FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib
Angiv varighed

 

 

Hvem er Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har været de førende inden for innovation i krydstogtbranchen i 51 år. De var de første til at fjerne faste spisetider, som giver gæsterne frihed til selv at bestemme deres tidsplan på cruiset, på en af deres mere end 450 utrolige destinationer rundt om i verden. Deres prisvindende flåde giver en uovertruffen oplevelse ombord. I de kommende år vil de fortsætte med at udvide flåden med introduktionen af ​​Norwegian Encore i 2019, og ankomsten af ​​deres Leonardo Class-skibe, der starter i 2022.

Gæsterne bliver budt velkommen ombord med et bredt udvalg af gratis og specialiserede spisemuligheder samt underholdning der spænder fra levende musik og comedy, til forestillinger taget lige fra Broadway scenen i New York. Udover dette, tilbyder Norwegian Cruise Line en bred vifte af overnatningsmuligheder, der er perfekte til enhver type af gæster.

 

Skibe

Norwegian Cruise Lines prisvindende skibe forbedres og udvides konstant. Fra deres nyeste skibe, ligesom Norwegian Encore (lancering i november 2019) og Norwegian Bliss (bygget 2018), til skibe, der opdateres fra stævn til agter med projektet "Norwegian Edge".

Norwegian Edge omhandler 8 skibe som får en gennemgribende renovering hvor interiør og restaurantdelen løftes til helt nye standarder. Det er det, der har gjort Norwegian Cruise Line til World Travel Award's "verdens førende krydstogtrederi" to år i træk og "Nordamerikas førende krydstogtrederi" tre år i træk.

 

Destinationer

Hvor skal din næste rejse gå hen? Pride of America er det eneste skib som sejler året rundt fra Honolulu og fører dig til 4 øer på 7 dage. Den bedste måde at opleve Alaska er med den nyeste flåde af skibe. Besøg de gamle middelhavsbyer med "Europas førende krydstogtrederi" som Norwegian Cruise Line har vundet 11 år i træk.

Deres Caribien-krydstogter sejler fra Florida og giver dig mulighed for at besøge deres private øparadis, Great Stirrup Cay og Caribien's førende destination i resort-stil, Harvest Caye, med deres fantastiske sejladser, der har givet dem titlen som "Caribbean's Leading Cruise Line" for sjette år i træk.

 


Mad & Restauranter

Få en smag af verden uden at forlade skibet. Med en række fremragende restauranter og ingen faste spisetider kan du nyde deres store udvalg af op til 28 specialiteter og gratis spisemuligheder på dit krydstogt. En tre-retters menu venter dig når som helst, i en af deres tre hovedrestauranter. Starbucks®-cafeer er nu tilgængelige i en bred vifte, så du kan starte din dag på en dejlig måde - med en specialkaffe friskbrygget af en barista.

Smag på det autentiske toscanske køkken på La Cucina, eller nyd præmieudskæringer af steaks på The Waterfront i Cagney's Steakhouse. Ønsker du at udfordre dine smagsløg? Food Republic tager dig med på en kulinarisk ekspedition.

 

Kahytter & Suiter

Find dit hjem væk fra hjemmet, uanset hvor du strejfer rundt i vores store udvalg af moderne kahytter. Oplev et krydstogt i luksus i "The Haven", vores eksklusive område med vores mest luksuriøse kahytter beliggende på toppen af ​​skibet. Nyd de rummelige og smukt indrettede Concierge Class-kahytter ombord på Norwegian Joy.

Hvis du ønsker at starte dine dage med havudsigt, vil vores balkon eller minisuiter ønske dig godmorgen med smukke solopgange hver dag. For dem, der rejser alene, er Norwegian Cruise Lines prisvindende "Studio-kahytter" specielt designet til singlerejsende og inkluderer adgang til en eksklusiv privat lounge.

 

Underholdning

Norwegian Cruise Line tilbyder et utrolig udvalg af prisvindende underholdning. Fra Broadway-hits som Kinky Boots, Jersey Boys og Rock of Ages til den betagende akrobatik fra Cirque Dreams og de latinske rytmer af Burn the Floor, er der altid uendelig spænding om bord. Deres skibe har et bredt udvalg af spillesteder, hvor gæsterne kan nyde live musik, eller komme ind for at opleve et sjovt comedy show. Der er aldrig et kedeligt øjeblik med Norwegian Cruise Line.

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær først til at få de bedste tilbud.