygninger, der giver en lille idé om hvordan livet engang var i denne kommercielle havneby. Hvis du virkelig ønsker at fortabe dig i de fantastiske kvaliteter ved dette område, så bør du tage en hurtig fornøjelsestur til de nærliggende byer såsom Carcassonne, hvor et middelalderligt slot med ikke mindre end 52 tårne og lange stenmure har stået i mere end 2500 år. Du kan også tage til Cadaqués, der er en charmerende by lige ved den spanske grænse, som har huset nogle af de mest kendte og indflydelsesrige kunstnere i den moderne æra.

 

cruise til propriano korsika

Propriano - Korsika   Læs mere

Propriano er en lille by på sydvestkysten af Korsika. Den ligger naturskønt i bunden af Proprianogolfen, og er omgivet af skovområder og bjerge. Fra Propriano er der adgang til resten af Korsika, hvor man blandt andet kan se Napoleons fødested.

 

cruise til puerto del rosario fuerteventura

Puerto del Rosario - Fuerteventura   Læs mere

Puerto del Rosario er hovedstaden på Fuerteventura - en af de Kanariske Øer. Byen voksede op omkring havnen, og er nu blevet en indbydende by, der er præget af turismen. Lokalbefolkningen nyder godt af de mange turister, der hvert år gæster Fuerteventura. Der er gode busforbindelser til øens andre byer, så hop blot på bussen og oplev Fuerteventuras andre charmerende byer, med god adgang til hav og strand. Hvis du har shopping i tankerne, kan du besøge Las Rotundas Shopping Center og slutte din eftermiddag af med et hyggeligt besøg på en af fortovscaféerne. Nyd også din dag på stranden, der har fået "blå flag"-status.

 

cruise til pylos graekenland

Pylos - Grækenland   Læs mere

Pylos er en smuk lille by bygget op af en bakke på sydkysten af Navarino. Snehvide to-etagers huse med gårdhaver overdængt med blomster, præger billedet. Det centrale torv er omgivet af uimodståelige konditorier og ligger i læ af enorme århundrede gamle træer. Besøg den Turko-Venetianske fæstning, kendt som Neokastro, som dominerer den vestlige side af byen.

 

cruise til ravenna italien

Ravenna - Italien   Læs mere

Ravenna er både skønhed og historie, og er ikke blot én destination, men også en genvej til Bologna og San Marino. Engang var Ravenna hovedstaden i det Romerske rige, men det er svært at undgå at se indflydelsen fra Østeuropa både i det værdifulde marmor og den fantastiske mosaik.

 

cruise til reggio di calabria italien

Reggio di Calabria - Italien   Læs mere

Reggio di Calabria, der ligger på snuden af Italiens støvle, blev i 1908 ramt af et ødelæggende jordskælv og har derfor gennemgået en større genopbygning, der har løftet byen til at være et dejligt sted på trods af den travle trafik. En af byens hovedattraktioner er museet "Museo Nazionale di Reggio Calabria", der rummer en fantastisk samling af udstillingsgenstande fra Rhegion og andre græske steder i Calabria, fx Locri. Et andet absolut must-see er byens strandpromenade, hvor du kan nyde en behagelig slentretur med udsigt over havet til Sicilien.

 

cruise til rhodos graekenland

Rhodos - Grækenland   Læs mere

Rhodos er solguden Helios’ hjem og Grækenlands fjerdestørste ø. Den gamle by i Rhodos er med sin charmerende bymur den bedst bevarede middelalderby. Korsridderpaladset fra 1400-tallet findes stadig bevaret. Man kan besøge Lindos på sydøstkysten med sit Akropolis. Der finder man ruiner og to Athene-templer og desuden en helt fantastisk udsigt.

 

cruise til rijeka kroatien

Rijeka - Kroatien   Læs mere

Rijeka er Kroatiens tredjestørste by og landets vigtigste havn. Den gamle by byder på flere forskellige ruiner og gamle bydele. Gå ikke glip af The Trsat Castle, en cirka 800 år gammel borg, beliggende 138 meter over vandoverfladen. Besøg også byens store Marked og køb friske fisk og grøntsager, mens du virkelig oplever byens kultur!

 

cruise til risan montenegro

Risan - Montenegro   Læs mere

Risan ligger i Kotor-bugten i Montenegro. Der har været bebyggelser i området siden et fjerde århundrede før vor tid, og under romernes styre havde byen over 10000 indbyggere. I løbet af middelalderen mistede byen sin vigtighed, og har i dag kun omkring 2000 indbyggere. Der er dog stadig levn fra fortiden i området, og Risan har også både strande og smuk natur.

 

cruise til roses spanien

Roses - Spanien   Læs mere

Roses er en gammel fiskeby, som ligger i den østligste del af Spanien. Der er megen diskussion om, hvornår byen blev grundlagt, men den er fuld af oldtidsminder helt tilbage fra det femte århundrede før vor tid. I dag er byen en populær turistdestination, og med sine strandpromenader, ruiner og gode adgang til blandt andet Salvador Dalis fødested Figueres.

 

cruise til saint raphael frankrig

Saint Raphael - Frankrig   Læs mere

Saint Raphael ligger ved den Franske Riviera mellem Cannes og St. Tropez. Tag en skøn slentretur ved havneområdet, der kan prale med smarte butikker, restauranter og barer. Hvis du har lyst til en dag ved stranden, så kan du blot nyde vejret og vandet, men du kan også deltage i flere vandsportsaktiviteter. Er du mere til at være inde i byen, så har Saint Raphael den smukke Notre-Dame-de-Victoire og tempelridderkirken Eglise San Raféu, der bestemt at værd at aflægge et besøg.

 

cruise til saint tropez frankrig

Saint Tropez - Frankrig   Læs mere

St. Tropez er for mange indbegrebet af uendelige strande, solbrune kroppe og kendte der nyder en Martini på dækket af deres luksus yacht. St. Tropez er alt det og meget mere. Det er en glitrende legeplads for de rige, og et meget populært tidsfordriv er at sidde på en gade cafe og kigge på at skuespillet udfolder sig. Den gamle bydel har i overflod af cafeer, restauranter, trendy butikker og gallerier.

Landgang foregår med tenderbåd. Vil du til stranden må du påregne at tage en taxa da de gode badestrande ligger "uden for" byen.

 

cruise til salerno italien

Salerno - Italien   Læs mere

Salerno er beliggende ved den smukke Salernobugt. Byen, der ligger på bjergskråningerne, har mange bygningsminder fra middelalderen. Man finder bl.a. en af de smukkeste romerske katedraler i Syditalien, opført omkring år 1080, med 28 søjler og et atrium. I middelalderen lå her et medicinsk universitet, der regnes for det ældste i Europa.

 

cruise til samos graekenland

Samos - Grækenland   Læs mere

Samos er græsk og ligger i det Ægæiske hav ud for den tyrkiske kyst. Samos har et frodigt landskab med skove, floder og vinmarker. I de hyggelige fiskerbyer bliver du mødt med gæstfrihed, græsk kultur og et velsmagende køkken. Her er masser af muligheder for oplevelser for både voksne og børn. Den verdensberømte, antikke filosof og matematiker, Pythagoras, var født og levede hele sit liv på Samos.

 

cruise til sanaray sur mer frankrig

Sanaray sur Mer - Frankrig   Læs mere

{Sanaray sur Mer3}

 

cruise til san remo italien

San Remo - Italien   Læs mere

San Remo ligger på den Italienske Riviera, og er en kendt turistdestination i området. Byen har en længere havnepromenade med tilhørende strand, hvor du kan nyde solen og vandet. Man kan desuden besøge Alfred Nobels villa, Ariston Theatre og byens restauranter, hvor man kan smage specialiteter som Sardenara og Torta Verde.

 

cruise til santander spanien

Santander - Spanien   Læs mere

Santander er hovedstad i regionen Cantabrien og ligger på den nordlige kyst i Spaninen ved Bisrayabugten. Under dit besøg i Santander kan du fx lægge vejen forbi Santander Cathedral, eller Palacio de la Magdalena, der i 1909  blev skænket som en gave til den spanske royale familie. Gå heller ikke glip af Mercado del Este. Santander har stor tradition for kulturel aktivitet som fx festivaller med musik og dans. Santander byder på et fantastisk udvalg af fiskeretter - mange restauranter har specialiseret sig netop inden for mad med havdyr.  

 

cruise til sao vicente madeira

Sao Vicente - Madeira   Læs mere

På Sâo Vicente er Mindelo den kulturelle hovedstad og den mest attraktive by i Kap Verde-øerne. De charmerende koloniale bygninger, brostensbelagte gader, caféer og restauranter Mindelo et fantastisk sted at besøge.

 

cruise til sarande albanien

Sarande - Albanien   Læs mere

Sarande ligger ved bredden af det Ioniske Hav i det sydlige Albanien, overfor den græske ø Korfu! Siden faldet af kommunismen i Albanien, er Sarande - på grund af det skønne middelhavsklima - blevet en kendt turistdestination. Ud over lækre strande og den smukke udsigt over Middelhavet, byder Sarande også på spændende ruiner og et hyggeligt gademiljø.

 

cruise til savona italien

Savano - Italien   Læs mere

Savona, der engang var Christopher Columbus' hjem, har masser af interessante attraktioner at byde på. Se fx den gamle fæstning, Priamar, der blev bygget af genoveanere i 1542 efter at de havde erobret Savona, som med tiden er blevet til et fængsel. Priamar-fortet er i dag kendt som Savonas sande symbol.

 

cruise til sete frankrig

Sete - Frankrig   Læs mere

Sete er en fransk havneby ved Middelhavet. Sete har en unik lokal kultur, heriblandt de stærke traditioner, den unikke madlavning og den lokale dialekt. Fra Sete er der desuden adgang til den smukke befæstede middelalderby Carcassonne.

 

cruise til sevilla spanien

Sevilla - Spanien   Læs mere

Glæd dig til at opleve Sevilles lidenskabelige natur, der siges at afspejle sig i folkets hengivenhed til tyrefægtning, flamenco og fiesta. Også gennem maden ses denne lidenskab. Sevilla kan nemlig krediteres for at have opfundet tapas, der efterhånden er blevet populært blandt mange. Du kan bl.a. deltage i de lokales hang til at gå fra bar til bar, hvilket giver en helt anden oplevelse end blot et besøg på en enkelt bar.

 

cruise til sibenik kroatien

Sibenik - Kroatien   Læs mere

Knap 90 km nord for Split ligger byen Sibenik lige ved hvor floden Krka møder Adriaterhavet. Siden 1066 har det været underlagt kroaterne, venetianerne, østrig-ungarerne, jugoslaverne og nu igen kroaterne, hvilket har medført en stor diversitet af internationale påvirkninger på området. Dette er specielt tydeligt i Sibeniks gamle bydel, der rummer mange kirker, paladser, dalmatiske huse og ikke mindst bymuren og de fire fæstninger St. John, St. Michael, St. Nicholas og Šubićaevac. Et absolut must-see er katedralen Sveti Jakov, og hvis du er vild med natur, så vil Krka National Park og Kornati National Park afgjort være noget for dig.

 

cruise til sinop tyrkiet

Sinop - Tyrkiet   Læs mere

Sinop er en charmerende tyrkisk lille by der ligger ved den sydlige kyst af Sortehavet. Sinop har stadig sin muslimske historie uberørt af den moderne udvikling. En af seværdighederne i den lille fiskerby er Alaeddin moskeen der blev bygget i 1214.

 

cruise til siracusa sicilien

Siracusa - Sicilien   Læs mere

Denne dejlige by på Sicilien er bestemt et besøg værd. Byen er faktisk Archimedes' fødeby. Tag traveskoene på og få på samme tid en fantastisk spadseretur og en spændende oplevelse, når du går rundt og oplever byen og de flotte gamle græske bygninger.

 

cruise til skiathos graekenland

Skiathos - Grækenland   Læs mere

Skiathos er en frodig lille ø med nogle af Grækenlands bedste strande. Flere af strandene er det kun muligt at komme til med båd. Øen er stadig forholdsvis uspoleret af turister.

 

cruise til sorrento italien

Sorento - Italien   Læs mere

Sorrento ligger på Amalfi kysten af Italien og byen er hjem for nogle af Middelhavets mest betagende klipper. Byen ligger tæt ved Pompeii og kun en kort bådtur fra øen Capri. Denne maleriske by vil du med sikkerhed komme tilbage til igen.

 

cruise til soudabugten graekenland

Soudabugten - Grækenland   Læs mere

Soudabugten er en naturlig havn tæt på byen Souda på Kretas nordvestkyst. Bugten er omkring 15 kilometer lang, og kun to til fire kilometer bred. Tæt på bugtens munding ligger der en lille øgruppe med venetianske befæstninger. Den største af disse kaldes Soudaøen, og giver navn til bugten. Bugten har været brugt som havn siden antikken, og den bruges stadig som NATO-base. Under anden verdenskrig var australske og new zealandske tropper stationeret ved bugten indtil Slaget om Kreta, og øens største kirkegård fra krigen ligger ved bugten.

 

cruise til split kroatien

Split - Kroation   Læs mere

Split, den største kroatiske by på Adriaterhavskysten, er hjertet i Dalmatien. Den er et af de mest spændende steder i området, en hektisk by fuld af råbende kroværter og rejsende, der er undervejs. I knudepunktet af alt dette, omgivet af en udstrakt by og en moderne havn, ligger en forfalden gammel by, der blev bygget inden for det omkransede område ved Diocletians palads. Dette er et af de mest velbevarede klassiske paladser i Europa.

 

cruise til st margherita italien

St. Margherita - Italien   Læs mere

St. Magherita er en af Italiens mindre havnebyer, men alligevel er den en ofte vært for mindre krydstogtskibe. Den hyggelige lille by er kendt for sin smukke natur, charmerende bycentrum og en masse små caféer og restuaranter. Gå en tur langs den imponerende havn, hvor du kan nyde udsigten over Middelhavets klare vand, de prægtige krydstogtskibe og de mange fiskerbåde, der ligger i havn.

 

cruise til tangier marokko

Tangier - Marokko   Læs mere

Tanger ligger i den nordlige del af Marokko. I 400-tallet før Kristus blev byen grundlagt af et folk fra Kartago. Den geografiske beliggenhed har gjort byen til et marokkansk centrum for diplomatiske og handelsmæssige forhandlinger i 1800- og 1900-tallet. I Tanger har mange rige nordafrikanere bygget sommerhuse. Disse ligger højt over havet, hvor højden over havet og vindene gør det køligere end i de øvrige dele af kontinentet. Udsigten er overvældende smuk.

 

cruise til taormina sicilien

Taormina - Sicilien   Læs mere

Taormina ligger på Sicilien med snoede middelalderlige gader og afsides haver gemt bag stenvægge. Taormina fortryller sine besøgende med sin historie og skønhed. Det gamle Taormina tilbyder både arkæologiske monumenter og middelalderlige hjem som fx Palazzo Santo Stefano samt amfiteatret som er et af Siciliens største. Du bør vælge at spise på en af de dejlige fiskerestauranter og shoppe efter lokalt lavet håndværk i en af byens mange butikker.

 

cruise til tarragona spanien

Tarragona - Spanien   Læs mere

Tarragon er en havneby i det nordøstlige Spanien. Byens oprindelse fortaber sig i historien, men den er mindst 2400 år gammel. Byen var stor under romerne, og der er derfor mange spændende romerske ruiner ved byen. I byen kan du også finde det arkæologiske nationalmuseum. På kysten ved byen er der flere sandstrande, og i den historiske midtby kan du spise på en af de hyggelige restauranter eller caféer.

 

cruise til thessaloniki graekenland

Thessaloniki - Grækenland   Læs mere

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland og er et trafikmæssigt knudepunkt for Sydøsteuropa. Samtidig betragtes byen som indgangsvej til Halkidiki som er området hvor nogle af de bedste strande findes i Grækenland. Byen er kendt for mange store monumenter og et fantastisk natteliv.

 

cruise til toulon frankrig

Toulon - Frankrig   Læs mere

Toulon er en by i det sydlige Frankrig ved en bugt i Middelhavet. Toulon er Frankrigs største marinebase med et stort marinemuseum ved havnen. Det var her, Napoleon besejrede englænderne, der havde okkuperet Toulon, og denne bedrift medførte, at Napoleon blev udnævnt til general. Toulons flag (byvåben) er identisk med det svenske flag. Byen har to gæstehavne, der ligger meget beskyttet for mistralen.

 

cruise til trabzon tyrkiet

Trabzon - Tyrkiet   Læs mere

En gåtur gennem de stenede gader i Trabzon afslører de gamle imperier, der engang besatte denne strækning af arealer langs Sortehavet. Her kan du gå fra den charmerende travle basar til de farverigt malede huse. Udnyt udsigten fra bakkerne over byen, eller fra det spektakulære Sumela kloster.

 

cruise til trapani sicilien

Trapani - Sicilien   Læs mere

Denne smukke gamle by på vestkysten af Sicilien, har spillet en væsentlig rolle i Middelhavshistorien i århundreder. Gå på opdagelse og se, hvordan byen er blevet influeret gennem årene. Besøg ruinerne i Selinute, mens du tænker tilbage på forfædrene, som engang levede dér, eller nyd den fantastiske middelalderbakkeby Erice.

 

cruise til trieste italien

Trieste - Italien   Læs mere

Trieste er en god blanding af nordisk sjæl og Middelhavets temperament. Byen ligger som en perle mellem havet og bakken, meget tæt på den slovenske grænse. Trieste var en handelsby allerede før romersk tid, og omkring år 1400 blev den en vigtig havn for Europa.

 

cruise til tunis tunesien

Tunis - Tunesien   Læs mere

Tunis ligger ved Nordafrikas kyst og er hovedstaden i Tunesien. Byen er delt i flere bydele, bl.a. den moderne del med sine brede gader, skyskrabere og aktive fortovscaféer og den arabiske del (medinaen) fra middelalderen, som er en spændende labyrint med hemmelighedsfulde forretninger, smalle gyder, små forretninger, store moskeer og paladser.

 

cruise til valencia spanien

Valencia - Spanien   Læs mere

Valencia er Spaniens tredjestørste by og den kan fremvise mange store historiske, kulturelle og moderne attraktioner for sine gæster. Valencia er den mest turistmindede by på hele den iberiske halvø. Yderområderne består af en stor samling moderne, kreative og industrialiserede områder, men hjertet i byen er stadig meget smukt og overordentlig spansk. Den er endnu uberørt af masseturismen.

Ydermere er Valencia kendt for deres paella. Rigtig mange restauranter tilbyder den spanske nationalret, de er dog også meget kendt for deres lokale tapas. Bymidten er fuld af shoppingmuligheder, samt historiske bygninger som virkelig er et besøg værd.

 

cruise til valletta malta

Valletta - Malta   Læs mere

Valletta ligger på Malta, en ø syd for Sicilien. Der kan man lære 7.000 år af historien at kende, og den lever passioneret den dag i dag. Du kan slå bro over et årtusinde med en forbløffende samling af ting at udforske. Og hvor du end går, forsyner øens naturscenerier og arkitektur dig med en vidunderlig oplevelse.

 

cruise til venedig italien

Venedig - Italien   Læs mere

St. Mark's Square er Venedigs hjerte, med paladslignende arkader og charmerende caféer. Tag en rundtur på det udsøgte Doges Palace, der engang tjente som bolig for Venedigs hertuger. Tag en sejltur på kanalerne i gondol, gå på eksklusiv shopping eller nip til en "bicerin" på den tidsløse Caffé Florian.

 

cruise til vigo spanien

Vigo - Spanien   Læs mere

Vigo ligger i det nordvestlige Spanien og der er ikke mange kilometer til Portugals nordgrænse. Historien venter på dig i denne smukke by, hvor man har udsigt mod Atlanterhavet.

 

cruise til volos graekenland

Volos - Grækenland   Læs mere

Volos er beliggende på østsiden af det græske fastland. Havnen har stor betydning for byen og havnefronten er i dag stedet hvor der er butikker, cafeer, barer of restauranter. I Volos ligger et arkæologisk museum med fund fra de omkringliggende områder.

 

cruise til zadar kroatien

Zadar - Kroatien   Læs mere

Zadar er en gammel kyst- og havneby med flotte kirker og store bygningsværker. Byen er beliggende midt i det kroatiske øhavs smukke omgivelser.

 

cruise til zakynthos graekenland

Zakynthos - Grækenland   Læs mere

Zakynthos er den sydligst af de ioniske øer og den har fine strande, et dejligt klima og en smuk natur. Byen Zakynthos har en lang havnepromenade med Dionysos kirken i den ene ende og et stort torv i den anden ende.

 

>> Se alle vores krydstogter i Middelhavet

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept