FIND DIT KRYDSTOGT

Angiv ønsket rejseperiode
Angiv ønsket destination
Angiv ønsket afrejsehavn
Angiv ønsket rederi
Angiv ønsket skib

Panama

Oplev den smalle, menneskeskabte Panamakanal

Krydstogt til Panama

Panamakanalen er en 80 km lang menneskeskabt kanal,

der forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Byggeriet er et af de største ingeniørmæssige projekter der nogensinde er udført og kanalen har haft en meget stor indflydelse på skibsfarten mellem de to oceaner.².

Et krydstogt gennem Panamakanalen er for mange det ultimative krydstogt. At sejle på et kæmpe skib gennem den smalle kanal, har givet rigtig mange kuldegysninger. Spændingen stiger ombord når de store krydstogtskibe stille og roligt glider gennem Panamakanalen. En storslået oplevelse uden lige.

Stå på soldækket eller måske på din egen balkon og nyd turen, alt imens tankerne går tilbage til den tid og de strabadser der er grundlaget for denne imponerende kanal. Et stykke ingeniørkunst uden lige, men heller ikke uden mange menneskelige omkostninger.

Krydstogter gennem Panamakanalen giver også mulighed for at sejle hele vejen fra USA's østkyst til vestkyst (eller omvendt).

Vælger du et krydstogt gennem Panamakanalen, er det en god idé at checke hvilket tidspunkt på døgnet skibet sejler gennem kanalen.

 

krydstogt til colon panama

Colon - Panama   Læs mere

Cristobal Pier ligger i byen Colon i Panama og er det mest kendte stop ved Panama Kanalen. Dette sted er et af de få steder hvor det er muligt at svømme både i det Caribiske Hav og i Stillehavet på samme dag. I dag er Colon et populært shopping område.

 

krydstogt til cristobal pier panama

Cristobal Pier - Panama   Læs mere

Cristobal Pier ligger i byen Colon i Panama og er det mest kendte stop ved Panama Kanalen. Dette sted er et af de få steder hvor det er muligt at svømme både i det Caribiske Hav og i Stillehavet på samme dag. I dag er Colon et populært shopping område.

 

krydstogt til fuerte amador panama

Fuerte Amasor - Panama   Læs mere

Nyd en dejlig dag i denne energiske by, som populært kendes som Panama-hatten. Slap af og nyd en kold Cerveza på en af caféerne på havnefronten, mens du ser på skibe i alle mulige afskygninger, som glider under Bridge of the Americas. Gå glip af det fascinerende Interoceanic Canal Museum.

 

krydstogt til panamakanalen panamakanalen

Panamakanalen - Panama   Læs mere

Panamakanalen strækker sig 80 km fra Colón ved det Caribiske Hav til Panama City ved Stillehavet. Byggeriet omkring kanalen er et af de største ingeniørmæssige projekter nogensinde. Kanalen gør meget for skibsfarten mellem de 2 oceaner. Faktisk sparer man omkring 12.500 km rejse syd om Kap Horn.

 

>> Se alle vores krydstogter til Panama

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få attraktive tilbud og deltag hver måned i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 DKK!

Krydstogt Eksperten bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik. Hvis du klikker på et link, accepterer du vores brug af cookies.
Accept