FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Oceanien & Polynesien

Tag på vandreture og bliv klogere på den lokale flora og fauna

raiatea fransk polynesien

Oceanien betegner en hel del større og mindre øer i Stillehavet...

 

...hvoraf langt størstedelen ligger nordøst og sydøst for Australien. I dette område finder du et væld af smukke paradis-øer, der byder på smukke strande, solrige timer, spændende kulinariske oplevelser og et væld af aktiviteter.

Tag på vandretur og bliv klogere på den lokale flora og fauna, udforsk tætte regnskove eller kig på de mange forskellige fuglearter i området. Flere steder kan også bryste sig af imponerende kalkstensgrotter og fantastiske steder, hvor du kan dykke og snorkle blandt farverige fisk og smukke koraller.

Alle disse smukke øer vil uden tvivl få dig til at føle, at du er et skridt tættere på paradis. Drøm dig væk med varme briser, blødt sand mellem tæerne, smukke strande og laguner, klart vand og beroligende lyde fra havet, der slår ind mod stranden.

Oplev lokale delikatesser og snderledes smagoplevelser i mødet med det eksotiske køkken. Du kan også lade dig spinde ind i de lokales mange fortællinger eller blive klogere på historie, kultur og traditioner på øer tilhørende eksempelvis Ny kaledonien, Vanuatu, Fiji, Samoa, Fransk Polynesien eller Papa Ny Guinea.

 

 

krydstogt til alotau papua ny guinea

Alotau - Papua Ny Guinea   Læs mere

Alotau, Papua Ny Guinea, byder velkommen til et uforstyrret paradis med hvide sandstrande, krystalklare vandfald og vulkanske bjerge. Du kan også dykke ned i områdets historie, idet der blev udkæmpet en voldsom kamp her under 2. Verdenskrig. I dag er der dog helt roligt og masser af tid til at slappe af, meditere i naturen og opleve den tropiske regnskov uden for byen.

 

krydstogt til apia amerikansk samoa

Apia - Amerikansk Samoa   Læs mere

De første polynesiere ankom til det vestlige Samoa omkring år 1000 f.Kr. Tre årtusinder senere er øerne nu formede som en af de sidste bastioner i den traditionelle polynesiske kultur. Apia, der er hovedstaden for det selvstændige Samoa, er en by md 40.000 indbyggere på øen Upolu. Dens maleriske strandpromenade er fyldt med offentlige bygninger, butikker og handelskompagnier. Regeringen har bygget nogle meget moderne bygninger til at huse de fleste af regeringens kontorer. En rigtig landsbyfornemmelse fås kun i udkanten af byen inden for en radius af 15 mil.

Det vestlige Samoa har længe lokket vesterlændige til dets øer. Den mest kendte af dem alle var Robert Louis Stevenson, der boede ved Vailima og blev begravet tæt ved Mt. Vaeas tinde.

 

krydstogt til bora bora fransk polynesien

Bora Bora - Fransk Polynesien   Læs mere

Bora Bora ligger i Fransk Polynesien i Stillehavet. Øen er omgivet af en lagune og et smukt koralrev, som beskytter øens fantastiske sandstrande. Dykning og snorkling er også meget populært, da koralrevet har et utroligt dyreliv med blandt andet rokker.

 

krydstogt til burnie tasmanien

Burnie - Tasmanien   Læs mere

Burnie er en havneby på nordsiden af øen Tasmanien. Byen går meget op i sport, se en af de spændende lokalkampe! Burnie giver også mulighed for at udforske Tasmaniens smukke natur. Gå en tur langs stranden, se de smukke vandfald, eller oplev de mere bjerrige dele af øen.

 

krydstogt til champagne bay vanuatu fransk polynesien

Champagne Bay - Vanuatu   Læs mere

Bliv overvældet af en af de smukkeste strande i verden, Champagne Bay! Stranden ligger på østsiden af Vanuatus største ø, Espiritu Santo. En friskvandskilde udspringer lige ved lagunen, hvilket giver dig mulighed for en boblebads-agtig oplevelse, hvilket også forklarer strandens usædvanlige navn.

 

krydstogt til doini island papua ny guinea

Doini Island - Papua Ny Guinea   Læs mere

Doini Island ligger på Papua Ny Guineas østspids. Øen er omgivet af hvide sandstrande, tyrkisblåt vand, der strømmer med eksotiske fisk. Doini Island byder på mange spændende aktiviteter, for eksempel kan du ro i kayak, svømme og snorkle, snakke med den imødekommende befolkning eller observere et dyreliv, der er langt fra det danske!

 

krydstogt til dravuni island fijioeerne

Dravuni Island - Fiji-øerne   Læs mere

Dravuni Island, der kun strækker sig over ca. 3 kilometer fra nord til syd, er en del af Fijis Kadavu øgruppe. På denne ø kan du møde en lokalbefolkning på omkring 200, der gerne sælger lokal kunsthåndværk eller synger sange for de besøgende. Tag en skøn vandretur på stierne langs strandene, udforsk undervandsverdenen ved Great Astrolabe Reef eller kæmp dig vej til toppen af øen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over de andre øer i området.

 

 

krydstogt til fakarava fransk polynesien

Fakarava - Fransk Polynesien   Læs mere

Oplev en af de største og smukkeste koralrev ved øen Fakarava i Fransk Polynesien! Synet af høje palmer, idylliske badebroer, azur-blåt vand og hvide sandstrande er en selvfølge her, og ikke noget du vil nå at blive træt af. Tag med på snorkling, dykning eller læg dig på stranden og nyd den bagende sol.

 

krydstogt til hobart tasmanien

Hobart - Tasmanien   Læs mere

At lægge til i Hobart giver dig øjeblikkelig adgang til Mount Wellington og dets utroligt smukke omgivelser. Derfra kan man se ud over den travle havn, hvor der ligger yachts fra hele verden. Salamanca Arts Centre udstiller også regionens utrolige illustrationer, herunder nogle fantastiske aboriginalske værker. Hvis du leder efter noget mindre formelt, så kan du også blot vandre omkring i gaderne og lytte til gademusikanter eller tage en lille pause på en pub og prøve de lokale vine.

 

krydstogt til honiara salomonoeerne

Honiara - Salomonøerne   Læs mere

Salomonøernes hovedstad Honiara, kan med sin mangel på strand og smukke bygninger, ved første øjekast se en smule trist og kedeligt ud, men fortvivl ikke! Honiara har meget at byde på, oplev botaniske haver, masser af souvenirbutikker, et pulserende marked, et museum og et par restauranter af høj kvalitet!

 

krydstogt til huahine fransk polynesien

Huahine - Fransk Polynesien   Læs mere

Huahine består af to øer, Store Huahine og Lille Huahine. Her kan du opleve det fantastiske koralrev, der omkranser øerne, udforske den slukkede vulkan Mont Turi eller nyde den charmerende stemning i de små landsbyer.

 

krydstogt til isle of pines ny kaledonien fransk polynesien

Isle of Pines - Ny Kaledonien   Læs mere

Isle of Pines har fået øgenavnet "øen tættest på paradis" - og det er næsten sikkert, at du vil være enig, når du ser og oplever øen. Uberørte hvide sandstrande, fantastiske undersøiske vidundere og utroligt venlige mennesker danner rammen om denne lillebitte ø ved den sydlige spids af Ny Kaledonien.

 

krydstogt til kiriwina island papua ny guinea

Kiriwina Island - Papua Ny Guinea   Læs mere

Lad dig fascinere af Kiriwina Island, den største af en gruppe småøer, tilhørende Papua Ny Guinea! Kiriwina er en af de mest uberørte øer i verden og byder derfor på en af de mest intakte ø-kulturer, du overhovedet kan finde!

 

krydstogt til kitava papua ny guinea

Kitava - Papua Ny Guinea   Læs mere

Kitava er en lille ø, tilhørende Papua Ny Guineas lille øgruppe Trobiand Islands. Hele øgruppen er nærmest uberørt og kulturen er meget intakt, du vil føle at du er rejst 1000 år tilbage i tiden! Beboernes madvaner har nærmest ikke ændret sig siden de første kom til øen og består derfor af rodfrugter, tropisk frugt, fisk og kokosnødder.

 

krydstogt til lautoka fijioeerne

Lautoka - Fiji-øerne   Læs mere

Sukkerrør er Lautokas officielle afgrøde, men dette paradis kan byde på meget mere end det. Laukato, der er Fijis næststørste by, byder dig velkommen med hvide sandstrande, turkisblåt vand og venlige smil fra de lokale. Slap af på stranden, køb smuk keramik på markederne eller lad blot dig selv dykke ind i byens eksotiske kultur.

 

krydstogt til lifou ny kaledonien fransk polynesien

Lifou - Ny Kaledonien   Læs mere

Lifou, der er kendt for sine venlige indbyggere og smukke landskab, ligger ud for den franske ø Ny Kaledonien. De første besøgende på dette ø-paradis var europæiske hvalfangere og nutidens gæster kan på samme måde nyde øens afslappede og tidsløse skønhed. Maleriske udsigter fra klinter, afsides strande, fascinerende huler og en rig traditionel kultur skaber kulissen for et perfekt besøg.

 

krydstogt til luganville vanuatu

Luganville - Vanuatu   Læs mere

Luganville, Vanuatus næststørste by, har en lang hovedgade der blandt andet byder på kinesiske småbutikker, hyggelige cafeer og fransk-inspirerede restauranter!

 

krydstogt til mare ny kaledonien fransk polynesien

Maré - Ny Kaledonien   Læs mere

Ved ankomst byder idylliske og smukke strande dig velkommen til et paradis uden lige. Udforsk lagunerne, der emmer af liv, tag på en vandretur blandt forstenede koraller, bestig kalkstensformationen La Roche og udforsk hemmelige grotter på den mystiske ø, Maré i Ny Kaledonien.

 

krydstogt til moorea fransk polynesien

Moorea - Fransk Polynesien   Læs mere

Moorea bliver af nogle kaldt verdens smukkeste ø. Det skyldes sandsynligvis dens frodige regnskov, dramatiske bjerge og skønne sandstrande med azurblåt vand.

 

krydstogt til mystery island vanuatu

Mystery Island - Vanuatu   Læs mere

Mystery Island, der er ligger som den sydligste del af Vanuatu-øgruppen i Stillehavet, er helt ubeboet. Tidligere blev øen brugt som landingsbane under 2. Verdenskrig, men i dag ses blot palmetræer og afsondret bevoksning komme op af det hvide sand på øen. Lokale fra nærliggende øer kommer til i løbet af dagen for at sprede varme, kultur og sælge deres varer. Mystery Island er det perfekte sted for par, strand-elskere og enhver, der bare nyder afsides skønhed.

 

krydstogt til noumea ny kaledonien fransk polynesien

Noumea - Ny Kaledonien   Læs mere

Der er meget at se og gøre i Ny Kaledoniens kosmopolitiske hovedstad, Noumea, hvor den franske riviera møder det sydlige Stillehav. "Place des Cocotiers" er en smuk havelignende torveplads i centrum af byen, der ligger i skyggen af de storslåede "flammetræer". Territorial Museum huser nogle fantastiske eksempler på melanesisk arkitektur, mens Parc Forestier naturreservatet byder på både botaniske og zoologiske oplevelser. Strandene ved Anse Vata, Baie des Citrons og Pointe Magnin er også oplagte steder at opholde sig, hvis man kan lide vandaktiviteter. Den måske bedste udsigt over byen og Stillehavet får du fra St. Josephs gotiske katedral. Hvis du har lyst til at spise ude, så er der flere fornemme franske restauranter eller mere beskedne steder i Chinatown, mens shoppere kan gå på jagt efter den seneste nye pariser-mode eller byde på importerede asiatiske tekstiler.

 

krydstogt til nuku alofa tonga

Nuku'alfoa - Tonga   Læs mere

Nuku'alofa er hovedstaden i Tonga, og ligger på øen Tongatapu. Øen har ikke mange strande, men til gengæld ligger der nord for øen et væld af småøer med både sandstrande, klart vand og smukke fisk. På Tongatapu er der desuden mange spændende naturfænomener og ruiner.

 

krydstogt til nuku hiva fransk polynesien

Nuku Hiva - Fransk Polynesien   Læs mere

Nuku Hiva er den største ø i den Fransk Polynesiske ø-gruppe Marquesasøerne. Den tyndt-befolkede ø byder på syn af høje bølger, der slår mod de skarpe klipper, høje vandfald og strande, som vil få dig til at føle sig som Robinson Crusoe. Oplev den vilde natur på en vandretur eller måske fra ryggen af en hest.

 

krydstogt til pago pago amerikansk samoa

Pago Pago - Amerikansk Samoa   Læs mere

Pago Pago er hovedstaden i Amerikansk Samoa, og ligger på øen Tutuila. Øen er en blanding af farverige kvarterer, smukke regnskove og en havn omgivet af dramatiske, næsten lodrette klipper.

 

krydstogt til papeete tahiti fransk polynesien

Papeete - Tahiti, Fransk Polynesien   Læs mere

Papeete er hovedstaden i Fransk Polynesien, og ligger på Tahiti. På Tahiti kan du slappe af på de unikke sorte sandstrande og nyde de frodige regnskove og floder.

 

krydstogt til port arthur tasmanien

Port Arthur - Tasmanien   Læs mere

Port Arthur, der ligger på den tasmanske halvø, 37 kilometer sydøst for statens hovedstad Hobart, former sammen med sin fængslende historie en del af Australian Convict Sites, der er blevet føjet til UNESCOs Verdensarvsliste. Læg vejen forbi bygningerne fra det 18. og 19. århundrede, der blev bygget i det Britiske Emperium, og som nu tjener som nogle af de bedste eksempler på Australiens rige historie omkring befolkningen, der blev holdt fanget og deres hårde arbejde, der var med til at forme arkitekturen.

 

krydstogt til port vila vanuatu

Port Vila - Vanuatu   Læs mere

Port Vila er hovedstaden og den største by i Stillehavsstaten Vanuatu. Øen Vanuatu har tidligere fået titlen som det lykkeligste sted på jorden og er et foretrukkent feriested for både singler, par og familier! I Port Vila kan du opleve store markeder med friskt kød og grøntsager, smukke strande, restauranter og cafeer med havudsigt!

 

krydstogt til rabaul papua ny guinea

Rabaul - Papua Ny Guinea   Læs mere

Rabaul i Papua Ny Guinea kan fortælle meget, på en gang spændende og skræmmende historie! Byan har to gange været ramt af volsomme vulkanudbrud, sidst i 1994, og har derfor et imponerende evakueringssystem! Byen var også en aktiv base under 2. Verdenskrig, og byder derfor på mange interessante ruiner.

 

krydstogt til raiatea fransk polynesien

Raiatea - Fransk Polynesien   Læs mere

Raiatea er en ø i Fransk Polynesien i Stillehavet. Den er tvillingø til Tahaa, der ligger nord for Raiatea. De to øer er omkranset af et fascinerende koralrev, og de deler desuden en eksotisk lagune. Raiateas højeste punkt er den slukkede vulkan Mont Tefatoati, som du selvfølgelig også kan besøge.

 

krydstogt til rangiroa fransk polynesien

Rangiroa - Fransk Polynesien   Læs mere

Rangiroa er en af de smukkeste øer i Fransk Polynesien, og er det administrative center for Tuamotuøerne. Det er en såkaldt atol - en ring af land, der omkranser en lavvandet lagune. Glæd dig til at opleve dette fantastiske naturfænomen, på en af verdens største atoller.

 

krydstogt til savusavu fijioeerne

Savusavu - Fiji-øerne   Læs mere

Savusavu ligger på Vanua Levu Island og øens vulkanske aktivitet gennem tiden ses tydeligt på de regnskovsdækkede skråninger og ikke mindst de varme kilder, som øens beboere bruger til madlavning. På øen finder du et utal af palmetræer, hvorfra kokosnødderne høstes med henblik på at lave kokosolie. Du kan bruge dagen på at tage på besøg i en af øens ældste landsbyer, hvor du kan møde de lokale og deres ældste eller gå på udforskning i Waisali Rainforest Reserve.

 

krydstogt til suva fijioeerne

Suva - Fiji-øerne   Læs mere

Suva er hovedstaden i Fiji, og ligger på øen Viti Levu. Byens kyst er dækket af mangrove, og der er derfor 40 km til den nærmeste sandstrand. Heldigvis byder selve byen på mange smukke kulturelle, historiske og naturlige oplevelser, såsom byens parker og promenader samt bygninger fra kolonitiden.

 

krydstogt til tabuaeran kiribati

Tabueran - Kiribati   Læs mere

{Tabueran3}

 

krydstogt til taiohae fransk polynesien

Taiohae - Fransk Polynesien   Læs mere

Taiohae er hovedbyen på øen Nuku Hiva, der er en del af Fransk Polynesien i Stillehavet. Byen ligger lige på oven på et vulkankrater, der er brast i havet og derved har skabt en bugt. Gå tur langs den lange strand eller gå på opdagelse inde på øen, der primært er dækket af græsprærie.

 

krydstogt til vila vanuatu

Vila - Vanuatu   Læs mere

Øgruppen Vanuatu udgøres i alt af 83 forskellige øer, hvoraf Efate blot er én af dem. På denne ø er Vila hovedstaden, og med sin jordnære skønhed og gamle stammetraditioner er stedet blevet udnævnt til at være blandt de lykkeligste steder på jorden.

 

>> Se alle vores krydstogter til Oceanien & Polynesien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept