FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Nordamerika

Et krydstogt med kontraster

Krydstogt til Nordamerika

Fra New Yorks partystemning til de åbne vidder i Canada..

og et New England i sine varmeste efterårsfarver. Nordamerika er i sandhed en ny verden, der venter på at blive opdaget.².

Krydstogterne afgår f.eks. fra New York eller Quebec City og arbejder sig derefter nordpå eller sydpå, langs Nordamerikas østkyst. Nogle af krydstogterne fortsætter helt ned til Florida, solskinsstaten hvor der næsten altid er godt vejr.

Følg i de tidlige europæiske nybyggeres fodspor, når du sejler langs Canadas og New Englands maleriske kystlinje. Oplev storslåede naturhavne og besøg charmerende byer, der er som taget ud af kolonitiden.

Besøg byer i New England såsom Newport med sine berømte Newport-herregårde og Bar Harbor, porten til Acadia National Park og Cadillac Mountain, det højeste punkt på østkysten – og Boston ikke at forglemme, den største by i New England og en af de ældste i Nordamerika.

Canadas østkyst byder på mange overraskelser og perler. Fra det afsides beliggende Newfoundland til bosættelserne i Nova Scotia og på Prince Edward Island og videre til Quebec Citys kulturelle puls.  

Et krydstogt i Nordamerika er ikke komplet, hvis du ikke har oplevet New Yorks unikke energi. Østkystens, og måske også USA's og hele verdens, mest dynamiske storby er et perfekt rejsemål for et krydstogt.

 

krydstogt til acajutla el salvador

Acajutla - El Salvador   Læs mere

Acajutla er El Salvadors hovedhavn og herfra afskibes det meste af landets eksportvarer som kaffe og sukker. Byen var en af de sidste fæstninger for de indfødte da den spanske conquistador Pedro de Alvarado indtog El Salvador. Byen blev herefter en vigtig havn for det spanske imperium. Efter Salvadors blev selvstændigt i 1838 blev landet mere og mere afhængigt af sin kaffeeksport, som i stor stil blev eksporteret gennem Acajutla. Dette førte til en modernisering og generel forbedring af byen, blandt andet havnen. Acajutla har et varmt og fugtigt klima.

 

krydstogt til acapulco mexico

Acapulco - Mexico   Læs mere

Acapulco blev grundlagt i 1550 og var i mange år en meget stor havneby. Byen lokker med fantastiske solnedgange, klart hav og mange kridhvide sandstrande. De besøgende får et gys ved at se Acapulcos frygtløse udspringere. De springer ud fra La Quebrada, den 40 m høje klippeformation, og ned i havet under dem.

 

krydstogt til astoria oregon

Astoria - Oregon   Læs mere

Astoria ligger i Oregon og huser Clatsop County-regionens regeringsbygning. Byen er en populær turistmål, kendt for sin unikke arkitektur, smukke natur og spændende museer.

 

krydstogt til baie comeau canada

Baie Comeau - Canada   Læs mere

Baie Comeau ligger i Quebec i Canada. Byen er opkaldt efter den nærliggende Comeau-bugt, og der bor omkring 28000 i byområdet. Byen blev grundlagt i 1936, og ligger på St. Lawrence-flodens bredder. Byen har derfor et subarktisk klima, og der falder gennemsnitligt 3,6 meter sne hvert år.

 

krydstogt til baltimore maryland

Baltimore - Maryland   Læs mere

Baltimore ligger i det østlige USA i Chesapeake Bay. Inderhavnen i Baltimore huser det verdenskendte akvarium og byen har et utal af museer som også er værd at besøge.

 

krydstogt til banana coast honduras

Banana Coast - Honduras   Læs mere

Christoffer Columbus kom til Banana Coast, der ligger i Trujillo i Honduras, mere end 500 år siden under sin seneste rejse til Amerika, hvor dagsordenen var at gennemføre den første katolske messe på det nyopdagede fastland. Siden da har området været en spansk koloni. Det har også været under hollandsk, fransk og engelsk kontrol. Gennem det 20. århundrede var det "hovedstad" for bananeksport med en forsendelse på over 8 millioner klaser bananer årligt. I dag kan besøgende nyde solen, sandet, et væld af butikker langs stranden og den smukke, tropiske regnskov tæt på. Gå ikke glip af et besøg ved Santa Bárbera Fortet, der er bygget i det 16. århundrede for at beskytte Trujillo fra pirater, samt de nærtliggende britiske, franske og amerikanske konsulater.

 

krydstogt til banff canada

Banff - Canada   Læs mere

Banff ligger ved foden af Cascade Mountains I området ligger Banff National Park med krystalklare søer, bjørne og pumaer. Det er muligt at tage med Banff gondolen op i bjergene og det giver et godt udsyn over dalen og de nærliggende områder.

 

krydstogt til bar harbor maine

Bar Harbor - Maine   Læs mere

Bar Harbor ligger i delstaten Maine på Mount Desert Island. Bar Harbor blev grundlagt på Mount Desert Islands østlige strand og har tidligere været et indiansk jagtområde. Nybyggerne kom til i 1763. De tidlige industrier omfattede fiskeri, skovbrug og skibsbyggeri.

 

krydstogt til belize city belize

Belize City - Belize   Læs mere

Belize City er en livlig Caribisk by omkranset af tæt tropisk regnskov. Her kan I tage med på en guidet tur i junglen for at opleve den frodige regnskov og udforske en mystisk verden af gamle Mayatempler og monumenter. Gå langs de pragtfulde strande eller prøv at dykke, snorkle eller svømme blandt koraller, grotter og sandbanker, som ligger langs koralrevet udenfor Belize. Revet er det længste koralrev på den vestlige halvkugle.

 

krydstogt til boston massachusetts

Boston - Massachusetts   Læs mere

Boston, der er hovedstad i delstaten Massachusetts, er specielt kendt for at være stedet, hvor mange store begivenheder i forbindelse med den amerikanske frihedskrig fandt sted. Tag en dejlig slentretur langs "Freedom Trail" og få en fornemmelse for datidens revolutionære kamp. Du kan også besøge det historiske Lexington Green eller Old State House.

 

krydstogt til cabo san lucas mexico

Cabo San Lucas - Mexico   Læs mere

På spidsen af Baja-halvøen, hvor det blå Stillehav flyder sammen med Cortezhavet, kan du nyde en fantastisk udsigt. Cabo San Lucas er i sandhed en af Mexicos perler, med dens smukke beliggenhed.

 

krydstogt til calgary canada

Calgary - Canada   Læs mere

Calgary er kendt for cowboys, rodeo og sjove timer.Byen kan glæde sig over 800.000 cowboys fra fortiden og nutiden. Det er en verdensby på alle måder og Calgary opretholder sin venlighed og sin helt gennemgående gæstfrihed.

 

krydstogt til cape liberty new jersey

Cape Liberty - New Jersey   Læs mere

Cape Liberty er indsejlingen til en by, som aldrig sover. Det er her du finder den kendte statue Frihedsgudinden, Empire State Building, Times Square og meget mere. Du kan også gå på opdagelse i USA's fortid, når du besøger Ellis Island Museum, der præsenterer tiden, hvor 12 millioner mennesker immigrerede.

 

krydstogt til catalina island den dominikanske republik

Catalina Island - Californien   Læs mere

Catalina Island er en lille ø blot 35 km fra Los Angeles, og er et skønt tilflugtssted. Øen byder på et væld af forskellige aktiviteter såsom svævebaneture, sceniske køreture, golf og ikke mindst pragtfulde strande med gode muligheder for vandsport eller afslapning i cabanas.

 

krydstogt til charleston south carolina

Charleston - South Carolina   Læs mere

Charleston bringer de kulturelle og historiske minder til live om den svundne æra i Sydstaterne. Byen var en af de største havnebyer tilbage i kolonitiden.

 

krydstogt til charlottetown prince edward island

Charlottetown - Prince Edward Island   Læs mere

Charlottetown og den centrale beliggenhed og det rige serviceudbud gør byen til et populært rejsemål i det østlige Canada. Byen har en central bykerne med mange victorianske huse som er en attraktion i sig selv, ligesom de vandrestier og parker, der i de seneste årtier har erstattet industrierne langs vandet. Charlottetowns centrum har flere populære turistattraktioner af historisk værdi.

 

krydstogt til corinto nicaragua

Corinto - Nicaragua   Læs mere

Puerto Corinto er en smuk kystby i et område med mange uberørte strande, frodige mangroveskove og fantastiske vulkaner. I Corinto bør du lade dig selv tage en slentretur langs Costa Azul for at få en smuk udsigt over bugten og øerne. I den nærliggende by Chinandega kan du udforske mayanske artefakter på det arkæologiske museum. Lidt længere væk er det muligt at udforske ruinerne af León Viejo, som er blevet udgravet fra århundreders vulkansk affald.

 

krydstogt til corner brook new foundland

Corner Brook - New Founland   Læs mere

Corner Brook ligger på vestkysten af Newfoundland ved Humber-flodens udmunding. James Cook, den berømte britiske kartograf, var den første europæiske opdagelsesrejsende, der udforskede og nedtegnede geografien omkring Bay of Islands.

 

krydstogt til costa maya mexico

Costa Maya - Mexico   Læs mere

Costa Maya er den mere rolige side af Mexico. Her langs det uspolerede kystparadis kan arkæologientusiaster gå på opdagelser i mayaruinerne, der er indhyllet i magi og mystik. Stedet er også oplagt til dykkere, der har lyst til at udforske det fantastiske koralrev.

 

krydstogt til cozumel mexico

Cozumel - Mexico   Læs mere

Det var her i Cozumel, at mayaernes kvinder engang gav deres hyldest til Ixchel, mayaernes frugtbarhedsgudinde. I dag er Cozumel specielt kendt for at være blandt verdens bedste steder til dykning. Ruinerne i Tulum fra maya-tiden er at finde på  klipperne, der ligger ned til havet. Hertil kan du tage en færge og gå på opdagelse.

 

krydstogt til ensenada mexico

Ensenada - Mexico   Læs mere

Ensenada er en kystby i Mexico, der ligger omkring 125 km syd for San Diego. Den er med årene blevet en populær cruisedestination. Mangfoldigheden i byen tilskrives blandt andet spansk, russisk og amerikansk indflydelse. Ensenada har ikke på den måde professionelle hold i de kendte sportsgrene, men har derimod masser af vandsport, hvilket over tiden har udviklet en del professionelle surfere. Byen er desuden hjertet af et land, hvor dyrkning af vin står i højsædet, så und dig selv et godt glas vin under besøget.

 

krydstogt til fort lauderdale florida

Fort Lauderdale - Florida   Læs mere

Fort Lauderdale er byen, hvorfra mange krydstogter i Caribien udgår. Glæd dig til at opleve en levende havn og en spændende by, der kan byde dig på lidt af hvert. I byen findes en overdådighed af kanaler, vandområder, øer og hyggelige steder, hvor man kan sætte sig og nyde byens charme. Byen er rigtig populær blandt turister, og mange vender derfor tilbage til Fort Lauderdale i løbet af livet. 

 

krydstogt til galveston texas

Galveston - Texas   Læs mere

Galveston ligger i Texas. Alt er stort i Texas, men intet er større end den velkomst man får i den afslappede havneby Galveston. Galveston har en blanding af historisk charme og arkitektur og sandstrande så langt øjet rækker.

 

krydstogt til gaspesie canada

Gaspesie - Canada   Læs mere

Bag den forrevne kystlinje finder man behagelig dale og smukke bjerge. Prøv at opleve nogle af de aktiviteter der findes i dette område - jagt efter agat sten på stranden, hvalsafari eller fiskeri. Parc National de la Gaspésie giver de besøgende adgang til et ekstraordinært miljø, blandt andet Mont Jacques Cartier som er det næsthøjeste bjerg i Québec. Du finder også arktiske planter og en tundra der danner levested for en flok af rensdyr.

 

krydstogt til golfito costa rica

Golfito - Costa Rica   Læs mere

Golfito ("den lille golf") ligger på Costa Ricas sydlige kyst, tæt på grænsen til Panama. Byen består af to dele; selve byen, og et sydligt shoppingområde. Fra Golfito kan man komme til den fantastiske Osa-højslette, som er hjem for halvdelen af Costa Ricas plante- og dyreliv. På højsletten ligger Corcovado Nationalpark, hvor truede og sjældne dyr som Bairds Tapir, Harpyørnen, jaguarer, pumaer, aber, dovendyr, myreslugere og tamanduaer lever i fred for mennesker. Reservatet er dog åbent for alle, og det er muligt at tage på guidede ture igennem det.

 

krydstogt til guaymas mexico

Guaymas - Mexico   Læs mere

Denne moderne by har beliggenhed i en lille bugt, og er samtidig Mexico's næststørste havn i Stillehavet. Oprindeligt blev byen grundlagt for over tre hundrede år siden, og Guaymas er gennem tiden blevet vært for flere historiske bygninger, såsom det 19. århundredes San Fernando kirke. For dem, der ønsker at se noget unikt, er byen også hjemsted for den berømte Perlas del Mar de Cortez perlefarm.

 

krydstogt til halifax   nova scotia

Halifax - Nova Scotia   Læs mere

Halifax området er kendetegnet af en storslået natur med sandstrande, barske kyster og farverige haver. Byens oprindelige bosættelser lå på en smal landtange, men Halifax voksede og kom til at omfatte halvøens nordlige, sydlige og vestlige dele med et centralt forretningsdistrikt i den sydøstlige del langs sundet.

 

krydstogt til hamilton bermuda

Hamilton - Bermuda   Læs mere

Hamilton er Bermudas administrative centrum og samtidig den største by på øen. Byen har flere museer, nogle fine bygninger og kan ikke mindst prale af den fine, angelsaksiske katedral "Most Holy Trinity". Du kan også opleve den royale flådes arv i form af adskellige forter og befæstninger. Byen byder desuden på biografer, et udvalg af butikker, barer og restauranter. Har du lyst til at gå lidt mere på opdagelse i gaderne er der markeder, små boder, torve og hyggelige haver. Du kan også nyde en herlig dag, hvor turen går til stranden, hvor du kan nyde det varme sand og de klare vand.

 

krydstogt til harvest caye belize

Harvest Caye - Belize   Læs mere

Harvest Caye er Norwegian Cruise Lines' private ø i Belize. Her kan du opleve jungle, regnskov, sump, koralrev og andre smukke og spændende naturområder. Med et fantastisk plante- og dyreliv er Harvest Caye et ideelt stop til at nyde naturen.

 

krydstogt til huatulco mexico

Huatulco - Mexico   Læs mere

Huatulco i Mexico var engang et sandt paradis for pirater og sømænd. Huatulco er en relativ ukendt havn som er beliggende ved Stillehavet med en lang ujævn kystlinie, smukke strande og krystalklart hav.

 

krydstogt til ixtapa mexico

Ixtapa - Mexico   Læs mere

Ixtapa og Zihuatanejo har i det meste af sin historie været en søvnig fisker landsby. Den føderale regerings beslutning om at udvikle det nærliggende vejområde har haft store konsekvenser for byen. Området er nu den tredje mest besøgte område i Mexico og meget populært for lystfiskere. Ixtapa og Zihuatanejo er kendt for de smukke og lange sandstrande.

 

krydstogt til key west florida

Key West - Florida   Læs mere

Key West ligger i den 190 km lang kæde af øer syd for Miami. Key West er knudepunktet for hele ø kæden. Stedet er stille, sorgløst og charmerende, og mange søger til Key West for at finde fred og ro.

 

krydstogt til kings wharf bermuda

Kings Wharf - Bermuda   Læs mere

Kings Wharf har noget for enhver smag. Prøv det lækre mad som øen er kendt for eller du kan slentre gennem butikker og museer i øens gader. Royal Naval Dockyard, en imponerende militær fæstning bygget i 1815. Find maleriske perler på Bermuda Arts Center og Craft Market, eller føl nærkontakten med delfiner på Dolphin Quest, hvor du kan svømme, danse og kysse disse fantastiske havdyr.

 

krydstogt til la paz mexico

La Paz - Mexico   Læs mere

På spansk betyder, "La Paz" fred, og denne er byen, hvor du kan finde fred. Med nogle af verdens mest omfattende hvide sand kyster, såsom Tecolote Beach, og masser af muligheder for at snorkle eller dykke, bringer La Paz en samlet følelse af ro til besøgende, der ønsker en lidt tid væk fra det hele.

 

krydstogt til loreto mexico

Loreto - Mexico   Læs mere

Denne kolonisation er den første af slagsen på Baja California halvøen. Denne mindre by er en skattekiste af historiske monumenter, inklusive Our Lady of Loretto, som er en katolsk kirke. Sportsfiskeriet her har specielt et godt rygte, og byen indeholder nogle af regionens mest åbne og rummelige strande, herunder solrige pletter på Nopoló og Juncalito strandene.

 

krydstogt til los angeles californien

Los Angeles - Californien   Læs mere

Hollywood-skiltet i Los Angeles indikerer, at denne by er hovedstad for verdens underholdning. Kom og oplev en levende by i konstant udvikling. Byen er over de sidste år blevet en multikulturel by, hvor større nye grupper af latinamerikanske- og asiatiske er begyndt at præge det demografiske billede.

 

krydstogt til manzanillo mexico

Mazanillo - Mexico   Læs mere

Manzanillo er kendt internationalt for havfiskeri og grøn flash fænomen i løbet af solnedgange. Byen har mange hoteller og er et smukt turistmål på Mexicos kyststrækning ved Stillehavet.

 

krydstogt til mazatlan mexico

Mazatlan - Mexico   Læs mere

Mazatlan er et spændende mix af det nye og det gamle Mexico. Mazatlan er blevet velsignet med en havn med en naturlig skønhed, og med bjergene som nabo, der rejser sig majæstetisk over byen, er det et utroligt smukt sted. Mazatlan var Mexicos første store ressort og ejer stadig en stor popularitet med uspolerede strande og venlige mennesker.

 

krydstogt til miami florida

Miami - Florida   Læs mere

Miami ligger i Florida og er en farverig og spændende by med hvide sandstrande, turkisblåt vand og pastelfarvede art-deco bygninger. Byen har et pulserende natteliv og mange spændende restauranter og cafeer. Der er shoppingcentre i alle størrelser og varianter. Everglades Nationalpark er også et besøg værd; her finder du et uberørt vildmarksområde med krokodiller, alligatorer, skildpadder og fugle.

 

krydstogt til mobile alabama

Mobile - Alabama   Læs mere

Lad dig overvælde af sydens charme, i hjertet af 'Sweet Home Alabama', byen Mobile! Mobiles egne beboere ville nok beskrive byen med ord som festlig, farverig, cool og kulturel! Besøg blandt andet Battleship Memorial Park og oplev en fascinerende samling af luftfartøjer og skibe, der har været brugt under Anden Verdenskrig.

 

krydstogt til monterey californien

Monterey - Californien   Læs mere

Monterey har dybe rødder tilbage I fiskeindustrien og byen har bl.a. inspireret forfatteren John Steinbeck til flere af hans romaner. I dag bruges de gamle konservesfabrikker til gallerier og butikker. I Monterey finder man også det store Monterey Bay Aquarium.

 

krydstogt til nanaimo canada

Nanaimo - Canada   Læs mere

Nanaimo har et restaureret havnemiljø med gågader, strandpromenader, haver og flydende restauranter. Nanaimo har bjergene som baggrundskulisse og byen har også et charmerende centrum med mange gamle bygninger.

 

krydstogt til new orleans louisiana

New Orleans - Louisiana   Læs mere

New Orleans - byen hvor igennem Mississippifloden flyder - floden, der som på samme tid er både en livsnerve og en evig fare for byen. New Orleans blev i 2005 ramt af en orkan, men er nu tilbage ved sit gamle jeg. Hop igen med når sporvognene kører gennem byen, besøg Bourbon Street, hvor du finder alverdens barer, nyd de kulturelle vidundere og indtag den helt specielle atmosfære, der hersker i New Orleans.

 

krydstogt til newport rhode island

Newport - Rhode Island   Læs mere

Newport har en af landets største koncentrationer af huse fra kolonitiden, og det centrale historiske distrikt er et af tre nationale historiske landemærker i byen. Mange af husene blev restaureret i slutningen af 1900-tallet og som følge heraf er Newports arv fra kolonitiden meget velbevaret. Med kyststrækninger mod vest, syd og øst er Newport en maritim by. Havnene myldrer med erhvervsfiskere og motor- og fritidsbåde, og byen er kendt som USA’s sejlsportscentrum.

 

krydstogt til new york new york

New York - New York   Læs mere

New York, Empire State Building, Frihedsgudinden, Central Park og lysene på Broadway - New York er en af verdens mest spændende byer, med et hav af oplevelser for alle og enhver. Kom og besøg byen, der aldrig sover!

 

krydstogt til norfolk virgina

Norfolk - Virginia   Læs mere

Norfolk, Virginia er en venlig, moderne havneby, som er beliggende hvor Chesapeake Bay møder Atlanterhavet. Byens tempererede klima, de lettilgængelige vandveje, frodige parker og den charmerende havnefront gør Norfolk Virginia til et yndet rejsemål. Norfolk er rig på historiske seværdigheder og museer.

 

krydstogt til playa del carmen mexico

Playa del Carmen - Mexico   Læs mere

Playa del Carmen er en kystby ved det Caribiske Hav i den nordøstlige del af Mexico. Byen var tidligere et lille fiskerleje, men turismen har holdt sit indtog med passagerfærgerne til øen Cozumel, der ligger i Cozumelkanalen, og som efterhånden er blevet en verdensberømt dykkerdestination.

 

krydstogt til port canaveral orlando florida

Port Carnaveral (Orlando) - Florida   Læs mere

Port Canaveral ligger i Florida i nærheden af Orlando. Port Canaveral giver adgang til mange temaparker i området, blandt andet Disney Land og Kennedy Space Center. Interesserer du dig for natur vil du nyde området. Port Canaveral er et nationalt fristed med flere truede arter end noget andet sted. Har du lyst til at opleve Port Canaveral på cykel er dette også muligt på de mange cykelstier omkring i landskabet.

 

krydstogt til portland maine

Portland - Maine   Læs mere

Portland er den største by i den amerikanske delstat Maine. Byen har mange attraktioner, blandt andet den historiske gamle havn, Portland Observatorium og kunstdistriktet, som er fyldt med museer. Opdag byens sjove bygninger, spændende kunstudstillinger og smag de lokale specialiteter med skaldyr.

 

krydstogt til prince rupert british columbia

Prince Rupert - British Columbia   Læs mere

Prince Rupert har den dybeste havn i Nordamerika, og tjener derfor som portåbning for Alaska og Queen Charlotte øerne. Glem ikke at lægge vejen forbi Haida- og Tsimpseanindianernes totempæle, som står i de smukke byparker, hvor der er en imponerende udsigt over Stillehavet.

 

krydstogt til progreso mexico

Progreso - Mexico   Læs mere

Beliggende i den Mexicanske Golf, på den nordvestlige side af Yucatan-halvøen, ligger den tropiske havn Progreso. Byen bliver ofte betragtet som indgangen til de antikke Mayanske ruiner! Størstedelen af Progresos turister, ender på den smukke strand, hvor man kan nyde alt fra strandmassager til lækre lokalretter og sjove vandaktiviteter!

 

krydstogt til puerto caldera costa rica

Puerto Caldera - Costa Rica   Læs mere

Denne by præsenterer noget af det vilde og smukke ved Costa Rica. Det er her du kan finde dampende vulkaner, frodige regnskove og næsten halvdelen af alle dyrearter, der findes på jorden. Desuden finder du også en moderne hovedstad højt oppe i bjergene.

 

krydstogt til puerto chiapas mexico

Puerto Chiapas - Mexico   Læs mere

Denne by er åbningen til mayaernes verden i Stillehavet - indhyllet i mystik. Blandt de mest velhavende arkæologiske lokaliteter er det vidtstrækte kompleks i Palenque, som kan dateres til år 100 f.Kr. Her tilbyder farvestrålende vægmalerier et glimt ind i mayaernes liv, mens store stentempler vogter inskriptioner, som endnu ikke er blevet tydet. Ikke langt derfra kan du udforske San Cristobal de Las Casas katedralen. Du kan også opleve regnskoven, hvor den frodige skov og det rige dyreliv ikke kan andet end beundres.

 

krydstogt til puerto limon costa rica

Puerto Limon - Costa Rica   Læs mere

Puerto Limón ligger i Costa Rica. Byen har i overflod af naturlige vidundere – høje bjerge man engang troede indeholdt guld og sølv, fantastiske regnskove hvor man finder mere en 2000 forskellige orkide arter, og selvfølgelig de lange sandstrande der er badet i solen.

 

krydstogt til puerto quetzal guatamala

Puerto Quetzal - Guatamala   Læs mere

Puerto Quetzal er Guatemalas største havn i Stillehavet og en vej til fascinerende sightseeing i landet. Tag nord på gennem plantagerne af kaffe og sukkerrør og over bjergryggen til den smukke sø Atitlan. Eller tag en heldagstur fra kysten til den tidligere hovedstad Antigua, hvor brostensbelagte gader og arkitekturen viser, at byen engang var spansk.

 

krydstogt til puerto vallarta mexico

Puerto Vallarta - Mexico   Læs mere

Puerto Vallarta var engang et stille fiskerleje, nu er byen et populært feriemål. Liggende på den 45 km lange kurve, som kaldes for Banderas Bay, finder man Puerto Vallarta som trofast har forsøgt at beholde sin karakter som en lille by. Der er røde teglstenstage, lange rækker af balkoner og brostens belagte gader.

 

krydstogt til puntarenas costa rica

Puntarenas - Costa Rica   Læs mere

Puntarenas ligger i Costa Rica ved Stillehavets kyst. Byen har en af de største havne i landet og har gennem tiderne været centrum for handel med kaffe.

 

krydstogt til quebec city quebec

Quebec City - Quebec   Læs mere

Quebec blev grundlagt i 1608 og er an af Nordamerikas ældste byer. Muren rundt om det gamle Québec er den eneste bevarede bymur i Amerika nord for Mexico, og den blev i 1985 optaget på UNESCO’s verdensarvsliste som 'Gamle Québecs historiske distrikt". Mange af byens smukkeste bygninger ligger øst for bymuren og har en betydelig europæisk atmosfære med murstenshuse og snoede gader med butikker og restauranter.

 

krydstogt til quepos costa rica

Quepos - Costa Rica   Læs mere

Quepos ligger cirka 60 kilometer fra Costa Ricas hovedstad San José, og er hovedindgangen til Manuel Antonio Nationalpark. Her er der hvide sandstrande, skove helt ned til vandet, fantastiske koralrev og majestætiske bjerge, og parken kan besøges af alle.

 

krydstogt til roatan honduras

Roatan - Honduras   Læs mere

Roatan ligger i bugten ud for Honduras og er en af de bedste dykker destinationer i verden. Her er mange skibsvrag og et smukt koralrev. På land finder man nogle meget smukke sandstrande.

 

krydstogt til rockland maine

Rockland - Maine   Læs mere

Fordyb dig i livet i en lille by, hvor de historiske rødstensmurede bygninger stolt præger billedet. Du kan også fortabe dig i de omkringliggende New England landskaber, som specielt optog kunstnere som Andrew Wyeth og Thomas Cole.

 

krydstogt til saguenay canada

Saguenay - Canada   Læs mere

Parc National du Fjord-du-Saguenay ... Landskabet er ærefrygtindgydende! På dette pragtfulde sted har naturen brugt sin kolossale styrke til at skabe en fjord. Det relativt lille og koncentrerede Lac St-Jean område, hvor byen ligger, kan beskrives som en isoleret "oase" midt i den store afsidesliggende vildmark i det nordlige Quebec. 

 

krydstogt til saint john new brunswick

Saint John - New Brunswick   Læs mere

Saint John er den største by i den canadiske provins New Brunswick, og byen ligger samtidig ud til Bay of Fundy. Byens historie er tydelig med dens vejrbidte look, da den har gennemgået tests som saltholdig luft, stærk vind fra havet og ødelæggende brand. Dog har det været med til at gøre Saint John til en betydelig lille by i øst. Fra byen kan du nyde udsigten over den smukke Bay of Fundy.

 

krydstogt til san diego californien

San Diego - Californien   Læs mere

San Diego, der er USA's 8. største by, kan byde på lidt af hvert. Tag dig fx god tid til at nyde de mange fantastiske strande. Du kan også besøge den gamle bydel, Old Town, som bringer de tidlige spanske dage til live. Nyd det dejlige klima og udnyt de gode surfingmuligheder ved strandene.

 

krydstogt til san francisco californien

San Francisco - Californien   Læs mere

Da James W. Marshall fandt guld ved Sutters Mill i 1848 startede det en guldfeber i Californien - og San Francisco kom derved ind i en periode med stor vækst. Selvom byen i 1906 blev ramt af et stort jordskælv og en efterfølgende brand, blev byen hurtigt genopbygget. San Francisco er specielt kendt for månedlange tågebanker, stejle bakker og den liberalistiske, kulturelle, seksuelle og politiske idenitet, som byen bærer.

 

krydstogt til san juan del sur nicaragua

San Juan del Sur - Nucaragua   Læs mere

Besøg Mombacho naturreservat på skråningerne af den sovende Mombacho-vulkan og nyd den fantastiske udsigt over Lake Nicaragua. Fra San Juan del Sur kan du også nemt få adgang til Granada, den ældste og mest charmerende koloniale by på den mellemamerikanske landtange.

 

krydstogt til santa barbara californien

Santa Barbara - Californien   Læs mere

Santa Barbara ligger i det sydlige Californien, mellem de stejle Santa Ynez-bjerge og Stillehavet. Byen har en længere historie med spanske kolonier, mexicanske ranch-områder, guldfeber og olieboringer. I dag er byen en afslappet og kulturrig by med masser af turistattraktioner og gode surfing-muligheder. I området omkring Santa Barbara er der mange vingårde og gode muligheder for vandreture og andre naturoplevelser.

 

krydstogt til santo tomas de castilla guatamala

Santo Tomas de Castilla - Guatamala   Læs mere

Santo Tomas de Castilla er din indgang til fascinerende Maya-ruiner i Guatemala og Honduras, det mægtige akropolis ved Quirigua National Park og Copan, der er den gamle maya-verdens svar på Paris. Her er det tid til at lære om gamle traditioner og en anderledes kultur.

 

krydstogt til seattle washington

Seattle - Washington   Læs mere

Seattle bliver ofte nævnt for sit afslappede livssyn og sit regnfulde klima. Men denne metropol byder også på en helt speciel arkitektur, en unik sofistikeret by og Cascade bjergene i baggrunden.

 

krydstogt til st johns new foundland

St. John's - New Foundland   Læs mere

St. John´s har en lang og blomstrende historie inden for fiskeri . De omkringliggende områder er vældig smukke, og byen har nogle dejlige parker, charmerende gader og nogle historiske højdepunkter.

 

krydstogt til sydney nova scotia

Sydney - Nova Scotia   Læs mere

Sydney er den støste by på øen Cape Breton og er også blevet øens højdepunkt for turister. Cape Breton har tidligere været anledning til krig mellem Frankrig og Storbrittanien, der begge gerne ville have øen som koloni.

 

krydstogt til tampa florida

Tampa - Florida   Læs mere

Oplev en by, der startede med en fæstning og nogle enkelte pionerer - og som nu er blevet en spændende storby. Besøg blandt andet Busch Gardens, en af de mset populære forlystelsesparker i Florida, Museum of Art eller Museum af Science and Industry på din opdagelsestur rundt i Tampa. Nyd også en dejlig middag i Ybor City-distriktet eller en flot gåtur mellem de høje bygninger.

 

krydstogt til topolobampo mexico

Topolobampo - Mexico   Læs mere

Topolobampo er ikke helt så velkendt, som nogle af sine søsterbyer langs Cortezhavet, men denne urørte havneby er det perfekte sted at slappe af helt uforstyrret. Her kan man også få guidede lokale ture i naturskønne Copper Canyon, som er at finde langs Chihuahua al Pacifico Railway.

 

krydstogt til vancouver island british columbia

Vancouver Island - British Columbia   Læs mere

Vancouver Island, der ligger langs Canadas Vestkyst, byder på uberørte kyster, smaragdgrønne skove, hvor det omringende Stillehav former landskabet og klimaet. Store regnskove præger billedet sammen med bølge-fejede strande, majestætiske bjerge med gletsjere og sneklædte bjergtinder, krystalklare floder, parker, enge og vinmarker. Glæd dig til et syn over en af Stillehavets smukke øer.

 

krydstogt til zihuatanejo mexico

Zihuatanejo - Mexico   Læs mere

Ixtapa og Zihuatanejo har i det meste af sin historie været en søvnig fisker landsby. Den føderale regerings beslutning om at udvikle det nærliggende vejområde har haft store konsekvenser for byen. Området er nu den tredje mest besøgte område i Mexico og meget populært for lystfiskere. Ixtapa og Zihuatanejo er kendt for de smukke og lange sandstrande.

 

>> Se alle vores krydstogter i Nordamerika

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept